NiCkOs_gr Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 και μια ερωτηση "του ψαρρα" για αυτους που εχουν απολυθει: ακτινογραφια βγαζουμε στο 401 με παραπεμπτικο μονο? η παω και σε καποιο αλλο νοσοκομειο να βγαλω αμα θελω? 401 ψαρά μου:D είναι το μόνο νοσοκομείο που τις βγάζει σε μέγεθος Α4 για να μπει στο φάκελό σου. Παραπεμπτικό από το στρατόπεδο, ή φρουραρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 εγινε ευχαριστω! μαλλον καλυτερα να βιαστω για το θεμα γιατι τις τελευταιες μερες θα γινεται χαμος! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 εγινε ευχαριστω! μαλλον καλυτερα να βιαστω για το θεμα γιατι τις τελευταιες μερες θα γινεται χαμος! Καλά μπορεί να συναντηθούμε Δευτέρα εκεί αν πάρουμε το οκ για να ξεκινήσουμε τις ακτινογραφίες σαν τάγμα:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 πλααααααααααακα κανεις!!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 πλααααααααααακα κανεις!!! Σε τι να κάνω πλάκα... πρέπει να πάρουμε το οκ από το δίκα για να πάμε εμείς. Σε ομάδες των 4-5 ατόμων αλλιώς δε μας αφήνει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 μαλλον τεταρτη θα παω εγω.. τεσπα! μπλεξαμε.... θα φαω τρελλο πακετο πιστευω! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 μαλλον τεταρτη θα παω εγω.. τεσπα! μπλεξαμε.... θα φαω τρελλο πακετο πιστευω! Εννοείται! μπαίνει και η 305.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Βρε που φτασαμε... Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Μα τί είναι αυτά που λέτε για το 401 ρε παιδιά? Για την ακτιβογραφφία που βγάζεις και δίνεις όταν παρουσιάζεσαι? Από ένα οποιοδήποτε νοσοκομείο την βγάζεις απλά αναφέρεις πρώτα ότι είναι για το στρατό ! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMel Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Μιλανε για την ιδια ακτινογραφια που βγαζεις οταν απολυεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Όπως κ να έχει...πας από απλό νοσοκομείο. Κάτι φιλαράκια μου που απολύονται τώρα από εκεί πήγανε... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Εννοείται! μπαίνει και η 305.. Η σειρά 001 ποιο έτος μπήκε; Εγώ ήμουν σειρά 298 και τότε άκουγα ότι στο 300 μηδενίζεται. Αυτό ισχύει τελικά; ΥΓ: Έχω να ασχοληθώ με στρατό από τότε που απολύθηκα, αλλά αυτές οι απορίες μου έχουν μείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Δεν μηδενίζεται γιατί πολύ απλά το 301 302 κτλ δεν είναι επίσημο αλλά κάτι το οποίο ξεκίνησαν οι στρατιώτες. Για τον στρατό το επίσημο είναι Έτος Γράμμα ΕΣΣΟ (πχ 2007 Δ ΕΣΣΟ) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosthess Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Ειναι να μπω και εγω στρατο με την τεταρτη ΕΣΣΟ στις 11/11...Μια ερώτηση...Ξέρει κανένας αν οι δόκιμοι υπηρετούν πλέον 15 μήνες αντί για 17...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 17 κανονικά... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 παιδες τι λεει το στρατοπεδο 180 χωκ στο καπανδριτι? εκει παω μεταθεση απο μυτιληνη. Αυτο ειναι το μαυρο η του βαρναβα? οι και τα δυο? Το σπιτι μου ειναι 5 λεπτα απο εκει...θα το βλεπω με καλια?:p:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 παιδες τι λεει το στρατοπεδο 180 χωκ στο καπανδριτι? εκει παω μεταθεση απο μυτιληνη. Αυτο ειναι το μαυρο η του βαρναβα? οι και τα δυο? Το σπιτι μου ειναι 5 λεπτα απο εκει...θα το βλεπω με καλια?:p:confused:Οταν ημουν στο 401 γνωρισα ενα παιδι απο καπανδριτι....χτυπαγε το κεφαλι του που δεν πηγε παραμεθοριο κ επελεξε να ειναι αθηνα λογω συνυπηρετουντα αδερφου.Ο αδερφος του που ηταν χιο πιο πολλες φορες πηγαινε σπιτι του...δυστυχως δεν εχει ατομα κ τρωνε μεχρι 20αρες εμπλοκη.Τουλαχιστον εισαι κοντα γιατι αυτος οταν εβγαινε ετρωγε 1-2 ωρες στον δρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedinio Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 kalispera kserei kaneis ti paizei me tis metatheseis sto nautiko?pou paroysiazesai k ti paizei meta?an mporei kapoios as boithisei.eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio123 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Γεια σας παιδιά να ρωτήσω κατι, αλλα ασ μου πει κάποιος με σιγουρια!!!! είμαστε 5 αδέρφια στην οικογένεια.ο πρώτος πήγε εξάμηνο στο στρατό .το ίδιο και ο δεύτερος.εγω πηγαίνω κανονικά 12μηνο ή 9μηνο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 6 μήνες θα κάνεις Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 kalispera kserei kaneis ti paizei me tis metatheseis sto nautiko?pou paroysiazesai k ti paizei meta?an mporei kapoios as boithisei.eyxaristo καλησπερα!! για εκπαιδευσει θα πας -Καραμαγκα-Πορος- μετα αναλογα το βυσμα και απο που εισαι.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Γεια σας παιδιά να ρωτήσω κατι, αλλα ασ μου πει κάποιος με σιγουρια!!!! είμαστε 5 αδέρφια στην οικογένεια.ο πρώτος πήγε εξάμηνο στο στρατό .το ίδιο και ο δεύτερος.εγω πηγαίνω κανονικά 12μηνο ή 9μηνο???? file akrivos i idia periptosi eimai kai oi 2!! kai emeis eimaste 5 , kai ta 2 adelfia mou 6 mines ekanan kai mpeno tora stis 10/11 kai tha kano 6mino esi pote mpeneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio123 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 file akrivos i idia periptosi eimai kai oi 2!! kai emeis eimaste 5 , kai ta 2 adelfia mou 6 mines ekanan kai mpeno tora stis 10/11 kai tha kano 6mino esi pote mpeneis? geia sou file!!mipws ennoeis oti eiste 6 aderfia??egw pantws pou piura tolif sto stratologiko kai eipa oti eimaste 5 adefia mou leei gia ton trito den leei kati o nomos.esu pou rwthses??eisai apoluta sigouros.. an einai alitheia den xereis ti xara tha mou dwseis.11 noembriou parousiazomai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 καλησπερα!! για εκπαιδευσει θα πας -Καραμαγκα-Πορος- μετα αναλογα το βυσμα και απο που εισαι.;) ολοι ορκιζονται στον πορο ε?δεν μενει κανεναν σκαραμαγκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Έτσι είναι είπαμε. Είναι ένας φίλος μου ίδια περίπτωση....6 μηνάκια Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts