Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και μια ερωτηση "του ψαρρα" για αυτους που εχουν απολυθει: ακτινογραφια βγαζουμε στο 401 με παραπεμπτικο μονο? η παω και σε καποιο αλλο νοσοκομειο να βγαλω αμα θελω?

401 ψαρά μου:D είναι το μόνο νοσοκομείο που τις βγάζει σε μέγεθος Α4 για να μπει στο φάκελό σου.

Παραπεμπτικό από το στρατόπεδο, ή φρουραρχείο.

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγινε ευχαριστω! μαλλον καλυτερα να βιαστω για το θεμα γιατι τις τελευταιες μερες θα γινεται χαμος!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

εγινε ευχαριστω! μαλλον καλυτερα να βιαστω για το θεμα γιατι τις τελευταιες μερες θα γινεται χαμος!

Καλά μπορεί να συναντηθούμε Δευτέρα εκεί αν πάρουμε το οκ για να ξεκινήσουμε τις ακτινογραφίες σαν τάγμα:ninja:

πλααααααααααακα κανεις!!!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

πλααααααααααακα κανεις!!!

Σε τι να κάνω πλάκα... πρέπει να πάρουμε το οκ από το δίκα για να πάμε εμείς.

Σε ομάδες των 4-5 ατόμων αλλιώς δε μας αφήνει:lol:

μαλλον τεταρτη θα παω εγω.. τεσπα! μπλεξαμε.... θα φαω τρελλο πακετο πιστευω!

μαλλον τεταρτη θα παω εγω.. τεσπα! μπλεξαμε.... θα φαω τρελλο πακετο πιστευω!

Εννοείται! μπαίνει και η 305..

Βρε που φτασαμε...

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Μα τί είναι αυτά που λέτε για το 401 ρε παιδιά? Για την ακτιβογραφφία που βγάζεις και δίνεις όταν παρουσιάζεσαι? Από ένα οποιοδήποτε νοσοκομείο την βγάζεις απλά αναφέρεις πρώτα ότι είναι για το στρατό !
no sig...

Όπως κ να έχει...πας από απλό νοσοκομείο. Κάτι φιλαράκια μου που απολύονται τώρα από εκεί πήγανε...
no sig...

Εννοείται! μπαίνει και η 305..

Η σειρά 001 ποιο έτος μπήκε;

Εγώ ήμουν σειρά 298 και τότε άκουγα ότι στο 300 μηδενίζεται. Αυτό ισχύει τελικά;

ΥΓ: Έχω να ασχοληθώ με στρατό από τότε που απολύθηκα,

αλλά αυτές οι απορίες μου έχουν μείνει.

Δεν μηδενίζεται γιατί πολύ απλά το 301 302 κτλ δεν είναι επίσημο αλλά κάτι το οποίο ξεκίνησαν οι στρατιώτες.

Για τον στρατό το επίσημο είναι Έτος Γράμμα ΕΣΣΟ (πχ 2007 Δ ΕΣΣΟ)

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ειναι να μπω και εγω στρατο με την τεταρτη ΕΣΣΟ στις 11/11...Μια ερώτηση...Ξέρει κανένας αν οι δόκιμοι υπηρετούν πλέον 15 μήνες αντί για 17...??

παιδες τι λεει το στρατοπεδο 180 χωκ στο καπανδριτι? εκει παω μεταθεση απο μυτιληνη. Αυτο ειναι το μαυρο η του βαρναβα? οι και τα δυο?

Το σπιτι μου ειναι 5 λεπτα απο εκει...θα το βλεπω με καλια?:p:confused:

παιδες τι λεει το στρατοπεδο 180 χωκ στο καπανδριτι? εκει παω μεταθεση απο μυτιληνη. Αυτο ειναι το μαυρο η του βαρναβα? οι και τα δυο?

Το σπιτι μου ειναι 5 λεπτα απο εκει...θα το βλεπω με καλια?:p:confused:

Οταν ημουν στο 401 γνωρισα ενα παιδι απο καπανδριτι....χτυπαγε το κεφαλι του που δεν πηγε παραμεθοριο κ επελεξε να ειναι αθηνα λογω συνυπηρετουντα αδερφου.Ο αδερφος του που ηταν χιο πιο πολλες φορες πηγαινε σπιτι του...δυστυχως δεν εχει ατομα κ τρωνε μεχρι 20αρες εμπλοκη.Τουλαχιστον εισαι κοντα γιατι αυτος οταν εβγαινε ετρωγε 1-2 ωρες στον δρομο.

Γεια σας παιδιά να ρωτήσω κατι, αλλα ασ μου πει κάποιος με σιγουρια!!!!

είμαστε 5 αδέρφια στην οικογένεια.ο πρώτος πήγε εξάμηνο στο στρατό .το ίδιο και ο δεύτερος.εγω πηγαίνω κανονικά 12μηνο ή 9μηνο????

kalispera kserei kaneis ti paizei me tis metatheseis sto nautiko?pou paroysiazesai k ti paizei meta?an mporei kapoios as boithisei.eyxaristo

καλησπερα!!

για εκπαιδευσει θα πας

-Καραμαγκα-Πορος-

μετα αναλογα το βυσμα και απο που εισαι.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδιά να ρωτήσω κατι, αλλα ασ μου πει κάποιος με σιγουρια!!!!

είμαστε 5 αδέρφια στην οικογένεια.ο πρώτος πήγε εξάμηνο στο στρατό .το ίδιο και ο δεύτερος.εγω πηγαίνω κανονικά 12μηνο ή 9μηνο????

file akrivos i idia periptosi eimai kai oi 2!! kai emeis eimaste 5 , kai ta 2 adelfia mou 6 mines ekanan kai mpeno tora stis 10/11 kai tha kano 6mino

esi pote mpeneis?

file akrivos i idia periptosi eimai kai oi 2!! kai emeis eimaste 5 , kai ta 2 adelfia mou 6 mines ekanan kai mpeno tora stis 10/11 kai tha kano 6mino

esi pote mpeneis?

geia sou file!!mipws ennoeis oti eiste 6 aderfia??egw pantws pou piura tolif sto stratologiko kai eipa oti eimaste 5 adefia mou leei gia ton trito den leei kati o nomos.esu pou rwthses??eisai apoluta sigouros.. an einai alitheia den xereis ti xara tha mou dwseis.11 noembriou parousiazomai

καλησπερα!!

για εκπαιδευσει θα πας

-Καραμαγκα-Πορος-

μετα αναλογα το βυσμα και απο που εισαι.;)

ολοι ορκιζονται στον πορο ε?δεν μενει κανεναν σκαραμαγκα?