neratzoulis Δημοσιεύτηκε October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 8, 2011 (edited) Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα αλλά δεν βρήκα και κανένα.... Αυτό το θέμα είναι για όσους διαθέτουν παιχνίδια και θέλουν να συναγωνιστούν με άλλους....Και όχι τελείως άκυρους!! Για να μην παθαίνουμε κατάθλιψη όταν βλέπουμε άδεια τη στήλη Friends στο Xbox live :superman: Αλλά πάνω από όλα για να γνωριστούμε!!!!! Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε εδώ το Xbox live id σας για να μπορούμε να γίνουμε φίλοι..... Να μια καλή ιδέα : Μπορούμε επίσης να προτείνουμε και παιχνίδια εδώ. Edited October 8, 2011 by neratzoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neratzoulis Δημ. October 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Μιας και το δημιούργησα και το θέμα θα ξεκινήσω και πρώτος Το δικό μου ID είναι: androklis91:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλή ιδέα... Σε έκανα add... είμαι ο "tsiouficto" Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neratzoulis Δημ. October 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλή ιδέα... Σε έκανα add... είμαι ο "tsiouficto" Σε δέχτηκα...:D Δεν ήξερα ότι έχει ναρκαλιευτή το XBOX LIVE?!?!?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Ακόμα δεν έχω περάσει πιστωτική και δεν έχω κάνει αγορές παιχνιδιών. Μόνο Ναραλιευτή που είναι free έχω στο live. Μπορούμε επίσης να προτείνουμε και παιχνίδια εδώ. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neratzoulis Δημ. October 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 (edited) Ακόμα δεν έχω περάσει πιστωτική και δεν έχω κάνει αγορές παιχνιδιών. Μόνο Ναραλιευτή που είναι free έχω στο live. Αν το έχεις ξεκλειδώσει το κινητό σου απλά googlare το αυτό που θες να δοκιμάσεις για να μην τρως τσάμπα τα λεφτά σου μιας και τα free από τα full games έχουν διαφορές!!! Μπορούμε επίσης να προτείνουμε και παιχνίδια εδώ. Καλή ιδέα!!! θα το βάλω στο αρχικό θέμα.... :) Edited October 8, 2011 by neratzoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrocoy09 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 εγω ο morrocoy09 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabaras Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 σας δεχτικα ολους εμενα με λενε PabarasOsfp..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 σας δέχτηκα εγώ είμαι dfoust1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Παίδες για παιχνίδι δείτε το Gravity Guy. Πολύ απλό gameplay αλλά από το καλύτερο για μένα από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Έχουμε κολλήσει με την παρέα μου. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 καντε με add Exploticon λεγομαι Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Σας εκανα ολους add aggelospapass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 (edited) θα σας κανω κ εγω τωρα add. (toroman) Edited October 8, 2011 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neratzoulis Δημ. October 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Μιας και είπαμε να προτείνουμε παιχνίδια.... Μερικά από τα αγαπημένα μου... FRUIT NINJA:ninja: TENTACLES PLANTS VS ZOMBIES TEXAS HOLDEM POKER:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 εμενα το αγαπιμενο μου ειναι τα ξανθο στη μπαρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Μιας και βρεθήκαμε και μιλάμε περί του XBOX LIVE... άλλαξα το Avatar μου αλλά όταν πηγαίνω στο Profile μου βγάζει φώτο το παλιό. Ο χαρακτήρας στην αρχική οθόνη που κάνει τα χορευτικά και τις χαζομαρούλες του, είναι ο καινούριος. Γιατί αυτό το κόλλημα;;; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrocoy09 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 καλημερα , το ιδιο ακριβως συμβαινει και σε μενα αλλη φωτο στο τηλ και αλλη στο αλλο.. τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Η λύση βρέθηκε... Μπες στο xbox.com, κάνε loggin, πήγαινε στο "το XBOX μου" και από κει μπορείς να επεξεργαστείς το Avatar και την "εικόνα παίκτη". Εγώ το πείραξα χθες το βράδυ και δεν είδα καμία αλλαγή. Σήμερα το πρωί που ξαναμπήκα στο κινητό, η εικόνα είχε αλλάξει. Μάλλον η υπηρεσία αργεί να περάσει τις αλλαγές... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neratzoulis Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Μάλλον η υπηρεσία αργεί να περάσει τις αλλαγές... Θέλει 8 ώρες για να περάσει τις αλλαγές συνήθως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) παιδια πως κανουμε φιλους? και πως βλεπω το ID ου? Edited October 11, 2011 by ViEL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καταρχήν πρέπει να πας στο Games και μέσα από το Settings να ανοίξεις το Connect with XBOX Live. Μετά κάνεις δύο φορές δεξιά, πατάς πάνω στο tile που λέει friends, και έχει το σηματάκι "+" στο οποίο κάνεις add όποιον θες, βάζοντας το ψευδόνυμό του. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 σας εκανα Valsamis εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Καλημερα παιδια, καινουριος εδω, αν και απο τοτε που πηρα το O2X, μου μπηκε το μικροβιο και αρχισα να παρακολουθω το site φανατικα. Δεν εχω windows phone, αν και σκοπευω να πουλησω το O2X και να παρω το Nokia Sun οταν βγει, εχω ομως XBOX LIVE εδω και 3-4 χρονια. Ισως χαζη ερωτηση, αλλα για να το σιγουρεψω, το ΧΒΟΧ LIVE των windows phone και του Xbox ειναι ενα και το αυτο ετσι? Αν ναι, τοτε το gamertag μου ειναι NoiSy MaN και θα σας κανω ολους add:)(μιας που οι εποχες που ελιωνα στο multi και η friend list ηταν ολο full περασαν:p) Edited October 11, 2011 by NoiSy_MaN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) Παιδια εκανα και γω οσους μπορουσα add καντε με και σεις, λέγομαι spy khote... Τους toroman & jason_psalt δεν τους βρισκω... Edited October 12, 2011 by spyros96 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) θα σας κανω κ εγω τωρα add. (toroman) Φιλε, μου βγαζει οτι δεν υπαρχει τετοιο gamertag. Ουτε και το jason_psalt. Αφου με εκανε ενα παιδι add και το δα στο xbox μου σας εκανα add ολους. Ρε παιδια υπάρχουν παιχνιδια στα windows phone που μπορεις να παιξεις multi μεσω xbox live, οπως στο xbox ας πουμε? Επισης εχει κανεις σας xbox? Edited October 12, 2011 by NoiSy_MaN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts