Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωπα ρε παιδιά!

Πως τα γεμίζετε έτσι? Εγώ ότι και να τραβήξω, δεν το αφηνω στο iphone, τα παίρνω όλα στον υπολογιστή και έτσι είμαι πάντα free...

Τα 16GB καταλαμβάνονται πολύ εύκολα, λόγω ταινιών, μουσικής κ.λ.π. Εάν έχεις iPad θα συμφωνήσω πως είναι αρκετά :)

Είχα μέχρι πριν 2 βδομάδες το 4 στα 8gb πραγματικά είναι πολύ λίγα.Μουσική δεν μπορούσα να βάλω,τα βίντεο που τράβαγα αναγκαζόμουνα να τα σβήνω, αν είχα το 16 θα ήμουν πιο ανετος.

Τώρα που πήγα στο 5s πήρα 32gb για να μπορώ να ευχαριστιέμαι φουλ το κινητο μου και να μην περιορίζομαι και απ'οτι φαινεται έκανα καλα μιας και έχω περάσει οτι θελω και έχω και 14 γιγα ελεύθερα.Με το 16ρι θα ήμουν οριακα.

Ωπα ρε παιδιά!

Πως τα γεμίζετε έτσι? Εγώ ότι και να τραβήξω, δεν το αφηνω στο iphone, τα παίρνω όλα στον υπολογιστή και έτσι είμαι πάντα free...

Αν τα σβήνεις απο την συσκευή εννοείται δεν γεμίζει. Κάποιοι τα θελουμε στην συσκευή όχι στον υπολογιστη.

Nokia 8800 Scirocco

O αδερφός μου βρήκε σε ευρωπαικό αεροδρόμιο το 5S το οποίο πλέον ο κάτοχος του το έχει κλειδώσει με find my iphone.

Την συσκευή την ειχε ενεργοποιημένη για να επικοινωνήσει ο κάτοχος και να του επιστραφεί κι αυτός απλά την κλείδωσε.

Τί μπορούμε να κάνουμε για να το σετάρουμε και να δουλέψει;

O αδερφός μου βρήκε σε ευρωπαικό αεροδρόμιο το 5S το οποίο πλέον ο κάτοχος του το έχει κλειδώσει με find my iphone.

Την συσκευή την ειχε ενεργοποιημένη για να επικοινωνήσει ο κάτοχος και να του επιστραφεί κι αυτός απλά την κλείδωσε.

Τίποτα. Βρείτε τον κάτοχο.

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε αππολύτως τίποτα, δεν έχει κάποιο μηνυμα στη συσκευή; αν όχι βάλτε το σε DFU MODE και κάνετε restore μέσω iTunes. Όταν θα προσπαθήσετε να το ενεργοποιήσετε ξανά θα σας εμφανίσει το email του κατόχου ως Apple ID, επικοινωνήστε μαζί του μήπως και το επιστρέψετε! για dfu mode μπορείτε να δείτε εδώ!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=15qaTA4lQPc]How to enter DFU Mode iPhone 5S 5C 5 (4S, 4, 3GS, 3G, 2G) iPad & iPod Touch - iPad Air - YouTube[/ame]

Αν τα σβήνεις απο την συσκευή εννοείται δεν γεμίζει. Κάποιοι τα θελουμε στην συσκευή όχι στον υπολογιστη.

What for??? για μουσική/videos iPod touch;) ακομα εχω το 1st gen στο αμάξι και ειναι μια χαρά. Ποιος ο λόγος να γεμίζεις τo iphone? δεν το καταλαβαίνω..".

What for??? για μουσική/videos iPod touch;) ακομα εχω το 1st gen στο αμάξι και ειναι μια χαρά. Ποιος ο λόγος να γεμίζεις τo iphone? δεν το καταλαβαίνω..".

Το δικό σου σκεπτικό ειναι διαφορετικό. Δεν σημαίνει οτι κάτι απο τα δυο ειναι σωστό.

Εγώ θελω να τα εχω όλα μέσα στο τηλέφωνο για να εχω μια συσκευή για όλα.

Εσυ σκεφτεσαι διαφορετικά δεν ταιριάζουν οι απόψεις μας

Nokia 8800 Scirocco

Οταν απενεργοποιώ το ξυπνητήρι γιατί παραμένει σαν ειδοποίηση στην μπάρα ειδοποιήσεων;;

Μονο με restart φεύγει!

Ios 7.0.6

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Οταν απενεργοποιώ το ξυπνητήρι γιατί παραμένει σαν ειδοποίηση στην μπάρα ειδοποιήσεων;;

Μονο με restart φεύγει!

Ios 7.0.6

Μήπως έχετε εγκαταστήσει κάποιο tweak και σας κάνει conflict; Το ξυπνητήρι το έχετε ορίσει κάθε μέρα;

Μήπως έχετε εγκαταστήσει κάποιο tweak και σας κάνει conflict; Το ξυπνητήρι το έχετε ορίσει κάθε μέρα;

Η συςκευή είναι εντελώς απείρακτη.

Το ξυπνητήρι κάθε βράδυ το ενεργοποιώ και κάθε πρωί το απενεργοποιώ.Τι να πω...

Ηρακλής!

Η συςκευή είναι εντελώς απείρακτη.

Το ξυπνητήρι κάθε βράδυ το ενεργοποιώ και κάθε πρωί το απενεργοποιώ.Τι να πω...

Κάνετε ένα hard reset πατώντας παρατεταμένα Home+power buttons μέχρι να δείτε το μήλο κι αφήστε το να κάνει επανεκίνηση, δεν διαγράφεται τίποτα από τη συσκευή σας!

Τι κάνει η επιλογή αυτή;

Οι ρυθμίσεις χάνονται;

Ηρακλής!

Τι κάνει η επιλογή αυτή;

Οι ρυθμίσεις χάνονται;

είναι soft reset δεν χάνεται απολύτως τίποτα!

είναι soft reset δεν χάνεται απολύτως τίποτα!

Οκ το κάνω και ενημερώνω στη συνέχεια.

Σε ευχαριστώ!

...............

Σε πρώτη φάση δείχνει να έφτιαξε καθώς έφυγε απο τις ειδοποιήσεις

Θα το παρακολουθήσω να δω...

Να διευκρινησω ότι δεν εννοώ την ένδειξη του ρολογιού δίπλα στο ποσοστό της μπαταρίας αλλά όταν σύρεις την μπάρα που σου λέει ότι έχετε ορίσει αφύπνιση μπλα μπλα...

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

Οκ το κάνω και ενημερώνω στη συνέχεια.

Σε ευχαριστώ!

...............

Να διευκρινησω ότι δεν εννοώ την ένδειξη του ρολογιού δίπλα στο ποσοστό της μπαταρίας αλλά όταν σύρεις την μπάρα που σου λέει ότι έχετε ορίσει αφύπνιση μπλα μπλα...

Παρακαλώ, αναμένουμε :)

...............

Το έκανε κ εμένα αυτό. Είχα ρυθμίσει ξυπνητήρι για τις καθημερινές για μια εβδομάδα και όταν πια δεν το χρειαζόμουν και το έβαλα στο off, αυτό συνέχιζε να εμφανίζεται στο notifacation center, μέχρι που έκανα restart τη συσκευή μου. Μάλλον κάποιο bug είναι...

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Χαίρεται και από εμένα!

Δεν ήξερα σε ποιο τόπικ να απευθυνθώ, οπόταν είπα να ρωτήσω που μιας και ο τίτλος του τόπικ είναι σχετικός.

Γνωστός μου αγόρασε από το ebay ένα iphone 4s αλλά μάλλον δεν πρόσεξε καλά και το κινητό είναι κλειδωμένο σε δίκτυο της Αγγλίας. (Από το iphoneimei.info μου δείχνει ότι είναι στην O2.)

Με σίμ από Κυπριακό παροχέα το κινητό άνοιγε αλλά δεν προχωρούσε το σετάπ (έμενα στο σημείο όπου έλεγε ότι η σιμ δεν είναι έγκυρη - ή κάτι τέτοιο).

Έτυχε και είχα sim της O2, οπόταν την δοκίμασα και το σετάπ προχώρησε και άνοιξε κανονικά το κινητό.

Απ' ότι βλέπω έχει ios 7.0.4.

Βασικά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνετε και πως, να το κάνω unlock έτσι ώστε να δουλεύει εδώ στην Κύπρο. Διάβασα, και κατάλαβα ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μέσω jailbreak. Επίσης διάβασα σε προηγούμενα πόστς για μια r-sim αλλά δεν κατάλαβα αν χρησιμεύει για την περίπτωσή μου.

Ξέρει κανείς να προτείνει κάτι?

Ευχαριστώ! (και συγνώμη αν ρωτάω σε λάθος μέρος)

Χαίρεται και από εμένα!

Δεν ήξερα σε ποιο τόπικ να απευθυνθώ, οπόταν είπα να ρωτήσω που μιας και ο τίτλος του τόπικ είναι σχετικός.

Γνωστός μου αγόρασε από το ebay ένα iphone 4s αλλά μάλλον δεν πρόσεξε καλά και το κινητό είναι κλειδωμένο σε δίκτυο της Αγγλίας. (Από το iphoneimei.info μου δείχνει ότι είναι στην O2.)

Με σίμ από Κυπριακό παροχέα το κινητό άνοιγε αλλά δεν προχωρούσε το σετάπ (έμενα στο σημείο όπου έλεγε ότι η σιμ δεν είναι έγκυρη - ή κάτι τέτοιο).

Έτυχε και είχα sim της O2, οπόταν την δοκίμασα και το σετάπ προχώρησε και άνοιξε κανονικά το κινητό.

Απ' ότι βλέπω έχει ios 7.0.4.

Βασικά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνετε και πως, να το κάνω unlock έτσι ώστε να δουλεύει εδώ στην Κύπρο. Διάβασα, και κατάλαβα ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μέσω jailbreak. Επίσης διάβασα σε προηγούμενα πόστς για μια r-sim αλλά δεν κατάλαβα αν χρησιμεύει για την περίπτωσή μου.

Ξέρει κανείς να προτείνει κάτι?

Ευχαριστώ! (και συγνώμη αν ρωτάω σε λάθος μέρος)

Σας είναι εύκολο να μου στείλετε το IMEI της συσκευής με PM να δούμε αν και με ποιο κόστος μπορεί να γίνει factory unlocked? Λύσεις όπως r-sim ή gevey sim είναι ανάλογα την έκδοση και baseband.

Το κουμπί της έντασης το volume down με κανει κάτι περίεργα τελευταία.

Μέσα στην μετά ποτε δουλεύει ποτε όχι. Της αύξησης έντασης δουλεύει κανονικά. Κάτι με το λειτουργικό πιστεύω έχει σχέση.

Nokia 8800 Scirocco

Μονο με restart φεύγει!

Ios 7.0.6

Φαίνεται να έφτιαξε...3 μέρες τώρα δεν έχω πρόβλημα σε ευχαριστώ για το soft reset !!

Ηρακλής!

Παρακαλώ οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στη iOS συσκευή σας οι πρώτες βοήθειες θα λέγαμε πως είναι το hard reset!

Δεν υπάρχει αυτο. Ποιος κάθεται να στήνει απο την αρχή την συσκευή.

Το τελευταίο ειναι αυτο που σε οδηγεί σε hard reset όχι το πρώτο.

Κάτι άλλο. Σκέφτομαι να κάνω jailbreak τελευταία φορα ειχα σε iOS 4. Τι λέτε υπάρχει λόγος η άδικα θα κάνω;

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned