geovass Δημ. March 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Μάλλον αύριο το βράδυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psy2k Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Μάλλον αύριο το βράδυ... μακάρι αύριο, γιατί ίσως τη βγάλουν κάνα δυο μέρες πριν βγει το ipad 3! Παράθεση This world sucks... Have your own bpm... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Μπορεί να δοθεί επίσημα η 5.1 αν δεν έχει πριν δοθεί στους devs η GM; Έχει συμβεί ποτέ αυτό, δεν θυμάμαι καθόλου... Εύχομαι να δοθεί αύριο γιατί το θέμα με τη batt έχει εξαντλήσει την υπομονή μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psy2k Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Μπορεί να δοθεί επίσημα η 5.1 αν δεν έχει πριν δοθεί στους devs η GM; Έχει συμβεί ποτέ αυτό, δεν θυμάμαι καθόλου... Εύχομαι να δοθεί αύριο γιατί το θέμα με τη batt έχει εξαντλήσει την υπομονή μου... Έχει συμβέι πολλές φορές σε minor updates (π.χ από 4.1 σε 4.2)! Στα major δίνεται πάντα Golden Master στους developer (π.χ από 4>5) Παράθεση This world sucks... Have your own bpm... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Έχει συμβέι πολλές φορές σε minor updates (π.χ από 4.1 σε 4.2)! Στα major δίνεται πάντα Golden Master στους developer (π.χ από 4>5)Α τέλεια, thanx a lot! Με έχουν κάνει να ανυπομονώ για το event πιο πολύ για το πιθανό release της 5.1, παρά για την ανακοίνωση του iPad :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Καλησπερα.Χθες ανεφερα ενα προβλημα στο 4ς μου με την μπαταρια.Ειχα εγκαταστησει το age of balls και παρατηρησα οτι μου ετρωγε πολυ την μπαταρια.Το απεγκατεστησα και το προβλημα συνεχιστηκε.Να το κανω restore?Πως κανω μετα το restore set up as new για να διατηρησω τις εφαρμογες και τα προγραμματα που του εχω περασει?PLEAZZZZZ ας μου πει καποιος τι να κανω?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Καλησπερα.Χθες ανεφερα ενα προβλημα στο 4ς μου με την μπαταρια.Ειχα εγκαταστησει το age of balls και παρατηρησα οτι μου ετρωγε πολυ την μπαταρια.Το απεγκατεστησα και το προβλημα συνεχιστηκε.Να το κανω restore?Πως κανω μετα το restore set up as new για να διατηρησω τις εφαρμογες και τα προγραμματα που του εχω περασει?PLEAZZZZZ ας μου πει καποιος τι να κανω?Ευχαριστω Προχώρα σε restore. Πρώτα σιγουρέψου πως έχει κάνεις τελευταίο backup στο itunes. Στην αρχική "summary" γράφει last backup up. Μετά με καλώδιο συνδεδεμένο πατάς restore. Θα ανάψει το μήλο σε μαύρη οθόνη και μετά θα ανοίξει στην αρχή, όπως όταν το πήρες. Θα επιλέξεις γλώσσα, σύνδεση μέσω wifi κτλ και μετά σου έχει μια επιλογή set up as new, ή backup από icloud ή itunes (κάπως έτσι) Επιλέγεις backup απο itunes. Θα ανοίξει ίσως να σου έχει κρατήσει το φόντο μόνο χωρίς τις εφαρμογές και σιγά σιγά θα σου κάνει sync μια μια τις παλιές εφαρμογές, sms, κλήσεις κτλ (όπως ακριβώς ήταν) Αν δεν θες να κάνεις αυτό έχει μια επιλογή στο itunes με δεξί κλικ πάνω στο devices "name iPhone" restore from backup πιστεύω κάνεις ακριβώς το ίδιο Εγώ έκανα την πρώτη τελεία... Σιγουρέψου πως έχεις διαγράψει αυτή την εφαρμογή και από το itunes "Apps" Εχθές έκανα restore μετά από jailbreak και σε 10' ήμουν έτοιμος. Sorry που έγραψα λίγο μπερδεμένα αλλά βιάζομαι. Αν θες ή μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος παραπάνω ρωτάς. Αν δεν βελτιωθεί ούτε έτσι παει για service Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Ευχαριστω πολυ φιλος.Το εκανα και τωρα περιμενω να φορτισει για να το ελεξω.Ευχαριστω και παλι, να σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Είναι πραγματικά άκρως απογοητευτικό το ζήτημα με την μπαταρία της συσκευής, αλλά ευτυχώς όπως δείχνουν όλα, αύριο στις 20.00-21.00 το βράδυ ( ώρα ελλάδος) θα έχουμε επίσημα την διάθεση του νέου update. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psy2k Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Είναι πραγματικά άκρως απογοητευτικό το ζήτημα με την μπαταρία της συσκευής, αλλά ευτυχώς όπως δείχνουν όλα, αύριο στις 20.00-21.00 το βράδυ ( ώρα ελλάδος) θα έχουμε επίσημα την διάθεση του νέου update. Η οποία σύμφωνα με τα τελευταία Info θα χει και δύο νέα χαρακτηριστικά που δεν είναι γνωστά μέχρι τώρα! Παράθεση This world sucks... Have your own bpm... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 δεν εχω κατι για 5.1. γιατι;;:( Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Μη βιάζεσαι... μέχρι αύριο θα την έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 (edited) Μη βιάζεσαι... μέχρι αύριο θα την έχεις. Να ρωτησω και κατι αλλο? πως θα παω στις ρυθμισεις του itunes για το pc για να επιλεξω στο backup τι ακριβως θελω να γινετε backup? Edited March 7, 2012 by MaNoS-7- Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Έσκασε μύτη και η 5.1. Για να δούμε........:D Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Έσκασε μύτη, αλλά ο server της Apple άναψε φωτιές και μάλλον...έπεσε..:lol::lol: Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Να ρωτησω και κατι αλλο? πως θα παω στις ρυθμισεις του itunes για το pc για να επιλεξω στο backup τι ακριβως θελω να γινετε backup?? Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos609 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Αν παίρνει ρεύμα από το USB και απλά δεν το αναγνωρίζει το itunes μπορεί να είναι και θέμα drivers, οπότε απλά απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του itunes (της τελευταίας έκδοσης πάντα). εκανα τα παντα. δε το διαβαζει καθολου. παω να τρελαθω με τη μ@λ@κια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 παιδια εχω jailbroken iphone 4s, αν προχωρησω σε αναβαθμιση οτι tweaks κτλ εχω περασμενα θα εξαφανιστουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Μάλλον ήμουν από τους τυχερούς (??) πρώτους. Μετά έπεσε ο server. Όλα νορμάλ μέχρι στιγμής. Το notepad δεν αναβαθμίστηκε, εμφανίστηκε όμως η επιλογή για απενεργοποίηση του 3g Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 (edited) ιοs 5.1 παιδια εδω και μια ωρα . εχουμε on-off 3G button και καμερα χωρις να ξεκλειδωσουμε την συσκευη. τωρα για τα ιαπωννικα στο siri δεν μας νοιαζει ελληνικα θελουμε . επισης βρηκα μεσα στο καδο του υπολογιστη αυτο iPhone4,1_5.0.1_9A406_Restore . 810mb μετα την αναβαθμιση. Edited March 7, 2012 by sotirisf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 iOS 5.1. και εγώ από τώρα...:cool: ελπίζω να δω διαφορά στην μπαταρία!:happy: και ΝΑΙ έχει απενεργοποίηση του 3G !!!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 βλεπεται καμια αλλη διαφορα? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Εγω ειδα on/off 3g και camera στο lock!! ειναι ευκολο να μ απαντησει καποιος στην ερωτηση που εκανα ποιο πριν? ειναι 2-3 post ποιο πισω ty Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Από τις λίγες ώρες χρήσης της 5.1 σε 4s διέκρινα ένα θέμα με το wifi. Γενικά όταν είναι σε lock screen αποσυνδέεται (χωρίς λόγο, με φουλ σήμα) από το wifi και "τρώει" αν χρειαστεί από το 3G. Με το που ανοίξει το τηλέφωνο και πάλι, επανασυνδέεται. Το παρατήρησε κανείς άλλος αυτό?? Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 αυτο νομιζω το κανε ανεκαθεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts