leviathan_ Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 παιδια καλησπερα. εχω ενα iphone 4s 16gb και πριν λιγο καιρο καηκε τελειως το wifi. δεν δουλευει καθολου πλεον και σε ενα καταστημα στην κηφησιας (i-repair) μου ειπαν οτι αλλαζουν αυτοι το wifi module με 92 ευρω. ειναι γνωστο γενικα το προβλημα? προτεινετε κατι αλλο η να παω καπου αλλου? επισης το μαγαζι ειναι αξιοπιστο? το εχει παει κανεις εκει? πλεον εχω το ios 8 και χθες παρατηρηθηκε ενα μεγαλο battery drain...απο 70% πριν κοιμηθω το πρωι το βρηκα 7% με 3g κλειστα. εχει κανεις γνωμη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Καλησπέρα φιλοι !!! Σε λιγοτερο από μην θα παρω από έναν φιλο μου μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση το iPhone 4s στα 150 ευρω.Τι πρεπει να προσεξω για αρχη? Εχει καποια μυστικα το ios? Ειμαι χρηστης android σχεδόν 5 χρονια και δεν εχω δουλεψει συστηματικα το ios? Οποτε τι συμβουλες μπορειτε να μου δωσετε? Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων !!! Φιλικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 παιδια καλησπερα. εχω ενα iphone 4s 16gb και πριν λιγο καιρο καηκε τελειως το wifi. δεν δουλευει καθολου πλεον και σε ενα καταστημα στην κηφησιας (i-repair) μου ειπαν οτι αλλαζουν αυτοι το wifi module με 92 ευρω. ειναι γνωστο γενικα το προβλημα? προτεινετε κατι αλλο η να παω καπου αλλου? επισης το μαγαζι ειναι αξιοπιστο? το εχει παει κανεις εκει? πλεον εχω το ios 8 και χθες παρατηρηθηκε ενα μεγαλο battery drain...απο 70% πριν κοιμηθω το πρωι το βρηκα 7% με 3g κλειστα. εχει κανεις γνωμη??? Εχω διορθώσει τηλέφωνα με τέτοιο πρόβλημα. Αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μοθ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 παιδια καλησπερα. εχω ενα iphone 4s 16gb και πριν λιγο καιρο καηκε τελειως το wifi. δεν δουλευει καθολου πλεον και σε ενα καταστημα στην κηφησιας (i-repair) μου ειπαν οτι αλλαζουν αυτοι το wifi module με 92 ευρω. ειναι γνωστο γενικα το προβλημα? προτεινετε κατι αλλο η να παω καπου αλλου? επισης το μαγαζι ειναι αξιοπιστο? το εχει παει κανεις εκει? πλεον εχω το ios 8 και χθες παρατηρηθηκε ενα μεγαλο battery drain...απο 70% πριν κοιμηθω το πρωι το βρηκα 7% με 3g κλειστα. εχει κανεις γνωμη??? Δυστυχώς το κόστος αντικατάτασης του W-Fi Module εκεί γύρω βρίσκεται, για οριστική αντιμετώπιση. Όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα. Όσο για το drain θα πρέπει να μας διευκρίνισεις εάν η αναβάθμιση έγινε OTA ή από iTunes. Για να είσαι 100% σίγουρος πως το πρόβλημα της διαρροής δεν είναι software, θα πρέπει να κάνεις restore και setup as new. Αποθήκευσε τα αρχεία σου πριν καθώς θα γίνει πλήρης διαγραφή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Καλησπέρα παιδιά, φίλος κάτοχος του εν λόγω κινητού μου είπε ότι ξαφνικά το κινητό έσβησε και όταν το βάζει στην πρίζα εμφανίζεται το μήλο! Πιστεύω ότι είναι θέμα λογισμικού έτσι δεν είναι; Υπάρχει τρόπος όπως στα Android να μπει σε download Mode και να γίνει restore το κινητό από pc? Ευχαριστώ προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Καλησπέρα παιδιά, φίλος κάτοχος του εν λόγω κινητού μου είπε ότι ξαφνικά το κινητό έσβησε και όταν το βάζει στην πρίζα εμφανίζεται το μήλο! Πιστεύω ότι είναι θέμα λογισμικού έτσι δεν είναι; Υπάρχει τρόπος όπως στα Android να μπει σε download Mode και να γίνει restore το κινητό από pc? Ευχαριστώ προκαταβολικα Εάν μόλις το βγάζεις από την πρίζα σβήνει, τότε εχει πρόβλημα τροφοδοσίας. Μπορείς αν μπαίνει ναι το βάλεις σε DFU mode. Υπάρχεις οδηγος στην ενότητα οδηγών, αν μπορείς βρες τον γιατί είμαι εκτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 παιδια καλησπερα. εχω ενα iphone 4s 16gb και πριν λιγο καιρο καηκε τελειως το wifi. δεν δουλευει καθολου πλεον και σε ενα καταστημα στην κηφησιας (i-repair) μου ειπαν οτι αλλαζουν αυτοι το wifi module με 92 ευρω. ειναι γνωστο γενικα το προβλημα? προτεινετε κατι αλλο η να παω καπου αλλου? επισης το μαγαζι ειναι αξιοπιστο? το εχει παει κανεις εκει? πλεον εχω το ios 8 και χθες παρατηρηθηκε ενα μεγαλο battery drain...απο 70% πριν κοιμηθω το πρωι το βρηκα 7% με 3g κλειστα. εχει κανεις γνωμη??? ειναι ενα πολυ συνηθισμενο προβλημα. το εχουν αντιμετωπισει παρα πολλοι κατοχοι του 4s. πανω κατω οσο σου ειπαν ειναι το κοστος επισκευης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 ειναι ενα πολυ συνηθισμενο προβλημα. το εχουν αντιμετωπισει παρα πολλοι κατοχοι του 4s. πανω κατω οσο σου ειπαν ειναι το κοστος επισκευης. Το drain δημιουργείται απο την προσπάθεια του λειτουργικού να δουλέψει το chip του wifi. Όσες συσκευές επισκεύασα με αυτό το πρόβλημα μου είπαν οτι την προηγούμενη νύχτα ενώ ηταν πχ 80% το πρωι το βρήκαν κλειστό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Το drain δημιουργείται απο την προσπάθεια του λειτουργικού να δουλέψει το chip του wifi. Όσες συσκευές επισκεύασα με αυτό το πρόβλημα μου είπαν οτι την προηγούμενη νύχτα ενώ ηταν πχ 80% το πρωι το βρήκαν κλειστό οπως τα λες ειναι. και στην δικια μου συσκευη αυτο ακριβως συμβαινει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 οπως τα λες ειναι. και στην δικια μου συσκευη αυτο ακριβως συμβαινει Δεν εχει κανένα θέμα το λειτουργικό. Ούτε επαναφορά μην κάνετε ούτε τιποτα. Μόλις επισκευαστεί ειναι οπως πριν το τηλέφωνο σαν να μην έγινε τιποτα. Hardware ειναι το θέμα. Πως λέμε πχ άλλαξα μπαταρία ετσι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Καλησπέρα παιδιά, φίλος κάτοχος του εν λόγω κινητού μου είπε ότι ξαφνικά το κινητό έσβησε και όταν το βάζει στην πρίζα εμφανίζεται το μήλο! Πιστεύω ότι είναι θέμα λογισμικού έτσι δεν είναι; Υπάρχει τρόπος όπως στα Android να μπει σε download Mode και να γίνει restore το κινητό από pc? Ευχαριστώ προκαταβολικα Δοκίμασε πρώτα πατημένα Home button και On/Off να δεις αν κάνει επανεκκίνηση και ενημέρωσε/ Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Ας κάτσω στην 7.1.1 τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 έχει κ άλλος προβληματα με την μπαταρία στην 8.1? όταν είναι ανοιχτό το κινητό με όλες τις εφαρμογες κλειστές, τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία! :wacko::confused: Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 έχει κ άλλος προβληματα με την μπαταρία στην 8.1? όταν είναι ανοιχτό το κινητό με όλες τις εφαρμογες κλειστές, τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία! :wacko::confused: Εγώ για παράδειγμα δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μπαταρία στην 8.1 ... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 έχει κ άλλος προβληματα με την μπαταρία στην 8.1? όταν είναι ανοιχτό το κινητό με όλες τις εφαρμογες κλειστές, τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία! :wacko::confused: Κι εγώ εχω θέμα στο iPhone 5. Την νύχτα μου καταλαμβάνει πάνω απο 10% ενώ παλαιότερα 3-4-5% Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 έχει κ άλλος προβληματα με την μπαταρία στην 8.1? όταν είναι ανοιχτό το κινητό με όλες τις εφαρμογες κλειστές, τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία! :wacko::confused: Μάλλον κάτι σου τρώει μπαταρία! Εγώ δεν έχω κανένα θέμα! Είναι λίγο καλύτερη από την 7.1.2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Μάλλον κάτι σου τρώει μπαταρία! Εγώ δεν έχω κανένα θέμα! Είναι λίγο καλύτερη από την 7.1.2! Τα ίδια που είχα πριν εχω και τώρα. Όχι οτι πριν ήμουν καλά πάλι έκανε κάπου κάπου οτι να ναι. Πιστεύω το viber τρώει αρκετή στην αναμονή της συσκευής με κλειστή οθόνη. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλησπέρα φιλοι !!! Σε λιγοτερο από μην θα παρω από έναν φιλο μου μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση το iPhone 4s στα 150 ευρω.Τι πρεπει να προσεξω για αρχη? Εχει καποια μυστικα το ios? Ειμαι χρηστης android σχεδόν 5 χρονια και δεν εχω δουλεψει συστηματικα το ios? Οποτε τι συμβουλες μπορειτε να μου δωσετε? Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων !!! Φιλικα :) Τελικα το κινητο ηταν ένα iPhone 4 jailbroken σε 6.1...Δεν νομιζω να αξιζει αν δωσω τοσα λεφτα για αυτό...σκέφτομαι εναλλακτικη τα χριστουγεννα με καποια μικρη οικονομικη βοηθεια των γονιων μου να παω στο iPhone 4s από το σκρουτζ στα 260 ευρω? Εσεις τι μου προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Τελικα το κινητο ηταν ένα iPhone 4 jailbroken σε 6.1...Δεν νομιζω να αξιζει αν δωσω τοσα λεφτα για αυτό...σκέφτομαι εναλλακτικη τα χριστουγεννα με καποια μικρη οικονομικη βοηθεια των γονιων μου να παω στο iPhone 4s από το σκρουτζ στα 260 ευρω? Εσεις τι μου προτείνετε? Θέλεις οπωσδήποτε iPhone σε αυτό το εύρος τιμής; Γιατί, μιας και είσαι και στο android, πιστεύω ότι έχεις ακουστά το nexus 5 στα χρήματα αυτά έτσι...;; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Σε ευχαριστω για την απαντηση! Το εχω ακουσει αλλα δεν το εχω ψαξει...θα το κοιτάξω αλλα στην ουσια σε τι παραπανω θα είναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Τελικα το κινητο ηταν ένα iPhone 4 jailbroken σε 6.1...Δεν νομιζω να αξιζει αν δωσω τοσα λεφτα για αυτό...σκέφτομαι εναλλακτικη τα χριστουγεννα με καποια μικρη οικονομικη βοηθεια των γονιων μου να παω στο iPhone 4s από το σκρουτζ στα 260 ευρω? Εσεις τι μου προτείνετε? Πιστεύω πως σε κανέναν μήνα θα βρίσκεις 5αρι μεταχειρισμένο άριστο σε αυτα τα χρήματα....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλησπερα φιλοι μου. Παντα οταν εχω μια απορια οσο αναφορα τεχνολογια, η θελω να προχωρησω σε αγορα οτιδηποτε τεχνολογιας, δεν υπαρχει περιπτωση να μην ανατρεξω στο myphone!!! Αρκετα με το γλυψιμο λοιπον εχω λοιπον iphone 4s και θελω να εγκαταστισω navigator. Υπαρχει καποιο free, οχι trial, αλλα εντελως free? γιατι δεν αντεχει αυτην την εποχη η τσεπη μου για να αγορασω καποιο. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλησπερα φιλοι μου. Παντα οταν εχω μια απορια οσο αναφορα τεχνολογια, η θελω να προχωρησω σε αγορα οτιδηποτε τεχνολογιας, δεν υπαρχει περιπτωση να μην ανατρεξω στο myphone!!! Αρκετα με το γλυψιμο λοιπον εχω λοιπον iphone 4s και θελω να εγκαταστισω navigator. Υπαρχει καποιο free, οχι trial, αλλα εντελως free? γιατι δεν αντεχει αυτην την εποχη η τσεπη μου για να αγορασω καποιο. Ευχαριστω Υπάρχουν νομίζω δυο αν πας στο App Store στην κατηγορία navigation θα τα δεις ειναι το Nav free Gps και το Copilot. Με το 2ο πιστεύω θα κανεις την δουλειά σου βέβαια σε απλές μετακινήσεις. Τα αλλα που λένε free στην ουσία ειναι trial οπως είπες. Δοκίμασε αυτό που σου είπα και βλέπεις ανάλογα τις ανάγκες σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Υπάρχουν νομίζω δυο αν πας στο App Store στην κατηγορία navigation θα τα δεις ειναι το Nav free Gps και το Copilot. Με το 2ο πιστεύω θα κανεις την δουλειά σου βέβαια σε απλές μετακινήσεις. Τα αλλα που λένε free στην ουσία ειναι trial οπως είπες. Δοκίμασε αυτό που σου είπα και βλέπεις ανάλογα τις ανάγκες σου Παλια ειχα το navigon, οταν ηταν jailbrake, τωρα το αναβαθμισα και το εχασα. Και γενικα το προτιμω αναβαθμισμενο το κινητο μου και ας μην εχω navigon. Απλα εχω πεσει φανταζομαι οπως ολοι μας σε περιοδο αφραγκιας, τωρα αν καταφερω και εχω καποια χρηματα να διαθεσω σε ενα navigator μπορει να αγορασω και ενα οικονομικο - των 20 η 30 ευρω- Θα δοκιμασω το nav free, αν με βολεψει θα ειναι μια χαρα. Τωρα η αληθεια ειναι οτι δεν κανω πολλα ταξιδια, οποτε το θελω για κοντινους προορισμους. Ειδωμεν. Σε ευχαριστω παντως φιλε Τασο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Φθηνό και καλό ειναι το Don't Panic το εχω 3 χρόνια. Το Navigon κοστίζει 60€ νομίζω δεν ειμαι καιροί για τέτοια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts