stendor Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Μια και δεν είναι δικό μου (του πατέρα μου συγκεκριμένα) δεν μπορώ να το παρακολουθώ όλη μέρα, πάντως μπαταρία είναι αλλαγμένη κοντά όταν είχε βγει η 7. Άρα είναι 1 χρόνου σχεδόν η μπαταρία. Κάτι από τις εφαρμογές θα κολλάει και θα τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο και θα απασχολεί τον επεξεργαστή. Πήγαινε να δεις τα στατιστικά της μπαταρίας από το settings > general > usage > battery usage. Εκεί θα δεις πόση μπαταρία έχουν χρησιμοποιήσει οι εφαρμογές το τελευταίο 24ώρο. Αν δεις μεγάλο νούμερο % σε εφαρμογή τότε ίσως φταίει αυτή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Άρα είναι 1 χρόνου σχεδόν η μπαταρία. Κάτι από τις εφαρμογές θα κολλάει και θα τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο και θα απασχολεί τον επεξεργαστή. Πήγαινε να δεις τα στατιστικά της μπαταρίας από το settings > general > usage > battery usage. Εκεί θα δεις πόση μπαταρία έχουν χρησιμοποιήσει οι εφαρμογές το τελευταίο 24ώρο. Αν δεις μεγάλο νούμερο % σε εφαρμογή τότε ίσως φταίει αυτή. Θα το δω το βράδυ και θα σου πω. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Αν πας σε κατάστημα θα σου πουν γύρω στα 60€. Τώρα αν την παραγγείλεις απ' έξω και σου την αλλάξει κάποιος γνωστός σου που ξέρει ή το κάνεις μόνος σου θα σου βγει πολύ φθηνότερα. Ευχαριστώ πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Τώρα που το έχω στα χέρια μου και το βλέπω είναι γεμάτο απο τα stacks. Τι μπορώ να κάνω ; Edited September 23, 2014 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Τώρα που το έχω στα χέρια μου και το βλέπω είναι γεμάτο απο τα stacks. Τι μπορώ να κάνω ; +1 και σε μένα!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Τώρα που το έχω στα χέρια μου και το βλέπω είναι γεμάτο απο τα stacks. Τι μπορώ να κάνω ; +1 και σε μένα!! Βάλτε τη συσκευή σε DFU Mode κι επιστρέψτε στην 7.1.2 εάν δεν είδατε βελτίωση με restore και setup as new! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Είναι τόσο σοβαρά αυτά τα stacks; Εγώ δεν έχω παράπονα απο την λειτουργία της συσκευής. Είναι λόγος λοιπόν αυτός για να κάνω downgrade; Στο iPad 2 πάντως θα το ήθελα! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Είναι τόσο σοβαρά αυτά τα stacks; Εγώ δεν έχω παράπονα απο την λειτουργία της συσκευής. Είναι λόγος λοιπόν αυτός για να κάνω downgrade; Στο iPad 2 πάντως θα το ήθελα! Αναλογα τι ζητάει κάποιος αππό την συσκευή του. Εμένα δεν μ αρέσει να έχει τέτοια κολλήματα και bugs γι αυτό γύρισα πίσω σε 7.1.2 Για να γυρίσεις πίσω δεν χρειάζεται DFU. Κατεβάζεις απο το ίντερνετ την 7.1.2 για την συσκευή σου και μετα στο itunes πατας shift+restore και την περναει για όσο ακόμα υπογράφεται. Απλα έχεις συνδέσει το τηλέφωνο στο itunes τιποτα άλλα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Αναλογα τι ζητάει κάποιος αππό την συσκευή του. Εμένα δεν μ αρέσει να έχει τέτοια κολλήματα και bugs γι αυτό γύρισα πίσω σε 7.1.2 Για να γυρίσεις πίσω δεν χρειάζεται DFU. Κατεβάζεις απο το ίντερνετ την 7.1.2 για την συσκευή σου και μετα στο itunes πατας shift+restore και την περναει για όσο ακόμα υπογράφεται. Απλα έχεις συνδέσει το τηλέφωνο στο itunes τιποτα άλλα. Λέω να το αφήσω λίγες μέρες μιας και του έκανα format χθες να δώ πω θα συμπεριφερθεί. Εάν η συσκευή ουσιαστικά δεν παρουσιάζει προβλήματα, αλλά τα stacks παραμένουν σημαίνει κάτι και τι μπορούν να προκαλέσουν; γιατί δεν θέλω μόνο για αυτό τον λόγο να γυρίσω πίσω. Μήπως φταίει και το γεγονός οτι δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμη όλες οι εφαρμογές στο καινούργιο ios; :confused: Στο ipad πάντως θα γυρίσω σε 7.1.2 γιατί σέρνεται. :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Λέω να το αφήσω λίγες μέρες μιας και του έκανα format χθες να δώ πω θα συμπεριφερθεί. Εάν η συσκευή ουσιαστικά δεν παρουσιάζει προβλήματα, αλλά τα stacks παραμένουν σημαίνει κάτι και τι μπορούν να προκαλέσουν; γιατί δεν θέλω μόνο για αυτό τον λόγο να γυρίσω πίσω. Μήπως φταίει και το γεγονός οτι δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμη όλες οι εφαρμογές στο καινούργιο ios; :confused: Στο ipad πάντως θα γυρίσω σε 7.1.2 γιατί σέρνεται. :) Δεν μπορείς να γυρίσεις οπότε θέλεις. Η 7.1.2 ακόμα υπογράφεται νομίζω. Μπορεί να σταματήσει απο στιγμή σε στιγμή. Μετά δεν μπορείς να την περάσεις. Τα stacks σίγουρα σου τρώνε μπαταρία και πόρους απο το σύστημα. Αν δεν σ ενοχλούν δεν υπάρχει θέμα. Άλλοι έχουν το iPhone 4 και λένε ότι τρέχει άψογα. Εγώ ούτε μια μέρα δεν θα μπορούσα να το έχω. Προτεραιότητα έχει ο καθένας σε διαφορετικά πράγματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Δεν μπορείς να γυρίσεις οπότε θέλεις. Η 7.1.2 ακόμα υπογράφεται νομίζω. Μπορεί να σταματήσει απο στιγμή σε στιγμή. Μετά δεν μπορείς να την περάσεις. Τα stacks σίγουρα σου τρώνε μπαταρία και πόρους απο το σύστημα. Αν δεν σ ενοχλούν δεν υπάρχει θέμα. Άλλοι έχουν το iPhone 4 και λένε ότι τρέχει άψογα. Εγώ ούτε μια μέρα δεν θα μπορούσα να το έχω. Προτεραιότητα έχει ο καθένας σε διαφορετικά πράγματα Ναι το ξέρω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να υπογράφεται, για αυτο σήμερα θα την βάλω στο ipad 2. Στο 4s θα παραμείνω στην οχτάρα εκτος κι αν μου παρουσιάσει κάπιο πρόβλημα αργότερα. Είπες οτι θα κατεβάσω την 7.1.2 και μετά μέσω itunes θα την περάσω. Μπορείς να μου περιγράψεις εν συντομία τα βήματα που πρεπει να γίνουν στο itunes; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ναι το ξέρω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να υπογράφεται, για αυτο σήμερα θα την βάλω στο ipad 2. Στο 4s θα παραμείνω στην οχτάρα εκτος κι αν μου παρουσιάσει κάπιο πρόβλημα αργότερα. Είπες οτι θα κατεβάσω την 7.1.2 και μετά μέσω itunes θα την περάσω. Μπορείς να μου περιγράψεις εν συντομία τα βήματα που πρεπει να γίνουν στο itunes; Θα κατεβασεις το αρχείο της 7.1.2 που θα βρεις με μια αναζήτησή στο google για 4s Gsm. Μετά θα συνδέσεις την συσκευή σου στο iTunes. Μετά θα έχεις πατημενο το shift και τα πατησεις restore θα σου βγάλει ενα παράθυρο και απο εκεί θα επιλέξεις το αρχείο που είχες κατεβάσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Θα κατεβασεις το αρχείο της 7.1.2 που θα βρεις με μια αναζήτησή στο google για 4s Gsm. Μετά θα συνδέσεις την συσκευή σου στο iTunes. Μετά θα έχεις πατημενο το shift και τα πατησεις restore θα σου βγάλει ενα παράθυρο και απο εκεί θα επιλέξεις το αρχείο που είχες κατεβάσει Οκ, σε ευχαριστώ πολύ. Φαντάζομαι η διαδικασία πως είναι ίδια και στη περίπτωση του iPad 2, έτσι; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ναι είναι ίδια διαδικασία και για το iPad. Απλά θα πρέπει να κατεβάσεις και το αντίστοιχο ipsw αρχείο για το ipad σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ναι είναι ίδια διαδικασία και για το iPad. Απλά θα πρέπει να κατεβάσεις και το αντίστοιχο ipsw αρχείο για το ipad σου. Ε ναι σαφώς. Σας ευχαριστώ και τους δυο. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lukas Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Θέλω να πουλησω το iphone αλλα ειναι JB στην 7.04 Πως σβξνω τα παντα από μεσα?? με επαναφορα απο itunes ή επαναφορα μεσα από την συσκευη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Σ αυτόν που θα το δώσεις θέλεις να μείνει το jail break η όχι; Αν όχι σύνδεση την συσκευή στο iTunes και πατά restore. Θα σου ζητήσει να απενεργοποιησεις την εύρεση iPhone πρώτα. Αυτό ήταν μόλις τελειώσει η διαδικασία απενεργοποιησεις την συσκευή και είναι έτοιμη για τον επόμενο κάτοχο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Διαθέσιμο το iOS 8.0.1 με αρκετές μικρές διορθώσεις. Μπορείτε να το περάσετε απο το iTunes η OTA. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Διαθέσιμο το iOS 8.0.1 με αρκετές μικρές διορθώσεις. Μπορείτε να το περάσετε απο το iTunes η OTA. Με ΟΤΑ το εγκατέστησα χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Με ΟΤΑ κι εγώ το εγκατέστησα αλλά μετά από λίγη ώρα έμαθα αποσύρθηκε λόγω πολλών προβλημάτων στα 6αρια! Για εμάς ισχύει τπτ; Πρέπει να κάνουμε downgrade ή μένουμε ως έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Με ΟΤΑ κι εγώ το εγκατέστησα αλλά μετά από λίγη ώρα έμαθα αποσύρθηκε λόγω πολλών προβλημάτων στα 6αρια! Για εμάς ισχύει τπτ; Πρέπει να κάνουμε downgrade ή μένουμε ως έχει; Όχι μένουμε ως έχει δεν υπάρχει πρόβλημα για τις συσκευές μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Όχι μένουμε ως έχει δεν υπάρχει πρόβλημα για τις συσκευές μας :) Ωραία ευχαριστώ πολύ! Παρατήρησα ότι βάρυνε λίγο παραπάνω! Περιμένουμε λογικά την 8.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lukas Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 το κινητο είναι σε 7.0.4 πηγα να κανω αυτο που ειπες αλλα θέλει να κανω και αναβάθμηση σε 8.0 να την κάνω η οχι?????? Ευχαριστω και συγνωμη για τις τοσες απορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ωραία ευχαριστώ πολύ! Παρατήρησα ότι βάρυνε λίγο παραπάνω! Περιμένουμε λογικά την 8.0.2 Εμένα μου φαίνεται ελαφρύτερο :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Λογικά θα βγει 8.0.2 που θα είναι για όλους. Άσχημα πράγματα για τέτοια εταιρεία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts