Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα το 8αρι με 15 εφαρμογες στο προσκηνιο λιγοτερο απο 1gb χωρο πιανει.βεβαια εχει θεμα με την ραμ..αλλα δεν πολυ με ενδιαφερει γιατι δεν παιζω πολυ με το κινητο.γενικα εγω σαν ατομο σε ολα τα κινητα που ειχα τα 8gb τα θεωω μια χαρα.(καθολου mp3).

βεβαια στα χρηματα που το παιρνεις καινουργιο γυρω στα 290 ευρο παιρνεις πολυ καλυτερο κινητο ανδροιδ.εγω στην θεση σου θα κοιταζα για μεταχειρησμενο.

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση, απλώς την εμπειρία που είχα με το μήλο δεν τη βρήκα στο android ούτε στα windows γι' αυτό κοιτώ σε 4s όσο για μεταχειρισμένο επειδή το κινητό είναι πολύ προσωπικό προτιμώ καινούργιο.

Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση, απλώς την εμπειρία που είχα με το μήλο δεν τη βρήκα στο android ούτε στα windows γι' αυτό κοιτώ σε 4s όσο για μεταχειρισμένο επειδή το κινητό είναι πολύ προσωπικό προτιμώ καινούργιο.

φιλε με 300 ευρο παιρνεις "τουμπανα" κινητα ανδροιδ και οχι παντοφλες.εγω το αιφον το πηρα απο εναν φιλο εδω μεσα 1 μηνος στα 240 ευρο πριν 5 μηνες.για τετοια αγγελια μιλαω.αν το θελεις τοσο πολυ παρ'το.τα 8gb θα σε καλυψουναν ανετα για τις εφαρμογες που θελεις.τωρα δεν ξερω αν μπορουν να "τρεξουν" με ττα 512 μνημης ραμ που εχει το κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για μένα η αγορά ενός 3-4s δεν είναι επένδυση πλέον. Θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις για το iPhone 5c - iPhone 5s. Στο skroutz θα βρεις καλές τιμές :)

iPhone 5c από 439€

iPhone 5s από 539€

Edited by DINFUN

Μόνο ο χρυσός είναι επένδυση!

Και το 5s να πάρει, του χρόνου θα συζητάμαι για το 6s και πάει λέγοντας...

300 ευρώ για 4s 8αρι είναι παρά πολλά.

Αν θέλεις να βρεις ένα μεταχειρισμένο 200-220 ευρώ και 16αρι θα είναι καλά. Για καινούργιο πήγαινε στο 5c η 5s όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω.

Εγώ μόνο μεταχειρισμένα παίρνω.

Πήρα ένα iPhone 5 πριν λίγες μέρες 350€. Σκέψου και κάτι τέτοιο.

Πάντως όχι 4s καινούργιο. Μεταπώληση θα χάσεις τα μισά την άλλη μέρα.

Nokia 8800 Scirocco

Μόνο ο χρυσός είναι επένδυση!

Και το 5s να πάρει, του χρόνου θα συζητάμαι για το 6s και πάει λέγοντας...

δεν αναφέρομαι σε οικονομική επένδυση, αλλά στη χρήση, το iPhone 4 δεν θα υποστηρίζεται από το iOS 8, ενώ το iPhone 4S θα είναι και η τελευταία έκδοση που θα το υποστηρίζει. :)

Μια ερώτηση παιδιά.

Φίλος μου, αγόρασε στην Αγγλία όπου μένει μόνιμα , από κατάστημα second hand iphone 4s με την προοπτική να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Vodafone. Μετά την αγορά έβαλε την sim του, Αγγλικής εταιρείας και είδε ότι δεν έβρισκε δίκτυο το κινητό. Επιστρέφοντας στο μαγαζί από όπου το αγόρασε αποδείχθηκε ότι το κινητό είναι κλειδωμένο στην εταιρεία ΕΕ. Επικοινώνησε με την εταιρεία και του είπαν να πάρει κάρτα τους και μετά από 6 μήνες θα το ξεκλειδώσουν.

Το ερώτημα μου είναι αν επίσημα και νόμιμα μπορεί να γίνει τίποτα διαφορετικό για να ξεκλειδώσει το κινητό και αν μπορεί, από την εμπειρία σας πάντα, να απαιτήσει από το μαγαζί που το πήρε για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Συγνώμη προκαταβολικά για το μακροσκελές του μηνύματος!

Μια ερώτηση παιδιά.

Φίλος μου, αγόρασε στην Αγγλία όπου μένει μόνιμα , από κατάστημα second hand iphone 4s με την προοπτική να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Vodafone. Μετά την αγορά έβαλε την sim του, Αγγλικής εταιρείας και είδε ότι δεν έβρισκε δίκτυο το κινητό. Επιστρέφοντας στο μαγαζί από όπου το αγόρασε αποδείχθηκε ότι το κινητό είναι κλειδωμένο στην εταιρεία ΕΕ. Επικοινώνησε με την εταιρεία και του είπαν να πάρει κάρτα τους και μετά από 6 μήνες θα το ξεκλειδώσουν.

Το ερώτημα μου είναι αν επίσημα και νόμιμα μπορεί να γίνει τίποτα διαφορετικό για να ξεκλειδώσει το κινητό και αν μπορεί, από την εμπειρία σας πάντα, να απαιτήσει από το μαγαζί που το πήρε για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Συγνώμη προκαταβολικά για το μακροσκελές του μηνύματος!

Το πιο λογικό είναι να επιστρέψει τη συσκευή στο κατάστημα. Μία συσκευή η οποία είναι ξεκλείδωτη δουλεύει με οποιαδήποτε άλλη κάρτα σε οποιοδήποτε μέρος της γης. Κοινώς είναι factory unlocked! :)

Στο κατάστημα του δώσανε μια απάντηση του στυλ , έλα μωρέ με λίγες λίρες ξεκλειδώνει! Ότι να ναι δηλαδή και δεν το δέχονται πίσω...

Στο κατάστημα του δώσανε μια απάντηση του στυλ , έλα μωρέ με λίγες λίρες ξεκλειδώνει! Ότι να ναι δηλαδή και δεν το δέχονται πίσω...

μήπως ο φίλος σου δεν σου τα λέει καλά; μήπως το πήρε από ebay σε χαμηλή τιμή και κατάλαβε πως έκανε σφάλμα και προσπαθεί να τα μπαλώσει, μου φάινεται περίεργο να με κοροϊδέψουν να γυρίσω στο κατάστημα να διαμαρτυρηθώ και στη συνέχεια να φύγω άπραγος, μέχρι και την αστυνομία θα καλούσα.. όχι να δεχόμουν το "έλα μωρε" :mad:

Όχι, σίγουρα από κατάστημα το πήρε. Απλά και αυτός και εγώ πρώτη φορά ασχολούμαστε με iphone και τώρα μαθαίνουμε. Άρα τον συμβουλεύω να επιστρέψει στο κατάστημα. ΟΚ. Ευχαριστώ πολύ. Αν έχω καμιά καινούργια εξέλιξη θα ενημερώσω.

Όχι, σίγουρα από κατάστημα το πήρε. Απλά και αυτός και εγώ πρώτη φορά ασχολούμαστε με iphone και τώρα μαθαίνουμε. Άρα τον συμβουλεύω να επιστρέψει στο κατάστημα. ΟΚ. Ευχαριστώ πολύ. Αν έχω καμιά καινούργια εξέλιξη θα ενημερώσω.

Ακριβώς σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση :)

Έχω περασμένο το 7.1.2. Γίνεται να περάσω jailbreak? Και αν ναι πως γίνεται?

Έχω περασμένο το 7.1.2. Γίνεται να περάσω jailbreak? Και αν ναι πως γίνεται?

Καλησπέρα φίλε μου, στην ενότητα jailbreak έχουμε αναρτήσει οδηγό είμαι θάλασσα αν δεν τον βρεις θα σου επισυνάψουν link :)

Εντάξει φιλαράκι θα το κοιτάξω

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα φίλε μου, στην ενότητα jailbreak έχουμε αναρτήσει οδηγό είμαι θάλασσα αν δεν τον βρεις θα σου επισυνάψουν link :)

Δεν βρίσκω που είναι η ενότητα...

Εδώ είσαι: iOS Jailbreak

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εντάξει φιλαράκι θα το κοιτάξω

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν βρίσκω που είναι η ενότητα...

Πιο συγκεκριμένα εδώ :)

Αναλυτικός οδηγός Jailbreak iOS 7.1.X με την χρήση του jailbreak Pangu

Hello people :)

Εδω και 2 εβδομαδες μου εκανε κολπα το 4S μου με το φορτισμα μεχρι που τα'φτυσε xD

Καθε φορα που φορτιζα το κινητο μου και κουνουσα το καλωδιο σταματουσε το φορτισμα. Με πολυ προσπαθεια καταφερνα παλι να το κανω να φορτιζει.. Ετσι σκεφτηκα πως το προβλημα ειναι στην υποδοχη του βυσματος και αγορασα αυτο. Μετα την αντικατασταση της θυρας προσπαθησα να φορτισω το κινητο μου με 4-5 διαφορετικους φορτιστες (original, μαϊμου και μεσω USB με το PC) αλλα παλι δεν γινοταν τιποτα.. Ετσι αγορασα και μια νεα μπαταρια. Αντικατεστησα και την μπαταρια αλλα παλι τιποτα.. Επισης παρατηρησα οτι η πισινη καμερα δεν λειτουργει.

Θα ηθελα τα φωτα σας γιατι θα το σπασω xD

Edited by Next_Level
''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan

Πολύ σύνθετο το πρόβλημα σου.

Το ανταλλακτικό που έβαλες μπορεί να μην δουλεύει.

Μπορεί να μην συνδέθηκε κάτι σωστά.

Μπορεί να έχει πρόβλημα η πλακέτα.

Ότι και μπαταρία να βάλεις όσο να ναι θα φορτίσει αλλα θα κρατάει λίγο. Το τηλέφωνο θα ανοίξει όμως.

Φορτιστές άλλαξες πιστεύω άλλαξες και καλώδια.

Κάπου στο ανταλλακτικό και στην πλακέτα κρύβεται μάλλον η λύση σου

Nokia 8800 Scirocco

Εχει φαση φιλε να ειναι
το προβλημα... Ειναι ομως δυσκολο να αντικατασταθει το συγκεκριμενο chip.. Δεν θα το ρισκαρω
''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan

Εχει φαση φιλε να ειναι
το προβλημα... Ειναι ομως δυσκολο να αντικατασταθει το συγκεκριμενο chip.. Δεν θα το ρισκαρω

Όχι απλά δύσκολο. Μόνο κάτι γατονια φτιάχνουν κάτι τέτοια.

Δεν νομίζω να είναι αυτό αλλα αν θέλεις επικοινώνησε μαζί με με pm και θα πούμε περισσότερα.

Nokia 8800 Scirocco

Hello people :)

Εδω και 2 εβδομαδες μου εκανε κολπα το 4S μου με το φορτισμα μεχρι που τα'φτυσε xD

Καθε φορα που φορτιζα το κινητο μου και κουνουσα το καλωδιο σταματουσε το φορτισμα. Με πολυ προσπαθεια καταφερνα παλι να το κανω να φορτιζει.. Ετσι σκεφτηκα πως το προβλημα ειναι στην υποδοχη του βυσματος και αγορασα αυτο. Μετα την αντικατασταση της θυρας προσπαθησα να φορτισω το κινητο μου με 4-5 διαφορετικους φορτιστες (original, μαϊμου και μεσω USB με το PC) αλλα παλι δεν γινοταν τιποτα.. Ετσι αγορασα και μια νεα μπαταρια. Αντικατεστησα και την μπαταρια αλλα παλι τιποτα.. Επισης παρατηρησα οτι η πισινη καμερα δεν λειτουργει.

Θα ηθελα τα φωτα σας γιατι θα το σπασω xD

Τα προβλήματα είναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, από τη στιγμή που αντικατέστησες dock connector και μπαταρία, και με αποκλεισμό προβλήματος καλωδίων φόρτισης, το πρόβλημα είναι σοβαρότερο και θα πρέπει να ερευνηθεί η πλακέτα. Υπάρχουν Service με αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη, εάν δεν γνωρίζεις κάποιο στείλε μου pm να σου προτείνω! :)

Η camera είτε έχει ξεκουμπώσει ο connector συνήθως από πτώση ή θέλει αντικατάσταση η ίδια.

• 2 weeks later...

Καλησπερα σε ολους. Επειδη θελω να παρω το 4S για την αδερφη μου. Το προβλημα που ειχαν με το wifi που καιγοταν το τσιπακι μετα απο αναβαθμιση συνεχιζει να υφισταται και σε νεες συσκευες;

Γιατι εχω ακουσει απο πολλους γνωστους που μετα τον χρονο ειχαν θεμα με το wifi.

Με το ios7 πως παει σερνεται η ειναι οκ;

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned