mplamplakas Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Εχω 6 λογαριασμούς email και δεν χάνω τίποτα. Τα λαμβάνω αμέσως χωρίς καθυστέρηση! Για τη χρήση που θές βγάζεις άνετα 1 μέρα... Τα 8gb τα θεωρώ πολύ λίγα. Email ποιας εταιρείας χρησιμοποιείς? Μπαταρία περίπου 1 μέρα θα σε βγάζει φυσικά με αυτά που λες και πιστεύω. Ίσως παραπάνωιίσως λιγότερο. Είναι πολλά 300 και για 8αρι Μεταχειρισμενο 16αρι βρες (gmail έχω) Μάλιστα. Άρα το πρόβλημα είναι κυρίως η μνήμη. Αυτό με το μεταχειρισμένο το σκέφτομαι λίγο. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ και φοβάμαι μήπως μου βγει σκάρτο. Άσε που δεν μένω Αθήνα για να το δω κι από κοντά πριν το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (gmail έχω) Μάλιστα. Άρα το πρόβλημα είναι κυρίως η μνήμη. Αυτό με το μεταχειρισμένο το σκέφτομαι λίγο. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ και φοβάμαι μήπως μου βγει σκάρτο. Άσε που δεν μένω Αθήνα για να το δω κι από κοντά πριν το αγοράσω. Η επίσημη εφαρμογή gmail κάνει πολύ καλά την δουλειά της. Γιατί μόνο οι Αθηναίοι έχουν iPhone? Κι εγώ εκτός Αθήνας είμαι. Μπορείς να βρεις αν ψάξεις. Καλύτερα να πάρεις 16αρι. Με 300 και που έχει το 8αρι εγώ δίνω το δικό μου 64αρι. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι όταν φτάνει η μπαταρία κάτω απο 25% σβήνει η συσκευή. Την ανοίγω αλλα μου γράφει να συνδέσω το κινητό με τη μπριζα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγει αυτό; Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι όταν φτάνει η μπαταρία κάτω απο 25% σβήνει η συσκευή. Την ανοίγω αλλα μου γράφει να συνδέσω το κινητό με τη μπριζα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγει αυτό; Δοκιμή με restore και setup as new, κι αν δεν δεις αποτέλεσμα προχωράς σε αντικατάσταση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδια θα ρωτησω την κλασσικη ερωτηση για το προοβλημα στο μεσαιο κουμπι. Υπαρχει τροπος να φτιαχτει γιατι κλασσικα κολλαει; Εννοω οτι δεν πατιεται παντα και θελει δυο τρεις φορες για να πιασει... Τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδια θα ρωτησω την κλασσικη ερωτηση για το προοβλημα στο μεσαιο κουμπι. Υπαρχει τροπος να φτιαχτει γιατι κλασσικα κολλαει; Εννοω οτι δεν πατιεται παντα και θελει δυο τρεις φορες για να πιασει... Τι να κανω; Καλησπέρα σας, η λύση είναι η αντικάτασταση του Home button flex, μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε επαγγελματίας τεχνικός με κόστος από 30€ έως 45€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδια θα ρωτησω την κλασσικη ερωτηση για το προοβλημα στο μεσαιο κουμπι. Υπαρχει τροπος να φτιαχτει γιατι κλασσικα κολλαει; Εννοω οτι δεν πατιεται παντα και θελει δυο τρεις φορες για να πιασει... Τι να κανω; Τα 4s δεν χαλάνε εύκολα δεν εχω δει πολλά με αυτό το πρόβλημα. Παρολαυτα επισκευάζεται και με λιγότερα από όσα είπαν παραπάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδια θα ρωτησω την κλασσικη ερωτηση για το προοβλημα στο μεσαιο κουμπι. Υπαρχει τροπος να φτιαχτει γιατι κλασσικα κολλαει; Εννοω οτι δεν πατιεται παντα και θελει δυο τρεις φορες για να πιασει... Τι να κανω; Νομίζω στο iOS7.1 κάποιες φορές δεν πιάνει το κουμπί ειδικά στο multitasking, το έχω ακούσει και από άλλους! Σε εμένα τώρα διορθώθηκε και πιάνει μια χαρά! Αλλά όπως μας το περιγράψεις μάλλον έχει πρόβλημα! Άμα δεν θες να το φτιάξεις υπάρχει και το assistivetouch που αντικαθιστά όλα τα κουμπιά της οθόνης. Βρίσκεται στις ρυθμίσεις->Γενικά->Προσβασιμότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Για το κουμπί υπάρχει ένα βίντεο στο YouTube που δείχνει με λίγο οινόπνευμα να το καθαρίσεις εξωτερικά και μετά δουλεύει. Ψάξε να το βρεις! Το έχω κάνει σε 3GS και σε 4αρι και δουλεύει άψογα όσο μπακάλικο και να φαίνεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos88 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλημέρα σας θέλω να κάνω μια ερώτηση!Αν κάνω Jailbreak σε IPHONE 4S από Αμερική μπορεί να δουλέψει εδώ στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Καλημέρα σας θέλω να κάνω μια ερώτηση!Αν κάνω Jailbreak σε IPHONE 4S από Αμερική μπορεί να δουλέψει εδώ στην Ελλάδα; Η συσκευή είναι κλειδωμένη, το έχετε ελέγξει; μόνο με jailbreak, θα έχετε ένα iPod όχι ως τηλέφωνο. Μόνο με λύσεiς πρόσθετης sim (R-Sim, Gevey Sim) ή factory unlocked με κάποιο κόστος! Edited March 30, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos88 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την χρήσιμη πληροφορία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
act033 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 καλησπερα μια φιλη μου εφερε ενα 4s (7.1) και μου λεει οτι ειναι κλειδωμενο βαζει σιμ και δεν μπορει να πιασει σημα, το δοκιμασα και εγω και ειναι οντως ετσι εδω μεσα διαβασα για το imei info εβαλα το ιμει εκει και μου λεει οτι τι κινητο ειναι ξεκλειδωτο Ενεργοποιημένο: Ναι Βρείτε το iPhone μου: Off Τηλέφωνο Τεχνικής Υποστήριξης: Έληξε Επισκευές & Coverage Service: Έληξε Σύμβαση: Έληξε Κλείδωμα SIM: Ξεκλείδωτο τι γινετε σε αυτην την περιπτωση υπαρχει περιπτωση να ειναι απλα χαλασμενο???? η κατι στις ρυθμισεις που δεν ξερω ευχαριστω Αδαμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) καλησπερα μια φιλη μου εφερε ενα 4s (7.1) και μου λεει οτι ειναι κλειδωμενο βαζει σιμ και δεν μπορει να πιασει σημα, το δοκιμασα και εγω και ειναι οντως ετσι εδω μεσα διαβασα για το imei info εβαλα το ιμει εκει και μου λεει οτι τι κινητο ειναι ξεκλειδωτο Ενεργοποιημένο: Ναι Βρείτε το iPhone μου: Off Τηλέφωνο Τεχνικής Υποστήριξης: Έληξε Επισκευές & Coverage Service: Έληξε Σύμβαση: Έληξε Κλείδωμα SIM: Ξεκλείδωτο τι γινετε σε αυτην την περιπτωση υπαρχει περιπτωση να ειναι απλα χαλασμενο???? η κατι στις ρυθμισεις που δεν ξερω ευχαριστω Αδαμ Καλημέρα σας, εάν η sim που τοποθετείτε έχει pin βάλτε το σε μία άλλη συσκευή, αφαιρέστε το και στη συνέχεια τοποθετήστε τη sim ξανά και συνδέστε τη συσκευή στο iTunes! Για να γίνει σωστά όλη η διαδικάσια καλό θα ήταν να κάνετε κι ένα restore και setup as new από το iTunes πριν τοποθετήσετε τη sim για activated! Edited April 1, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
act033 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 εκανα τα παντα κανονικα οπως γραφεις αλλα τιποτα ενω ολα λειτουργουν κανονικα και βρισκει και φορεα δυκτιου επανω μου γραφει (καμια υπηρεσια) τι να κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 εκανα τα παντα κανονικα οπως γραφεις αλλα τιποτα ενω ολα λειτουργουν κανονικα και βρισκει και φορεα δυκτιου επανω μου γραφει (καμια υπηρεσια) τι να κανω τωρα? Όταν εννοείς βρίσκει φορέα, ενδεχομένως να έχει πρόβλημα στην πλακέτα, από τη στιγμή πάντα που όπως αναφέρεις είναι ξεκλείδωτο! Θα πρέπει να το δει τεχνικός για να κάνει διάγνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
act033 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 οκ σε ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση και τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 οκ σε ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση και τη βοηθεια παρακαλώ αν μπορείς ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη.. ίσως ενδιαφέρει και κάποιον άλλο αργότερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john33 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 καλησπερα σασ και απο μενα. ειμαι νεοσ στο site και συγκεκριμενα μολισ μισησ ωρασ. θα ηθελα παρακαλω να μου πει καποιοσ εαν γνωριζει ,ενα καλο και αξιοπιστο καταστημα service iphone στην θεσσαλονικη. συγκεκριμενα εχω εδω και 1,1/2 χρονο το 4s καινουριο και τον τελευταιο καιρο εχι βγαλει κατι προβληματα του τυπου : γεμιζει η μπαταρια και αδειαζει σε 8 ωρεσ χωρισ να χρησιμοποιειται,,ζεματαει στην δεξια πλευρα ακομη και οταν δεν χρησιμοποιειται,εννοω να ειναι σε κατασταση αναμονησ και επισησ εχει εμφανισει εδω και ενα χρονο μια κιτρινη κηλιδα στην δεξια πλευρα επανω στην οθονη που αυξομειωνεται αναλογα με το ποσο ζεσταινεται. το εστειλα στο service τησ infoquest και το μονο που μου ειπαν ωσ απαντηση στο προβλημα μου,ηταν οτι εαν ηθελα να εδινα 255 ευρω και να μου εδιναν ενα φτιαγμενο χρησιμοποιημενο. αυτα απο εμενα και ελπιζω να μην σασ κουρασα. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 καλησπερα σασ και απο μενα. ειμαι νεοσ στο site και συγκεκριμενα μολισ μισησ ωρασ. θα ηθελα παρακαλω να μου πει καποιοσ εαν γνωριζει ,ενα καλο και αξιοπιστο καταστημα service iphone στην θεσσαλονικη. συγκεκριμενα εχω εδω και 1,1/2 χρονο το 4s καινουριο και τον τελευταιο καιρο εχι βγαλει κατι προβληματα του τυπου : γεμιζει η μπαταρια και αδειαζει σε 8 ωρεσ χωρισ να χρησιμοποιειται,,ζεματαει στην δεξια πλευρα ακομη και οταν δεν χρησιμοποιειται,εννοω να ειναι σε κατασταση αναμονησ και επισησ εχει εμφανισει εδω και ενα χρονο μια κιτρινη κηλιδα στην δεξια πλευρα επανω στην οθονη που αυξομειωνεται αναλογα με το ποσο ζεσταινεται. το εστειλα στο service τησ infoquest και το μονο που μου ειπαν ωσ απαντηση στο προβλημα μου,ηταν οτι εαν ηθελα να εδινα 255 ευρω και να μου εδιναν ενα φτιαγμενο χρησιμοποιημενο. αυτα απο εμενα και ελπιζω να μην σασ κουρασα. ευχαριστω εκ των προτερων Καλώς όρισες στο forum στην info quest σου είπαν να σου δώσουν με το αντίτιμο που αναφέρεις refurbized συσκευή όχι χρησιμοποιημένη κι αυτό γιατί ήταν εκτός εγγύησης πλέον, καινούρια αλλά ανακατασκευάσμενη. Είναι διπλά ελεγμένη συσκευή. Υπάρχουν πολλά αξιόπιστα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιο συγκεκριμένα, δες πχ στην Αγίου Δημητρίου έχει 2-3 εάν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john33 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) καλημερα και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. εσυ τι θα μου προτεινεσ να κανω ,οσον αφορα για το εαν ειναι συμφερον να το δωσω για επισκευη η εαν θα πρεπει να δωσω επιπλεον λεφτα για refurbized συσκευή. το ρωταω αυτο με το σκεπτικο εαν εχεισ υποψην τι ακριβωσ προβλημα μπορει να εχει το τηλεφωνο. και κατι ακομα,ειναι γνησια τα ανταλλακτικα που χρησιμοποιουν στα καταστηματα service ? Edited April 4, 2014 by john33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 καλημερα και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. εσυ τι θα μου προτεινεσ να κανω ,οσον αφορα για το εαν ειναι συμφερον να το δωσω για επισκευη η εαν θα πρεπει να δωσω επιπλεον λεφτα για refurbized συσκευή. το ρωταω αυτο με το σκεπτικο εαν εχεισ υποψην τι ακριβωσ προβλημα μπορει να εχει το τηλεφωνο. και κατι ακομα,ειναι γνησια τα ανταλλακτικα που χρησιμοποιουν στα καταστηματα service ? Σύμφωνα με τα γραφόμενά σου, το κόστος επισκευής είναι πολύ μικρότερο εάν πρόκειται για αντικατάσταση μπαταρίας, όπότε θα σε συμβούλευα να το φτιάξεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john33 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Σύμφωνα με τα γραφόμενά σου, το κόστος επισκευής είναι πολύ μικρότερο εάν πρόκειται για αντικατάσταση μπαταρίας, όπότε θα σε συμβούλευα να το φτιάξεις. :) και με το προβλημα τησ κηλιδασ και που ζεσταινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 και με το προβλημα τησ κηλιδασ και που ζεσταινεται ? Μην περιμένετε να σας κάνουν διάγνωση από το τηλέφωνο ή από ένα forum σας είπα μία πιθανή εκδοχή, και η υπερθέρμανση από την μπαταρία προέρχεται. Απευθυνθείτε σε κάποιος service για να σας πουν ακριβώς το πρόβλημα της συσκευής σας, έχοντας όλα τα απαιτούμενα εργαλεία. Έτσι υποθέσεις κάνουμε και μάλιστα εντελώς στην τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 και με το προβλημα τησ κηλιδασ και που ζεσταινεται ? Αρχικά θέλεις update restore και set up as new για να δούμε ότι το πρόβλημα δεν είναι από λογισμικό. Δεύτερο είναι λογικά αλλαγή μπαταρίας και όσο για το κίτρινο έχει κι εμένα. Είναι πρόβλημα νομίζω την οθόνης έχει κι εμένα. Δεν με ενοχλεί μόνο στο άσπρο φόντο φαίνεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts