Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το video δεν εχει zoom..?????

Στην official εφαρμογή της κάμερας οχι. Αν θες υπάρχουν πολλές στο App store.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδια καλησπερα. εδω και 1 βδομαδα αγορασα ενα iphone 4s. τωρα το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι οταν μπαινω στο youtube και βαζω να παιξει 1 βιντεο ,παιζει κανονικα αλλα δεν εχει ηχο! ο διακοπτης της σιγασης ειναι ανοιχτος οποτε δεν ειναι απο εκει! τι μπορει να ειναι καπια ρυθμιση η προβλημα στο λογισμικο? το κινιτο χτυπαει μια χαρα και σε ειδοπηοιση και σε κλησεις! το εκανα restore αλλα τιποτα. τα παντα δουλευουν εκτος αυτο. δεν μου εμφανιζει καθολου την μπαρα εντασης οταν παιζει το βιντεο στο youtube . μολις συνδεσω τα ακουστικα τοτε παιζει κανονικα ο ηχος και βγαινει και η μπαρα.απο τι μπορει να ειναι?

παιδια καλησπερα. εδω και 1 βδομαδα αγορασα ενα iphone 4s. τωρα το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι οταν μπαινω στο youtube και βαζω να παιξει 1 βιντεο ,παιζει κανονικα αλλα δεν εχει ηχο! ο διακοπτης της σιγασης ειναι ανοιχτος οποτε δεν ειναι απο εκει! τι μπορει να ειναι καπια ρυθμιση η προβλημα στο λογισμικο? το κινιτο χτυπαει μια χαρα και σε ειδοπηοιση και σε κλησεις! το εκανα restore αλλα τιποτα. τα παντα δουλευουν εκτος αυτο. δεν μου εμφανιζει καθολου την μπαρα εντασης οταν παιζει το βιντεο στο youtube . μολις συνδεσω τα ακουστικα τοτε παιζει κανονικα ο ηχος και βγαινει και η μπαρα.απο τι μπορει να ειναι?

Εχεις κατεβασει την εφαρμογη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάνε μια δοκιμή και μπές από τον Safari στο youtube να δείς αν στο κάνει.

Αν δεν στο κάνει,τοτε μάλλον έφαγε κάποιο κόλλημα η εφαρμογή.

Αυτό μπορώ να σκεφτώ μόνο.

Έχω ένα γνωστό ο οποίος μπορεί αν μου φέρει ξεκλείδωτο Iphone 4s από την Αμερική....Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το τελωνείο κτλ? :O Γιατί αν είναι στο τέλος να το πάρω ίδια τιμή με Ελλάδα το παίρνω και από εδώ..... :)
Ho bisogno di una vacanza!Vorrei volare via di qui...Ho bisogno di viaggiare.. :D

Έχω ένα γνωστό ο οποίος μπορεί αν μου φέρει ξεκλείδωτο Iphone 4s από την Αμερική....Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το τελωνείο κτλ? :O Γιατί αν είναι στο τέλος να το πάρω ίδια τιμή με Ελλάδα το παίρνω και από εδώ..... :)

Αν "στο φέρει μαζί του", δεν έχεις θέμα. Στη χειρότερη ας το βγάλει από το κουτί του.

Αν πάλι εννοείς να στο στείλει, ας μας πει κάποιος που έχει παρόμοια εμπειρία.

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Εννοώ να το φέρει και να το έχει εντός βαλίτσας....Νέα Υόρκη-Ελλάδα...Γιατί μου είπανε σε ένα κατάστημα που συνεργάζεται με την apple πως δεν έχει σημασία,θα τα δώσεις τα λεφτά στο τελωνείο.... :worry: Ας το βγάλει από το κουτί δε με ενδιαφέρει αυτό,με ενδιαφέρει να δώσω $549.00 δηλ. 424€ αντί για 629€.....Απλά θέλω να γνωρίζω εξ αρχής αν υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα ώστε μην μου έρθει ξαφνικό αν μου πει "Θέλω άλλα 100-200 για το τελωνείο"π.χ.......
Ho bisogno di una vacanza!Vorrei volare via di qui...Ho bisogno di viaggiare.. :D

Εγώ έχω φέρει (εκτός κουτιού, αν κ δεν έχει μεγάλη σημασία από ότι κατάλαβα) MacBook από Νέα Υόρκη και δεν είχα θέμα.

Σε τσάντα μαζί μου, ούτε καν σε βαλίτσα (που δε θα το έβαζα για πολλούς λόγους).

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Μου έχουν φέρει 2 φορές iPad σφραγισμένο. Δεν τους ενόχλησε κανείς.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τέλεια,ευχαριστώ πολύ... :D:D:D Οπότε θα προχωρήσω σε αγορά.... :yahoo::up:

Καλημερα.Εχει 3μερες που περασα το batteru doctor pro.Απο τοτε εχει θεμα με την μπαταρια.Π.Χ.Το βραδυ μεσα σε 12μισι ωρες μου τρωει 30% μπαταρια,ενω πριν το περασω επεφτε 1 με 2% φουλ φορτισμενο.Μεσα στην μερα τελειωνει τελειως η μπαταρια χωρις να το χρησιμοποιω ιδιαιτερα{10 λεπτα wifi kai 10 λεπτα τηλ}και φτανει στο 15% κατα τις 10 το βραδυ.Μεσα σε 3 με 4 ωρες επεσε 18με 20%,χωρις να το κανω τπτ ουτε καν να ανοιξω την οθονη για να δω την ωρα.Πριν περασω το προγραμμα μου κρατουσε περιπου 3μερες και πολλες φορες και λιγο παραπανω με 30λεπτα τηλ και 25λεπτα wifi.Τι συμβαινει?Φταiει το προγραμμα η κατι αλλο?Σας παρακαλω αν ξερει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω.Το προγραμμα ειναι καλο και με εχει βολεψει πολυ.Θα χρειαστει να το σβησω?Ας μου πει καποιος τι να κανω.Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλημερα.Εχει 3μερες που περασα το batteru doctor pro.Απο τοτε εχει θεμα με την μπαταρια.Π.Χ.Το βραδυ μεσα σε 12μισι ωρες μου τρωει 30% μπαταρια,ενω πριν το περασω επεφτε 1 με 2% φουλ φορτισμενο.Μεσα στην μερα τελειωνει τελειως η μπαταρια χωρις να το χρησιμοποιω ιδιαιτερα{10 λεπτα wifi kai 10 λεπτα τηλ}και φτανει στο 15% κατα τις 10 το βραδυ.Μεσα σε 3 με 4 ωρες επεσε 18με 20%,χωρις να το κανω τπτ ουτε καν να ανοιξω την οθονη για να δω την ωρα.Πριν περασω το προγραμμα μου κρατουσε περιπου 3μερες και πολλες φορες και λιγο παραπανω με 30λεπτα τηλ και 25λεπτα wifi.Τι συμβαινει?Φταiει το προγραμμα η κατι αλλο?Σας παρακαλω αν ξερει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω.Το προγραμμα ειναι καλο και με εχει βολεψει πολυ.Θα χρειαστει να το σβησω?Ας μου πει καποιος τι να κανω.Ευχαριστω εκ των προτερων

Το εχω περασει κι εγω παλαιοτερα και παρατηρησα κατι παροιμοιο και το εσβησα.

Αυτο που συμπαιρανα ειναι οτι η εφαρμογη μενει ανοιχτη την ωρα που εχεις την συσκευη στην φορτιση για να σου λεει ακριβως ποτε να σταματησεις την φορτιστη και ολα αυτα.

Ομως οταν βγαζεις τον φορτιστη και βγεις απο την εφαρμογη αυτη δεν κλεινει αφου ειναι ρυθμισμενη ετσι ωστε αν βγεις την ωρα που φορτιζει να μην χασει τα δεδομενα για να σου δειξει σωστα τις πληροφοριες για την μπαταρια.

Δοκιμασε να την κλεισεις χειροκινητα με το γνωστο διπλο κλικ στο home button.

Γενικα πιστευω εφαρμογες που παρακολουθουν την μπαταρια και γενικα το συστημα καταναλωνουν μπαταρια για να δουλευουν συνεχεια.

Nokia 8800 Scirocco

Μια απορία για οποιν γνωρίζει...η συσκευή μου ειναι απο γαλλια κ δεν μπορω να μποω στα δεδομενα 3g γιατι μου εχει orange france !!! Αν στην καρτα sim βγαλω την κόκκινη μικρή καρτουλα κ βαλω μια αλλη απο ελληνικη συσκευη θα γινει τιποτα..???

Πριν 7με 8 μερες ειχα περασει το battery doctor pro με δημιουργισε θεμα με την μπαταρια και το εσβησα.Διορθωθηκε καπως το θεμα με την μπαταρια αλλα και παλι τελειωνει γρηγορα.Π.Χ σημερα το εβγαλα απο την φορτιση στις 3 το μεσημερι.Μεχρι τωρα εχει αναμονη 6ωρες και 35λεπτα και χρηση 5ωρες και 7λεπτα και εχει 80%.Η μονη χρηση που του εκανα ηταν 12λεπτα ομιλια.Γιατι μου εμφανιζει οτι εχει χρηση 5ωρες και 7 λεπτα?Αυτο το ειχα και πριν με το batteru doctor pro.Τι πρεπει να κανω για να ειναι σωστες οι χρονοι χρησοις?Σας παρακαλω αν ξερει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω εκ των προτερων

Οξυμωρα νούμερα... Στο 4s με data ανοιχτά πάνω από 5,5 ώρες χρήσης και 19 ώρες αναμονής(ταυτόχρονα) δεν είδα ποτέ.. Κάτι να χρησιμοποιεί το κινητό σου για 5 ώρες και να ναι ακόμα 80% δε παίζει.. Εκτός αν έβαλες κάποια κουλή εφαρμογή που δε τρώει καθόλου μπαταρία αλλά το απασχολεί συνέχεια...

Πριν 7με 8 μερες ειχα περασει το battery doctor pro με δημιουργισε θεμα με την μπαταρια και το εσβησα.Διορθωθηκε καπως το θεμα με την μπαταρια αλλα και παλι τελειωνει γρηγορα.Π.Χ σημερα το εβγαλα απο την φορτιση στις 3 το μεσημερι.Μεχρι τωρα εχει αναμονη 6ωρες και 35λεπτα και χρηση 5ωρες και 7λεπτα και εχει 80%.Η μονη χρηση που του εκανα ηταν 12λεπτα ομιλια.Γιατι μου εμφανιζει οτι εχει χρηση 5ωρες και 7 λεπτα?Αυτο το ειχα και πριν με το batteru doctor pro.Τι πρεπει να κανω για να ειναι σωστες οι χρονοι χρησοις?Σας παρακαλω αν ξερει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω εκ των προτερων

Μήπως δεν το έκανες πλήρη φόρτιση δηλαδή να βγει το μπριζάκι γιατί δεν μηδενίζονται αλλιώς οι ενδείξεις.

εξαρταται απο που θα το παρεις...μπορεις να βρεις και καινουργιο με 350-400€ αλλα και μεταχειρισμένο σε αριστη κατασταση απο 250-350€... σαν τηλεφωνο αξιζει και με το παραπάνω !! βέβαια υπαρχουν και ποιο καινουργιες επιλογες σε android αλλα αυτο ειναι στο τι θέλει ο καθενας... το 4s κατα την γνώμη μου και μετα το Ios 7 σε κραταει ανετα για 1 χρονο ακομα.. και μπορεις να κανεις τα παντα!!

Η αλήθεια πάντα ήθελα κάποια συσκευή της apple…το παίρνω καινούργιο γύρο στα 350-400 αλλά με την επιδότηση που έχω παίρνω και το S3 και αν δώσω και κάτι παραπάνω το s4… τι πιστεύετε?

διαφορετικα λειτουργικα...ο καθενας κανει τις προτιμησεις του...σιγουρα σε spec ειναι καλυτερα το s3/s4 και δεν συγκρινονται με τιποτα με τα το 4s...με το iphone 5 ισως! απο κει και περα διαλεγεις τα υπερ/κατα!

Η αλήθεια πάντα ήθελα κάποια συσκευή της apple…το παίρνω καινούργιο γύρο στα 350-400 αλλά με την επιδότηση που έχω παίρνω και το S3 και αν δώσω και κάτι παραπάνω το s4… τι πιστεύετε?

Αν οι απαιτήσεις σου και η χρήση που κάνεις είναι στα βασικά, να πάρεις το 4s.

Αν όμως θέλεις καλύτερη κάμερα, μεγαλύτερη οθόνη που σου λέω με σιγουρια ότι η 3.5" είναι για τα απολύτως απαραίτητα θα πρέπει να πας τουλάχιστον στο iPhone 5.

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned