Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε δυο κινητά μεiPhone 3GS και iPhone 4S με την 6.1 αρκετα αισθητή διάφορα στην αυτονομία ως προς το καλύτερο!!!!
Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

iPhone 4S 6.1 επιβεβαιωνω κατανάλωση μπαταρίας. Χωρίς πολύ χρήση δεν μπορώ να φτάσω 1,5-2 μέρες που εφτανα μέχρι πριν μια εβδομάδα με την 6.0.1.
Nokia 8800 Scirocco

Προσωπική άποψη μου είναι όσοι διαπιστώσατε μειωμένη αυτονομία, δοκιμάστε να κάνετε αναβάθμιση μέσω του iTunes με Restore and Update.

Η αναβάθμιση μέσω iTunes ή αναβάθμιση μέσω OTA δημιουργεί αυτή την αναντιστοιχία απόψεων.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Προσωπική άποψη μου είναι όσοι διαπιστώσατε μειωμένη αυτονομία, δοκιμάστε να κάνετε αναβάθμιση μέσω του iTunes με Restore and Update.

Η αναβάθμιση μέσω iTunes ή αναβάθμιση μέσω OTA δημιουργεί αυτή την αναντιστοιχία απόψεων.

ΟΛΑ θα φανουν την Κυριακη με το jb αλλωστε

Αη - Phone

Καλημέρα παιδιά,

Ημουν κάτοχος του 4άρι εδώ και δύο χρόνια και είπα να πάω στο 4S . Ολα καλά , τό μόνο θέμα που έχω εντοπίσει είναι η κάπως χαμηλότερη ένταση του ήχου σε σχέση με το 4άρι. Δηλαδή έχω περάσει κομμάτια στο 4S που άκουγα στο 4άρι, και βλέπω οτι παρόλο που έχω τέρμα το volume, είναι νομίζω 2κλίκ χαμηλότερος σε σχέση με 4άρι . Εχω τσεκάρει τα settings όλα είναι τέρμα.

Εχετε εντοπίσει και εσείς κάτι τέτοιο ? ή είναι η ιδέα μου ?.... :(

Να συμπληρώσω οτι η σύγκριση έγινε με τα ίδια ακριβώς ακουστικά.

Σας ευχαριστώ

Ισως έχει μαζέψει σκόνη η σιτα κάτω από το ηχεία και κρατάει τον ήχο μέσα στο σασι. Καθάρισε την με λίγο οινόπνευμα σε μπατωνετα.
Nokia 8800 Scirocco

Πέραν της κατανάλωσης της μπαταρίας παρατηρώ και lag στην καθημερινή χρήση. Βγαίνοντας από μια εφαρμογή τα γραφικά ψιλό σέρνονται και από μια σε άλλη εφαρμογή πάλι κολλάει κάπως να κάνει την εναλλαγή.

Ολα αυτά από την μια στιγμή στην άλλη χωρίς να πείραξε τίποτα μετά την αναβάθμιση από το iTunes

Nokia 8800 Scirocco

Ισως έχει μαζέψει σκόνη η σιτα κάτω από το ηχεία και κρατάει τον ήχο μέσα στο σασι. Καθάρισε την με λίγο οινόπνευμα σε μπατωνετα.

Θα το δοκιμάσω αλλά δεν νομίζω είναι απο αυτό, κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει .

Σε ευχαριστώ πολύ

Πέραν της κατανάλωσης της μπαταρίας παρατηρώ και lag στην καθημερινή χρήση. Βγαίνοντας από μια εφαρμογή τα γραφικά ψιλό σέρνονται και από μια σε άλλη εφαρμογή πάλι κολλάει κάπως να κάνει την εναλλαγή.

Ολα αυτά από την μια στιγμή στην άλλη χωρίς να πείραξε τίποτα μετά την αναβάθμιση από το iTunes

Όντως κι εγώ το πρόσεξα αυτό που λες , και είναι λίγο σπαστικό .

Γειά σας,

Είχα περίπου 2 χρόνια το 4άρι και αποφάσησα να πάω στο 4S

Είναι τώρα 3 μέρες που έχω πάρει το 4S και το πρώτο πράγμα που έχω παρατηρήσει απο την πρώτη μέρα, οτι η ένταση της μουσικής που ακούω απο τα ακουστικά είναι περίπου 2κλίκ χαμηλότερη απο το 4άρι με το volume τέρμα στο συν.

Για να συγουρευτώ 100% οτι δεν κάνω λάθος, έκανα το εξής : Πήρα το iphone 4s ενός φίλου μου και δοκίμασα και τα δύο, με τα ίδια ακουστικά(τα δικά μου) και με το ίδιο κομμάτι ακριβώς και στα δύο. Εεεεε!!!...η διαφορά όντος ήταν αισθητή . Στο δικό μου, με τέρμα το volume ο ήχος ήταν 2κλίκ χαμηλότερος . Δηλαδή στου φίλου μου το κινητό, με τέρμα το volume η μουσική αρχίζει και είναι ενοχλητική στο αυτί , ενώ στο δικό μου κινητό ακούγεται πολύ άνετα χωρίς να ενοχλεί το αυτί.Εχω τσεκάρει όλα τα settings και στο sound και στο music όλα είναι τέρμα . Τί λέτε να είναι αυτό ? Εχετε ακούσει κάτι ?

Υπ'όψη έχω βάλει και την τελευταία έκδοση την 6.1. και του έχω κάνει και restore ,αλλά πάλι τα ίδια, καμία βελτείωση.

Σας ευχαριστώ πολύ

:worry:

Καλησπέρα.

Δεν εχω κανει ποτε jb στην ζωη μου! Μπορειτε να μου πειτε οσοι απο σας εχετε κανει ηδη το jb στην 6.1 (απο evasi0n) τι διαφορετικο μου προσφερει στο 4S μου? Πραγματικα σκεφτομαι να μην το κανω καθοτι δεν εχω και την γνωση του κατι παραπανω! Υπαρχει περιπτωση να κανω καποιο λαθος (μετα την εφαρμογη του jb) και να κρασαρω το κινητο? Στειλτε εντυπωσεις απο μπαταρια κλπ οσοι το κανατε στο 4S

Αη - Phone

+1 σχετικά με την αυτονομία της μπαταρίας. Με μισή ωρα χρήσης μονο safari κ διάβασμα του site απο 100% πήγε στο 89%

Καλησπέρα.

Δεν εχω κανει ποτε jb στην ζωη μου! Μπορειτε να μου πειτε οσοι απο σας εχετε κανει ηδη το jb στην 6.1 (απο evasi0n) τι διαφορετικο μου προσφερει στο 4S μου? Πραγματικα σκεφτομαι να μην το κανω καθοτι δεν εχω και την γνωση του κατι παραπανω! Υπαρχει περιπτωση να κανω καποιο λαθος (μετα την εφαρμογη του jb) και να κρασαρω το κινητο? Στειλτε εντυπωσεις απο μπαταρια κλπ οσοι το κανατε στο 4S

Το jb σε βοηθάει να περάσεις διάφορα tweaks τα οποία όταν το τηλέφωνο είναι σε "μαμά" κατάσταση δεν μπορείς να τα περάσεις. Μπορείς να αλλάξεις την εμφάνιση με διάφορα θέματα, γενικά μπορείς να πειράξεις τα πάντα στο τηλέφωνο και να προσθέσεις εφαρμογές και κόλπα που τώρα δεν μπορείς να τα κάνεις γιατί δεν στο επιτρέπει η apple.

Πάντα όταν κάνεις jb όλο και θα επηρεαστεί η μπαταρία απλά δεν μπορώ να σου πω ακριβώς πόσο θα επηρεαστεί γιατί αυτό εξαρτάται με το τι εφαρμογές και tweaks κάνει εγκατάσταση ο καθένας στην συσκευή του.

Και να κολλήσεις το κινητό πάντα μπορείς να το επαναφέρεις με restore, οπότε δεν σε απασχολεί αυτό.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

καλησπερα παιδια. Εχω ενα θέμα . Οταν τραβαω βιντεο, δεν εχω ηχο. δεν ειναι αθορυβο, αλλα ειναι σαν να εχει βαζουρα.Για να σας προλαβω , χρησιμοποιω θηκη, αλλα τι μικροφωνο διπλα στα hands free ειναι ελευθερο. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? 4s jb 5.1.1
Ο καιρός γαρ εγγύς

Παιδια μια λεπτομερεια. Σημερα παρατηρησα πως οταν παω να ανοιξω ενα βιντεο youtube απο την εφαρμογη του face δεν μου ανοιγει την εφαρμογη youtube αλλα το appstore και κανω open μεσω αυτου. Κατοπιν οταν ανοιγει η εφαρμογη youtube δεν μου βγαζει το επιλεγμενο βιντεο που ηθελα να δω αλλα την αρχικη σελιδα της εφαρμογης.

Πως μπορω να κανω παλι την εφαρμογη youtube να ειναι παλι η default για να ανοιγει αυτοματα τα βιντεο μεσω face;

Αη - Phone

Να ορίσεις προεπιλεγμένη εφαρμογή, δεν γίνεται στο iOS.

Πάντως από προσωπική εμπειρία, τα YouTube βίντεο μπορείς να τα αναπαράγεις μέσα από την εφαρμογή του Facebook. Ίσως να βγάζει κάποιο μήνυμα ότι υπάρχει εφαρμογή για το YouTube, αν πας να αναπαράγεις βίντεο για πρώτη φορά, αλλά λογικά μπορείς το παρακάμψεις. Όλο και κάποιο "Χ" θα έχει το εν λόγω παράθυρο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εχει αρχησει να μου την δινει αυτο με την 6.1

Εχω δοκιμασει οτιδηποτε αλλα παλι τιποτα η συσκευη δεν λεει να διορθωθει. Υπερκαταναλωση μπαταριας και κολληματα.

Εσβησα ολες τις εφαρμογες ολους τους λογαριασμους email, το icloud, restore εκανα παλι τιποτα.

Nokia 8800 Scirocco

Εχει αρχησει να μου την δινει αυτο με την 6.1

Εχω δοκιμασει οτιδηποτε αλλα παλι τιποτα η συσκευη δεν λεει να διορθωθει. Υπερκαταναλωση μπαταριας και κολληματα.

Εσβησα ολες τις εφαρμογες ολους τους λογαριασμους email, το icloud, restore εκανα παλι τιποτα.

Τις ρυθμίσεις δικτύου, δοκίμασες να τις επαναφέρεις? Κάπου είχα ακούσει και για αυτό!

Τις ρυθμίσεις δικτύου, δοκίμασες να τις επαναφέρεις? Κάπου είχα ακούσει και για αυτό!

5 φορες εχω κανει restore.

Nokia 8800 Scirocco

5 φορες εχω κανει restore.

Όταν κάνεις restore μετά κάνεις setup as new ή restore from backup?

Και κάτι ακόμα, μετά το restore πας στα settings > privacy > location services > system services και να κλείσεις όλους τους διακόπτες εκτός του cell network search?

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Όταν κάνεις restore μετά κάνεις setup as new ή restore from backup?

Και κάτι ακόμα, μετά το restore πας στα settings > privacy > location services > system services και να κλείσεις όλους τους διακόπτες εκτός του cell network search?

Ολα κανονικα τα εχω πειραξει τιποτα δεν αλλαζει. Εκλεισα ανοιξα εσβησα οτι και να εκανα τιποτα. Η 6.1 ειναι χαλια. Εννοειται set up as new.

Nokia 8800 Scirocco

Επειδη δεν το εχω πολυκαταλαβει το θεμα,αν μου το φερουν απο εξωτερικο(ΗΠΑ ή Καναδα) δεν θα λειτουργει και θα θελει ξεκλειδωμα?Ειναι ευκολη διαδικασια?Υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να ξεκληδωθει και να ειναι ουσιαστικα αχρηστο το τηλ?

Με το θεμα του τελωνειου υπαρχει προβλημα?Πληρωνεις κατι εξτρα?

Ναι υπάρχει περίπτωση να μην ξεκλειδώνει. Είναι κάποιες Baseband που δεν ξεκλειδωνουν. Τουλάχιστον μέχρι το jailbreak στην 5.1.1. Στην 6.1 δεν γνωρίζω τι γίνεται. Πάντως είναι ρίσκο να φέρεις από έξω μπορεί να χρεωθεις τελωνείο
Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned