Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.Θελω να ρωτησω πως μπορω με το προγραμμα dj mixer pro να κοψω 2-3τραγουδια και να τα ακουω σε ενα?Επισης πως μπορω να περασω rigtone στο κινητο ειτε ολοκληρο τραγουδι ειτε το μισο?Και για τα 2 πρεπει να το συχρονισω με το itunes?Αν ναι και ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω?Αν ξερει καποιος και θελει ας με βοηθησει.Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!

Είναι ενεργοποιημένo το iMessage απο τις ρυθμίσεις;

μπορεί όχι θα το ελενξω και θα ενημερώσω!!:O

OnePlus 5t

Επισης πως μπορω να περασω rigtone στο κινητο ειτε ολοκληρο τραγουδι ειτε το μισο?Και για τα 2 πρεπει να το συχρονισω με το itunes?Αν ναι και ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω?Αν ξερει καποιος και θελει ας με βοηθησει.Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!

Καλησπέρα.

Διάβασε αυτές τις οδηγίες ώστε να φτιάξεις μόνος σου το δικό σου ήχο κλήσης από τραγούδια που έχεις στον υπολογιστή σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Απογπητευτηκα.. Χαλασε το 4 κ πηρα εδω κ 2 μερες το 4s αλλα στα μηνυματα εχω προβλημα. Δν κραταει αρχειο. Αν δηλαδη μιλησω αρκετα με καποιον τα πανω πανω χανοντε ενω θυμαμαι στο 4 ειχε επιλογη να πατησεις να τα βλεπεις στο δικο μου γιατι δν εχει? :-(
Don't give up! :!:

κανεις που να ξερει? μηπωσ υπαρχει σαν επιλογη καπου η εχω πατησει εγω κατι?
Don't give up! :!:

Guest valeria
κανεις που να ξερει? μηπωσ υπαρχει σαν επιλογη καπου η εχω πατησει εγω κατι?
Νομίζω ότι εαν κλείσεις το app μέσω multitasking και το ξαναανοίξεις θα εμφανιστεί το log, σίγουρα δεν έχει καμία διαφορά το 4 με το 4s σε αυτό το θέμα :)

παιδια αγορασα ενα δευτερο κινητο και θελω να περασω τις επαφες μου απο το iPhone και σε αυτο, πως μπορω να το κανω;

παιδια αγορασα ενα δευτερο κινητο και θελω να περασω τις επαφες μου απο το iPhone και σε αυτο, πως μπορω να το κανω;

iPhone--->iTunes--->Outlook/Address Book και με το πρόγραμμα που συνεργάζεται το άλλο κινητό τις περνάς.

Edited by soiramk

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

iPhone--->iTunes--->Outlook/Address Book και με το πρόγραμμα που συνεργάζεται το άλλο κινητό της περνάς.

Αλλιώς πας από ένα κατάστημα κινητής και με 5€ περνάνε όλες οι επαφές σου.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος από αυτόν που σου είπαν παραπάνω! Κι εγώ με data transfer από κατάστημα τις πέρασα από symbian, μιας και σε mac δεν είχα Ovi Pc Suite

Απογπητευτηκα.. Χαλασε το 4 κ πηρα εδω κ 2 μερες το 4s αλλα στα μηνυματα εχω προβλημα. Δν κραταει αρχειο. Αν δηλαδη μιλησω αρκετα με καποιον τα πανω πανω χανοντε ενω θυμαμαι στο 4 ειχε επιλογη να πατησεις να τα βλεπεις στο δικο μου γιατι δν εχει? :-(

Αν πας στην κορυφή της συζήτησης δεν σου έχει το φόρτωση παλαιότερων μηνυμάτων;

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Σε φιλου iphone εχει επιλογη μεσα στις επαφες ωστε να ονομαζει τα τηλεφωνα ως whats up ή cu ενω σε μενα ολα ειναι ονομασιες προεπιλεγμενες ως πχ φαξ εταιριας και δε μπορω να προσθεσω κατηγορια...γνωριζει κανεις;

Σε φιλου iphone εχει επιλογη μεσα στις επαφες ωστε να ονομαζει τα τηλεφωνα ως whats up ή cu ενω σε μενα ολα ειναι ονομασιες προεπιλεγμενες ως πχ φαξ εταιριας και δε μπορω να προσθεσω κατηγορια...γνωριζει κανεις;

Κάτω κάτω υπάρχει επιλογή "προσθήκη ετικέτες" απο εκεί βάζεις εσύ ότι θες και αυτή μένει αποθηκευμένα και για άλλες νεεσ επαφές

OnePlus 5t

Μπαίνω από το ασύρματο δίκτυο της σχολής μου.

Έχω δηλώσει στην εφαρμογή Mail του iPhone τα 2 email (Yahoo! & Hotmail).

Μου στέλνουν email με συνημμένα αρχεία, αλλά δεν έρχονται... :X

Παίζει κάποια ρύθμιση να πειράχτηκε; (Να σημειώσω ότι πριν μου συμβεί αυτό, λάμβανα κανονικά email με συνημμένα. Ξαφνικά, κι ενώ περίμενα και τα υπόλοιπα, ΔΕΝ μου ήρθαν ΠΟΤΕ! Και μάλιστα στου αποστολέα το φάκελο "Σταλμένα" φαίνεται ότι ΌΝΤΩΣ έχει στείλει τα εν λόγω emails τα οποία αγνοούνται στο κινητό.)

Εκτός κι αν μου έχουν μπλοκάρει το email από το ασύρματο δίκτυο της σχολής και όταν συνδέομαι με αυτό δεν μου έρχεται τίποτα...)

Τελικά, έδωσα άλλο άσχετο email στον αποστολέα, και μπαίνοντας από το Safari (σαν να ήμουν σε PC) ήρθαν κανονικά... :S

Όλο το σκηνικό γίνεται και στο 3GS μου.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ελα ομως που δεν υπαρχει....ελληνικο το iphone...στην 5.1.1

παράξενο και εγω ελληνικό με 5.1.1. εχω....:blink::blink::blink:

ας βοηθήσει καποιος!

OnePlus 5t

Καλησπερα.Θελω να ρωτησω κατι.Χθες εβγαλα το κινητο απο την φορτιση στις 22:30.Σημερα το πρωι στις 11:30 ειχε 93%.Αλλες φορες σε 13ωρες επεφτε 4το πολυ 5%.Τα ειχα ολα κλειστα,και δεν ειχα ουτε αναπαντητες ουτε μυνηματα.Γιατι επεσε 7%?Βασικα εχω παρατηρησει οτι με την 5.1.1 η μπαταρια μου πεφτει πολυ πιο γρηγορα,και σε αναμονη και σε τηλ και σε wifi.Επισης το πρωι ειδα οτι ειχε 45λεπτα χρηση ενω δεν το ειχα πειραξει καθολου.Που οφειλεται αυτο?Φταιει η 5.1.1 η μηπως κατι επαθε το τηλ?Το εχει παρατηρησει αλλος αυτο με την αναμονη?και με την χρηση?Αν ξερει καποιος ας μου πει τι πρεπει ναα κανω.Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπερα.Θελω να ρωτησω κατι.Χθες εβγαλα το κινητο απο την φορτιση στις 22:30.Σημερα το πρωι στις 11:30 ειχε 93%.Αλλες φορες σε 13ωρες επεφτε 4το πολυ 5%.Τα ειχα ολα κλειστα,και δεν ειχα ουτε αναπαντητες ουτε μυνηματα.Γιατι επεσε 7%?Βασικα εχω παρατηρησει οτι με την 5.1.1 η μπαταρια μου πεφτει πολυ πιο γρηγορα,και σε αναμονη και σε τηλ και σε wifi.Επισης το πρωι ειδα οτι ειχε 45λεπτα χρηση ενω δεν το ειχα πειραξει καθολου.Που οφειλεται αυτο?Φταιει η 5.1.1 η μηπως κατι επαθε το τηλ?Το εχει παρατηρησει αλλος αυτο με την αναμονη?και με την χρηση?Αν ξερει καποιος ας μου πει τι πρεπει ναα κανω.Ευχαριστω εκ των προτερων

Είναι jailbroken;

Μήπως εγκατέστησες κάποιο tweak και σου δημιουργεί το πρόβλημα;

Δοκίμασε να ανοίξεις 3G και data για λίγο μήπως εκκρεμεί κάποιο mms.

Νίκος

Οχι δεν ειναι jailbroken.Nαι ανοιξα το 3g αλλα δεν διωρθοθηκε.Τι να φταιει?Μηπως δεν περαστηκε καλα η 5.1.1?Την περασα μεσω pc.Μπορω να την απεγκαταστησω και να την ξαναπερασω?Αν ναι πως γινετε αυτο?

Άνοιξες 3g ΚΑΙ δεδομένα για 15-20 λεπτά και δεν ήρθε τιποτα;

Hard reset δοκίμασες;

Να μην έκατσε καλά η 5.1.1 δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο σε iOS.

Το restore είναι έσχατη λύση αλλά αν έχεις μεγάλο πρόβλημα κάνε το.

Θα συνδέσεις το iPhone στον υπολογιστή, θα ανοίξεις iTunes θα επιλέξεις το όνομά της συσκευής που εμφανίζεται στην αριστερή μπάρα και στην μέση της σελίδας που θα σου βγάλει θα επιλέξεις restore, θα επιλέξεις ναι στο να ψάξει για αναβαθμίσεις θα περιμένεις κάτι λιγότερο απο 10 λεπτο.

Κράτα αντίγραφο απο ότι χρεάζεσαι αν δεν τα κρατάς στο icloud πρίν ξεκινήσεις την διαδικασία.

Πάντως γνώμη μου μην αγχώνεσαι επηδεί το κινητό κατανάλωσε 4% παραπάνω μπαταρία αν δεν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα μήν κάνεις καν restore.

Νίκος

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned