tolisfar Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Παιδια καλησπερα μια ερωτηση.Υπαρχει τροπος να βαλουμε στο 4s flash reader?Και αν ναι πως μπορω να το κανω? Δυστιχος το χρειαζεται επιγοντος ενας φιλος για τις σελιδες στο νετ λογο δουλειας να βλεπει καποια βιντεο κλπ. Καθε απαντηση δεκτη ευχαριστω!! νομιζω και ο puffin browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Eυχαριστω για τις απαντησεις παιδια να εισται καλα!Θα το δοκιμασω. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Καλησπερα και απο εμενα. Μετα απο πολυ καιρο, με ειδοποιησαν απο voda να παραλαβω το πακετο vodafone double με microsim. ακυρωσα την παλια,εβαλα την καινουργια στο 4s και ξεκινησαν τα προβληματα. μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα , welcome to vodafone και τις επιλογες ακυρωση και αποδοχη. Οποιο και να επιλεξω, σε 3 δευτερολεπτα εμφανιζεται παλι. Το κουλο ειναι οτι το τηλ λειτουργει κανονικα.Το αλλο προβλημα ειναι οτι τη δευτερη καρτα την εβαλα με ανταπτορα σε ενα 5230 nokia αλλα δεν την αναγνωριζει. Ξέρει κανεις τι πρεπει να κάνω? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Καλησπερα και απο εμενα. Μετα απο πολυ καιρο, με ειδοποιησαν απο voda να παραλαβω το πακετο vodafone double με microsim. ακυρωσα την παλια,εβαλα την καινουργια στο 4s και ξεκινησαν τα προβληματα. μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα , welcome to vodafone και τις επιλογες ακυρωση και αποδοχη. Οποιο και να επιλεξω, σε 3 δευτερολεπτα εμφανιζεται παλι. Το κουλο ειναι οτι το τηλ λειτουργει κανονικα.Το αλλο προβλημα ειναι οτι τη δευτερη καρτα την εβαλα με ανταπτορα σε ενα 5230 nokia αλλα δεν την αναγνωριζει. Ξέρει κανεις τι πρεπει να κάνω? Ευχαριστω πολυ Εχεις μονο την μια απο τις 2 συσκευες σε λειτουργια?Δεν καταλαβα γιατι πηρες 2 microsim?Κατι δεν μας περιγραφεις καλα. Τo 4s θελει microsim και αυτην την βαζεις με ανταπτορα στο 5230? και δεν δουλευει? η δευτερη καρτα γιατι αγορασθηκε?και γιατι microsim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Mια ερωτηση ,γιατι κατι πειραξα στις ρυθμισεις.Μεχρι πριν λιγο ,μολις ερχοταν email με ειδοποιουσε και ανοιγα να δω το email,τωρα πρεπει να το ξεκλειδωσω για να δω αν υπαρχει καποιο email Πως το διορθωνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Mια ερωτηση ,γιατι κατι πειραξα στις ρυθμισεις.Μεχρι πριν λιγο ,μολις ερχοταν email με ειδοποιουσε και ανοιγα να δω το email,τωρα πρεπει να το ξεκλειδωσω για να δω αν υπαρχει καποιο email Πως το διορθωνω? Settings, notifications, mail, view in Lock Screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Settings, notifications, mail, view in Lock Screen Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Kαλησπερα σε ολους.Εχω το iphone 4s εδω και 10 μερες και πριν λιγη ωρα μου παρουσιασε ενα προβλημα. Μερικα προγραμματα που εχω περασει στο κινητο παταω πανω και δεν ανταποκρινεται δεν ανοιγει καθολου το προγραμμα οπως και η σελιδα της κοσμοτε δεν ανοιγει για να δω το υπολοιπο του λογαριασμου μου.Κατι εχει παθει η αφη.Σας παρακαλω αν ξερει καποιος ας μου πει τι πρεπει να κανω για να λειτουργει κανονικα.Ειναι κατι απο τις ρυθμισεις?Αλλιως πρεπει αυριο να το παω στον γερμανο.Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Κανε ενα hard reset (Press-hold the Home button (big circle below the screen) and the Sleep/Wake button (on top of the iPhone) simultaneously) και αν δεν επανέλθει συνδεσέ το με itunes ,backup ,restore! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Επειδη δεν γνωριζω και πολλα αγγλικα μπορεις να μου πεις τι ακριβως να κανω στα ελληνικα?Αν θες πες μου τι ακριβως να πατησω..Και σε περιπτωση που δεν διορθωθει πως κανω backup kai restore.Σε παρακαλω φιλε μου βοηθησε με.Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Πατα το on off και το στρογγυλό κουμπί μαζί συνεχομεναμ,θα σου βγάλει μνμ ότι θα σβήσει ,αγνόησε το και θα κάνει επανεκκινηση το τηλέφωνο .Λογικά θα φτιάξει ,αν όχι κανε restore μέσω iTunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Το εκανα και διωρθοθηκε.Ευχαριστω πολυ παντως να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Εχεις μονο την μια απο τις 2 συσκευες σε λειτουργια?Δεν καταλαβα γιατι πηρες 2 microsim?Κατι δεν μας περιγραφεις καλα. Τo 4s θελει microsim και αυτην την βαζεις με ανταπτορα στο 5230? και δεν δουλευει? η δευτερη καρτα γιατι αγορασθηκε?και γιατι microsim? To vodafone d(tr)ouble, επιτρεπει να εχεις ενα αριθμο τηλ σε δυο καρτες. Παντα ειχα ενα καλο τηλ και ενα δευτερο για την δουλεια. Και αντι να εχω μια καρτα που να την βγαζω απο το ενα και να την βαζω στο αλλο και τουμπαλιν, εκανα αυτο το πακετο το οποιο δουλευω τουλαχιστον 5 χρονια. Εχω δηλαδη παντα το ενα απο τα δυο κλειστο. Λογο του 4s ομως , επρεπε να αντικαταστησω τις παλιες μεγαλες καρτες με microsim , μιας και οι μικρες με τις μεγαλες δεν ειναι συμβατες για την χρηση σε double. Και ενω με ειχαν ενημερωσει οτι υπηρχε προβλημα και δεν λειτουργουσε το double, ( τελη οκτωβριου) με πηραν την περασμενη εβδομαδα να παω να παραλαβω τις καρτουλες.Ειναι ενας φακελος που εχει 2 microsim με το ιδιο pin. Ακυρωσα την microsim που ειχα εκεινη την στιγμη στο 4s και η οποια δουλευε αψογα και στο 5230 ( ανταπτορα) και ενεργοποιησα τις καινουργιες .Ενω στο 4s την διαβασε κανονικα, με το γνωστο μηνυμα που ανεφερα παραπανω, στο 5230 δεν την αναγνωριζει . Αφου μου χαλασε την διαθεση ολο το σκ και μετα απο ατελειωτες ωρες ομιλιας με την εξυπηρετηση πελατων, κατα τις 6 το απογευμα του σαββατου , καποιος μου ειπε οτι οι καρτουλες του trouble ειναι πιο λεπτες με αποτελεσμα να χανουν την επαφη και να εμφανιζεται συνεχεια αυτο το μηνυμα αρχικης οθόνης οπως το χαρακτηρησε. Αλλα αν συνεβαινε αυτο, δεν θα επρεπε να ζητηση παλι να εισαγω το pin? αλλα οχι μονο δεν ζητουσε πιν, αλλα δουλευε και κανονικα. Τσπα, αποφασισα να απενεργοποιείσω το double και να ενεργοποιησω την παλια καρτα. Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 To vodafone d(tr)ouble, επιτρεπει να εχεις ενα αριθμο τηλ σε δυο καρτες. Παντα ειχα ενα καλο τηλ και ενα δευτερο για την δουλεια. Και αντι να εχω μια καρτα που να την βγαζω απο το ενα και να την βαζω στο αλλο και τουμπαλιν, εκανα αυτο το πακετο το οποιο δουλευω τουλαχιστον 5 χρονια. Εχω δηλαδη παντα το ενα απο τα δυο κλειστο. Λογο του 4s ομως , επρεπε να αντικαταστησω τις παλιες μεγαλες καρτες με microsim , μιας και οι μικρες με τις μεγαλες δεν ειναι συμβατες για την χρηση σε double. Και ενω με ειχαν ενημερωσει οτι υπηρχε προβλημα και δεν λειτουργουσε το double, ( τελη οκτωβριου) με πηραν την περασμενη εβδομαδα να παω να παραλαβω τις καρτουλες.Ειναι ενας φακελος που εχει 2 microsim με το ιδιο pin. Ακυρωσα την microsim που ειχα εκεινη την στιγμη στο 4s και η οποια δουλευε αψογα και στο 5230 ( ανταπτορα) και ενεργοποιησα τις καινουργιες .Ενω στο 4s την διαβασε κανονικα, με το γνωστο μηνυμα που ανεφερα παραπανω, στο 5230 δεν την αναγνωριζει . Αφου μου χαλασε την διαθεση ολο το σκ και μετα απο ατελειωτες ωρες ομιλιας με την εξυπηρετηση πελατων, κατα τις 6 το απογευμα του σαββατου , καποιος μου ειπε οτι οι καρτουλες του trouble ειναι πιο λεπτες με αποτελεσμα να χανουν την επαφη και να εμφανιζεται συνεχεια αυτο το μηνυμα αρχικης οθόνης οπως το χαρακτηρησε. Αλλα αν συνεβαινε αυτο, δεν θα επρεπε να ζητηση παλι να εισαγω το pin? αλλα οχι μονο δεν ζητουσε πιν, αλλα δουλευε και κανονικα. Τσπα, αποφασισα να απενεργοποιείσω το double και να ενεργοποιησω την παλια καρτα. Eπειδη ενδιαφερομαι και εγω για την doublesim της voda,δεν υπαρχει η δυνατοτητα να σου δωσουν μια microsim + sim[κανονικη]?Η περιπτωση με τους ανταπτορες προσωπικα με αφησε χωρις τηλ απο 5/12 εως προχθες Σαββατο 14/1,σε ενα Ν8 μερικων μηνων[μη δοκιμασει καποιος να βαλει ανταπτορα σε Ν8 ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Eπειδη ενδιαφερομαι και εγω για την doublesim της voda,δεν υπαρχει η δυνατοτητα να σου δωσουν μια microsim + sim[κανονικη]?Η περιπτωση με τους ανταπτορες προσωπικα με αφησε χωρις τηλ απο 5/12 εως προχθες Σαββατο 14/1,σε ενα Ν8 μερικων μηνων[μη δοκιμασει καποιος να βαλει ανταπτορα σε Ν8 ] Δεν ειναι συμβατες οι καρτες , μεγαλη και μικρη, οποτε δεν γινεται. Θα πρεπει να βρεις λυση με τους ανταπτορες, αλλα με μια microsim, βαλε βγαλε δηλαδη. Το doudle δεν λειτουργει προσωρινα με microsim.Tι προβλημα ειχες με τους ανταπτορες? Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Δεν ειναι συμβατες οι καρτες , μεγαλη και μικρη, οποτε δεν γινεται. Θα πρεπει να βρεις λυση με τους ανταπτορες, αλλα με μια microsim, βαλε βγαλε δηλαδη. Το doudle δεν λειτουργει προσωρινα με microsim.Tι προβλημα ειχες με τους ανταπτορες? Το προβλημα που ειχα ηταν με την τοποθετηση της microsim στο Νοκια Ν8 με τη χρηση ανταπτορα.Επειδη η sim στο Ν8 μπαινει συρταρωτα και ο διαθεσιμος χωρος ειναι ελαχιστος,ο ανταπτορας δεν κουμπωνει τέλεια την microsim με αποτελεσμα να σφηνωνει η καρτα +ανταπτορας.Μου συνεβει 2 φορες στο Ν8 με ολοκαινουργιους ανταπτορες και καρτες και ετσι εμεινα ενα μηνα+ χωρις τηλ.Δεν προτεινω τη χρηση ανταπτορα σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση στο Ν8 ,ενω η χρηση του τοσο στο Νοκια Ν95 ,οσο και Νοκια Ε66 δεν ειχε κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvoda Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Εγω που το πηρα το τηλ πριν περιπου ενα μηνα απο cosmote, εκεινη την ωρα ζητησα να μου ετοιμασουν ενα πακετακι twin sim. Γιατι λεω αφου θα δωσω που θα δωσω 5 ευρω για να παρω microsim + 2-3 ευρω για ανταπτορα για ωρα αναγκης = 7 με 8 ευρω, θα παρω με 10 ευρω το συστημα twinsim , καθως με ενημερωσαν πως το πακετο περιλαμβανει μια microsim και μια κανονικη sim ! Και φυσικα δουλευουν και οι 2 αψογα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Σκεφτομαι να το αγορασω αλλα με φρεναρει το γεγονος της μικρο σιμ μιας κ ειμαι σε Q CARD καρτοκινητο κ σαν δευτερο κινητο θα εχω ενα Ν8.Επισης κ το γεγονος οτι αν παω σε wind δεν ειναι κ πολυ προθυμοι να εξυπηρετησουν οταν προκειται για θεματα που αφορουν την q κ δεν θελω να αλλαξω νουμερο..Τι μου προτεινετε?Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 παιδια μηπως εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα παρουμε το ios 5.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Δεν γνωρίζουμε κάτι σίγουρο ακόμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 λογικα πρεπει να το δωσει συντομα μιας και ειναι σε beta3 σταδιο. μπας και διορθωθει το ζητημα με την μπαταρια. παρατηρησα οτι αν δεν εχεις ανοιχτο το wifi συνεχεια η το 3g το κινητο κραταει 2 μερες . κατι αναλογο συμβαινει και με το galaxy s2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 λογικα πρεπει να το δωσει συντομα μιας και ειναι σε beta3 σταδιο. μπας και διορθωθει το ζητημα με την μπαταρια. παρατηρησα οτι αν δεν εχεις ανοιχτο το wifi συνεχεια η το 3g το κινητο κραταει 2 μερες . κατι αναλογο συμβαινει και με το galaxy s2 . Και μονο οτι υπαρχει στην beta 3g toggle, δινει μια πνοη στη μπαταρια... ;) οσο γι αυτο που προσεξες, λογικο ειναι φιλε μου! ;) οντως ετσι ειναι! Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 παιδια μηπως εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα παρουμε το ios 5.1 ? Προς το Πασχα.. Η beta 3 ληγει τελη Μαρτιου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Σκεφτομαι να το αγορασω αλλα με φρεναρει το γεγονος της μικρο σιμ μιας κ ειμαι σε Q CARD καρτοκινητο κ σαν δευτερο κινητο θα εχω ενα Ν8.Επισης κ το γεγονος οτι αν παω σε wind δεν ειναι κ πολυ προθυμοι να εξυπηρετησουν οταν προκειται για θεματα που αφορουν την q κ δεν θελω να αλλαξω νουμερο..Τι μου προτεινετε?Ευχαριστω εκ των προτερων Eκεινο που ΔΕΝ πρεπει να κάνεις ειναι βαλεις την microsim +ανταπτορα στο Ν8[τουλαχιστον αυτους τους ανταπτορες που πουλαει το Πλαισιο] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Προς το Πασχα.. Η beta 3 ληγει τελη Μαρτιου.. Μόλις βγεί το jailbreak της 5.0.1 θα δοθεί η 5.1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts