akalos Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 akalos, διαβαζα οτι τα συγκεκριμενα screen protectors δεν ειναι καλα. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17975442&postcount=8 αντε τωρα να βγαλεις ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 ξερει κανενας καποιο μαγαζι "υπαρκτο" αθηνα για screen protector για το τηλεφωνακι μας.. ειχε αναφερθει ενα στην αγια βαρβαρα αλλα δεν βρησκω το λινκ.. Μαρίνου Αντύπα 2, Αγία Βαρβάρα, 12351, Τηλ.:210 56 95 232 http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4651 δεν συμφερει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Εισαι αρχοντας! Μπορει να μην συμφερει αλλα βολευει το οτι ανα πασα ωρα ωρα και στιγμη βρισκω φιλμακι.. Να βοηθησουμε και κανα ελληνικο μαγαζι ρε παιδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 τι να κανουμε τωρα! χε..χε. μα δεν πειραζει...πειραζει;:dance::dance::up::up::p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Σκεφτομαι κι εγω για αγορα του κινητου.Ποιο προγραμμα χρησιμοποιει για αναβαθμιση? Φερει πειν,τα samsung χρησιμοποιουν το kies.Επισης οι κατοχοι του, οταν συνδεεστε στο ιντερνετ μεσω του παροχου σας, εχετε G και 3G ή πιανετε και HS?Απο αυτονομια μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Τελευταία ενημέρωση για το πότε θα το φέρει κ η wind?? Απο βδομάδα? Οχι οτι βιάζομε (αν βιαζόμουν θα το ειχα παραγγείλει απο τον αρμαος)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Τελευταία ενημέρωση για το πότε θα το φέρει κ η wind?? Απο βδομάδα? Οχι οτι βιάζομε (αν βιαζόμουν θα το ειχα παραγγείλει απο τον αρμαος)! μερικα καταστηματα της wind το εχουν ηδη. μπες στο σιτε της εταιριας, βρες τα τηλεφωνα των καταστηματων, παρε κ ρωτα. Ετσι εκανα κ γω κ το βρηκα στο καταστημα κηφησιας με αλεξανδρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 μερικα καταστηματα της wind το εχουν ηδη. μπες στο σιτε της εταιριας, βρες τα τηλεφωνα των καταστηματων, παρε κ ρωτα. Ετσι εκανα κ γω κ το βρηκα στο καταστημα κηφησιας με αλεξανδρας. Βασικα απ'οτι εχω καταλαβει δεν στοκαρουν τα καταστηματα και παραγγελνουν οταν το ζητησει πελατης. Παντως ο Αρμαος wind ειναι. Εχει καταστημα wind, απλα ιντερνετικα πουλαει με την επωνυμια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Βασικα απ'οτι εχω καταλαβει δεν στοκαρουν τα καταστηματα και παραγγελνουν οταν το ζητησει πελατης. Παντως ο Αρμαος wind ειναι. Εχει καταστημα wind, απλα ιντερνετικα πουλαει με την επωνυμια του στο συγκεκριμενο ειχε στοκ αρκετα κομματια. παρε ενα τηλ δεν εχεις να χασεις τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Συγκεκριμενα το ειχε ο Armaos 189 και το βαζει το ebw 185 (απο εκει εννοειται οτι δεν θα ψωνιζα). Για ποιο λόγο δεν θα ψώνιζες από ebw; Νίκος Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Για ποιο λόγο δεν θα ψώνιζες από ebw; Νίκος Κανε μια μικρη ερευνα στο google για εμπειριες πελατων τους..... Δευτερον οσες φορες εχω επικοινωνησει μαζι τους με email δεν εχω παρει απαντηση, ενω αν θυμαμαι καλα αλλη μια φορα δεν απαντουσε κανεις στο τηλ. Και ολα αυτα οντας υποψηφιος πελατης που ηθελε διευκρινησεις σε θεματα εγγυησης για τις συσκευες παραεισαγωγης. Οσον αφορα το ideos λεει οτι ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας (δεν ξερω τι ακρη εχουν με wind και καταφεραν να εξασφαλισουν συσκευες). Μεχρι εκει καλα. Κοιτα τι λενε στην περιγραφη τους προϊοντος : Smartphone - Huawei IDEOS X5 PRO - U8800 ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ WIND HELLAS Στο τελος της σελιδας λεει : Εγγύηση 2 έτη από τo EasyBuyWorld - Huawei Αντε βγαλε ακρη εσυ αν το κινητο θα το φτιαξουν αυτοι, ή το στειλουν στον εισαγωγεα. Και το αποκορυφωμα : Σημαντική Ενημέρωση για αγορά Συσκευών Κινητής Τηλεφωνίας Όλες οι συσκευές καλύπτονται από Εγγύηση Αντιπροσωπείας ή Εισαγωγέα-Διανομέα. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη συσκευή σας, αυτή θα πρέπει να ελεγχθεί από το αντίστοιχο Τεχνικό Τμήμα του Αντιπροσώπου/Εισαγωγέα-Διανομέα προτού προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια για αντικατάσταση ή επισκευή της (εφόσον πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις της αντίστοιχης εγγύησης) και ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα που παρήλθε από την αγορά της συσκευής σας. Εκτος κι αν δεν καταλαβαινω καλα ελληνικα, αυτο στην ουσια σου καταργει το DOA !!!!!! Πραγμα παρανομο βεβαια, αρκει να εχεις ορεξη και κουραγιο να κινεις διαδικασιες προκειμενου να βρεις ακρη. Το ποσο σημαντικο ειναι το DOA δεν χρειαζεται να το διευρκινησω.. το μονο που θα πω ειναι οτι πριν παρω το ideos pro, οι 2 αμεσως προηγουμενες συσκευες μου ηταν DOA. Το omnia (600 ευρω τοτε) για καμμενα pixels, μου το αντικατεστησαν απο πλαισιο και το xperia mini st15i με το προβλημα των capacitive buttons που το πηραν πισω στο καταστημα cosmote και μου επεστρεψαν τα χρηματα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 στο συγκεκριμενο ειχε στοκ αρκετα κομματια. παρε ενα τηλ δεν εχεις να χασεις τιποτα. Για το συγκεκριμενο μοντελο ο Armaos δεν εχει ουτε ενα κομματι,τα περιμενει απο μερα σε μερα.Απο εκει το παραγγειλα και εγω. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Για το συγκεκριμενο μοντελο ο Armaos δεν εχει ουτε ενα κομματι,τα περιμενει απο μερα σε μερα.Απο εκει το παραγγειλα και εγω. Στο site παντως λεει οτι αποστελλεται σε 24 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Παιδιά εγώ έκανα χρήση επιδότησης στην Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή και μου είπαν ότι θα έχω το κινητό την Τετάρτη... :) Άρα απλώς δεν στοκάρουν... Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Για το συγκεκριμενο μοντελο ο Armaos δεν εχει ουτε ενα κομματι,τα περιμενει απο μερα σε μερα.Απο εκει το παραγγειλα και εγω. μα δε μιλουσα για τον Armaos αλλα για το καταστημα της wind που εγραψα παραπανω. απο εκει το πηρα κ γω κ ειδα οτι εχει αρκετα κομματια ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Στο δικο μου εδω Τούμπα (Σαλονικα) είπαν από βδομάδα κ μιας κ δεν βιάζομε θα περιμένω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 μολις πηρα το τηλ κ για πειτε...υπαρχει καλυτερη ρομ να βαλω?η να το αφησω οπωσ ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) να κατσεις στα αυγα σου. δεν ειναι ωρα. ριξτε ενα τεστακι εν τω μεταξυ! Edited October 25, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 μα δε μιλουσα για τον Armaos αλλα για το καταστημα της wind που εγραψα παραπανω. απο εκει το πηρα κ γω κ ειδα οτι εχει αρκετα κομματια ακομη. Σορρυ,νομιζα οτι μιλουσες για Armaos. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 h wind στην μαρτιου θεσσαλονικη εχει κομματια οπιοσ θελει να παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 καλημερα παιδια miui δοκιμασε κανεις να βαλει στο τηλεφωνο ????? στο απλο χ5 την περναει ..... εδω ξερει κανεις να μας απαντηση ???? επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα απο τους xdα θα μπορει καποιος να το κοιταξει και να μας πει...????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Επιασα πρωτη μου φορα hsdpa plus (κοντα στο μεγαρο μουσικης) και θελω να μοιραστω τη χαρα μου :-P Παει μαμιοντας λεμε και χαιρομαι που το υποστηριζει τοσο καλα η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) καλημερα παιδια miui δοκιμασε κανεις να βαλει στο τηλεφωνο ????? στο απλο χ5 την περναει ..... εδω ξερει κανεις να μας απαντηση ???? επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα απο τους xdα θα μπορει καποιος να το κοιταξει και να μας πει...????? να κατσεις και εσυ στα αυγα σου εκτος ο @@@@ σου σε φαγουριζει για service και τα λοιπα. θα ερθει η ωρα του.\ ειναι εντελως διαφορετικο τηλεφωνο απο το απλο και κακως η Huawei το ονομασε Χ5 Pro. εχουν αλλαξει τα παντα στην συσκευη,προς το καλυτερο κατι παει να κανει ο genokolar σε 2.3.7 αλλα δεν λειτουργουν πολλα πραγματα ακομα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1311565 Edited October 26, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 ειναι εντελως διαφορετικο τηλεφωνο απο το απλο και κακως η Huawei το ονομασε Χ5 Pro. +1. Έτσι ακριβώς. Προς το παρόν προτείνω να μην πειραματίζεστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 να κατσεις και εσυ στα αυγα σου εκτος ο @@@@ σου σε φαγουριζει για service και τα λοιπα. θα ερθει η ωρα του.\ ειναι εντελως διαφορετικο τηλεφωνο απο το απλο και κακως η Huawei το ονομασε Χ5 Pro. εχουν αλλαξει τα παντα στην συσκευη,προς το καλυτερο κατι παει να κανει ο genokolar σε 2.3.7 αλλα δεν λειτουργουν πολλα πραγματα ακομα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1311565 Καλημερα..σωστα λεει ο akalos,λιγη υπομονη δεν βλαπτει ποτε και πειραματα δεν χρειαζονται!! Θα ερθει και η ωρα του και θα ασχοληθουν και μαυτο στο XDA και αλλου αλλα πρωτα να ειμαστε σιγουροι...εκτος αν θελετε να τουβλιασετε το κινητο!! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts