Jump to content

Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και που βρησκεται φιλε μου!!!!???

δε βρήκες τίποτα εδώ?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3894054#post3894054

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικα με το update στον τριτο φακελο εχει μεγαλες διαφορες το κινητό η μονο ο ελεγχος ισχυως αλλάζει; Αξιζει να μπω στη διαδικασια να το περάσω απο την αρχη;

Καλημέρα σε όλυς,

Πηρα μαι miniSDHC Trancsend 8GB την βαζω στο κινητο και βλεπω οτι την εσωτερικη μνήμη την βλεπει πλεον σαν

HWUserData και την ext στο /mnt/sdcard γιατι δεν την βλεπει σαν ext_sdcard ?

Μήπως πρέπει να την φορμαρω ?

Καλημέρα σε όλυς,

Πηρα μαι miniSDHC Trancsend 8GB την βαζω στο κινητο και βλεπω οτι την εσωτερικη μνήμη την βλεπει πλεον σαν

HWUserData και την ext στο /mnt/sdcard γιατι δεν την βλεπει σαν ext_sdcard ?

Μήπως πρέπει να την φορμαρω ?

Οχι δεν χρειαζεται format. Γενικα παντως υπαρχει θεμα με την sd. Εμενα στην αρχη ηταν οπως και το δικο σου ενω τωρα βλεπει την εξωτερικη sd ως HWUserData και την εσωτερικη ως sdcard ενω καποια στιγμη εχτες μου ειχε και στις δυο διαδρομες την εσωτερικη και την εξωτερικη sd δεν μου την εμφανιζε πουθενα!

Παιδιά το τηλέφωνο έχει πληκτρολόγιο 3x4, όπως και κάποια Samsung και LG;

Ναι.

Edited by Sofoklas
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Μπορεί κάποιος να μου δώσει ενδεικτικά αυτονομία της συσκευής; Βγάζει 2 μέρες με μέτρια χρήση; (με βράδι κλειστό ή hibernate)
Ι need a six month vacation, twice a year.

Λοιπόν σας καλησπερίζω.Πήρα το πρώτο smartphone με όνομα ideos x5 pro και επειδή είμαι καινούργιος στον κόσμο των smartphone & android έχω αρκετές απορίες...Lets start(διάβασα και τις 50 σελίδες):)

1.Όταν συνδέω το κινητό στο pc, γίνεται να μην φορτίζει γιατί το συνδέω για λίγο και φοβάμαι λίγο την μπαταρία.

2.Εχει επιλογή γρήγορη εκκίνιση, αν το τσεκάρω, όταν το κλείνω και μετά το ανοίγω ανοίγει μέσα σε 5 δεύτερα, δλδ δεν κλείνει ολοσχερώς?μπαινει σε αναμονη ας το πουμε?με αυτό το τρόπο δεν θα τρώει και λίγο μπαταρία όταν είναι κλειστό?

3.Είχα ακούσει ότι σε τέτοια OS αν βάλεις ξυπνυτήρη και είναι κλειστό το κινητό σου, δεν θα χτυπήσει.Αληθεύει?

4.Καθώς σύνδεα το account μου στο twitter με ρώτησε αν θέλω να πέρασω αυτούς που κάνω follow στις επαφές.Καταλάθος πάτησα ναι και τώρα από 55 επαφές έχω 180 και θέλω να διαγράψω τις twitter επαφές από τις επαφές.Πως μπορώ να το κάνω αυτό?

5.Για να περάσω μια εφαρμογή (σπασμένη) πρέπει να είναι root το κινητό?

Αυτά ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.:D

Λοιπόν σας καλησπερίζω.Πήρα το πρώτο smartphone με όνομα ideos x5 pro και επειδή είμαι καινούργιος στον κόσμο των smartphone & android έχω αρκετές απορίες...Lets start(διάβασα και τις 50 σελίδες):)

1.Όταν συνδέω το κινητό στο pc, γίνεται να μην φορτίζει γιατί το συνδέω για λίγο και φοβάμαι λίγο την μπαταρία.

2.Εχει επιλογή γρήγορη εκκίνιση, αν το τσεκάρω, όταν το κλείνω και μετά το ανοίγω ανοίγει μέσα σε 5 δεύτερα, δλδ δεν κλείνει ολοσχερώς?μπαινει σε αναμονη ας το πουμε?με αυτό το τρόπο δεν θα τρώει και λίγο μπαταρία όταν είναι κλειστό?

3.Είχα ακούσει ότι σε τέτοια OS αν βάλεις ξυπνυτήρη και είναι κλειστό το κινητό σου, δεν θα χτυπήσει.Αληθεύει?

4.Καθώς σύνδεα το account μου στο twitter με ρώτησε αν θέλω να πέρασω αυτούς που κάνω follow στις επαφές.Καταλάθος πάτησα ναι και τώρα από 55 επαφές έχω 180 και θέλω να διαγράψω τις twitter επαφές από τις επαφές.Πως μπορώ να το κάνω αυτό?

1)Μην αγχωνεσε, καλο ειναι αυτο. Οι μπαταριες λιθιου ΔΕΝ πρεπει να αφηνονται να αδειασουν για να φορτιστουν. Συχνες, μικρης διαρκειας φορτισεις ειναι το ιδανικο. Δες κι εδω:

http://arstechnica.com/gadgets/news/2011/02/ask-ars-what-is-the-best-way-to-use-an-li-ion-battery.ars

http://www.techatplay.com/?p=61

2)Δε γνωριζω ακριβως τι συμβαινει , αν δεν "κλεινει εντελως" δηλαδη, αλλα δεν εχω καποιο προβλημα με αυτο, ισα ισα το βρισκω χρησιμο να ανοιγει γρηγορα η συσκευη.

3)Νομιζω ναι, δεν το δοκιμασα αλλα αν δε κανω λαθος με κλειστο κινητο δε χτυπαει.

4)Καλυτερα πηγαινε στις επαφες, πατα το πληκτρο ρυθμισεων->επιλογες εμφανισης. Εκει μπορεις ειτε να τικαρεις την επιλογη "εμφανιση μονο επαφων που εχουν τηλεφωνο"(με δεδομενο οτι οι twitter επαφες σου δεν εχουν τηλεφωνικους αριθμους δε θα στις δειχνει καν), ειτε λιγο πιο κατω που σου δειχνει απο ποιους λογαριασμους θελεις να εμφανιζονται οι επαφες, ξετικαρε το twitter.

5)Οχι(αναλογα την εφαρμογη δηλαδη, αν θελει δικαιωματα root τοτε ναι, αλλα για "κανονικες" καθημερινες εφαρμογες οχι)

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

θενκςς..ωραία μερικές απορίες μου φύγαν.Και κάτι ακόμα το 3G να το έχω ενεργοποιημένο? ή χρειάζεται μόνο όταν χρησιμοποιούμε internet μέσω της cosmote/wind?

1. Δεν γινεται απ'οσο ξερω. Γενικα παντως εχε υπ'οψιν σου οτι η φορτιση μεσω υπολογιστη ειναι μεν πιο αργη αλλα βελτιωνει την διαρκεια ζωης της μπαταριας. Αντιθετα η φορτιση μεσω του φορτιστη ειναι πιο γρηγορη και η φορτιση ειναι πιο πληρης με αντικτυπο στην διαρκεια ζωης της μπαταριας

2. Ναι αλλα ειναι ελαχιστο το ποσο ενεργειας που καταναλωνει. Επισης και τελειως κλειστη να ειναι η συσκευη, η μπαταρια μετα απο λιγο καιρο θα χασει ενα μικρο ποσο ενεργειας. Γενικα αν κλεινεις το κινητο το βραδυ, μη δισταζεις να ενεργοποιησεις την γρηγορη εκκινηση, η ενεργεια που καταναλωνει ειναι αμελητεα.

3. Οταν ειναι κλειστο δεν λειτουργει. Δεν ξερω ομως αν λειτουργει το ξυπνητηρι με ενεργοποιημενη την γρηγορη εκκινηση. Αν θελεις δοκιμασε το και πες μας.

4. Πηγαινε στις επαφες, πατησε το πληκτρο του μενου (αυτο με τις γραμμουλες), επιλογες προβολης, και εκει που λεει "επιλογη επαφων προς προβολη" κρατα μονο αυτες που θελεις.

5. Οχι

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

θενκςς..ωραία μερικές απορίες μου φύγαν.Και κάτι ακόμα το 3G να το έχω ενεργοποιημένο? ή χρειάζεται μόνο όταν χρησιμοποιούμε internet μέσω της cosmote/wind?

Μονο οταν το χρειαζεσαι γιατι θα σου καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια.

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Μπορεί να μου πει κάποιος για το αν χτυπά το ξυπνητήρι αν έχεις το κινητό στην γρήγορη εκκίνηση;
Ι need a six month vacation, twice a year.

αν μου θυμίσεις που ενεργοποιείς την γρήγορη εκκίνηση στην 2,2,2 γιατι εχω κολλήσει θα στο πω σε 10 λεπτα

(σου απανταω κ σε αλλο φόρουμ αν θες :p)

Το ξέρω οτι για αυτο ρωτάς, κοιτα η γρήγορη εκκίνηση κανονικά ειναι στις εφαρμογές στη 2,3.4 αν θυμάμαι καλα αλλα στο Χ5 προ που φοράει μαμα την 2,2,2 δεν το εχει εκει οποτε κρατάω μια μικρη επιφύλαξη να μην υπάρχει σε αυτην την έκδοση αυτη η επιλογη (ας το επιβεβαιώσει κανένας ακόμα)!!

Τωρα για το ποσο αντεχει, εμένα με βγαζει χαλαρα 24 ωρο με αρκετό πείραγμα κ σχεδον συνεχόμενο wifi αλλα π.χ ΣΚ χωρις wifi με έβγαλε κ 3ημερο χαλαρά με πιο ήπια χρήση!

Εμενα αυτη τη στιγμη ειναι στις 2 ημερες και 12 ωρες και βρισκομαι στο 26%.

Χρηση κανονικη, με τα wifi του καποιες φορες για εφαρμογες,μαρκετ,facebook, το 3G τις μισες σχεδον ωρες ανοιχτο κλπ ..

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Λοιπόν με γρήγορη εκκίνηση λειτουργεί το ξυπνητιρη.2.3.5

Κατά Ταλά όλα τέλεια με το κινητό.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα κατέβασα το go launcher και θέλω να ρωτήσω το μόνο που κάνουν άλλος είναι να ομορφαινουν το κινητό και να μας διευκολύνουν στη πλοήγηση του σωστά?

• Administrators
Να ρωτήσω κάτι ακόμα κατέβασα το go launcher και θέλω να ρωτήσω το μόνο που κάνουν άλλος είναι να ομορφαινουν το κινητό και να μας διευκολύνουν στη πλοήγηση του σωστά?

Ε ναι, συνήθως οι custom launcher σε κερδίζουν με τις extra δυνατότητες που παρέχουν σε σχέση με τους stock.

Modpic.gif

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΧΩ ΤΟ IDEOS X5 PRO ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ . ΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η 2.3.5

U8800+ V100R001C00B512G001

Η

U8800V100R001C00B518G001(Beta1.0)(Overseas Normal)(Gingerbread)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΧΩ ΤΟ IDEOS X5 PRO ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ . ΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η 2.3.5

U8800+ V100R001C00B512G001

Η

U8800V100R001C00B518G001(Beta1.0)(Overseas Normal)(Gingerbread)

Το πρωτο. Αλλα επειδη δεν διατηθεται. Παρτο απο εδω.

http://www.megaupload.com/?d=55XORRPE

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρωτο. Αλλα επειδη δεν διατηθεται. Παρτο απο εδω.

http://www.megaupload.com/?d=55XORRPE

Μπορεις να μας πεις πως γινεται το update γιατι δεν μπορεσα να το κανω?

Καταρχην ψαξε λιγο μονος σου. Γι'αυτο ειναι το φορουμ.

Σε αυτό το θέμα θα γίνονται συζητήσεις που έχουν να κάνουν με το Modding του ideos X5 pro.

Οδηγος Root για IDEOS X5 Pro & Μετα απο την Αναβαθμιση του Firmware

ΟΔΗΓΟΣ: CWM Recovery 5.0.2.7 για IDEOS X5 Pro με 2.3.5

Πρωτα απ'ολα πρεπει να κανεις τα 2 παραπανω βηματα γιατι αλλιως στην μνημη του τηλεφωνου θα παραμεινουν τα αρχεια της προηγουμενης εκδοσης και θα σου καταναλωνουν τον αποθηκευτικο χωρο μιας και δε γινεται να τα σβησεις.

Επιτα ακολουθα τα παρακατω.

αγνοησε τις οδηγιες του pdf,

φτιαξε ενα φακελο με ονομα dload στην sd,

μετονομασε το αρχειο update.app του στεπ 2 σε update_g.app,

αφου το μετονομασεις το περνεις μαζι με το update.app του step1 kai το βαζεις στο φακελο dload sthn sd card.

μετα πας στο τηλεφωνο-> ρυθμισεις->αποθηκευτικος χωρος->(τερμα κατω πατας:αναβαθμιση λογισμικου) και περιμενεις μεχρι να κανει επανεκινηση.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρωτα απ'ολα πρεπει να κανεις τα 2 παραπανω βηματα γιατι αλλιως στην μνημη του τηλεφωνου θα παραμεινουν τα αρχεια της προηγουμενης εκδοσης και θα σου καταναλωνουν τον αποθηκευτικο χωρο μιας και δε γινεται να τα σβησεις.

Το πρωτο δεν χρειαζετε να το κανεις αν θες μονο την αναβαθμιση...

Ευχαριστω κ εγω πολυ! Σιγουρα ολα αυτα υπαρχουν μεσα στο thread. Το προβλημα ειναι οτι οταν η συζητηση ειναι 52 σελιδες (μεχρις στιγμης) καπου χανεσαι, ακομα κ αν τις εχεις διαβασει ολες (που το εκανα). Οποτε, που κ που καλο ειναι να υπαρχει μια μικρη "ανακεφαλαιωση"

• The title was changed to Huawei U8800 IDEOS X5 Pro