sakarkas1 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Package include: 1 x PC hard Case 1 x Free Screen Protector 1 x cleaning cloth ολα 8€ http://imgs.inkfrog.com/pix/coopwell168/u8800_3.jpg καλη φαινεται και αυτη Η καλυτερη κατεμε..την παραγγειλα για το Huawei Vodafone Smart 858 και καθετε φανταστικα στο κινητο,ουτε χοντροκομμενη,πολυ καλο υλικο τελεια αισθηση αφης στο χερι! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 και το 1 x Free Screen Protector;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) εγώ πάλι παρήγγειλα αυτή http://www.ebay.com/itm/Silicone-Cover-Case-LCD-Screen-Protector-Huawei-U8800-IDEOS-X5-Pro-Blue-/140646366010?pt=PDA_Accessories&hash=item20bf2d3b3a Ομοίως με τον Akalo θήκη, μεμβράνη και πανάκι, 8 € μαζί με τα μεταφορικά. Ακόμα την περιμένω! Μόλις έρθει θα σας πω εντυπώσεις... Edited November 27, 2011 by pos Παράθεση www.mythiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) μπαταρια μεμβρανη θηκη εχει και αυτο το μαγαζακι για ολα,αλλα εχει και μεταφορικα:p Edited November 27, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 παιδια δεν εχω sd μνημη και θελω να περασω το navigon στο ideos. πως θα κανω την εγκατασταση σε ποιο φάκελο πεπει να μεταφερω τα αρχεια ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 παιδια δεν εχω sd μνημη και θελω να περασω το navigon στο ideos. πως θα κανω την εγκατασταση σε ποιο φάκελο πεπει να μεταφερω τα αρχεια ? ευχαριστω Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 ειχα παρει για το νοκια 5800 μια με 4 ευρω. στην οποια εφαρμοζε τελεια χωρις να ρυθμιζω τιποτα ποια; λινκ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 ποια; λινκ;; http://www.ebay.com/itm/Car-Mount-Holder-Stand-Phone-Nokia-5800-XpressMusic-/190594621368?pt=PDA_Accessories&hash=item2c60531fb8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) και το 1 x Free Screen Protector;;; Δεν ξερω,ασε που δεν την παραγγειλα απο αυτον.Tις περισσοτερες φορες τα screen protectors που δινουν δωρο δεν λενε και πολλα, συνηθως ειναι μαπα,βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις,για τον συγκεκριμενο δεν ξερω.Εχω παραγγειλα την "Vikuiti CV8"με δυο τεμαχια μεσα αλλα δεν προλαβα να την περασω.Οταν γυρισει απο το service.Τιμη 6,98 μαζι με τα μεταφορικα μεσω ebay απο Γερμανια.Την φημιζουν γιαυτο και την παραγγειλα...θα δουμε ομως!! ================================================================================================ Αααα....ξεχασα...Akale...Εν αναμονη ανταλλακτικου(πλακετας)απο την Κινα!! Απαντηση σε email μου απο το service σημερα:"Ακόμα δεν έχουμε κάποια ημερομηνία παραλαβής του ανταλλακτικού" :wacko: Αποτι με βλεπω το λιγοτερο παω για 15 ημερες με 20 ακομα!!:mad: Edited November 28, 2011 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Δεν βρισκει δορυφορους με τιποτα ουτε με gps fix .. gps test.. χωρις root υπαρχει αλλος τροπος να κλειδωσει δορυφορους,? Στο σερβις μου ειπαν οτι το gps λειτουργει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καλημέρα, Τι μνήμες SD ή SDHC προτείνετε ? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καλημέρα, Τι μνήμες SD ή SDHC προτείνετε ? thanks sdhc ειναι αυτες απο 4 giga και πανω. Sent from my U8800 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καλημέρα, Τι μνήμες SD ή SDHC προτείνετε ? thanks Καλυτερα SDHC και class 6 αν ειναι δυνατον. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Τελικα το gps δεν δουλευει ουτε με 2.2.2.. μου ειπε ο τεχνικος απο service οτι το gps ειναι οκ.. αφου εβαλε λεει χαρτες (google maps) και δουλευεαν μια χαρα.. του εξηγησα ΕΓΩ του ΤΕΧΝΙΚΟΥ οτι οι χαρτες παιρνουν στοιχεια μεσω wifi και οχι gps.. και αυτος μου ελεγε οτι αν δεν υπαρχει ομως wifi δικτυο.. τοτε παιρνει στοιχεια μεσω 3g αν υποστιριζει η καρτα sim.. χαχα δηλ αλλα νταλλα της Παρασκευης το γαλα.. αφου του εξηγησα ΕΓΩ του ΤΕΧΝΙΚΟΥ οτι δεν εχει να κανει με το θεμα μας το μέσο που θα συνδεθει αλλα το θεμα μας ειναι οτι οι χαρτες google δεν αποδεικνύουν οτι δουλευει το Gps.. μου ειπε οτι ειναι επισημοι ομως και οτι και οι αλλες 10 εφαρμογες που εχω απο το market και δεν βλεπουν ουτε ενα δορυφορο μπορει να μην ειναι συμβατες.. (παρολο που οι ιδιες εφαρμογες δουλευαν πριν κανω εγκατασταση και απεγκατασταση της 2.3) ... και τι θα κανει αυτος θα καθεται να κοιταει τι εφαρμογη βαζει ο καθενας μεσα.. βεβαια εφυγα με την σιγουρια του οτι με την 2.2.2 θα βρει δορυφορους ελπιζω αυριο να μην ειναι αυτος και να το παρουν για service.. παντως λιγο δυσκολο το βλεπω να ειναι hardware το προβλημα και να βγηκε αμεσως με την αναβαθμιση που εκανα.. εχει κανενας καμμια ιδεα ρε παιδια .. τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Αααα....ξεχασα...Akale...Εν αναμονη ανταλλακτικου(πλακετας)απο την Κινα!! :mad: και να πεις οτι δεν στο ειπα; εφεδρικο εχεις να κανεις την δουλεια σου. δεν μπορεις να κανεις και τιποτα. SDHC προτείνετε ? με ανταπτορα usb μεσα για γρηγορες μεταφορες μεγαλων αρχειων,χαρτες για παραδειγμα. κατι σαν αυτο Edited November 28, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 και να πεις οτι δεν στο ειπα; εφεδρικο εχεις να κανεις την δουλεια σου. δεν μπορεις να κανεις και τιποτα. με ανταπτορα usb μεσα για γρηγορες μεταφορες μεγαλων αρχειων,χαρτες για παραδειγμα. κατι σαν αυτο 1.Εχω εφεδρικο αλλα τωρα σπαστηκα με αυτη τη καθυστερηση! 2.Το ιδιο πηρα και εγω απο το συγκεκριμενο shop. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 ....με ανταπτορα usb μεσα για γρηγορες μεταφορες μεγαλων αρχειων,χαρτες για παραδειγμα...[/url] Τόσο μεγάλο μέγεθος έχουν οι χάρτες ? Επίσης, το gps δουλεύει και αυτόνομα ή θέλει ταυτόχρονα σύνδεση με wi fi για να πλοηγηθεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) παιδια στην 2.2 οριτζιναλ wind το gps κλειδωνει κανονικα! το εχει ενας φιλος μου απειραχτο. στο δικο μου με 2.3.5 με ροοτ θελει το gps fix για να παιξει,αλλα παει σφαιρα! :cool: Επίσης, το gps δουλεύει και αυτόνομα ή θέλει ταυτόχρονα σύνδεση με wi fi για να πλοηγηθεί ? το gps δουλευει και αυτονομα δεν χρειαζεται wifi ;) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 28, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καλυτερα SDHC και class 6 αν ειναι δυνατον. Για ποιο λογο να επιλεξω τοσο μεγαλη class και οχι καποια μικροτερη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Τόσο μεγάλο μέγεθος έχουν οι χάρτες ? ενα παραδειγμα εδωσα,και ναι,εχουν μεγαλο μεγεθος εαν θελεις ολη την Ευρωπη ... σε αλλο θεμα ειναι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Για ποιο λογο να επιλεξω τοσο μεγαλη class και οχι καποια μικροτερη ? Εγω class 10 εχω...Γενικα ειναι προτιμοτερο να εχεις πιο γρηγορη καρτα... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Καλημερα σε ολους, πηρα χτες το κινητο απο καταστημα wind κ ενω ολα δουλευουν αψογα μεχρι στιγμης, εχω το εξης προβλημα: οταν παω να κατεβασω εφαρμογη απο το android market (ή κ αναβαθμιση στις ηδη περασμενες εφαρμογες πχ facebook) κολλαει στο downloading κ δεν προχωραει καθολου (δεν βγαζει καν %). Κατα τα αλλα το ιντερνετ δουλευει κανονικα, δηλ mail παιρνω κ ο browser δουλευει. Δοκιμασα να κλεισω το firewall του router, τιποτα, ανοιξα την πορτα 5228, τιποτα... Καμμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 μπες -εφαρμογες-διαχειρηση εφαρμογων-μαρκετ-εκαθαριση δεδομενων ,και δοκιμασε παλι να κατεβασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 μπες -εφαρμογες-διαχειρηση εφαρμογων-μαρκετ-εκαθαριση δεδομενων ,και δοκιμασε παλι να κατεβασεις Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, αλλα το εχω κανει ηδη... Εχω κανει ηδη τα εξης: - ανοιγμα πορτας 5228 tcp, udp - factory reset - settings > manage apps> clear data σε ολες τις εφαρμογες google (συμπεριλαμβανομενων κ του market) - το google talk κανει sign in κανονικα (γιατι καπου ειδα οτι εχει σημασια κ αυτο) - εκλεισα ολα τα firewall στο router Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 με ποιο android market εισαι; εαν εισαι με το τελευταιο εχουν αναφερθει πολλα προβληματα. εμενα με 3g δεν εμπαινε με τιποτα,με wifi πολυ lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts