FoT1s Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Να σου πω την αληθεια, δεν ξερω... Ενα update που εκανα πριν λιγες εβδομαδες απο nightly σε nightly, το εκανα μεσω της συσκευης Ο.Τ.Α. και δεν χρειαστηκε τιποτα, περα απο ενα restart... Πιθανον να ισχυει το ιδιο κι εδω... Το θεμα ειναι αν αξιζει η μεταβαση απο r.c. σε stable, οπως ρωτησα νωριτερα... Λογικα θα αξιζει, ειναι και επισημα σταθερη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Λογικα θα αξιζει, ειναι και επισημα σταθερη.:) Γνωριζεις αν θα "καπακωνεται" και ο Dorimanx και θα πρεπει να ξαναπεραστει? Λογικα ναι, αλλα λες να δημιουργει τιποτα "θεματακια" και να θελει wipe data???????? Χμμμμμ...... :confused::confused::confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Γνωριζεις αν θα "καπακωνεται" και ο Dorimanx και θα πρεπει να ξαναπεραστει? Λογικα ναι, αλλα λες να δημιουργει τιποτα "θεματακια" και να θελει wipe data???????? Χμμμμμ...... :confused::confused::confused: Εγω παντως επειδη εχω κεφια και διαθεση, κατεβαζω τον κερνελ και την σταθερη εκδοση και θα τα περασω κανονικα με ολα τους, φακτορυ ρεσετ κτλ...και ξανα ρυθμισεις απο την αρχη...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Εγω παντως επειδη εχω κεφια και διαθεση, κατεβαζω τον κερνελ και την σταθερη εκδοση και θα τα περασω κανονικα με ολα τους, φακτορυ ρεσετ κτλ...και ξανα ρυθμισεις απο την αρχη...:cool: Ευτυχως που ειμαι στην δουλεια, γιατι μου βαζεις ιδεες...!!! :lol::lol::lol: Πανω που ελεγα οτι θα αργησω να ξαναφλασαρω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ευτυχως που ειμαι στην δουλεια, γιατι μου βαζεις ιδεες...!!! :lol::lol::lol: Πανω που ελεγα οτι θα αργησω να ξαναφλασαρω!!! και καπου εδω....ξεκινάω! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 και καπου εδω....ξεκινάω! :lol: Καλο δρομο, περιμενουμε εντυπωσεις!!! (κρυφος μου ποθος να ακουσω για μπαταρια που κραταει πανω απο 24 ωρες!!!!):lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Να σας υπενθυμίσω ότι εδώ είναι φόρουμ και όχι chat. Αυτά αν θέλετε μπορείτε να τα πείτε μεταξύ σας. Σκεφτείτε άλλους που θα ψάχνουν κάτι χρήσιμο στο θέμα και θα βρίσκονται με τόνους άσκοπων posts. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Τελειωσα με φλασαρισματα. Κατι που προσεξα, ειναι οτι απο 700mb ram με κερνελ cm, τωρα με τον dori, ανεβηκε στα 804mb. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Τελειωσα με φλασαρισματα. Κατι που προσεξα, ειναι οτι απο 700mb ram με κερνελ cm, τωρα με τον dori, ανεβηκε στα 804mb. :) Ποιον dorimanx πέρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ποιον dorimanx πέρασες; Την τελευταια εκδοση, 9.41. Αλλα μαλλον το κοβω να τον βγαζω γιατι πχ τα κουμπια ο φωτησμος ολο εκλεινε ενω πριν που ημουν με cm ολα καλα. Μαλλον για περισσοτερη μπαταρια ολο αυτο. Επισης νομιζω πως η cm εχει σοβαρο θεμα με την περιστροφη οθονης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Πριν περάσετε νέο κερνελ φλασαρετε και το kernel wipe script απο hawker paul, ψαξτε το στο νετ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Την τελευταια εκδοση, 9.41. Αλλα μαλλον το κοβω να τον βγαζω γιατι πχ τα κουμπια ο φωτησμος ολο εκλεινε ενω πριν που ημουν με cm ολα καλα. Μαλλον για περισσοτερη μπαταρια ολο αυτο. Επισης νομιζω πως η cm εχει σοβαρο θεμα με την περιστροφη οθονης... Έχει επιλογές γι αυτό, κλείνει για να μην τρώει μπαταρία Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Επισης νομιζω πως η cm εχει σοβαρο θεμα με την περιστροφη οθονης... Ναι, το εχω προσεξει αυτο, κυριως στις φωτογραφιες... οχι παντου... προσωπικα, καπου το συνηθισα...!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μια ζωή μας έπρηζε ο dev με την γκρίνια του ότι δεν θα υπάρξει stable λόγω της έλειψης sources και τώρα *τσούπ* Άσε CM άραξα με Neat Lite... :p Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μια ζωή μας έπρηζε ο dev με την γκρίνια του ότι δεν θα υπάρξει stable λόγω της έλειψης sources και τώρα *τσούπ* Άσε CM άραξα με Neat Lite... :p Έφτιαξε το θεμα η neat Lite που ειχε με το συγχρονισμο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Εμένα γυρνάει αλλά μετα όταν ισιωνω το κινητό ξανά δεν επανερχετε στην κανονική όρθια εικόνα. Έχω δοκιμάσει κ έχω αλλάξει όλες τις μοίρες αλλά τίποτα. Αμα γυρίσει μια, δεν γυρνάει ξανά. Όσο για τον φωτισμό πλήκτρα πια επιλογή είναι αυτή να μην σβήνουν ποτε στον κερνελ ντορι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Εμένα γυρνάει αλλά μετα όταν ισιωνω το κινητό ξανά δεν επανερχετε στην κανονική όρθια εικόνα. Έχω δοκιμάσει κ έχω αλλάξει όλες τις μοίρες αλλά τίποτα. Αμα γυρίσει μια, δεν γυρνάει ξανά. Όσο για τον φωτισμό πλήκτρα πια επιλογή είναι αυτή να μην σβήνουν ποτε στον κερνελ ντορι? Οχι, εμενα δεν μου συμβαινει αυτο! Απλα οταν γυριζω μια φωτογραφια απο landscape σε portrait και αντιθετα, κανει ενα μικρο "σπασιματακι"... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Οχι, εμενα δεν μου συμβαινει αυτο! Απλα οταν γυριζω μια φωτογραφια απο landscape σε portrait και αντιθετα, κανει ενα μικρο "σπασιματακι"... Εμενα, αμα μπω πχ στις ρυθμισεις και το γυρισω αριστερα και μετα ξανα ορθιο, δεν γυρναει ορθια. Εχω τικαρισμενες τις 0-90 και 270 μοιρες. Μιλαω για cm 10.1 stable. Τι αλλο μπορω να κανω η να φταιει? Επισης, εσυ που εχεις και dori, αν μπορεις, πες μου για το πως μενουν ενεργοποιημενα παντα τα κουμπια μπροστα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Έφτιαξε το θεμα η neat Lite που ειχε με το συγχρονισμο ? Ποιό θέμα; :confused: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Εμενα, αμα μπω πχ στις ρυθμισεις και το γυρισω αριστερα και μετα ξανα ορθιο, δεν γυρναει ορθια. Εχω τικαρισμενες τις 0-90 και 270 μοιρες. Μιλαω για cm 10.1 stable. Τι αλλο μπορω να κανω η να φταιει? Επισης, εσυ που εχεις και dori, αν μπορεις, πες μου για το πως μενουν ενεργοποιημενα παντα τα κουμπια μπροστα.:) Πρωτα απ'ολα, δες ενα snapshot απο τις ρυθμισεις της οθονης μου... Ετσι οπως τα εχω, γυριζει κανονικα... Το αλλο που ρωτας δεν το ξερω... πρεπει να το ψαξω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Πρωτα απ'ολα, δες ενα snapshot απο τις ρυθμισεις της οθονης μου... Ετσι οπως τα εχω, γυριζει κανονικα... Το αλλο που ρωτας δεν το ξερω... πρεπει να το ψαξω... Μολις τα εκανα κι εγω ετσι και το δοκιμασα, παλι τιποτα. Γυρναει οπως θελει και απο οπου θελει η εικονα και ισια κανονικα δεν ερχετε που να χτυπιεμαι. Μηπως, εχει γινει καποιο προβλημα με τους εσθητιρες κινησης του κινητου και δεν καταλαβαινει και πολλα? Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μια ερωτηση ρε παιδια μηπως υπαρχει κανενας τροπος να το γυρισουμε για λιγες μερες στα w8 για να δουμε πως παει κι'αυτο το λειτουργικο και στην συνεχεια να το επαναφερουμε;;;η ντε και καλα πρεπει να παρουμε το ativ για να μας φυγει η περιεργεια;;;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μολις τα εκανα κι εγω ετσι και το δοκιμασα, παλι τιποτα. Γυρναει οπως θελει και απο οπου θελει η εικονα και ισια κανονικα δεν ερχετε που να χτυπιεμαι. Μηπως, εχει γινει καποιο προβλημα με τους εσθητιρες κινησης του κινητου και δεν καταλαβαινει και πολλα? Τι να πω... Δεν θυμαμαι αν το εχεις αναφερει, σου το εκανε και με αλλη rom αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Δεν θυμαμαι αν το εχεις αναφερει, σου το εκανε και με αλλη rom αυτο? Απο οτι θυμαμαι, με την RC2, ημουν μια χαρα, μου το εκανε βεβαια στην αρχη, αλλαξα μοιρες κτλ, τις ειχα βαλει ολες και μετα ηταν οκ. Τωρα, γυρναει σαν τρελο και με το παραμικρο, κανω αριστερα, γυρναει δεξια, ξαφνικα πεταγεται αναποδα και στα ισια του δεν γυρναει ποτε παρα μονο με το home κουμπι αμα πατησω που και κει μερικες φορες, μου γυρναει την επιφανεια εργασιας πλαγια, αναποδα κτλ. Κατι δεν παει καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μολις τα εκανα κι εγω ετσι και το δοκιμασα, παλι τιποτα. Γυρναει οπως θελει και απο οπου θελει η εικονα και ισια κανονικα δεν ερχετε που να χτυπιεμαι. Μηπως, εχει γινει καποιο προβλημα με τους εσθητιρες κινησης του κινητου και δεν καταλαβαινει και πολλα? Τι να πω... έκανες τα προβλεπόμενα wipes αδερφέ; Μια ερωτηση ρε παιδια μηπως υπαρχει κανενας τροπος να το γυρισουμε για λιγες μερες στα w8 για να δουμε πως παει κι'αυτο το λειτουργικο και στην συνεχεια να το επαναφερουμε;;;η ντε και καλα πρεπει να παρουμε το ativ για να μας φυγει η περιεργεια;;;. Αγόρασε lumia :p Απο οτι θυμαμαι, με την RC2, ημουν μια χαρα, μου το εκανε βεβαια στην αρχη, αλλαξα μοιρες κτλ, τις ειχα βαλει ολες και μετα ηταν οκ. Τωρα, γυρναει σαν τρελο και με το παραμικρο, κανω αριστερα, γυρναει δεξια, ξαφνικα πεταγεται αναποδα και στα ισια του δεν γυρναει ποτε παρα μονο με το home κουμπι αμα πατησω που και κει μερικες φορες, μου γυρναει την επιφανεια εργασιας πλαγια, αναποδα κτλ. Κατι δεν παει καλα... Μήπως πότε πότε σου εμφανίζει στην οθόνη μπλέ και πράσινους δράκους; ;) Τέλος πάντων πιστεύω ότι ή ο αισθητήρας σου τα παιξε ή δεν έκατσε καλά το φλασάρισμα... Κράτα ένα titanium και κάνε ένα πεντακάθαρο φλασάρισμα (θα πρότεινα με nuke script - αλλά θα πέσουν να με φάνε οι άλλοι απο πάνω) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts