stabill Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Βγήκε RC της Cyanogen για το κινητό μας http://get.cm/get/jenkins/39748/cm-10.1.3-RC1-i9100.zip Τι ακριβως ειναι αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Τι ακριβως ειναι αυτο? RC = release candidate, ένα βήμα πριν την stable έκδοση. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Για το προγραμμα greenify κατεβαζουμε το απλο μετα περναμε κ την donation εκδοση? Τι παιζει? Και μετα κανονικα updates τις full εκδοσης παιρνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Για το προγραμμα greenify κατεβαζουμε το απλο μετα περναμε κ την donation εκδοση? Τι παιζει? Και μετα κανονικα updates τις full εκδοσης παιρνουμε? Ναι είναι όπως ο nova launcher για παράδειγμα, είναι δύο εφαρμογές που ενσωματώνονται σε ένα εικονίδιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Βγήκε RC της Cyanogen για το κινητό μας τρέχα Tony! :lol: http://get.cm/get/jenkins/39748/cm-10.1.3-RC1-i9100.zip Πέρασα σήμερα την RC έκδοση αλλά δυστυχώς βλέπω μεγάλο battery drain (15-20% ανά ώρα). Δεν κοιμάται νομίζω καθόλου το κινητό. Δεν είμαι 100% βέβαιος αν φταίει η RC αν και προηγουμένως δεν υπήρξε κατι ύποπτο με την μπαταρία ώστε να μου κινήσει την περιέργεια και να το ψάξω. Στα partial wakelocks το SystemUpdateService/Google Services καταλαμβάνει πάνω από το 70-80%. Ξέρω ότι υπάρχουν διάφορα προβλήματα, προσπάθησα να κλείσω location services κλπ. αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ξέρει κανείς κάτι??? Κρίμα είναι να μην αντέχει ούτε μισή μέρα στο ρελαντί.... Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Πέρασα σήμερα την RC έκδοση αλλά δυστυχώς βλέπω μεγάλο battery drain (15-20% ανά ώρα). Δεν κοιμάται νομίζω καθόλου το κινητό. Δεν είμαι 100% βέβαιος αν φταίει η RC αν και προηγουμένως δεν υπήρξε κατι ύποπτο με την μπαταρία ώστε να μου κινήσει την περιέργεια και να το ψάξω. Στα partial wakelocks το SystemUpdateService/Google Services καταλαμβάνει πάνω από το 70-80%. Ξέρω ότι υπάρχουν διάφορα προβλήματα, προσπάθησα να κλείσω location services κλπ. αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ξέρει κανείς κάτι??? Κρίμα είναι να μην αντέχει ούτε μισή μέρα στο ρελαντί.... Εγω παλι το βλεπω πολυ καλα σε idle... με τα καταλληλα freeze/hibernate και govenor sleepy για idle τρωει ουτε 2% ανα ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 περασα την slim bean 8, και οταν παω να αντιγραψω κατι απο τον υπολογιστη στο κινητο μεσω usb, βγαζει το παρακατω σφαλμα. τα αρχεια που προσπαθω να αντιγραψω ειναι φωτογραφιες, μουσικη, και backup παιχνιδιων, τα οποια ειχα κρατησει προηγουμενως. καποια ιδεα; [ATTACH]35417[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Εγώ που έχω slim 8 και πέρασα το πρόγραμμα RIM ισχύει ή είναι μόνο για καθαρή cm 10; http://img.tapatalk.com/d/13/08/30/ybuhutam.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Μην βαλεις ril σε cm δεν ταιριάζει.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Καλημερα! Χθες εβαλα την Rootbox και μου φαινεται οτι... ρουφαει ασυστολα την μπαταρια... Εχετε οι πιο εμπειροι καμμια συμβουλη για αυτο? Πολλες φορες διαβαζω για αλλαγες kernel και διαφορα αλλα, αλλα ακομη δεν εχω "κολυμπησει" σε τοσο... βαθια νερα!!! Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Καλημερα! Χθες εβαλα την Rootbox και μου φαινεται οτι... ρουφαει ασυστολα την μπαταρια... Εχετε οι πιο εμπειροι καμμια συμβουλη για αυτο? Πολλες φορες διαβαζω για αλλαγες kernel και διαφορα αλλα, αλλα ακομη δεν εχω "κολυμπησει" σε τοσο... βαθια νερα!!! Ευχαριστω! Οτι ρουφάει, ρουφάει! αλλά όχι ασύστολα :) Οι kernels δεν είναι τίποτα, τους φλασάρεις όπως τις rom: flash kernel > wipe cache > wipe dalvik 3 καλοί για να δοκιμάσεις: Dorimanx, Gustavo_s, Kangbang Και όταν σετάρεις και το BLN θα γλυκαθείς! έχεις στημένο Greenify να υποθέσω... Edited August 30, 2013 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Η RC της CM η τελευταια ειναι ΤΡΟΜΕΡΗ.. ισως και λιγο καλυτερη απο τη slim σε μπαταρια... 4% εχασα το βραδυ με ολα ανοιχτα.. wifi data ολα... παει παρα πολυ καλα, Δημητρη φλασαρε φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Οτι ρουφάει, ρουφάει! αλλά όχι ασύστολα :) Οι kernels δεν είναι τίποτα, τους φλασάρεις όπως τις rom: flash kernel > wipe cache > wipe dalvik 3 καλοί για να δοκιμάσεις: Dorimanx, Gustavo_s, Kangbang Και όταν σετάρεις και το BLN θα γλυκαθείς! έχεις στημένο Greenify να υποθέσω... Μπορείς να δώσεις οδηγίες για το greenify; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Μπορείς να δώσεις οδηγίες για το greenify; Καταρχην πρεπει να εισαι root... Μετά κατεβάζεις το greenify απο το Store και παγώνεις εφαρμογες όπως Facebook, Maps κλπ κλπ ( maps πρέπει να το κανεις πρωτα User App με Titanium ) ετσι ωστε να μη τρεχουν απο πισω και ρουφανε μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Η RC της CM η τελευταια ειναι ΤΡΟΜΕΡΗ.. ισως και λιγο καλυτερη απο τη slim σε μπαταρια... 4% εχασα το βραδυ με ολα ανοιχτα.. wifi data ολα... παει παρα πολυ καλα, Δημητρη φλασαρε φιλε! Ανάβεις φωτιές Τόνυ, ανάβεις φωτιές.... Για την ώρα παλεύω με ένα i9100G το οποίο του φλάσαρα Γερμανική 4.1.2 στοκ μέσω Odin και μπρίκαρε... Ευτυχώς επανήλθε με φλασάρισμα Κινέζικης στόκ με Odin... Βέβαια η κινέζικη είναι ΓΤΠ, και έτσι το σκέφτομαι σοβαρά να το ρουτάρω και να του σκάσω μια Slim επάνω (δεν είναι δικό μου, κουνιάδος μου οδηγός το έφερε απο την Κίνα - είχε ξεμείνει απο συσκευή και το αγόρασε) Αν δεν το μπρικάρω με root / CWM / Slim θα δω τι θα κάνω με το δικό μου (άστο για την ώρα με ROOTBOX)... Αν και δεν είμαι ικανοποιημένος αρχικά με την διαχείριση μνήμης και εν συνεχεία με την μπαταρία... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Η RC της CM η τελευταια ειναι ΤΡΟΜΕΡΗ.. ισως και λιγο καλυτερη απο τη slim σε μπαταρια... 4% εχασα το βραδυ με ολα ανοιχτα.. wifi data ολα... παει παρα πολυ καλα, Δημητρη φλασαρε φιλε! κατι που αναφερουν για το google services που δεν αφηνει τη συσκευη να πεσει σε deep sleep, το αντιμετωπισες εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Ανάβεις φωτιές Τόνυ, ανάβεις φωτιές.... Για την ώρα παλεύω με ένα i9100G το οποίο του φλάσαρα Γερμανική 4.1.2 στοκ μέσω Odin και μπρίκαρε... Ευτυχώς επανήλθε με φλασάρισμα Κινέζικης στόκ με Odin... Βέβαια η κινέζικη είναι ΓΤΠ, και έτσι το σκέφτομαι σοβαρά να το ρουτάρω και να του σκάσω μια Slim επάνω (δεν είναι δικό μου, κουνιάδος μου οδηγός το έφερε απο την Κίνα - είχε ξεμείνει απο συσκευή και το αγόρασε) Αν δεν το μπρικάρω με root / CWM / Slim θα δω τι θα κάνω με το δικό μου (άστο για την ώρα με ROOTBOX)... Αν και δεν είμαι ικανοποιημένος αρχικά με την διαχείριση μνήμης και εν συνεχεία με την μπαταρία... Σοβαρά ειναι κορυφαια... Εχω παθει πλακα... απο CM σε Slim πηγα για αυτο το λογο.... μπαταρια.... η RC απο χθες ομως μετα απο 14 ωρες χρησης εχω 84% μπαταρια.... Σε idle δε ρουφαει καθολου! ενω οι nightlies ρουφαγαν! κατι που αναφερουν για το google services που δεν αφηνει τη συσκευη να πεσει σε deep sleep, το αντιμετωπισες εσυ; Οχι κανένα πρόβλημα φιλε μου Edited August 30, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Σοβαρά ειναι κορυφαια... Εχω παθει πλακα... απο CM σε Slim πηγα για αυτο το λογο.... μπαταρια.... η RC απο χθες ομως μετα απο 14 ωρες χρησης εχω 84% μπαταρια.... Σε idle δε ρουφαει καθολου! ενω οι nightlies ρουφαγαν! με ποση ωρα ενεργη οθονη εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Καταρχην πρεπει να εισαι root... Μετά κατεβάζεις το greenify απο το Store και παγώνεις εφαρμογες όπως Facebook, Maps κλπ κλπ ( maps πρέπει να το κανεις πρωτα User App με Titanium ) ετσι ωστε να μη τρεχουν απο πισω και ρουφανε μπαταρια Όταν λες user app τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Οτι ρουφάει, ρουφάει! αλλά όχι ασύστολα :) Οι kernels δεν είναι τίποτα, τους φλασάρεις όπως τις rom: flash kernel > wipe cache > wipe dalvik 3 καλοί για να δοκιμάσεις: Dorimanx, Gustavo_s, Kangbang Και όταν σετάρεις και το BLN θα γλυκαθείς! έχεις στημένο Greenify να υποθέσω... Θα δοκιμασω καποια στιγμη τους kernels, απλα ισως βιαστηκα λιγο να βγαλω συμπερασματα... Ειχα ξεχασει ανοιχτο το συγχρονισμο, ενω δεν ειχα σεταρει το Greenify... Ατιμα γεραματα... :p:p:p (το BLN δεν εχω ιδεα τι ειναι...) :confused: Η RC της CM η τελευταια ειναι ΤΡΟΜΕΡΗ.. ισως και λιγο καλυτερη απο τη slim σε μπαταρια... 4% εχασα το βραδυ με ολα ανοιχτα.. wifi data ολα... Σοβαρά ειναι κορυφαια... Εχω παθει πλακα... απο CM σε Slim πηγα για αυτο το λογο.... μπαταρια.... η RC απο χθες ομως μετα απο 14 ωρες χρησης εχω 84% μπαταρια.... Σε idle δε ρουφαει καθολου! ενω οι nightlies ρουφαγαν! Αντε καλα!!! Με βλεπω ξανα απο την αρχη στησιμο κινητου!!!!! :D:D:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Όταν λες user app τι εννοείς; To maps είναι εφαρμογή συστήματος. Με το titanium θα το κάνεις "απλή" εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 To maps είναι εφαρμογή συστήματος. Με το titanium θα το κάνεις "απλή" εφαρμογή. Στην slim που φοράω είναι user app γιατί εγώ τους έχω βάλει. Δεν ήταν προεγκατεστημένοι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Θα δοκιμασω καποια στιγμη τους kernels, απλα ισως βιαστηκα λιγο να βγαλω συμπερασματα... Ειχα ξεχασει ανοιχτο το συγχρονισμο, ενω δεν ειχα σεταρει το Greenify... Ατιμα γεραματα... :p:p:p Και εγώ έχω μόνιμα ανοιχτό τον συγχρονισμό, το θέμα είναι να απενεργοποιήσεις τον συγχρονισμο απο τις περιττές εφαρμογές ;) (το BLN δεν εχω ιδεα τι ειναι...) :confused: Back Light Notification: Όταν έχεις αναπάντητη κλήση / αδιάβαστο μήνυμα - email να ανάβουν τα πλήκτρα (σαν LED) Αντε καλα!!! Με βλεπω ξανα απο την αρχη στησιμο κινητου!!!!! :D:D:D Αν είναι να αρχίσεις τα φλασαρίσματα κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και αγόρασε το titanium, θα σε γλυτώσει απο πολύ κόπο! 10 χαρακτήρες :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 περασα την slim bean 8, και οταν παω να αντιγραψω κατι απο τον υπολογιστη στο κινητο μεσω usb, βγαζει το παρακατω σφαλμα. τα αρχεια που προσπαθω να αντιγραψω ειναι φωτογραφιες, μουσικη, και backup παιχνιδιων, τα οποια ειχα κρατησει προηγουμενως. καποια ιδεα; [ATTACH]35417[/ATTACH] και συνεχιζω, για οποιον γνωριζει κατι.:wacko: περασα και την CM10.1 RC, και βγαζει το ιδιο σφαλμα. οποτε, επιστρεψα σε επισημη LSW, οπου εκανα αντιγραφη των αρχειων κανονικα, χωρις κανενα προβλημα. σε καθε αλλαγη rom εκανα full wipe και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Θα δοκιμασω καποια στιγμη τους kernels, απλα ισως βιαστηκα λιγο να βγαλω συμπερασματα... Ειχα ξεχασει ανοιχτο το συγχρονισμο, ενω δεν ειχα σεταρει το Greenify... Ατιμα γεραματα... :p:p:p Και εγώ έχω μόνιμα ανοιχτό τον συγχρονισμό, το θέμα είναι να απενεργοποιήσεις τον συγχρονισμο απο τις περιττές εφαρμογές ;) (το BLN δεν εχω ιδεα τι ειναι...) :confused: Back Light Notification: Όταν έχεις αναπάντητη κλήση / αδιάβαστο μήνυμα - email να ανάβουν τα πλήκτρα (σαν LED) Αντε καλα!!! Με βλεπω ξανα απο την αρχη στησιμο κινητου!!!!! :D:D:D Αν είναι να αρχίσεις τα φλασαρίσματα κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και αγόρασε το titanium, θα σε γλυτώσει απο πολύ κόπο! 10 χαρακτήρες :lol: Εχω/ειχα την εντυπωση οτι και μονο ανοιχτος να ειναι ο Συγχρονισμος, τραβαει "πραμα"... Back Light Notification... Εμαθα επιτελους τι ειναι!!!!! Χαααχαχαχαχα!!!!!! Εννοειται οτι δεν το εχω επιλεξει!!! Φλασαρισματα κανω τους τελευταιους μηνες συνεχεια, δοκιμαζοντας κυριως AOSP/CM Roms... Το Titanium το εχω αγορασμενο, απλα προτιμω να αφηνω τις εφαρμογες να κατεβαινουν απο την Google, καθαρα για... ψυχολογικους λογους, οτι - και καλα - θα εγκατασταθουν "αγνες και καθαρες"...!!! :lol::lol::lol: Δεν εχω δοκιμασει να επαναφερω, περα απο μια φορα... Ειναι πιο γρηγορο απο το κατεβασμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts