Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα την απόφαση να ρουτάρω την ισπανική jelly bean που εχω περασμένη και θα το κάνω με τη μέθοδο της εξωτερικής κάρτας sd γιατι έτσι αποφεύγω το τριγωνάκι και τον counter απ'οτι κατάλαβα. Θέλω τη βοήθειά σας στα εξής : 1) Υπάρχει τρόπος να περάσω κάποια custom rom χωρίς να επηρρεαστούν τριγωνάκι και counter; Αν ναι ποιός ειναι ο τρόπος;

2)Αν δεν μπορει να γίνει το (1) μπορεί να περαστεί καποιος πυρήνας που να υποστηρίζει BLN χωρίς να επηρρεαστούν τριγωνάκι και counter;

3)Αν δεν μπορεί να γίνει τπτ απο τα παραπάνω τοτε η διαδικασία θα ειναι : root->efs backup με ktool->nandroid backup ->βάζω custom rom -> με triangle away επαναφέρω counter και διώχνω τρίγωνο ώστε αν χρειαστεί να περάσω απο odin official rom και να ειμαι εντός εγγύησης.Σωστή σκέψη ή οχι?

1. αν φλασάρεις rom μέσω recovery δεν επηρεάζεται τίποτα ;)

2. αν φλασάρεις kernel μέσω recovery δεν επηρεάζεται τίποτα (προτείνω Dori) ;)

3. Τα παραπάνω γίνονται :p

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου έφτιαξες τη μέρα! Ο Dori που προτείνεις απο κατανάλωση πώς πάει? Απο custom rom τί έχεις να προτείνεις?Θέλω να ειναι κοντα στην original ωστε να δουλεύει και το mhl καλωδιο που έχω.

QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Και σε μένα που πέρασα την omega από recovery, γιατί μου αυξήθηκε ο μετρητής;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Και σε μένα που πέρασα την omega από recovery, γιατί μου αυξήθηκε ο μετρητής;

Από recovery δεν παίζει να σου αυξήθηκε, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κώδικας στη συσκευή που να αυξάνει τον counter με την απλή αλλαγή αρχείων του /root (γιατί αυτό είναι ουσιαστικά). Μάλλον ήταν ήδη ανεβασμένος...

Μου έφτιαξες τη μέρα! Ο Dori που προτείνεις απο κατανάλωση πώς πάει? Απο custom rom τί έχεις να προτείνεις?Θέλω να ειναι κοντα στην original ωστε να δουλεύει και το mhl καλωδιο που έχω.

Custom και καλώδιο δεν δουλεύουν,dori v14 τον προτείνω , slim rom Είναι το πιο κοντινό σε aosp το οποίο προτιμώ αλλά δεν έχει την πίτα γι αυτό φοράω RB που την έχει και ο ίδιος ο dorimanX

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Custom και καλώδιο δεν δουλεύουν,dori v14 τον προτείνω , slim rom Είναι το πιο κοντινό σε aosp το οποίο προτιμώ αλλά δεν έχει την πίτα γι αυτό φοράω RB που την έχει και ο ίδιος ο dorimanX

Δηλαδή αν βάλω καποια απο τις τελευταίες NeatRom ή Omega που βασίζονται στην αυθεντική LSN δεν θα δουλεύει το καλώδιο? Έχει δοκιμάσει κανείς?? nandroid backup πήρα με το που το rootαρα το κινητο.Αν βαλω πχ την NeatRom και δεν μου αρέσει, κάνω restore το κινητό, οπότε θα επανέλθει όπως ηταν πρίν ακριβώς με τις ρυθμήσεις και τις εφαρμογές μου, σωστά?

QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Δηλαδή αν βάλω καποια απο τις τελευταίες NeatRom ή Omega που βασίζονται στην αυθεντική LSN δεν θα δουλεύει το καλώδιο? Έχει δοκιμάσει κανείς?? nandroid backup πήρα με το που το rootαρα το κινητο.Αν βαλω πχ την NeatRom και δεν μου αρέσει, κάνω restore το κινητό, οπότε θα επανέλθει όπως ηταν πρίν ακριβώς με τις ρυθμήσεις και τις εφαρμογές μου, σωστά?

Βάλε όποια rom θες για να την ψάξεις και αν δεν σου αρέσει επαναφέρεις το nandroid...

Εγώ δουλεύω CM10.1 και SLIM

Αν τα συνδυάσεις με Dori πετάνε στην κυριολεξία

Τότε θα πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία και στην Slim Bean ;)

Πιστεύω πως είναι πιο smooth απο την CM (δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιο σταθερή...)

Και εγώ με CM 10.1 ήμουν απλά είπα να θυμιθώ τις παλιές καλές εποχές του NS

Η αληθεια ειναι πως τις τελευταιες μερες την χαζευω. Και με εχει πιασει παλι μια μανια με τα φλασαρισματα..... οποτε λεω να της ριξω ενα βλεφαρο.

Για την Neat δεν ξερω να σου πω αλλά για την Omega την στοκ based σου λεω οτι το καλωδιο δουλευει. Απλα θελω να μου πεις (εχω και εγω καλωδιο) αν σου δουλευει το ιντερνετ (wifi ή 3g) οταν έχεις συνδεμένω το καλωδιο. Εμένα για παραδειγμα βάζω το καλωδιο βλεπω στην tv αλλα οταν ανοιξω το internet δεν έχω ιντερνετ και για να εχω πρεπει να βγαλω το καλωδιο.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Για την Neat δεν ξερω να σου πω αλλά για την Omega την στοκ based σου λεω οτι το καλωδιο δουλευει. Απλα θελω να μου πεις (εχω και εγω καλωδιο) αν σου δουλευει το ιντερνετ (wifi ή 3g) οταν έχεις συνδεμένω το καλωδιο. Εμένα για παραδειγμα βάζω το καλωδιο βλεπω στην tv αλλα οταν ανοιξω το internet δεν έχω ιντερνετ και για να εχω πρεπει να βγαλω το καλωδιο.

Μεχρι τωρα η εμπειρία μου με το καλώδιο:Στην stock 4.0.4 (cos) είχα το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Στην ισπανική stock που εχω τώρα είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα στην αρχή αλλά δοκιμάζοντας απο το router και άλλα καναλια για το wifi βρήκα οτι στο "1" δεν μου κόβει τίποτα!

Μάλλον ειτε την Neat είτε την Omega θα δοκιμάσω και φυσικά θα κανω ενα post για το καλώδιο. Κάνε όμως και καμια δοκιμή σε άλλο κανάλι ;)

Το mhl δουλεύει σε όλες τις stock based rom που δεν έχει γίνει αφαίρεση των αντίστοιχων apk/drivers. Σε οποιαδήποτε άλλη ROM πολύ απλά δεν δουλεύει και ούτε πρόκειται γιατί η κοινότητα δεν έχει τoν κώδικα των συγκεκριμένων proprietary drivers.

Κοίτα τώρα Στέφανε τι θα πάθουμε με δαύτους.. άσε που το ραδιόφωνο δεν το ανοίγω ποτέ των ποτών..:lol:

Και εγω κλικαρα στην υπογραφη(!) και δουλευω CM10.1 μεδω και κανα δυο βδομαδες. Ολα καλα, pure android (με τα καλα και κακα που συνεπαγεται αυτο), αυτονομια περιπου 2μερες(με wifi++data always on, αρκετο browsing φυσιολογικη ομιλια, καθολου gaming και μια ωρα χρησης ραδιοφωνου οταν παω για ποδηλατο) Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Θα ξανα αλλαξω μολις με πιασει η περιοδικη ασθενεια του φλασαρισματος!

εκανα την προσπαθεια με τη 10.1 εβαλα το σπιριτ free edition αλλα δεν λειτουργησε ποτε σε εμενα, επισης πολλες λειτουργιες προσεξα οτι ειναι κλειδομενες στην free εκδοση,ενω η full κοστιζει καπως.. γι αυτα και για αυτα ξαναγυρισα σε ντοπια πραγματα βλεπε omega 23 ΥΠ.το ραδιοφωνο ειναι απαραιτητο για μενα,και αν το εξαιρεσουμε αυτο η ρομ ειναι πολυ καλη,για να μην μπερδευομαστε..

Ναι, οπως καταλαβες παραπανω, εμενα μου δουλευει το Spirit κανονικα. Εχω βεβαια την φουλ εκδοση. Και μαλιστα ειναι πρωτη φορα που το ραδιο δουλευει χωρις να ειναι απαραιτητη η χρηση ακουστικων (εχει βεβαια παρασιτα που εγω τα λυνω ακουμπωντας τα κλειδια μου στην τρυπα των ακουστηκων και τοτε η ληψη ειναι καμπανα)

Εχει δοκιμάσει κανενας supercharger με pacman ή αλλη παρόμοια;

Κανενας;;

Στην rootbox ειχα δει πολλες διαφορες γις αυτο θελω να το βαλω

1+7 Pro

Κανενας;;

Στην rootbox ειχα δει πολλες διαφορες γις αυτο θελω να το βαλω

Μην πειράζεις γιατί η μπαταρία θα πέφτει γρήγορα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Κατι θα ξερεις οποτε δεν πειράζω ;)

Εχει κανενας ακουστά αυτο;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2155737

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
1+7 Pro

Εχει κανενας ακουστά αυτο;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2155737

Must! Το βλέπω σε συνδυασμό με το CrossBreeder σε μελλοντικές εκδόσεις του android.

Μεχρι τωρα η εμπειρία μου με το καλώδιο:Στην stock 4.0.4 (cos) είχα το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Στην ισπανική stock που εχω τώρα είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα στην αρχή αλλά δοκιμάζοντας απο το router και άλλα καναλια για το wifi βρήκα οτι στο "1" δεν μου κόβει τίποτα!

Μάλλον ειτε την Neat είτε την Omega θα δοκιμάσω και φυσικά θα κανω ενα post για το καλώδιο. Κάνε όμως και καμια δοκιμή σε άλλο κανάλι ;)

Με NeatRom4.6.1 + dori 8.14 το καλώδιο δουλεύει άψογα χωρίς να κόβει το ασύρματο :D

Να το βαλω με ολες τις εφαρμογές να δουλεύει;

Μπορώ να το συνδυασω με το cross?

Το σωστό είναι να μπει στις εφαρμογές που όντως τρέχουν στο παρασκήνιο και χρησιμοποιούν πόρους, αρκετές από τις οποίες τις προτείνει και το ίδιο. Άμα του δωθούν 150 εφαρμογές, μπορεί στο τέλος να τρώει περισσότερη μπαταρία για να τις κλείσει, απ' ότι τρων οι ίδιες ανοιχτές...

Παιδια εχει δοκιμασει κανενας slimbean για καμποσο καιρο; Ειμαι με pulse του Στρατου, μια καταπληκτικη rom απο ολες τις αποψεις. Λεω να δοκιμασω για jellybean και σκεφτομαι για την slimbean. Eιναι καλη; Απο οτι ειδα αναβαθμιστηκε προσφατα σε 4.2.2.

Και κατι αλλο; Αν παρω nandroid backup αυτο που μπορω να κανω στην ουσια ειναι να επαναφερω αν το θελησω την pulse χωρις να χρειαστει απο την αρχη εγκατασταση; Ρωτα γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως τη χρησιμοτητα του. Για τις εφαρμογες δε με ενδιαφερει και τοσο γιατι τις ξανακατεβαζω απο την αρχη αφου ουτως η αλλως δεν εχω πολλες.

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Και κατι αλλο; Αν παρω nandroid backup αυτο που μπορω να κανω στην ουσια ειναι να επαναφερω αν το θελησω την pulse χωρις να χρειαστει απο την αρχη εγκατασταση; Ρωτα γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως τη χρησιμοτητα του. Για τις εφαρμογες δε με ενδιαφερει και τοσο γιατι τις ξανακατεβαζω απο την αρχη αφου ουτως η αλλως δεν εχω πολλες.

Με το nandroid backup αν το κάνεις restore, θα βρεις το τηλέφωνο σου ακριβώς όπως το άφησες όταν πήρες το backup.

Καμία εγκατάσταση :)

Οπότε πάρε ένα backup, δοκίμασε τη ρομ που θες μόνος σου και αν θες να επιστρέψεις όπως ήσουν, πλέον είναι πανεύκολο :)

Με το nandroid backup αν το κάνεις restore, θα βρεις το τηλέφωνο σου ακριβώς όπως το άφησες όταν πήρες το backup.

Καμία εγκατάσταση :)

Οπότε πάρε ένα backup, δοκίμασε τη ρομ που θες μόνος σου και αν θες να επιστρέψεις όπως ήσουν, πλέον είναι πανεύκολο :)

Στρατο σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Πιο πολυ για πειραματισμο το κανω μια και εχω ρεπο δυο μερες και ειπα να ασχοληθω λιγο με το κινητο (ζαχαρωνω το S4 βεβαια αλλα καλοκαιρι που θα εχει περπατησει λιγο η συσκευη). Με τη δικη σου ρομ ειμαι απολυτα μα απολυτα ευχαριστημενος.

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Παιδια εχει δοκιμασει κανενας slimbean για καμποσο καιρο; Ειμαι με pulse του Στρατου, μια καταπληκτικη rom απο ολες τις αποψεις. Λεω να δοκιμασω για jellybean και σκεφτομαι για την slimbean. Eιναι καλη; Απο οτι ειδα αναβαθμιστηκε προσφατα σε 4.2.2.

Εγώ δουλεύω slim είναι πολύ καλή, και με τον dori πετάει στην κυριολεξία!

Εχει ελληνικα κτλ? Κ πως μπορω επισης να την περασω?

Φυσικά και έχει ελληνικά.

Πρέπει να είσαι root

Κατέβασε την rom και τα gapps και φλασαρε τα μέσω recovery...

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)