Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, υπάρχουν custom roms 4.1.2 που να είναι καθαρό android χωρίς τις σαβούρες της samsung? (βλέπε σειρά nexus)

Sorry αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά είμαι παντελώς έσχετος σε θέματα s2 custom roms ( στο nexus s μου πάντως το είχα ξεφτιλίσει :lol: )

Εγώ σχεδόν μισό χρόνο τώρα είμαι με Cyanogen.. Που είναι pure Android.. και είμαι στην 4.2.2.. Κλικ στην υπογραφή μου.. ;)

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ σχεδόν μισό χρόνο τώρα είμαι με Cyanogen.. Που είναι pure Android.. και είμαι στην 4.2.2.. Κλικ στην υπογραφή μου.. ;)

Ημουν κι εγω σε φαση να βαλω την συγκεριμενη εκδοση...αλλα παντα με φοβιζε το αγνωστο αν ειναι καλες οικοστουμ

Για πες εμπειρίες με την Cyanogen γιατι βλεπω οτι ειναι nightly... Ειναι σταθερη? Laggaρει? Απο μπαταρία πως τη βλεπεις?

Το ότι είναι nightly δεν την κάνει αναξιόπιστη.. ;) Δεν έχω κολλήματα προσωπικά και από μπαταρία πολύ καλύτερη από official 4.1.2. Είναι τι ζητάει ο καθένας. Εγώ που δεν θέλω φρου φρου και αρώματα, αλλά ένα σταθερό και γρήγορο τηλέφωνο, έχω "κολλήσει" εδώ..

παιδες εκανα βλακεια...

πειραξα το dpi χωρις να κανω πρωτα μπακ απ και τωρα κολλησε στην εκκινηση

υπαρχει τροπος να το σωσω ή παω για την ρομ απο την αρχη?

ειμαι με ομεγα 19.2

παιδες εκανα βλακεια...

πειραξα το dpi χωρις να κανω πρωτα μπακ απ και τωρα κολλησε στην εκκινηση

υπαρχει τροπος να το σωσω ή παω για την ρομ απο την αρχη?

ειμαι με ομεγα 19.2

Τι ντι πι αι έβαλες;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Τι ντι πι αι έβαλες;

το κατεβασα στο 200

Αστο περασα απο πανω την ομεγα 20 χωρις wipe για αν παρω αντιγραφα απο μην και λοιπα και ειμαι κομπλε.

Λεω να μην την ξανα περασω με wipe και απο αυριο να περασω καμια αλλη γιατι καιρο εχω να πειραματιστω! μαλλον θα παω σε CM ή miui που λατρευω!

το κατεβασα στο 200

Αστο περασα απο πανω την ομεγα 20 χωρις wipe για αν παρω αντιγραφα απο μην και λοιπα και ειμαι κομπλε.

Λεω να μην την ξανα περασω με wipe και απο αυριο να περασω καμια αλλη γιατι καιρο εχω να πειραματιστω! μαλλον θα παω σε CM ή miui που λατρευω!

Κατά πάσα πιθανότητα, δοκίμασες να αλλάξεις το dpi με την LCD Density Modder, η οποία έχει θέματα με 4.1.X και πάνω.. Δοκίμασε με το Build Prop Editor.. αλλάζεις το ro.sf.lcd_density.. Εγώ με αυτό το έφτιαξα.. στο 210dpi :happy:

το κατεβασα στο 200

Από CM μεριά ποιές έχεις δοκιμάσει; Καμία AOKP, PA, Slim Bean έχεις βάλει; Εγώ τώρα φοράω την PACman που είναι υβρίδιο συνδιάζει AOKP, Paranoid Android και Cyanogenmod για να την.."γιατρεια των flashaholics" :P

Κατά πάσα πιθανότητα, δοκίμασες να αλλάξεις το dpi με την LCD Density Modder, η οποία έχει θέματα με 4.1.X και πάνω.. Δοκίμασε με το Build Prop Editor.. αλλάζεις το ro.sf.lcd_density.. Εγώ με αυτό το έφτιαξα.. στο 210dpi :happy:

Ακριβως αυτο επαθα. Μετα δεν μπορουσα να το ανοιξω για να το επαναφερω αλλα ξαναπερασα την ρομ απο πανω...

Από CM μεριά ποιές έχεις δοκιμάσει; Καμία AOKP, PA, Slim Bean έχεις βάλει; Εγώ τώρα φοράω την PACman που είναι υβρίδιο συνδιάζει AOKP, Paranoid Android και Cyanogenmod για να την.."γιατρεια των flashaholics" :P

Paranoid ειχα δοκιμασει μονο γτ το και slim bean αλλα για ωρες μονο την καθε μια.

Για προτεινετε καμια καλη και με τι κερνελ-μοντεμ για καλη αυτονομια?

Edited by dimitris_86

Άμα περάσεις καμία Paranoid Android που έχει επιλογές συστήματος για αλλαγή dpi σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά δεν θα έχει ξανά το ίδιο πρόβλημα

Άμα περάσεις καμία Paranoid Android που έχει επιλογές συστήματος για αλλαγή dpi σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά δεν θα έχει ξανά το ίδιο πρόβλημα

Σε κατι τετοιο θα παω μαλλον... τωρα ειδα και την pacman που λες... απλα δεν μ αρεσει να βγαζει τα κουμπια στην οθονη οπως βλεπω απο τα screenshots.

Απλα υποστηριζα ελληνικα ως τωρα γιατι τα παιδια εχουν κανει καλη δουλεια αλλα δυστυχως τωρα τελευταια μας παρατησαν και πηγαν στα μεγαλα αδερφια του κιν μας οποτε μαλλον θα αρχισω να πειραματιζομαι!

Σε κατι τετοιο θα παω μαλλον... τωρα ειδα και την pacman που λες... απλα δεν μ αρεσει να βγαζει τα κουμπια στην οθονη οπως βλεπω απο τα screenshots.

Απλα υποστηριζα ελληνικα ως τωρα γιατι τα παιδια εχουν κανει καλη δουλεια αλλα δυστυχως τωρα τελευταια μας παρατησαν και πηγαν στα μεγαλα αδερφια του κιν μας οποτε μαλλον θα αρχισω να πειραματιζομαι!

Εγώ είμαι με stock Cyanogen 10.1. Εάν θελήσεις, κλικ στην υπογραφή μου.. :happy:

Τα κουμπιά λέγονται pie, μπορείς να τα βγάλεις αν θες, δοκίμασε την rootbox αν θέλεις είσαι τζιτζι

Βασικά σε αυτές τις ROM έχουν επιλογή για να αλλάξει ότι πάρει το μάτι σου, αλλάζουν κυριολεκτικά τα πάντα. Και σου δίνουν δυνατότητες όπως πχ στην κάμερα να τραβάς φωτογραφίες με το κουμπί κλειδώματος και τέτοια. Οπότε μην κρίνεις από Screenshots. Διάβασε στη κάθε ρομ τα χαρακτηριστικά και διαλέγεις. Αν και την καλύτερη επιλογή θα την κάνεις αφού ήδη έχεις δοκιμάσει κάποιες και μπορείς να έχεις από πρώτο χέρι άποψη.

@vrwmiaris: Το rootbox που λες, τι προσφέρει σε σχέση με τις άλλες;

Edited by fitifititis

Γειά σας παδια! Εχω αγοράσει ένα galaxy sii rooted με μια ROM που το κάνει να σέρνετε . Θέλω να μου πείτε πως θα το κάνω τελείος wipe το κινητό και να μου προτείνετε, ποια ROM ειναι καλύτερη γι'αυτό. Η cyanomod 10 μου έχουν πει κάποιοι οτι δεν είναι καλή.. Αν και αδυνατό να το πιστεψω.. Ευχάριστω πολύ

Σαν τη Jellybam καμια..

Θα μας το εξηγήσεις λίγο; Δεν μπορώ να βρω το thread της στο XDA για να διαβάσω για αυτή. Τι θεωρείς πως την ξεχωρίζει από τις άλλες;

Ρε παιδια αφου με βαλατε στον χορο τωρα θα χορεψω!

Κατεβασα Paranoidadroid και Pacman αλλα μου φαινονται παλιες? Εχουν καιρο να ενημερωθουν. Τωρα φλασαρα την revolt και παει αρκετα καλα! αλλα θελει απειρο στησιμο. εχει και aroma instaler!

Απο λανσερ ποιος σας αρεσει. Εγω ως τωρα εκτιμω τον nova.

Πειτε καμια καλη ρομ αυτης της λογικης αλλα με επιχειρηματα. οχι ενα απλα τα σπαει αλλα τι εχει και τα εσπασε? και γιατι τα εσπασε? και σε ποσα κομματια? :p

Ρε παιδια αφου με βαλατε στον χορο τωρα θα χορεψω!

Κατεβασα Paranoidadroid και Pacman αλλα μου φαινονται παλιες? Εχουν καιρο να ενημερωθουν. Τωρα φλασαρα την revolt και παει αρκετα καλα! αλλα θελει απειρο στησιμο. εχει και aroma instaler!

Απο λανσερ ποιος σας αρεσει. Εγω ως τωρα εκτιμω τον nova.

Πειτε καμια καλη ρομ αυτης της λογικης αλλα με επιχειρηματα. οχι ενα απλα τα σπαει αλλα τι εχει και τα εσπασε? και γιατι τα εσπασε? και σε ποσα κομματια? :p

Η τελευταία έκδοση του PACman κυκλοφόρισε πριν 4 μέρες, οπότε δεν ξέρω ίσως κατέβασες πιο παλιά... Και εγώ τον Nova χρησιμοποιώ πλέον και δύσκολα τον αποχωρίζομαι! Επειδή είχα ένα πρόβλημα στον PACman, συγκεκριμένα είχε κάποια κολήματα όταν άκουγες μουσική τον άλλαξα σε Vanilla Rootbox και τώρα το τσεκάρω και αυτό. Πάνω κάτω τις ίδιες δυνατότητες έχουν, με μικρές διαφορές. Πάντως το UI του Pacman για αλλαγή dpi και interfave(tablet-phone-phablet) σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά μου άρεσει πολύ περισσότερο αφού ήταν πολύ φιλικό προς το χρήστη. Πρέπει να είναι interface του Paranoid Android αυτό. Εν πάσει περιπτώσει, αυτές τις δύο roms έχω δοκιμάσει και ανάμεσα στις δύο το vanilla θα πρότεινα γιατί δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα ως τώρα. Και εγώ στην ίδια κατάσταση με σένα είμαι πάντως καθώς σκοπεύω να δοκιμάσω πολλές ακόμη!

Edited by fitifititis

Η τελευταία έκδοση του PACman κυκλοφόρισε πριν 4 μέρες, οπότε δεν ξέρω ίσως κατέβασες πιο παλιά... Και εγώ τον Nova χρησιμοποιώ πλέον και δύσκολα τον αποχωρίζομαι! Επειδή είχα ένα πρόβλημα στον PACman, συγκεκριμένα είχε κάποια κολήματα όταν άκουγες μουσική τον άλλαξα σε Vanilla Rootbox και τώρα το τσεκάρω και αυτό. Πάνω κάτω τις ίδιες δυνατότητες έχουν, με μικρές διαφορές. Πάντως το UI του Pacman για αλλαγή dpi και interfave(tablet-phone-phablet) σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά μου άρεσει πολύ περισσότερο αφού ήταν πολύ φιλικό προς το χρήστη. Πρέπει να είναι interface του Paranoid Android αυτό. Εν πάσει περιπτώσει, αυτές τις δύο roms έχω δοκιμάσει και ανάμεσα στις δύο το vanilla θα πρότεινα γιατί δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα ως τώρα. Και εγώ στην ίδια κατάσταση με σένα είμαι πάντως καθώς σκοπεύω να δοκιμάσω πολλές ακόμη!

Εχεις δικιο κατεβασα παλαιοτερη εκδοση. Τωρα κατεβαζω και την vanilla και βλεπουμε!!! επισης σκεφτηκα και την resurrection που εχει τα περισσοτερα hits στο xda. Παντως ολες πανω κατω οτι καταλαβαινω ολες ιδιες ειναι ειναι!

Πάνω κάτω όλες ίδιες είναι.η RootBox που σε λέω είναι σταθερή, έχει και nightly η οποία είναι δοκιμαστική και καλά αν και είναι το ίδιο σταθερή απλά ότι νέο feature βγαίνει από cm το κάνει implementation αμέσως, επίσης έχει μεγάλη κοινότητα υποστήριξης, έχει βάλει δικό της θέμα(dark rb) έχει πολλές επιλογές παραμετροποίησης.Απλά ότι δίνει για update είναι σταθερό, Όχι σαν τον gio(jelly bam) που βάζει πρόχειρο δουλειά και δεν ξέρει τι έχει πειράξει και δεν κρατά η μπαταρία(την είχα κάνα 2 μηνο).Τώρα όσον αφορά την PA έχει πρόβλημα να την ανεβάσει στην 4.2.2 βγάζει πρόβλημα στην χώρο αποθήκευσης.δοκίμασε την pac man συνδυάζει και τα 3(aosp,aokp,pa).Την έχει ο σοφος.Τώρα η rb έχει στοιχεία από pa στην 25 nightly την οποία έχω εγώ τώρα, βασικά έχει προσθέσει την jelly beer έχει βάλει στοιχεία να αλλάξεις το dpi

Πάνω κάτω όλες ίδιες είναι.η RootBox που σε λέω είναι σταθερή, έχει και nightly η οποία είναι δοκιμαστική και καλά αν και είναι το ίδιο σταθερή απλά ότι νέο feature βγαίνει από cm το κάνει implementation αμέσως, επίσης έχει μεγάλη κοινότητα υποστήριξης, έχει βάλει δικό της θέμα(dark rb) έχει πολλές επιλογές παραμετροποίησης.Απλά ότι δίνει για update είναι σταθερό, Όχι σαν τον gio(jelly bam) που βάζει πρόχειρο δουλειά και δεν ξέρει τι έχει πειράξει και δεν κρατά η μπαταρία(την είχα κάνα 2 μηνο).Τώρα όσον αφορά την PA έχει πρόβλημα να την ανεβάσει στην 4.2.2 βγάζει πρόβλημα στην χώρο αποθήκευσης.δοκίμασε την pac man συνδυάζει και τα 3(aosp,aokp,pa).Την έχει ο σοφος.Τώρα η rb έχει στοιχεία από pa στην 25 nightly την οποία έχω εγώ τώρα, βασικά έχει προσθέσει την jelly beer έχει βάλει στοιχεία να αλλάξεις το dpi

Thanks vrwmiari, πολύ into-the-point απάντηση. Εγώ τώρα έχω RB, αλλά το τελευταίο stable και λέω να περάσω σε nightly. Εσύ έχεις συναντήσει προβλήματα στο nightly; Αφού to rb παίρνει από pa στοιχεία, είναι υβριδική σαν το PACman, άρα δεν υπολείπεται σε τίποτα, ε; Να επαναλάβω σχετικά για το PACman πως ενώ μ'άρεσε πολύ είχε πρόβλημα όταν άκουγες μουσική, έτρωγε κολήματα τουλ 2 φορές σε κάθε τραγούδι....

Για kernel τώρα χρησιμοποιείς DorimanX 9.11;

Κοίτα το σπάσιμο οφείλετε στην 4.2.2, καμία φορά με το κάνει όταν έχω το μπλε δόντι και ακούω μουσική, με τον dori δεν δουλεύει το ράδιο(spirit).Τώρα η rb έχει περισσότερα στοιχεία όπως:, breathing sms,phone, στην status bar, έχει να βάλεις συντομεύσεις εφαρμογών όταν κατεβάζεις την status bar etc.Εάν τα έχει αυτά η pac δεν ξέρω γιατί τα έβγαλε ένα παιδί από την ομάδα rb.Κοίτα εγώ χρησιμοποιώ pie, expanded desk top,dpi.Αυτά με ενδιαφέρουν.Τώρα που βρέθηκε κάποιος να συνεχίσει την AospPA σε 4.2.2 μπορεί να αλλάξω

Τώρα η rb έχει στοιχεία από pa στην 25 nightly την οποία έχω εγώ τώρα, βασικά έχει προσθέσει την jelly beer έχει βάλει στοιχεία να αλλάξεις το dpi

Αυτή η 25 Nightly που λες ποια είναι; Εγώ σαν τελευταία την 20130323 βλέπω στο goo.im.

Αυτή η 25 Nightly που λες ποια είναι; Εγώ σαν τελευταία την 20130323 βλέπω στο goo.im.

Όπα λάθος την 23 έχω, την 25 την έβγαλε ο, kroz, το Σάββατο θα βγει η νέα.αν την βάλεις θα σε βγάλει τα πάντα σε 320 dpi θα πρέπει να το αλλάξεις μόνος σου

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)