Jump to content

kostasfloros_8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostasfloros_8

  • Ημ. Γέννησης 07/03/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kostasfloros_8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδες με vodafone τι modem χρησημοποιειτε; Γιατι δε μου τα λεει καλα τελευταια.. Με το ζορι 1 με 2 γραμμες σε Η, Η+ αλλα κυριως full 3g.
  2. χεεεεεεεεεεε.
  3. κ750 ``````````````````
  4. Χρονια πολλα στον kostastnt και ελπιζουμε στην επιστροφη του με τον νεο οδηγο για νεα πατς! Αντε γιατι δεν εχουμε και με τι να ασχοληθουμε, ασ πειραξουμε λιγο το κινητο να το κανουμε λιγο πιο ομορφο να το χαρουμε!
  5. Ευχαριστω xamurabi. Κατι αλλο. Ο kostastnt που χαθηκε? Περιμενω να μαθω (οπως και ολοι μας) πως να κανουμε νεα πραγματα στο κινητο μας!
  6. xamurabi to farfield dld sou kanei pio dynato to ixeio? Mporeis na mou anevaseis oti xreiazomai me liges odigies gia na min kano kamia patata?
  7. Σε ευχαριστω φιλε μου. Να σε καλα. Οσο για το καλωδιο και αυτα για το ραδιο θα πω στον πατερα μου (Καπου μεσα στο forum θα περιτρυγιριζει!) που ξερει πολυ καλα απο αυτα. Ευχαριστω και παλι.
  8. Ευχαριστω φιλε μου. Τα ειχα κατεβασει αλλα τα ειδα πολυ μικρα σε μεγεθος και ειπα μηπως δεν κατεβασα κατι καλα. Κατι αλλο. Εβαλα το πατς που λεει για το ραδιο χωρις ακουστικα αλλα για να ακουμε ραδιο πρεπει με κατι να γειωνουμε τις επαφες απο κατω. Μεχρι στιγμης η βαζω καποιο δαχτυλο του χεριου μου η βαζω το κατω χειλος μου και ποιανω σημα! Υπαρχει κατι που να το βαλουμε και να μεινει εκει μονιμα για να πιανουμε σημα? Ειναι λιγο σπαστικο να βαζεις το "hands free" ολη την ωρα η καποιο δαχτυλο η το χειλος. Επησης στο patches.rar εχει ενα "3gp to mp4" σε 3 εκδοσεις. Θελω αν καποιος που το εχει περασει να μου πει τι κανει, αν ειναι καλο patch και αξιζει να περαστει, καθως και κανα αλλο καλο patch για να κανουμε πιο ομορφο (γενικα) το κινητο. Σας ευχαριστω και περιμενω απαντησεις!
  9. Ρε παιδια, υπαρχει περιπτωση να ανεβασει καποιος το KoStAsTnT2.rar? Εχει διαγραφει απο το rapidshare!
  10. Ftou gmt. Den exo pistotiki! Mporei kapoios na mouagorasei 1 log account kai na tou katatheso meta ta lefta stin trapeza? Tha sas eimai ypoxreos! Exo ta panta alla den exo tin pistotiki... Eimai akoma 16 xronon!
×
×
  • Create New...