Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλαδή απλά πείραζε τις μπάρες στην αρχική οθόνη της εφαρμογής και αν σηκώνει ο kernel overlook θα γράφει στο max πάνω από 12000 σωστά;

σε ευχαριστώ παρά πολύ για την άμεση απάντηση και ΤΟ ενδιαφέρον :happy:

Τιποτα φίλε μου να σαι καλά.......:)

Οντως μπορεί να φαίνεται απλό στην χρήση του σαν εργαλείο,όμως να ξέρεις κρύβει αρκετούς κινδύνους άν το δέν το χρησημοποιήσεις σωστά όπως σου έγραψε ο gorgiosalon πιό πάνω.

Ξέρω οτι ο τρόπος που ποστάρει ο συγκεκριμένος συμφουρίτης είναι κάπως περίεργος όμως είναι κ μοναδικός στο να μοιράζεται την τεχνογνωσία κ το μεράκι που έχει στο συγκεκριμένο αντικείμενο συνδιάζοντας την γνώση κ την ρητορική,ποστάροντας με τόσο χιούρορ.......

Ειλικρινά φίλε μου άν σηκώνει ο server άς είναι κ δύο σελίδες το κάθε σου Post....:blink:

Λέμε τώρα.:lol:

Εγώ κ πάλι θα τα διαβάζω αυτά που γράφεις με απόλυτη προσοχή.....

Πάρης......

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ελπίζω να είδες ότι η μπαταρία σου κράτησε λίγο παραπάνω.Εγώ στον Γιάννη θα επιστρέψω μόλις βγάλει την νέα rom. Μετά λέω κάποια στιγμή όταν πέσει ησυχία να κάτσω να γράψω κανέναν οδηγό για το S2. Το S2 μας μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα στην καθημερινότητά μας απο όσο νομίζουμε. βάλω σε μία σειρά το Android Development, αρνείται να δουλέψει με τον δικό μου τρόπο, οπότε πρέπει να πάω εγώ με τον δικό του.

Aν και οι διαφορες ειναι μικρες....!!!!!!!

Δεν το ειδα απλα,αλλα το Ενιωσαααα...:lol: Το Μετρησααααα...!!!:p{ Και οχι μονο με το τηλεφωνο.....!!!!}

Και διαβαζοντας μεγαλο ποσοστο απο τα -post- σου,εχω διαπιστωσει,οτι Πατας γερα στα Ποδια σου....!!!! (Aν και Μικρουλης Ο Γατουλης..!!!)

Αλλα οπως και εμενα,ετσι και εσενα,αυτο το Μαυρο & Καυτο και Αραχνο **Kameroun** την εχει καψει την Πλατουλα σου...!!! Και εχει γεμισει με φουσκαλιτσες το δερματακι σουυυ.....!!!!!!!

Παρ'Ολα αυτα εισαι Γατοςςςςς με Πεταλα...!!!! και δεν σε φοβαμαι εσενα σε τιποτα....!!!!

Θα το πας το γραμμα με τον "ΑndroidoTαχυδρομο" και συντομα θα δουμε και κατι καλο και απο τα δικα σου τα χερακια....!!!!!

Για να δουμε τι θα δουμε λοιπον...!!!! Και μην Ξεχνας Φανταρακο μου....!!! Η 9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....:w00t:

(Μεχρι τοτε θα το λυσεις και αυτο το "NTFS" που σου εχει σπασει τα α....!!!!)... Ειμαι Σιγουρος...!!!!

(Η ΝΕΑ ΟΜΕGA ROM v3.0 EINAI ΓΕΓΟΝΟΣ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ "UpLoad" ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ {THREAD} TOY ΓΙΑΝΝΗ...!!)

"ΙΔΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ...!!!" (και μεχρι να πιασει το 100% της 100% ο Γιαννης,εχουμε ακομα...!!!! θα γραψω Εγω τοτε...!!!)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316681

Τιποτα φίλε μου να σαι καλά.......

[....]

Εγώ κ πάλι θα τα διαβάζω αυτά που γράφεις με απόλυτη προσοχή.....

Αχχχχ...!!!! Παριζιανικε Ερωτα μου Μεγαλε...!!!! (Καποτε σε ενα καραβι,Ερωτευτηκα μια απο εκει...!!! Ημουν 6 χρονων...!!! Με πηγαινε η Νονα μου ταξιδι στην Σικελια.... χα...! χα...! χα...! χα...!)

(Aν και το **paris_rx8** κραταει ριζες,{απο το πολυ αργο ΜΑZDA} και απο εκεινον τον Ερωτυλο,που εμπλεξε με τα φουστανια της Αλλης ,"Καβλαντοπαιχνιδιαρας" {Της Ελενιτσας με τις ζαρτιερες απο την ΤΡΟΙΑ } και για χαρη τους εγινε Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ & ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟΣ πολεμος,που κατεγραψε η Ιστορια {O ΤΡΩΙΚΟΣ}....!!!!

Μπηκε και ο Αχιλεας μεσα και τους Μ@μησε ολους......!!!! Αλλα δεν Φοραγε μποτακια {*Νike* made in "Kameroun"}...:lol::p Kαι το Φαγε το Κεφαλι του Η Αγαπη μου...!!!!!

Καλε μου Φιλε *Παρη* θα σε μαλωσω βρε Αγαπηηη μουυυυυ...!!!!

Βλεπεις απο την γραφη του....!!!! (+ τροπο που διατυπωνει το Ερωτημα του + Συνολικα του μηνυματα...!!!)

Oτι ο αγνωστος σε εμενα,αλλα πολυ Αγαπητος φιλος ο *Ragesoul* ,πρωτη φορα "installarei" στην συσκευη του αυτο το εργαλειο....!!!

Και καποιος σιγουρα του εχει πει...!!!

==================================================================================================

-Με το που το Φορεσεις,ανοιξε το, κανε.... Τουτο,Αυτο & Εκεινο,αλλα μην το πεις σε κανεναν....{Ειναι μυστικο...!!!}. Και μολις τα κανεις,να μπεις σε ενα καταστημα "SAMSUNG,ΓΕΡΜΑΝΟ,ΙΤΑΛΟ,ΠΟΝΤΙΟ, Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟ" και πες τους....!!!!

Ηι,,,,Μy Name Is Bond....!!!

setCPU Bond.....!!!!

Και ανοιγοντας την συσκευη ολοι θα αναφωνησουν Wowwwwwwwwwwwwww....!!!!!!!!! :hypno:

==================================================================================================

Πες του και δυο λογακια βρε Αγαπη μου,οπως του λες παρακατω,απο πιο πριν....!!! Να ξερει ο Μορτης τι του γινεται....!!!!

Επειδη τα περασες και Εσυ και ξερεις.....!!!! Μην μου Φρικαρει και μου ερθει η καλη μου η Αγορινα μετα,γεματος Αποριες.......!!!

Και ποιος θα του Απαντησει Φιλε Παρη μου μετα....???

Θα εισαι εδω...??? ,,,η,,, Θα μου τον Αφησεις Αφορισμενο....??? Και αντε εμεις να παταμε τα πληκτρα μετα, για να βγαλουμε τα καστανα απο την Φωτια.....!!!!

Αλλα φταις και εσυ,Φταιω και εγω με το χιουμορ μου....!!!

Αλλα...α..α..α..α..!!!! Και εσυ καλε και συμπαθεστατε μου,κατ'αλλα Φιλε *Ragesoul*,βαρα ενα "search" στο γγογλη {setCPU} και διαβασε μονο 2 λεπτα,οποια Σελιδα γουσταρεις....!!! Μονο 2 λεπτα...!!!! Και ας εχεις το αλλο σου χερι,μεσα στο Βρακακι της "Ελενιτσας" που αναφερθηκα στην Αρχη.....!!!

Κατι θα πιασεις.....{για το setCPU εννοωωωωω........!!!! Οχι με το αλλο,που μου εχεις στο βρακακι...!!!!}:lol::p

Υ.Γ) Νομιζω πως ολοι πια ξερετε το χιουμορ μου....!!!! Και κανενας δεν με παρεξηγει.....!!!

Με σεβασμο σου ζητω προς το αγνωστο Προσωπο σου,,καλε μου Φιλε ***Ragesoul***να κανεις και εσυ το ιδιο.... Χωρις να με μισησεις θανασιμα.....!!!!

Σ'Ευχαριστω πολυ...!! Που με Κατανοεις...!!! (Μαλλον εχω γινει πια γνωστος ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΤΖΗΣ...)

Edited by gorgiosalon

Καλημέρα σ όλους :)

σας παρακαλώ να προσέξουμε να μην κάνουμε ανούσια off topic post τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II αλλά και ούτε και με το Galaxy S II.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Παιδες καλημερα.γνωριΖει καποιος πως μπορω στο

widget του καιρου να το κανουμε να εχει διαφανο φοντο?καπως ειχε γινει μια φορα αλλα χθες που κατι εγινε κ το ξαναεγκατεστησα μου το βγαζει με το μπλε φοντο.γνωριζει κανεις?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αυτό κουβεντιάζουμε από χθες στο θέμα της OMEGA ROM (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3834676#post3834676)

Ρίξε μια ματιά στις τελευταίες σελίδες του θέματος και θα βρεις τη λύση που ψάχνεις. Κι εγώ μόλις τώρα το έκανα διάφανο!

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Καλήμερα παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας... Έχω το galaxy s2 κοντά στους 4 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό... μιας όμως και το μικρόβιο του πειράγματος είναι μέσα μου είπα να "πειράξω" το κινητό περνώντας του μια rom... η ερώτηση μου είναι.... μπορώ να επαναφέρω το κινητό στην αρχική κατάσταση μετά έτσι ώστε εάν συμβεί κάτι να μην χάσω την εγγύηση??? υπάρχει περίπτωση να κολλήσει το κινητό και να μου είναι άχρηστο μετά???

Καλήμερα παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας... Έχω το galaxy s2 κοντά στους 4 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό... μιας όμως και το μικρόβιο του πειράγματος είναι μέσα μου είπα να "πειράξω" το κινητό περνώντας του μια rom... η ερώτηση μου είναι.... μπορώ να επαναφέρω το κινητό στην αρχική κατάσταση μετά έτσι ώστε εάν συμβεί κάτι να μην χάσω την εγγύηση??? υπάρχει περίπτωση να κολλήσει το κινητό και να μου είναι άχρηστο μετά???

καμια απολυτως περνας την επισημη ελληνικη και καθαρισες οδηγιες εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982

και πολυ αργησες....

επεισης στο thread του γαλαξια 2 εχουμε 2 παρα πολυ καλους ελληνες developer με τις δικες τους ρομ δε χρειαζεται καν να πας xda μερια να τσεκαρεις καθως εδω θα βρεις οτι θες

Edited by mantzaros

καμια απολυτως περνας την επισημη ελληνικη και καθαρισες οδηγιες εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982

και πολυ αργησες....

επεισης στο thread του γαλαξια 2 εχουμε 2 παρα πολυ καλους ελληνες developer με τις δικες τους ρομ δε χρειαζεται καν να πας xda μερια να τσεκαρεις καθως εδω θα βρεις οτι θες

Προσπάθησα να κάνω root με τον δεύτερο τρόπο (- Root στο Galaxy S II με τροποποιημένο Kernel(CFRoot)_) άλλα μου κόλλησε η συσκευή στην οθόνη με το θαυμαστικό!

Τι κανω τωρα??

Edited by spi_ros_sd

Παιδιά μόλις έκανα root το τηλέφωνο με τον παρακάτω τρόπο. Υπάρχει κανένα πρόβλημα? Απλώς δεν είναι cmr.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=18805560#post18805560

Κωστας - Κατερινη

Προσπάθησα να κάνω root με τον δεύτερο τρόπο (- Root στο Galaxy S II με τροποποιημένο Kernel(CFRoot)_) άλλα μου κόλλησε η συσκευή στην οθόνη με το θαυμαστικό!

Τι κανω τωρα??

το κιτρινο θαυμαστικο σημαινει οτι περασες insecure kernel. Περασες rom μετα το root?

--------------------------------------------------------------------

επισης να πω, μιας και σκαλωσα εγω σημερα. οσοι συνηθιζουν να διαγραφουν εφαρμογες απο τις ρομ που περνανε με root expolorer, το clockpackage.apk χρησιμευει στο συγχρονισμο του ρολογιου απ το internet. To ανακαλυψα σημεμερα που ειδα την ωρα να μην εχει αλλαξει αυτοματα.

επισης, για οποιον θελει να δοκιμασει κατι αλλο εκτος απο τις ηδη γνωστες ρομ, υπαρχει και αυτη, aosp, πολυ γρηγορη, πολυ σταθερη, χωρις το παραμικρο bug. το μονο που δεν δουλευει η εγω δεν το εχω βρει ειναι τα motion zoom σε browser και galery. εγω εχω backup αυτη και την omega και τις αλλαζω αναλογα με την ορεξη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

το κιτρινο θαυμαστικο σημαινει οτι περασες insecure kernel. Περασες rom μετα το root?

επισης να πω, μιας και σκαλωσα εγω σημερα. οσοι συνηθιζουν να διαγραφουν εφαρμογες απο τις ρομ που περνανε με root expolorer, το clockpackage.apk χρησιμευει στο συγχρονισμο του ρολογιου απ το internet. To ανακαλυψα σημεμερα που ειδα την ωρα να μην εχει αλλαξει αυτοματα.

επισης, για οποιον θελει να δοκιμασει κατι αλλο εκτος απο τις ηδη γνωστες ρομ, υπαρχει και αυτη, aosp, πολυ γρηγορη, πολυ σταθερη, χωρις το παραμικρο bug. το μονο που δεν δουλευει η εγω δεν το εχω βρει ειναι τα motion zoom σε browser και galery. εγω εχω backup αυτη και την omega και τις αλλαζω αναλογα με την ορεξη!

το κινητό δεν κάνει τίποτα μετά το root μένει στην οθόνη με το θαυμαστικό και δεν προχωράει...

το κινητό δεν κάνει τίποτα μετά το root μένει στην οθόνη με το θαυμαστικό και δεν προχωράει...

επειδη δεν καταλαβα τι ακριβως εχει κανει, ρομ περασες μετα το ροοτ??

κρατα το πληκτρο vol up+power+home και πες μου αν μπαινει σε recovery.

[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδη δεν καταλαβα τι ακριβως εχει κανει, ρομ περασες μετα το ροοτ??

κρατα το πληκτρο vol up+power+home και πες μου αν μπαινει σε recovery.

Το κάνω αυτό που λες και μπαίνει σε recovery...

εγώ προσπάθησα να κάνω root για να περάσω μια rom...

Έκανα όλα τα βήματα με το Odin3 και μου έγραψε το πράσινο pass.

Έκανε μόνο του επανεκκίνηση και έμεινε στην οθόνη με το θαυμαστικό, τίποτα άλλο είναι εκεί κολλημένο μια ώρα και... :(:(:(

Έκανα και μια προσπάθεια να του περάσω επίσημο firmware άλλα μου έβγαλε faild...

Το κατέστρεψα το κινητό???

Edited by spi_ros_sd

Το κάνω αυτό που λες και μπαίνει σε recovery...

εγώ προσπάθησα να κάνω root για να περάσω μια rom...

Έκανα όλα τα βήματα με το Odin3 και μου έγραψε το πράσινο pass.

Έκανε μόνο του επανεκκίνηση και έμεινε στην οθόνη με το θαυμαστικό, τίποτα άλλο είναι εκεί κολλημένο μια ώρα και... :(:(:(

περασες τον κερνελ με τικαρισμενο το repartition?

ισως να ειναι ημι-τουβλο η συσκευη τωρα

ξαναπερνα την στοκ ρομ συμφωνα με τις οδηγιες παλι και μετα τον cf χωρις να χεις τικαρει το repartition

περασες τον κερνελ με τικαρισμενο το repartition?

ισως να ειναι ημι-τουβλο η συσκευη τωρα

ξαναπερνα την στοκ ρομ συμφωνα με τις οδηγιες παλι και μετα τον cf χωρις να χεις τικαρει το repartition

Όχι παιδιά δεν είχα τικαρισμενο το repartition... τα βήματα τα ακολούθησα ένα ένα...

Προσπάθησα να βάλω το επίσημο Firmwares άλλα και πάλι τίποτα μου βγάζει ενα faild και το κινητο μου εμφανίζει μια εικόνα με ένα κινητό

συνδεμένο στο pc.

Όχι παιδιά δεν είχα τικαρισμενο το repartition... τα βήματα τα ακολούθησα ένα ένα...

Προσπάθησα να βάλω το επίσημο Firmwares άλλα και πάλι τίποτα μου βγάζει ενα faild και το κινητο μου εμφανίζει μια εικόνα με ένα κινητό

συνδεμένο στο pc.

ημι τουβλο ειναι αυτο ξαναπερασε με οντιν την επισημη ρομ και ας το να ανοιξει

δυστηχως φευγω τωρα και δε θα μπορεσω να βοηθησω αν μπορει κανας αλλος φιλος...

ημι τουβλο ειναι αυτο ξαναπερασε με οντιν την επισημη ρομ και ας το να ανοιξει

δυστηχως φευγω τωρα και δε θα μπορεσω να βοηθησω αν μπορει κανας αλλος φιλος...

Προσπαθώ να περάσω την επίσημη με οντιν άλλα τίποτα μου γράφει fail αντι για πας

Προσπαθώ να περάσω την επίσημη με οντιν άλλα τίποτα μου γράφει fail αντι για πας

σιγουρεψου οτι δε τρεχει το κιες στο backround των windows

Το κοίταξα και αυτό άλλα δεν τρέχει.... τι άλλο μπορεί να φταίει???

δοκιμασε τα εξης:

1. μπες σε recovery και κανε wipe τα παντα, οπως και στο advanced και κανε ολα τα wipe. δοκιμασε να το ανοιξεις.

2. δοκιμασες να περασεις custom rom?

κατεβασε μια ρομ, πχ την omega μπες σε recovery, πηγαινε στο mount usb storage συνδεσε το κινητο στο pc και περνα μεσα τη ρομ.

ξανακανε ολα τα wipe, και κανε instal τη rom. επειτα δοκιμασε να το ανοιξεις.

αν σου εβγαλε κανονικα pass, μου φαινετε λιγο περιεργο να brickare.

ερωτηση ο insecure kernel που κατεβασες ηταν η ιδια εκδοση με αυτον που ειχε πριν το κινητο σου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μην ανυσηχεις, δεν μπορεις τοσο ευκολα να καταστρεψεις το κινητο. Καταρχην οταν περασες τον cf—root kernel κοιταξες να ειναι η ιδια version με την τοτε rom σου ? Τεσπα το κινητο μπαινει σε download mode? Αν ναι, μπες σε download mode. Τωρα στον υπολογιστη κατεβασε την τελευταια version του odin ( 1.85. αν δεν κανω λαθος) . Μετα κατεβασε απο εδω τη rom KI3. απο εδω http://hotfile.com/dl/130600047/b70801e/I9100XXKI3.rar.html . Οταν κατεβει ξεζιπαρε το ( με κωδικο samfirmware.com ). Χωρις να εχεις κανενα αλλο προγραμμα στον υπολογιστη ανοιξε το odin ως administrator ( δεξι κλικ open as administrator) Απο το κατεβασμενο φακελο περασε μονο τα CODE----> PDA , MODEM----> PHONE, CSC----> CSC. και μην πειραξεις τιποτε αλλο στο odin. Συνδεσε τωρα τη συσκευη σου στον υπολογιστη ( εφοσων φυσικα ειναι σε download mode) . Πατα start αστο να τελειωσει και μολις τελειωσει αστο να κανει restart να δουμε. Αν δεν λειτουργησει δεν υπαρχει προβλημα. Υπαρχει παντα και η λυση του usb jig , οπου αν δεν θες να τ αγορασεις ( μικρο κοστος ), μπορεις να βρεις καποιον εδωμεσα να στο δανεισει

Life' s Good 2

δοκιμασε τα εξης:

1. μπες σε recovery και κανε wipe τα παντα, οπως και στο advanced και κανε ολα τα wipe. δοκιμασε να το ανοιξεις.

2. δοκιμασες να περασεις custom rom?

κατεβασε μια ρομ, πχ την omega μπες σε recovery, πηγαινε στο mount usb storage συνδεσε το κινητο στο pc και περνα μεσα τη ρομ.

ξανακανε ολα τα wipe, και κανε instal τη rom. επειτα δοκιμασε να το ανοιξεις.

αν σου εβγαλε κανονικα pass, μου φαινετε λιγο περιεργο να brickare.

ερωτηση ο insecure kernel που κατεβασες ηταν η ιδια εκδοση με αυτον που ειχε πριν το κινητο σου?

Πως θα μπω σε Recorery??? το Odin μου έβγαλε pass έκανε επανεκκίνηση το κινητό άλλα δεν άνοιξε.... έχει κόλλησει στην οθόνη με το θαυμαστικό... όταν το ανοίγω με Home ,vol down και power ανοίγει στην odin mode....

insecure kernel έβαλα τις δικιάς μου έκδοσης ναι ... εάν έβαλα λάθος τι κανω???

Πως θα μπω σε Recorery??? το Odin μου έβγαλε pass έκανε επανεκκίνηση το κινητό άλλα δεν άνοιξε.... έχει κόλλησει στην οθόνη με το θαυμαστικό... όταν το ανοίγω με Home ,vol down και power ανοίγει στην odin mode....

insecure kernel έβαλα τις δικιάς μου έκδοσης ναι ... εάν έβαλα λάθος τι κανω???

Με home ,volume up και power δεν μπαίνεις σε CWM;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

σε recovery μπαινεις με home, power και volume up. Οταν μπηκες σε download mode ( home, power, volume down ) μετα πατησες αλλη μια φορα volume up για να επιβεβαιωσεις οτι θες να μπεις σε download mode ?

Life' s Good 2

Με home, volup και power δεν μπαίνει πουθενά δυστυχώς...:(:(:(

σε recovery μπαινεις με home, power και volume up. Οταν μπηκες σε download mode ( home, power, volume down ) μετα πατησες αλλη μια φορα volume up για να επιβεβαιωσεις οτι θες να μπεις σε download mode ?

Ναι πάτησα και μετά συνέχισα τα βήματα στο odin μετά το pass που μου έδωσε το odin δεν ξανά άνοιξε η συσκευή. Κολλάει στο κίτρινο θαυμαστικό

Φιλε μην ανυσηχεις, δεν μπορεις τοσο ευκολα να καταστρεψεις το κινητο. Καταρχην οταν περασες τον cf—root kernel κοιταξες να ειναι η ιδια version με την τοτε rom σου ? Τεσπα το κινητο μπαινει σε download mode? Αν ναι, μπες σε download mode. Τωρα στον υπολογιστη κατεβασε την τελευταια version του odin ( 1.85. αν δεν κανω λαθος) . Μετα κατεβασε απο εδω τη rom KI3. απο εδω http://hotfile.com/dl/130600047/b70801e/I9100XXKI3.rar.html . Οταν κατεβει ξεζιπαρε το ( με κωδικο samfirmware.com ). Χωρις να εχεις κανενα αλλο προγραμμα στον υπολογιστη ανοιξε το odin ως administrator ( δεξι κλικ open as administrator) Απο το κατεβασμενο φακελο περασε μονο τα CODE----> PDA , MODEM----> PHONE, CSC----> CSC. και μην πειραξεις τιποτε αλλο στο odin. Συνδεσε τωρα τη συσκευη σου στον υπολογιστη ( εφοσων φυσικα ειναι σε download mode) . Πατα start αστο να τελειωσει και μολις τελειωσει αστο να κανει restart να δουμε. Αν δεν λειτουργησει δεν υπαρχει προβλημα. Υπαρχει παντα και η λυση του usb jig , οπου αν δεν θες να τ αγορασεις ( μικρο κοστος ), μπορεις να βρεις καποιον εδωμεσα να στο δανεισει

Έκανα όλα τα βήματα που μου πρωτινές φιλαράκι και πάλι τίποτα... το odin άρχισε να το τρέχει μου έγγραψε boot 2-3 δευτερόλεπτα και μετά fail....

Δεν ξέρω τι να κάνω τα έχω παίξει...

Πάντως σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας...

Edited by ioathe
Τριπλο post

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)