Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδιαφέρον! Οι άλλοι τι κάνουν, δεν αντιγράφουν; Ούτως η αλλως όλες οι rom αντιγραφές είναι. Είτε της stock, είτε cm/aokp. Anyway.

προφανως δεν θα την τροποποιησε και πολυ για να την ονομασει δικη του rom. αν δεν την ειχε τελειοποιήσει ακομα και τον κατηγορησαν, τοτε συμφωνώ μαζι σου. ολες οι rom εχουν παρει και απο καπου τις πηγες τους. δεν γινεται να χτίσεις rom απο το τιποτα.

Edited by NickName98

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιο link με την καινούργια jelly bam?

Εδώ είναι όλες.. ;)

Edit: Έσβησα τα άλλα link, μην μπερδευτεί κανένας..

Edited by Giov87

εχετε εγκαταστατησει το photo editor η οποιοδηποτε αλλο? οποτε το ανοιγω και βγαζω μια φωτο κ κανω zoom η φωτο φαινεται pixelated σαν να μην μπορει ο επεξεργαστης να την "ισιωσει". Εχει συμβει σε καποιον? Στο application camera ομως το zoom φαινεται πεντακαθαρο.

Δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά όλες οι jellybam είναι stable. Εντωμεταξύ τον igio τον έχουν μπαναρει από το xda δεν γνωρίζω γιατί. Πάντως όλες οι rom του είναι πολύ καλές με ελάχιστα μικροπροβληματα, ως συνήθως απροσεξίας. Σήμερα αναμένουμε την καινούρια rom του, που απ ότι λένε αυτοί που την δοκίμασαν είναι η πιο ολοκληρωμένη rom ever!

Άσχετο: το factory reset από recovery δεν σβήνει τραγούδια φώτο κτλ. σωστά;

Ξέρω εγώ γιατί έφαγε ban, αλλά ποσταρε πάλι είδα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Εδώ είναι όλες.. και εδώ το thread στο xda.. ;)

το λινκ στο xda λεει galaxy nexus

ρε παιδια, για να φλασαρω καποια ρομ πρεπει να εχω και εξωτερικη sdcard;

Edited by NickName98

το λινκ στο xda λεει galaxy nexus

ρε παιδια, για να φλασαρω καποια ρομ πρεπει να εχω και εξωτερικη sdcard;

Όπως είπα και 2-3 post πριν, τον έχουν κάνει ban τον developer της Ρομ. Γι'αυτό και σου έβαλα thread από Nexus..

Σου έδωσα όμως άλλο link για να την κατεβάσεις.. ;)

Κοίταξε τι λένε για το thread που υπήρχε..

Όπως είπα και 2-3 post πριν, τον έχουν κάνει ban τον developer της Ρομ. Γι'αυτό και σου έβαλα thread από Nexus..

Σου έδωσα όμως άλλο link για να την κατεβάσεις.. ;)

Κοίταξε τι λένε για το thread που υπήρχε..

Δεν ενδιαφέρομαι να την κατεβάσω εγώ. Απλώς το τσέκαρα και είδα ότι ήταν για galaxy nexus και το ανέφερα.

Δεν ενδιαφέρομαι να την κατεβάσω εγώ. Απλώς το τσέκαρα και είδα ότι ήταν για galaxy nexus και το ανέφερα.

Καλά έκανες, γιατί αλλιώς το σκέφτηκα εγώ και αλλιώς μπορεί να το σκεφτεί κάποιος άλλος, και να έχουμε θέματα στο τέλος..

Για καλό και για κακό το διόρθωσα το προηγούμενο post.. οπότε όλα καλά. ;)

εχω ακομα καποιες ερωτησεις.

εχω μια παλια εκδοση cwm και θα ηθελα να την αναβαθμησω. καποια ατομα απο το xda μου προτειναν αυτο εδω. εχω gt-9100p. η ερωτηση μου ειναι: ποιο zip χρειαζομαι για το δικο μου μοντελο; απλως το φλασαρω;

επισης, πρεπει να εχω και εξωτερικη sd card στην οποια θα βαζω roms και τετοια; γινεται και χωρις αυτην;

εχω ακομα καποιες ερωτησεις.

εχω μια παλια εκδοση cwm και θα ηθελα να την αναβαθμησω. καποια ατομα απο το xda μου προτειναν αυτο εδω. εχω gt-9100p. η ερωτηση μου ειναι: ποιο zip χρειαζομαι για το δικο μου μοντελο; απλως το φλασαρω;

επισης, πρεπει να εχω και εξωτερικη sd card στην οποια θα βαζω roms και τετοια; γινεται και χωρις αυτην;

Κάνει για το P ο συγκεκριμένος, όποτε συνεχίζεις κανονικά..

Δεν χρειάζεται εξωτερική SD, ούτε για να περάσεις Ρομ, ουτε για CWM.

Εάν μου έλεγες σε ποια έκδοση είσαι, θα σου έδειχνε ποιο αρχείο χρειάζεσαι.

Κάνει για το P ο συγκεκριμένος, όποτε συνεχίζεις κανονικά..

Δεν χρειάζεται εξωτερική SD, ούτε για να περάσεις Ρομ, ουτε για CWM.

Εάν μου έλεγες σε ποια έκδοση είσαι, θα σου έδειχνε ποιο αρχείο χρειάζεσαι.

Που θα μου το έδειχνε;

Δεν διευκρίνησα ότι δεν έχω το s2 που λεω αλλα πρόκειται να το πάρω σύντομα από έναν φίλο, οπότε δεν ξέρω και πολλά...

Πάντως θυμάμαι από όταν το είδα, ότι έχει έκδοση cwm 5.0.(κατι). Δηλαδή αρκετά παλιά. Παίζει ρολο; Και «φοράει» στοκ gingerbread.

Πάντως βλέπω ότι υπάρχει και κερνελ αλλά εγώ θέλω μόνο recovery.

Μπορείτε να μου στείλετε λινκ για το τι να κατεβάσω;

Edited by NickName98

Καλημερα.να ξαναρωτησω...δεν μου αναγνωρίζει το pc το κινητο.εχω 4.1.2 deodexed κ karnel siyah. Ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι?

Εχω κατεβασει το kies αλλα και παλι οχι.μονο ως καμερα το αναγνωρίζει.

Καλημερα.να ξαναρωτησω...δεν μου αναγνωρίζει το pc το κινητο.εχω 4.1.2 deodexed κ karnel siyah. Ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι?

Εχω κατεβασει το kies αλλα και παλι οχι.μονο ως καμερα το αναγνωρίζει.

Κατέβασε τους τελευταίους drivers για τη συσκευή και πήγαινε στο pc, στη διαχείριση συσκευών.

Εκεί βρες τη συσκευή και αφού καταργήσεις τον παλιό οδηγό, δοκίμασε να περάσεις τους νέους που μόλις κατέβασες..

Κατέβασε τους τελευταίους drivers για τη συσκευή και πήγαινε στο pc, στη διαχείριση συσκευών.

Εκεί βρες τη συσκευή και αφού καταργήσεις τον παλιό οδηγό, δοκίμασε να περάσεις τους νέους που μόλις κατέβασες..

Ευχαριστώ καταρχην για την απάντηση. Μήπως σου βρίσκεται κανενα λινκ?

Που θα μου το έδειχνε;

Δεν διευκρίνησα ότι δεν έχω το s2 που λεω αλλα πρόκειται να το πάρω σύντομα από έναν φίλο, οπότε δεν ξέρω και πολλά...

Πάντως θυμάμαι από όταν το είδα, ότι έχει έκδοση cwm 5.0.(κατι). Δηλαδή αρκετά παλιά. Παίζει ρολο; Και «φοράει» στοκ gingerbread.

Πάντως βλέπω ότι υπάρχει και κερνελ αλλά εγώ θέλω μόνο recovery.

Μπορείτε να μου στείλετε λινκ για το τι να κατεβάσω;

τον ρωτησα και εχει την εκδοση 5.0.2.7...

αν μπορειτε βοηθηστε γιατι ειναι λιγο περιεργη περιπτωση, νομιζω.

Μια βοηθεια...μια εφαρμογη που να διχνει αναλυτικά τι τρωει την μπαταρια...2 φορες το εχω φορτισει σημερα!!!

Το καλύτερο είναι betterbatterystats.. Απο το xda είναι δωρεάν, εάν όμως σου αρέσει η εφαρμογή, αγόρασε την από το market.. ;)

Να ανταμειφθεί και ο developer..

Edited by Giov87

Το καλύτερο είναι betterbatterystats.. Απο το xda είναι δωρεάν, εάν όμως σου αρέσει η εφαρμογή, αγόρασε την από το market.. ;)

Να ανταμειφθεί και ο developer..

Καλή εφαρμογή είναι επίσης και το battery widget reborn.

Τα στατιστικά του δεν είναι και τόσο αναλυτικά αλλά είναι πιο απλα και κατανοητά.

Καλή εφαρμογή είναι επίσης και το battery widget reborn.

Τα στατιστικά του δεν είναι και τόσο αναλυτικά αλλά είναι πιο απλα και κατανοητά.

Είναι αλλά δεν γράφει αναλυτικά για την εφαρμογή

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Για όσους απο εσας ειστε root για παραπάνω μπαταρια έχω να προτείνω το Greenify. Το έχω 2 μερες τωρα και αυτην την στιγμη με την χρηση που κανω στο τηλ (τηλεφωνα,λιγο Wifi για ιντερνετ λιγο game) έχω 36% και είμαι στις 2μερες11ωρες και κατι ψιλά.

καλησπερα μαγκες!!!! μου επεσε το κινητο και ραγισε το εξωτερικο γυαλι ...επαναλαμβανω ΜΟΝΟ το εξωτερικο γυαλι του κινητου!!!

εχω δει οτι στο ιντερνετ πουλιεται μονο το γυαλι και ειναι και σχετικα φθηνο...αλλα εχει λιγακι περιπλοκη διαδικασια αλλαγης...

το χει κανει κανεις μονος του? αξιζει να το προσπαθησω η θα παρω το κινητο στο χερι?να ενημερωσω οτι η οθονη δουλευει τελεια και το τατς και ολα αλλα ειναι λιγο ασχημο να εχεις μια ρωγμη μεσα στη μεση....!!!θενκς παιδες!!!!!

καλησπερα μαγκες!!!! μου επεσε το κινητο και ραγισε το εξωτερικο γυαλι ...επαναλαμβανω ΜΟΝΟ το εξωτερικο γυαλι του κινητου!!!

εχω δει οτι στο ιντερνετ πουλιεται μονο το γυαλι και ειναι και σχετικα φθηνο...αλλα εχει λιγακι περιπλοκη διαδικασια αλλαγης...

το χει κανει κανεις μονος του? αξιζει να το προσπαθησω η θα παρω το κινητο στο χερι?να ενημερωσω οτι η οθονη δουλευει τελεια και το τατς και ολα αλλα ειναι λιγο ασχημο να εχεις μια ρωγμη μεσα στη μεση....!!!θενκς παιδες!!!!!

Δυστυχώς δεν θα σου γράψω ευχάριστα.δεν αλλάζει μονό το γυαλί.ψάξε στις 2 3 τελευταίες σελίδες του θέματος για την οθόνη να δεις κάποια βίντεο που έχω βάλει οπού φαίνεται ότι γυαλί,οθόνη,digitizer είναι ένα σώμα. Τζάμπα λεφτά θα δώσεις για το γυαλί.είσαι άτυχος και πας για οθόνη.αν πιάνουν τα χέρια σου την αγοράζεις και την αλλάζεις.δεν είναι εύκολο αλλά γίνεται.δες τα βίντεο. Αλλιώς ρώτησέ στη smartec στο Χαϊδάρι να σου δώσει κόστος.αν είναι στα 150 ίσως σε συμφέρει να πας σε μεταχειρισμένο και να κρατήσεις το δικό σου για ανταλλακτικά στο μέλλον.

Δεν το είχες σε θήκη όταν έπεσε?

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)