greg2310 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Sammonile.com .βρες τη 2.3.4 που σε ενδιαφερει και φλασαρε μεσω του οδηγου που θα βρεις εδω στο επισημα firmwares στη πρωτη σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Sammonile.com .βρες τη 2.3.4 που σε ενδιαφερει και φλασαρε μεσω του οδηγου που θα βρεις εδω στο επισημα firmwares στη πρωτη σελιδα. Καλημέρα αδερφέ. Με μπέρδεψες λίγο. Γιατί να βρω 2.3.4; Εγώ αυτό που θέλω είναι στο τέλος να του περάσω custom rom (την pulse συγκεκριμένα). Αυτό σημαίνει οτι μόνο με cfroot πρέπει να το κάνω root σωστά; Και το cfroot περνιέται μόνο σε icecream έτσι δεν είναι;Διόρθωσε με αν κάνω κάποιο λάθος. Έχω κολλήσει πρωί πρωί με το κινητό του φίλου μου ενώ στο δικό μου Galaxy πριν μήνες το είxα βάλει πολύ εύκολα custom... Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Καλημέρα αδερφέ. Με μπέρδεψες λίγο. Γιατί να βρω 2.3.4; Εγώ αυτό που θέλω είναι στο τέλος να του περάσω custom rom (την pulse συγκεκριμένα). Αυτό σημαίνει οτι μόνο με cfroot πρέπει να το κάνω root σωστά; Και το cfroot περνιέται μόνο σε icecream έτσι δεν είναι;Διόρθωσε με αν κάνω κάποιο λάθος. Έχω κολλήσει πρωί πρωί με το κινητό του φίλου μου ενώ στο δικό μου Galaxy πριν μήνες το είxα βάλει πολύ εύκολα custom... Μπορεις να κανεις κανονικότατα cfroot στην GB, δες στο νήμα του root για το Sii εκεί που λέει "Root με insecure kernel σε επίσημα gingerbread firmwares" ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Μπορεις να κανεις κανονικότατα cfroot στην GB, δες στο νήμα του root για το Sii εκεί που λέει "Root με insecure kernel σε επίσημα gingerbread firmwares" ;) Αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημα μου!!! Το έκανα root με insecure kernel κανονικότατα αλλά η recovery του όταν μπαίνω μετά δε μου έχει πουθενά εντολή install zip from μπλα μπλα αλλά μόνο apply update from..... οπότε και δε μπορώ να συνεχίσω τη διαδικασία.... Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) Το NoLED σε χαλάει; :O Αυτό ακριβώς έψαχνα και εγώ χθες, και επειδή το NoLED είναι η πιο ανώδυνη λύση (δε θέλει αλλαγές σε kernel ή root) τη δοκίμασα. Το κινητό μου όμως από 40% το βράδυ που κοιμήθηκα έκλεισε μέσα στη νύχτα. από τα στατιστικά είδα αυτό εδώ Κρατάει το NoLED την οθόνη και το σύστημα ξύπνια συνέχεια; Edited February 24, 2013 by deyan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Αυτό ακριβώς έψαχνα και εγώ χθες, και επειδή το NoLED είναι η πιο ανώδυνη λύση (δε θέλει αλλαγές σε kernel ή root) τη δοκίμασα. Το κινητό μου όμως από 40% το βράδυ που κοιμήθηκα έκλεισε μέσα στη νύχτα. από τα στατιστικά είδα αυτό εδώ Κρατάει το NoLED την οθόνη και το σύστημα ξύπνια συνέχεια; Φυσικά τι περίμενες δηλαδή; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημα μου!!! Το έκανα root με insecure kernel κανονικότατα αλλά η recovery του όταν μπαίνω μετά δε μου έχει πουθενά εντολή install zip from μπλα μπλα αλλά μόνο apply update from..... οπότε και δε μπορώ να συνεχίσω τη διαδικασία.... Πέρασε την Ελληνική 4.0.3 (LP7) με Odin και κάνε root τότε. Βάλε αυτήν για να μην σκέφτεσαι και ενδεχόμενα τύπου "insane chip". Είναι πανεύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Το NoLED σε χαλάει; :O Το NoLED χρησιμοποιεί την οθόνη η οποία μόνο και μόνο για να δείξει κάτι μικρό και όλα τα άλλα μαύρα έχει ελάχιστη κατανάλωση 350W, το οποίο είναι πολύ. Αντιθέτως τα touch buttons είναι 2 απλά λεντάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Το NoLED χρησιμοποιεί την οθόνη η οποία μόνο και μόνο για να δείξει κάτι μικρό και όλα τα άλλα μαύρα έχει ελάχιστη κατανάλωση 350W, το οποίο είναι πολύ. Αντιθέτως τα touch buttons είναι 2 απλά λεντάκια. Όπου αν το ρυθμίσεις Δεν ξυπνάς την cpu Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Όπου αν το ρυθμίσεις Δεν ξυπνάς την cpu Εννοείς στις ρυθμίσεις του NoLED, ή κάπου αλλού; Εγώ έχω δει μέσα σε αυτό το forum αυτό που είπα για τα 350W της οθόνης, αλλά δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι αφορά τα states της CPU αλλά νόμιζα πως έχει να κάνει με το ρεύμα που πάει στην οθόνη. Τελικά είναι απλά ότι το CPU αλλάζει από το state "κλειστή οθόνη" σε "ανοιχτή οθόνη" μόνο και μόνο αν λίγα pixel είναι ανοιχτά, ή έχει σχέση με την ηλεκτροδότηση της ίδιας της οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 παιδια τα φωτα σας!!!! προκειται να πουλησω τον γαλαξια μου και εχω το εξης προβλημα... εχω καστομ ρομ και προσπαθησα μεσω kies να το κανω αναβαθμιση υλικου και να το επαναφερω στην official αλλα δεν δεχεται το imei μου... μπορει καποιος να βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 350W 350mW. 10 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 παιδια τα φωτα σας!!!! προκειται να πουλησω τον γαλαξια μου και εχω το εξης προβλημα... εχω καστομ ρομ και προσπαθησα μεσω kies να το κανω αναβαθμιση υλικου και να το επαναφερω στην official αλλα δεν δεχεται το imei μου... μπορει καποιος να βοηθησει Το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα? Αν ναι, πέρασε του την τελευταία (μέχρι στιγμής) Official Unbranded έκδοση λογισμικού και κάνε του και ένα Full Reset. Θα χρειαστείς την 4.0.3 I9100XWLP7 και αφού τελειώσεις την εγκατάσταση από Odin, ανοίγεις το κινητό και βάζεις στον dialer *2767*3855# για να γίνει Full Factory Reset.. Και θα είναι όπως όταν το πρωτοαγόρασες.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Φυσικά τι περίμενες δηλαδή; Ωραία, οπότε το NoLED φεύγει αμέσως! Για τη λύση με τα led των capacitive buttons είναι υποχρεωτική η αλλαγή του kernel με τον siyah kernel? Ή υπάρχει και κανένας άλλος τρόπος; Ο siyah kernel φαντάζομαι επηρεάζει και άλλες λειτουργίες πέρα από αυτό (led notifications) αξίζει η μετάβαση σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Ωραία, οπότε το NoLED φεύγει αμέσως! Για τη λύση με τα led των capacitive buttons είναι υποχρεωτική η αλλαγή του kernel με τον siyah kernel? Ή υπάρχει και κανένας άλλος τρόπος; Ο siyah kernel φαντάζομαι επηρεάζει και άλλες λειτουργίες πέρα από αυτό (led notifications) αξίζει η μετάβαση σε αυτό; Φιλε μου εγω φορωντας την Omega 19.2 και βαζοντας και τον Dorimanx έχω και το BLN που ειναι υπερβολικα βολικο αλλά έχω δει και μεγαλη διαφορα στην μπαταρια και αυτονομια προς το καλυτερο. Οσο για τις υπολοιπες ρυθμισεις του κερνελ, μην σε απασχολει, τον βαζεις να δουλευει στα default, οποτε το κιν ειναι σαν να μην πειραξες τπτ, και απλα δουλευεις μονο το BLN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) παιδια SOS ! στο galaxy μου, του εβαλα προσφατα την omega. θελω ομως να του βαλω μια 4.1.2. την omega thn ειχα βαλει μεσω odin ... βαζωντας το zip. στην καρτα μνημης κ κανωντας το install. με τον ιδιο τροπο, εβαλα ενα νεο zip στην καρτα μνημης, ομως, το clockwork recovery μου βγαζει "can't mount sd". καμια ιδεα για ποιο λογο συμβαινει ? .ΥΓ. στο κινητο, εκανα ολα τα wipe...k ευτυχως ανοιξε παλι σαν να μπηκε απο την αρχη η omega. edit. ανοιξα το odin που ειχε μεσα η rom που κατεβασα (καποια official 4.1.2, επελεξα στο pda το αρχειο, πατησα start, και εγινε ! μαλιστα εφυγε και το τριγωνακι το κιτρινο. απλα στο hd2 περναγα μεσω της καρτας μνημης νεες roms. μαλλον θελω λιγο ακομα διαβασμα κ ψαξιμο/. Edited February 24, 2013 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) Εγώ φοράω siyah, γιατί με τον dori βάζει πολλές beta εκδόσεις και δεν δουλεύουν καλά.Και στους 2 έχει το bln και το blnww το οποίο δεν ξυπνά την cpu.βασικά ο dori βασίζεται στον siyah.περιμένουμε τον νέο κερνελ μες τους καινούργιους Mali drivers Edited February 24, 2013 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givros Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Επειγον!! Κατα τη διερκεια εγκαταστασης custom rom και πριν προλαβει να ολοκληρωσει το τηλ εσβυσε και απο τοτε δεν μπαινει ουτε σε recovery ουτε σε download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Επειγον!! Κατα τη διερκεια εγκαταστασης custom rom και πριν προλαβει να ολοκληρωσει το τηλ εσβυσε και απο τοτε δεν μπαινει ουτε σε recovery ουτε σε download? Βγάλε για λίγο τη μπαταρία και ξαναδοκίμασε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givros Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Τιποτα. Βαζω βγαζω αλλα τιποτα. παω για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Τιποτα. Βαζω βγαζω αλλα τιποτα. παω για service? Ε αφού δεν ανοίγει με τίποτα είναι προφανές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 το παθε και ενας φιλος μου. το πηγε στο service. ηταν μεσα στην εγγυηση οποτε δεν πληρωσε τπτ. το κανανε σαν καινουργιο. απλα ενημερωτικα ρωτησε ποσο παει το μαλλι σε περιπτωση μη εγγυησης, και τον ειπανε 30 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Στην Omega και με kernel αυτόν που υποστηρίζει την εφαρμογή BTL, υπάρχει ραδιόφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givros Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 το παθε και ενας φιλος μου. το πηγε στο service. ηταν μεσα στην εγγυηση οποτε δεν πληρωσε τπτ. το κανανε σαν καινουργιο. απλα ενημερωτικα ρωτησε ποσο παει το μαλλι σε περιπτωση μη εγγυησης, και τον ειπανε 30 ευρω. Ξερεις που ειναι αυτο το service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixalisTor Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Γειά σας παιδιά. Εχω ένα SII και το έχω κάνει root. Θέλω να ρωτήσω πιο ρομ είναι καλύτερο κατα την γνώμη σας για να περάσω. Το cyanomod 10 ή το omega (επίσης και κάποιο άλλο που δεν γνωρίζω )? ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts