Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συγνώμη που ενοχλώ και πάλι .. αλλά έχω ξανά μια απορία.

Υπάρχει περίπτωση η κάθε custom ρομ να περνάει και δικό της recovery ?? το recovery παει πακέτο με τον kernel ?

είχα βάλει το touch recovery PhilZ-cwm6 v4.00-b34 with CWM 6.0.2.7 based recovery και μετά πέρασα την JellyBam.

γυρνόντας σε recovery ξανα βλέπω ο cwm 6.

μήπως έχω χάσει επισόδια απο τις εποχές του HTC desire που το recovery εμενε οτι και να του έκανες ?

μπορει μια ρομ να εχει κερνελ π.χ τον siyah οποτε περναει και το recovery που εχει ο κερνελ χονδρικως:lol:

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκανα εγκατασταση το recovery του philz. Εκανα τα wipes εβαλα την jellybam την εστησα ολα καλα και πηγα να μπω στο recovery ξανα για να κανω nandroid να το εχω.

Μπενοντας ρεκοβερυ, πουθενα το recovery που ειχα περασει, παρα μονο ενα cwm non touch 5 εκδοση!!!

A!! αναφέρεσαι στην JellyBam (AOKP) ,αυτή η rom να δεν κάνω λάθος χρησιμοποιεί τον syah Kernel και για αυτό σου άλλαξε το cwm .

Samsung galaxy s21+

Κατι τετοιο περασε και εμενα απο το μυαλο μου αλλα ηθηλα και την αποψη των ειδικων.

Νομιζω syah εχει η jellybam..

Υπάρχει τρόπος να δω αν μια μπαταρία που αγόρασα από το ebay είναι 100% original ? εξωτερικά είναι ίδια με αυτήν που έχει το κινητό όταν το αγόρασα αλλά πως μπορώ να ξέρω ότι είναι ίδια και 100% ασφαλείς για το κινητό μου ?

Τα εικονίδια των εφαρμογών βρίσκονται μέσα στο .apk της εφαρμογής. Απο εκεί και πέρα εξαρτάται από το θέμα του launcher το αν θα αντικαθίστανται ή θα προβάλονται τα stock...

Άρα να υποθέσω πως αν έχω τον stock ακόμα και root δεν μπορώ να τ' αλλάξω?

Μήπως είναι πιο εύκολο τουλάχιστον να αλλάξω την εφαρμογή που θα τρέχει?

Τα εικονίδια των εφαρμογών βρίσκονται μέσα στο .apk της εφαρμογής. Απο εκεί και πέρα εξαρτάται από το θέμα του launcher το αν θα αντικαθίστανται ή θα προβάλονται τα stock...

Που βρίσκονται στο system?

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Που βρίσκονται στο system?

Δεν κατάλαβα τι ζητάς. Που βρίσκονται τα .apk ή που βρίσκονται τα εικονίδια; Τα .apk θα τα βρεις είτε στο /system/app είτε στο /data/app αναλόγως αν μιλάμε για εφαρμογή συστήματος η όχι. Τα εικονίδια βρίσκονται στο .apk μέσα. Θέλει decompile το apk δηλαδή και βρίσκονται στο /res/drawable_xxxx.

Δεν κατάλαβα τι ζητάς. Που βρίσκονται τα .apk ή που βρίσκονται τα εικονίδια; Τα .apk θα τα βρεις είτε στο /system/app είτε στο /data/app αναλόγως αν μιλάμε για εφαρμογή συστήματος η όχι. Τα εικονίδια βρίσκονται στο .apk μέσα. Θέλει decompile το apk δηλαδή και βρίσκονται στο /res/drawable_xxxx.

Τα εικονίδια μπορείς να τα δεις ανοίγοντας το apk και με κάποιο πρόγραμμα συμπίεσης/αποσυμπίεσης αρχείων (π.χ. WinRAR)

Κανε το εξής: μετάτρεψε την κατάληξη .apk σε .zip άνοιξε το με το winrar η όποιο άλλο πρόγραμμα έχεις για αποσυμπίεση αρχειων, βρες τον φάκελο res/drawable_xxxx αντικατέστησε το εικονίδιο της εφαρμογής με αυτό που θέλεις, το αποθηκεύεις γυρνάς μετά to .zip ξανά σε .apk και έτοιμος....

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Κανε το εξής: μετάτρεψε την κατάληξη .apk σε .zip άνοιξε το με το winrar η όποιο άλλο πρόγραμμα έχεις για αποσυμπίεση αρχειων, βρες τον φάκελο res/drawable_xxxx αντικατέστησε το εικονίδιο της εφαρμογής με αυτό που θέλεις, το αποθηκεύεις γυρνάς μετά to .zip ξανά σε .apk και έτοιμος....

Δε χρειάζεται καμία αλλαγή στην κατάληξη.

Ανοίγει απευθείας.

Δε χρειάζεται καμία αλλαγή στην κατάληξη.

Ανοίγει απευθείας.

δεν ανοιγει απευθειας

δεν ανοιγει απευθειας

Ανοίγει... κάνε δεξί κλικ πάνω στην εφαρμογή και επέλεξε άνοιγμα με...και βάλε όποιο πρόγραμμα αποσυμπίεσης αρχείων έχεις.

προτείνω να κατεβάσεις το 7-zip είναι δωρεάν και κάνει αυτό που θέλεις

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

εχω περασει την 4.1.2 επισημη ισπανικη και κερνελ τον siyah-s2-v6.0b4.το προβλημα ειναι οτι οταν το συνδεω στο pc αναγνωριζει μονο την εξωτερικη καρτα.δοκιμασα με ενεργοποιηση σφαλματων,χωρις ενεργοποιηση,προσπαθησα να απενεργοποιησω το MTP,τιποτα...καμια ιδεα γιατι κολησα?
:ninja:

θελω την βοηθεια σας παιδια... εχει δοκιμασει κανεις την jellybam ρομ για τον γαλαξια μας για να μου πει εντυπωσεις σχετικα με την καταναλωση της μπαταριας? :w00t:

θα δεις καπια διαφορα στιν καταναλοση της μπαταρια αν και το δικο μου ειναι καινουριο και το εβαλα καταυθιαν τιν 4,1,2 αλα μετα απο 3-4 φορτισματα ι μπαταρια μου μου φενετε οτι εχει προσαρμοστη και παλι με κραταει σχεδον 2 μερες αλα με πολυ χρισει τιν τρωι πολυ γριγορα...

@vasilis89 με καθε επιφυλαξη μαλλον καταλαβες λαθος, ο φιλος ρωταει για την jellybam και οχι την jelly bean.

Εχω την jellybam v4.1.0 βασισμενη σε 4.1.2 και οχι την 5.2.0 που ειναι βασισμενη σε 4.2.1. Σε συνδυασμο με kernel siyah v.5 vsync ειναι ο,τι καλυτερο, σταθεροτερο, γρηγοροτερο εχω δοκιμασει. Επισης η μπαταρια ειναι παρα πολυ καλη. Φυσικα αναλογως τη χρηση, μου εχει κρατησει απο μιση μερα μεχρι τρεις μερες, με οθονη παντα πανω απο τρεις ωρες λειτουργιας. Γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος και θα αργησω να την αλλαξω.

Smile...

καλημερα φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Εχεις μηπως καποιο λινκ για την συγκεκριμενη εκδοση της ρομ?

ερωτηση σε φιλο που εχει την jelly bam την 4.1.2 η 4.2.1 εαν εχει ραδιοφωνο,κουλο αλλα ακουω πολυ ραδιο γιαυτο και ρωταω.ευχαριστω.
:ninja:

ερωτηση σε φιλο που εχει την jelly bam την 4.1.2 η 4.2.1 εαν εχει ραδιοφωνο,κουλο αλλα ακουω πολυ ραδιο γιαυτο και ρωταω.ευχαριστω.

Spirit fm βάζεις και είσαι κομπλέ

Το ραδιόφωνο της samsung δεν δουλεύει σε AOKP-AOSP roms .

Μπορείς να χρησιμοποίησης το spirit FM radio απο το play .

Samsung galaxy s21+

Το ραδιόφωνο της samsung δεν δουλεύει σε AOKP-AOSP roms .

Μπορείς να χρησιμοποίησης το spirit FM radio απο το play .

Στην 4.2.1 το spirit εμένα τουλάχιστον δεν μου παίζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς μπορει να μου πει τι επιλογές βάζει στο audio?

Αξιζει απο rootbox 4.0.4 να παω στη jellybam 4.1.2?

Γιατι ψιλολαγκαρω τώρα τελευταία και σπαζομαι

1+7 Pro

Αφού τρωγόμουνα με τα ρούχα μου να κάνω το κινητό μας dual sim πήρα από κάποιο παιδί σε forum τον εν λόγω αντάπτορα:

http://www.ebay.com/itm/2-in-1-GSM-3G-Magic-SIM-Dual-Cell-Phone-SIM-Card-Built-in-STK-Menu-Easy-Switchin-/111000152206?pt=SIM_Cards&hash=item19d81fe88e

Πήρα μαζί και ένα κόπτη από κανονική sim σε micro-sim. Κάτι που μου είχε διαφύγει όμως είναι ότι ο αντάπτορας αυτός έπαιρνε 2 nano sim κι όχι 2 micro sim. Οπότε αφού τις έκοψα με τον κόπτη (o κόπτης είναι κάτι σαν συρραπτικό), μετά με ψαλίδι τις έκοψα κι άλλο ώστε να χωράνε στην πίσω πλευρά από αυτή που βλέπετε στη φωτό. Το έβαλα λοιπόν στο κινητό και μου 'βγαλε: "Εισάγετε sim". Μάλιστα...Τον έβγαλα από το S2 και τον έβαλα σε ένα άλλο κινητό (samsung monte νομιζω).Εκεί πάλι δεν εμφανίζονταν οι sim, αλλά πιέζοντάς τις για να κολλήσουν στον αντάπτορα (η πίσω πλευρά είναι λίγο κολλώδης) πέτυχε! Και μου 'βγαλε πρώτη την κάρτα sim που έβαλα στο 1ο πεδίο. Μέσα στις εφαρμογές βρήκα ένα εικονίδιο SKN (κάπως έτσι) όπου εκεί μπαίνεις και αλλάζεις από sim 1 σε sim 2. Δεν λειτουργούν φυσικά κι οι 2 μαζί, ούτε είναι stand by. Δεν το έβαλα να σας πω την αλήθεια μετά στο Galaxy s2 γιατί ακόμα δεν τον χρειάζομαι. Η ουσία είναι ότι μία λειτουργεί αλλά εύκολα νομίζω μετά από λίγο καιρό ή αν κάτι δεν πατιέται καλά εκεί μέσα, δεν θα λειτουργεί. Μου μυρίζει Κινεζιά. Αν ήταν πάντως καλύτερης ποιότητας αυτός ο αντάπτορας πιστεύω θα λειτουργούσε μια χαρά. Εξάλλου προσωπικά δεν χρειάζομαι 2 γραμμές ενεργές απλά 2 γραμμές να μπορώ να παίρνω, χωρίς απαραίτητα να λειτουργούν κι οι 2 μαζί. Αυτά... Νέες προτάσεις για το θέμα αυτό, φυσικά ευπρόσδεκτες!

Να σημειώσω ότι ο αντάπτορας αυτός δεν μπήκε και τόσο εύκολα στην υποδοχή sim με κίνδυνο νομίζω να φθαρούν οι επαφές της υποδοχής sim. Απλά το λέω για να 'χετε το νού σας. Με προσοχή αν τον πάρετε και το βάλετε.

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)