Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμια καλη samsung based 4.0.4 υπάρχει ; ειμαι με rootbox τωρα αλλα θελω να εχω και αλλη μια σαν δευτερεουσα
1+7 Pro

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για βοηθα με λιγο να καταλαβω γιατι εχω χασει επεισόδια...:)

αυτη η ρομ που μου προτείνεις ειναι βασισμενη σε cm9 η δεν καταλαβα εγω καλα?(ήπια και κατι μπυρες τωρα αστα να πανε:lol::lol::lol: )

και σε γενικες γραμμες μια σταθερη και καλη "παγωτενια" ρομ(μπαταρια κτλ) για καποιον που θελει τα βασικα για το SGII υπαρχει?

περασα στο αδερφακι μου πριν μερικους μηνες μια custom ice(Θα σας πω αυριο ποια ειναι αυτη) και μου γκρινιαζει οτι η μπαταρια δεν κραταει οπως στην GB και κατι τετοια...

για βοηθα με λιγο να καταλαβω γιατι εχω χασει επεισόδια...:)

αυτη η ρομ που μου προτείνεις ειναι βασισμενη σε cm9 η δεν καταλαβα εγω καλα?(ήπια και κατι μπυρες τωρα αστα να πανε )

και σε γενικες γραμμες μια σταθερη και καλη "παγωτενια" ρομ(μπαταρια κτλ) για καποιον που θελει τα βασικα για το SGII υπαρχει?

περασα στο αδερφακι μου πριν μερικους μηνες μια custom ice(Θα σας πω αυριο ποια ειναι αυτη) και μου γκρινιαζει οτι η μπαταρια δεν κραταει οπως στην GB και κατι τετοια...

Καλε μου φιλε freddaras..!!

Εχεις καιρο να σκασεις εδω.. Αλλα σε διαβαζω εγω,οπου και να εισαι...(Νote κ.λ.π). Αφου το αδερφακι σου τα θελει ολα απλα και λειτουργικα και δεν frikarei οπως και εμεις...:!: Ακου και την δικη μου προταση,με πολυ αγαπη..!!

Βαλε του μια GB απο τις γνωστες που εχουμε εδω στο myphone (η οποια γουσταριζες εσυ απο τοτε..!). Ναι.. Αυτες που ειχες και εσυ,οταν ειχες το Sii..

Tωρα αν το αδερφακι σου,σε πει...

- Ασε με τωρα ρε frikarismene που θα βαλω GB.. Θελω ΙCS η κατι καλυτερο..!!!

Με πολυ αγαπη να του πεις..

Ακουσε με καλο μου αδερφακι και εμενα,που ειμαι εντελως freaks... Η ICS ηταν μια αποτυχια (Google) και κανεις δεν φωναζει την αληθεια... Μας το κρυβουν ολοι τους...:!: Αλλα με ξερεις εμενα,ποσο τα παρακολουθω τα πραγματα.. Παρε την συσκευη,οπως σου την δινω και μην με βαζεις να σου κανω πραγματα που δεν θελω..:mad:

(Και μετα πουλα του και λιγο μουρη,με αδερφικη αγαπη και στοργη παντα...!!! :p:lol:)

Και για τελος πες τον.. Οτι οταν θα γινει official release της JB,θα σου την βαλω και τουτη...!! Αν σε ρωτησει.. -Ποτε...?

Να του πεις.. Οταν θα γινει.. Κατσε να παρει το S3 συντομα.. Και σε λιγο καιρο (μηνες),θα την βαλω και σε εσενα...!!

Tωρα.. Αν θελει το αδερφακι σου να ασχοληθει αρκετα με την συσκευη και να κανει πραματα και θαματα..

Μπορουμε να τον στειλουμε και εκει που σου λενε και οι αγαπητοι φιλοι.. Αλλα ολο και κατι δεν θα αρεσει στο αδερφακι σου πιστευω {Βλ. τι μας γραφει ο καλος φιλος / πολυ εμπειρος και οχι μονο,Sofos_5,για τις cm παραπανω (βιντεοκληση)}.

Ειδικα αν ειναι 100% Samsung base rom τυπος το γκαρτασακι σου (?) και τα θελει ολα οπως εμαθε σε GB..!!! Βαλε του ξανα μια GB..:!::!:

Edited by Milfas

Θεωρώ πως δεν αξίζει να ασχολείται πλέον κάποιος με GB roms. Οι ics roms είναι πιο σταθερές και από τις GB και αν υπάρχει κάποιο θέμα πχ. video call σε aosp και aokp based roms υπάρχουν αρκετές βασισμένες στη ROM της Samsung. Η ics έχει τόσες πολλές βελτιώσεις under the hood (όπως και η JB) που είναι γελοίο να μένει κάποιος σε προηγούμενη έκδοση.

Θεωρώ πως δεν αξίζει να ασχολείται πλέον κάποιος με GB roms. Οι ics roms είναι πιο σταθερές και από τις GB και αν υπάρχει κάποιο θέμα πχ. video call σε aosp και aokp based roms υπάρχουν αρκετές βασισμένες στη ROM της Samsung. Η ics έχει τόσες πολλές βελτιώσεις under the hood (όπως και η JB) που είναι γελοίο να μένει κάποιος σε προηγούμενη έκδοση.

για εμένα αν εξαιρέσεις το θέμα της μπαταρίας σε ics μια χαρά τα λές. Όσο για την JB κάτσε να την δούμε πρώτα και μετά τα λέμε. Μέχρι τότε θα υπάρχουν μόνο κουτσές και ανάπηρες rom απο xda επάνω της.

Απο εκεί και πέρα την σπιρτάδα που έχει το gs2 σε GB πραγματικά την έχασε σε ics.

Ποιές rom βασισμένες επάνω σε samsung rom (οχι aosp/aokp) υπάρχουν που συνεχίζουν development? γιατί τώρα τελευταία που κοιτάω όλες σε 4.0.3 έχουν μείνει. Και για τις 4.0.4 της samsung ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι το brick bug έχει φτιαχτεί.

Ναι... Καλά τα λες αγαπητέ φίλε... Σε λίγο καιρό θα διαβάσεις σε αυτόν τον αγαπητό ιστοτοπο (πιστεύω,αν και μπορεί να κάνω και λάθος),κάτι διαφορετικό... Που θα αρχίζουν να ψαρεύουν από εδώ και από εκεί...

Εγώ τότε πάλι με αγάπη θα σε ξανά ρωτήσω,αν επιμένεις στα γραφόμενα σου.. (?)

Μπορεί να κάνω και λάθος αγορινα μου.. Άνθρωπος είμαι.. Άλλα 100% δεν θα κάνω λάθος σε αυτό.. Για να δούμε..

Υ.Γ) Η ICS από μόνη της ήταν μια αποτυχία.. Άλλα η ύπαρξη της θα μας οδηγήσει σε κάτι πολύ καλύτερο...

Γελοία είναι πολλά πράγματα σε αυτόν τον πλανήτη..!!

Edited by Milfas

Διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως :)

Αν δε γνωρίζαμε τίποτα για τα 2 λειτουργικά και τα παρουσίαζαν παράλληλα χωρίς να ξέρεις ποιο είναι ποιο, μετά απο δοκιμές η συντριπτική πλειοψηφία θα έβαζε gingerbread.

Το ICS είναι ΛΙΓΟΤΕΡΟ σταθερό, είναι πιο αργό στα πάντα (περιβάλλον εργασίας και εφαρμογές), πιο απαιτητικό γενικώς στα specs, τρώει περισσότερη μπαταρία (βασικό μειονέκτημα για κινητό) και πίνει τη RAM με το μπουρί της σόμπας.

Άρα ποιο από τα 2 θα προτιμούσε κάποιος;

Επίσης είναι το μόνο λειτουργικό που ξέρω ανεξαρτήτως πλατφόρμας, που ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του (gelly bean) πριν καν κυκλοφορήσει το ίδιο στην αγορά! Αυτό και μόνο είναι ομολογία αποτυχίας της Google.

Ο χρήστης ήταν αναμενόμενο να πάει στο μεγαλύτερο νούμερο και στο πιο καινούριο προϊόν.Όπως έγινε και στα Windows Vista.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι καλύτερο.

Η δική μου άποψη είναι ότι το ICS είναι από τις κακές στιγμές της Google.

Debate δια χειρός Sony

Διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως :)

Αν δε γνωρίζαμε τίποτα για τα 2 λειτουργικά και τα παρουσίαζαν παράλληλα χωρίς να ξέρεις ποιο είναι ποιο, μετά απο δοκιμές η συντριπτική πλειοψηφία θα έβαζε gingerbread.

Το ICS είναι ΛΙΓΟΤΕΡΟ σταθερό, είναι πιο αργό στα πάντα (περιβάλλον εργασίας και εφαρμογές), πιο απαιτητικό γενικώς στα specs, τρώει περισσότερη μπαταρία (βασικό μειονέκτημα για κινητό) και πίνει τη RAM με το μπουρί της σόμπας.

Άρα ποιο από τα 2 θα προτιμούσε κάποιος;

Επίσης είναι το μόνο λειτουργικό που ξέρω ανεξαρτήτως πλατφόρμας, που ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του (gelly bean) πριν καν κυκλοφορήσει το ίδιο στην αγορά! Αυτό και μόνο είναι ομολογία αποτυχίας της Google.

Ο χρήστης ήταν αναμενόμενο να πάει στο μεγαλύτερο νούμερο και στο πιο καινούριο προϊόν.Όπως έγινε και στα Windows Vista.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι καλύτερο.

Η δική μου άποψη είναι ότι το ICS είναι από τις κακές στιγμές της Google.

Debate δια χειρός Sony

Εχεις απόλυτο δικιο σε αυτά που λε φίλε μου Στράτο.

Δεν ξέρω πως θα κάτσει η 4.1 στο s2 αλλά προσωπικά θεωρώ οτι η ics το πήγε πίσω το τηλέφωνο .

Samsung galaxy s21+

Super Master και Grand Maitre Στραταρεεεε...!!

Υποκλινομαι στο κύρος σου..!! Δεν χρειάζεται να χολοσκας... Σε λίγο καιρό θα έρθει καταιγισμός από άρθρα.. Και τότε ίσως κάποιοι,αντιληφθούν τι εννοούσαμε παλαιότερα.. Sef /dev /mef /cooker /modder και όλα της παναγίας (μεγάλη η χάρη της) τα μάτια,που τους έχει φάει το donation και η ...... ( Και εμένα αυτό με έφαγε.. χα.. χα..!!)

Υ.Γ) Ίσως να πιστεύεις ότι αυτό δεν ήταν η πρωταρχική μου άποψη... Αλλα αλήθεια σου λέω,ότι την εχω μεταβιβάσει ως Γιώργος,σε πολλούς εδώ μέσα από τότε.. Με σοβαροτητα και στο τηλεφωνο,ακομα και απο κοντα.. Οχι με καλαμπουρια,οπως γραφω εδω μεσα.. Μιας και θα ετρωγα πετρες,οπως καλοπροαιρετα του αγαπητου φιλου απο πανω = (είναι γελοίο να μένει κάποιος σε προηγούμενη έκδοση...),που δικαιωματικά και με τον δικο του ομορφο τροπο,εκφραζει την ταπεινη του αποψη και αυτος.

Όσοι διαβάζουν ακόμα,Θα postaroun και θα δεις..

Υποκλινομαι ξανά,στην εμπειρία,στο κυρος σου,στην διορατικοτητα σου,αλλα και στην παραμονη σου στην GB,εδω και τοσο καιρο..

Υ.Γ) Αν και εχω κάνει λάθη από τότε.. Αλλά διαβάζω,αφουγκράζομαι,ενημερώνομαι,πειραματίζομαι γιατί είμαι freakarismenos... και δεν είμαι ο μόνος.. χα.. χα..!!

edit: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4229814#post4229814

Eχω και καμια 10αρια παραθεσεις ,απο πολυυυ παλαιοτερα.. Αλλα δυστυχως απο πρωην φιλους..!! ;):lol:

Και δεν θελω να τις βαλω,να μην στεναχωρησω και κανεναν που φοραει ICS... Aσε να πληθυνουν ακομα περισσοτερο τα γραπτα,απο σοβαροτερους κυριους,με ιδιαιτερες και εξειδικευμενες γνωσεις επι του θεματος..

Edited by Milfas

Καλε μου φιλε freddaras..!!

Εχεις καιρο να σκασεις εδω.. Αλλα σε διαβαζω εγω,οπου και να εισαι...(Νote κ.λ.π). Αφου το αδερφακι σου τα θελει ολα απλα και λειτουργικα και δεν frikarei οπως και εμεις...:!: Ακου και την δικη μου προταση,με πολυ αγαπη..!!

Βαλε του μια GB απο τις γνωστες που εχουμε εδω στο myphone (η οποια γουσταριζες εσυ απο τοτε..!). Ναι.. Αυτες που ειχες και εσυ,οταν ειχες το Sii..

Tωρα αν το αδερφακι σου,σε πει...

- Ασε με τωρα ρε frikarismene που θα βαλω GB.. Θελω ΙCS η κατι καλυτερο..!!!

Με πολυ αγαπη να του πεις..

Ακουσε με καλο μου αδερφακι και εμενα,που ειμαι εντελως freaks... Η ICS ηταν μια αποτυχια (Google) και κανεις δεν φωναζει την αληθεια... Μας το κρυβουν ολοι τους...:!: Αλλα με ξερεις εμενα,ποσο τα παρακολουθω τα πραγματα.. Παρε την συσκευη,οπως σου την δινω και μην με βαζεις να σου κανω πραγματα που δεν θελω.

(Και μετα πουλα του και λιγο μουρη,με αδερφικη αγαπη και στοργη παντα...!!!

Και για τελος πες τον.. Οτι οταν θα γινει official release της JB,θα σου την βαλω και τουτη...!! Αν σε ρωτησει.. -Ποτε...?

Να του πεις.. Οταν θα γινει.. Κατσε να παρει το S3 συντομα.. Και σε λιγο καιρο (μηνες),θα την βαλω και σε εσενα...!!

Tωρα.. Αν θελει το αδερφακι σου να ασχοληθει αρκετα με την συσκευη και να κανει πραματα και θαματα..

Μπορουμε να τον στειλουμε και εκει που σου λενε και οι αγαπητοι φιλοι.. Αλλα ολο και κατι δεν θα αρεσει στο αδερφακι σου πιστευω {Βλ. τι μας γραφει ο καλος φιλος / πολυ εμπειρος και οχι μονο,Sofos_5,για τις cm παραπανω (βιντεοκληση)}.

Ειδικα αν ειναι 100% Samsung base rom τυπος το γκαρτασακι σου (?) και τα θελει ολα οπως εμαθε σε GB..!!! Βαλε του ξανα μια GB..:!::!:

γεια σου φιλε μου!:)

ακου να δεις τωρα!

το αδερφακι μου εχει το SGII το δικο μου με παγωτο!

το ξαδερφακι μου εχει επισης SGII με GB...!(OMEGA ROM)...

ο πρωτος γκρινιάζει οτι η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα οτι το κινητο κολλάει που και που κτλ κτλ κτλ..

ο δευτερος δεν κανει Κ Ι Χ ....:) απολαμβάνει το κινητο του χωρις "γκρίνια"...

το εζησα αυτες τις μερες και απλα το μεταφερω...

και οι 2 δεν ειναι απαιτητικοί χρηστες σαν και εμας! δεν ξερουν τι ειναι στοκ ρομ custom rom kernel κτλ κτλ κτλ...

με κατι τετοια πραγματικα καταλαβαινεις την διαφορα...;)

Την Καλησπερα μου καλε μου φιλε freddaras..

Το οτι κολαει η συσκευη του ενος.. Ξερεις και εσυ καλε μου φιλε,οτι μπορει να ειναι χιλια δυο.. Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο,αν και θα το ηθελα παρα πολυ.. Αν με βοηθουσες λιγο περισσοτερο με κατι παραπανω..(?)

Για την OMEGA GB,την ξερεις την Αγαπη μου απο παλια.. Δεν εχει αλλαξει τιποτα φιλε μου.. Οτι πιο υπεροχο Samy base ειχα στην συσκευη μου ποτε.. (Πλεον εχει σταματησει η εξελιξη της.. Αν δεν κανω λαθος...:worry:). Αλλα η αξιοπιστια της,οπως την θυμασαι.

Ο StratosGR εχει παραμεινει διορατικα (και οχι μονο,ταπεινη μου αποψη..) στην GB με την Pulse ROM και παρακολουθω πως κρατα ενεργο το νημα του,ολον αυτο τον καιρο. (Ακομα με συγκινει η εξ αρχης προτροπη του,με donation φιλανθρωπικου χαρακτηρα στο Χαμογελο του Παιδιου.. ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ..:!:)

Ειμαι βεβαιος πως εκει θα βρεις την τελεια θαλπωρη,με εναν Στρατο να σου απαντησει σε οτι δεν θυμασαι (Δως του λιγο χρονο.. Ξερεις εσυ..!!)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=323506

Οχι πως ο Αγαπητος και εξαιρετος δημιουργικα Γιαννης,δεν θα το κανει.. Αλλα εχω διαβασει οτι ειναι σε διακοπες αυτον τον καιρο.

Οποτε φιλε μου,νομιζω πως ξερεις καλα τι πρεπει να κανεις. Και αν μπορω να σου φανω και σε κατι αλλο χρησιμος,θα ειμαι εδω.

Εφοσον εχεις ξεχασει κατι απο τα παλια.

Υ.Γ) Οι περισσοτεροι Users στην συντριπτικη τους πλειοψηφια (γενικοτερα στον κοσμο),ακολουθουν την ICS version (ισως το 90% περιπου,μπορει να κανω και λαθος,μιας και δεν συλλεγω στοιχεια πια..),αλλα και ολες τις γνωστες aosp/cm9/aokp διαφορες,που οι δευτερες προσφερουν στην συσκευη μας διαφορετικα και αξιολογα πραγματακια,αλλα με καποιο κοστος.. Ομως με βαση τα στοιχεια που μου δινεις,πιστευω πως οι Users που μου αναφερεις,100% ανηκουν στην κατηγορια by Samsung base rom.. Eτσι σε παροτρυνω να κανεις τα παραπανω..!!

Αν καποιος πιστευει οτι κανω λαθος..:worry: Σιγουρα θα με διορθωσει παρακατω.

Ευχομαι να εισαι και να περνας καλα..

Υ.Γ) Πιο πανω ο Αγαπητος Στρατος,εχει παραθεσει και ενα Debate που παρουσιαζει τεραστιο ενδιαφερον ,

http://developer.sonymobile.com/wp/2012/03/30/learn-about-the-technical-differences-between-gingerbread-and-ics/

στο ξανα παραθετω αν δεν το προσεξες..

Εχουν παρει και αλλα τα ματια μου καπου (οχι με την επισημη αυτη μορφη..). Αλλα ειμαι αρκετα κουρασμενος,για να στα βρω και να τα παραθεσω.. Επιφυλασσομαι οτι θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια..

Επισης σε καποιο χρονικο διαστημα απο τωρα,Σεπτεμβρη - Οκτωμβρη διαρρεει..( Αν και δεν γουσταρω καθολου,τις διαρροες αυτου του τυπου.. Με ξερεις και εσυ απο παλια...:!:) και ειναι πλεον σιγουρο (σχεδον και απο τους περισσοτερους..),οτι η συσκευη μας θα μεταπηδησει απο ΙCS,σε by Samsung official release στην Jelly Bean by Google αναβαθμιση. Eιμαι 100% σιγουρος απο τωρα,πως η JB και η εξελιξη της,δεν θα αποτελεσει και κατα την δικη μου προσωπικη ταπεινη αποψη,μια αποτυχια της Google..!

Edited by Milfas

Την Καλησπερα μου καλε μου φιλε freddaras..

Το οτι κολαει η συσκευη του ενος.. Ξερεις και εσυ καλε μου φιλε,οτι μπορει να ειναι χιλια δυο.. Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο,αν και θα το ηθελα παρα πολυ.. Αν με βοηθουσες λιγο περισσοτερο με κατι παραπανω..(?)

Για την OMEGA GB,την ξερεις την Αγαπη μου απο παλια.. Δεν εχει αλλαξει τιποτα φιλε μου.. Οτι πιο υπεροχο Samy base ειχα στην συσκευη μου ποτε.. (Πλεον εχει σταματησει η εξελιξη της.. Αν δεν κανω λαθος...:worry:). Αλλα η αξιοπιστια της,οπως την θυμασαι.

Ο StratosGR εχει παραμεινει διορατικα (και οχι μονο,ταπεινη μου αποψη..) στην GB με την Pulse ROM και παρακολουθω πως κρατα ενεργο το νημα του,ολον αυτο τον καιρο. (Ακομα με συγκινει η εξ αρχης προτροπη του,με donation φιλανθρωπικου χαρακτηρα στο Χαμογελο του Παιδιου.. ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ..:!:)

Ειμαι βεβαιος πως εκει θα βρεις την τελεια θαλπωρη,με εναν Στρατο να σου απαντησει σε οτι δεν θυμασαι (Δως του λιγο χρονο.. Ξερεις εσυ..!!)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=323506

Οχι πως ο Αγαπητος και εξαιρετος δημιουργικα Γιαννης,δεν θα το κανει.. Αλλα εχω διαβασει οτι ειναι σε διακοπες αυτον τον καιρο.

Οποτε φιλε μου,νομιζω πως ξερεις καλα τι πρεπει να κανεις. Και αν μπορω να σου φανω και σε κατι αλλο χρησιμος,θα ειμαι εδω.

Εφοσον εχεις ξεχασει κατι απο τα παλια.

Υ.Γ) Οι περισσοτεροι Users στην συντριπτικη τους πλειοψηφια (γενικοτερα στον κοσμο),ακολουθουν την ICS version (ισως το 90% περιπου,μπορει να κανω και λαθος,μιας και δεν συλλεγω στοιχεια πια..),αλλα και καποιες cm base και διαφορες αλλες,που οι δευτερες προσφερουν στην συσκευη μας διαφορετικα και αξιολογα πραγματακια,αλλα με καποιο κοστος.. Ομως με βαση τα στοιχεια που μου δινεις,πιστευω πως οι Users που μου αναφερεις,100% ανηκουν στην κατηγορια by Samsung base rom.. Eτσι σε παροτρυνω να κανεις τα παραπανω..!!

Αν καποιος πιστευει οτι κανω λαθος..:worry: Σιγουρα θα με διορθωσει παρακατω.

Ευχομαι να εισαι και να περνας καλα..

Υ.Γ) Πιο πανω ο Αγαπητος Στρατος,εχει παραθεσει και ενα Debate που παρουσιαζει τεραστιο ενδιαφερον ,

http://developer.sonymobile.com/wp/2012/03/30/learn-about-the-technical-differences-between-gingerbread-and-ics/

στο ξανα παραθετω αν δεν το προσεξες..

Εχουν παρει και αλλα τα ματια μου καπου (οχι με την επισημη αυτη μορφη..). Αλλα ειμαι αρκετα κουρασμενος,για να στα βρω και να τα παραθεσω.. Επιφυλασσομαι οτι θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια..

Επισης σε καποιο χρονικο διαστημα απο τωρα,Σεπτεμβρη - Οκτωμβρη διαρρεει..( Αν και δεν γουσταρω καθολου,τις διαρροες αυτου του τυπου.. Με ξερεις και εσυ απο παλια...:!:) και ειναι πλεον σιγουρο (σχεδον και απο τους περισσοτερους..),οτι η συσκευη μας θα μεταπηδησει απο ΙCS,σε by Samsung official release στην Jelly Bean by Google αναβαθμιση. Eιμαι 100% σιγουρος απο τωρα,πως η JB και η εξελιξη της,δεν θα αποτελεσει και κατα την δικη μου προσωπικη ταπεινη αποψη,μια αποτυχια της Google..!

και εσυ να εισαι καλα φιλε και να περνας καλα!:)

ειχα καιρο να μπω απο εδω και "ξεχασα" και τις εξαιρετικες ρομ του στρατου!

να εισαι καλα που μου το θύμισες!

θα ξαναρθει το αδερφακι τις επομενες μερες και θα σου πω τι παιζει με το κινητο!

παντως μου γκρινιαζει παρα πολυ για την μπαταρια(παρολο που του εχω 2 με εξωτερικο φορτιστή) ενω πριν με omega GB αλλα και με τις ρομ του στρατου(αυτη ειχε πριν του βαλω ice) ηταν οκ!!

τεσπα θα επανελθω στο θεμα...

Edited by freddaras

Καλημερα παιδια

Ξερετε που μπορω να βρω εναν οδηγο για επιστροφη σε gb απο jb? Ειμαι στην τελευταια ressurection και θελω να επιστρεψω σε gingerbread χωρις να μπρικαρω το τηλ...

Μαλλον θα δοκιμασω την Pulse ROM που αναφερατε πιο πανω αλλα πειτε αλλη μια δυο να εχουμε ρεζερβα :D

Ευχαριστώ

Καλημερα παιδια

Ξερετε που μπορω να βρω εναν οδηγο για επιστροφη σε gb απο jb? Ειμαι στην τελευταια ressurection και θελω να επιστρεψω σε gingerbread χωρις να μπρικαρω το τηλ...

Μαλλον θα δοκιμασω την Pulse ROM που αναφερατε πιο πανω αλλα πειτε αλλη μια δυο να εχουμε ρεζερβα :D

Ευχαριστώ

Καλημερα καλε μου Φιλε..

Με το Odin καλε μου φιλε οπως εκανες και παλια,μπορεις να πας σε οποιο firmwhare GB επιθυμεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Απο εκει επιλεγεις οτι θελεις και αφου γινεις ξανα root http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676,βαζεις διαλεγεις την Custom Rom που επιθυμεις,με οτι ισχυε απο παλια..!!http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982

Ναι καλε μου φιλε να την δοκιμασεις... Και θα εισαι ο πιο αριστος κριτης,στα γραφομενα μου παραπανω...:!:

Λυπαμαι.. αλλα εγω δεν εχω πια ρεζερβα για να σου προτεινω.. Τις δοκιμασα ολες...:lol:

Οταν μας δωσει η Samsung επισημα την JB και ειμαι σιγουρος για αυτην.. Τοτε θα εχω πολλα να σου πω..!!

Να εισαι καλα Φιλε μου..!!

Edited by Milfas

να πω και εγω την εμπειρια μου απο οταν ειχα το arc s και πηρε πρωτα την 4.0.3 και μετα (αρκετα γρηγορα) την 4.0.4 το τηλ.εγινε πολυ πιο γρηγορο,καλυτερη μπαταρια.καλυτερη αποκριση στην οθονη.εμεις εχουμε τωρα επισημα την 4.0.3,που δεν ειναι πετυχημενη,παντα απο την εμπειρια μου με το arc s.τωρα και κατι που θελω να ρωτησω,οταν τρεχω το KIES διακοπτεται η συνδεση με το ιντερνετ,και πρεπει να κανω εντοπισμο προβληματων για να επανελθη.συμβαινει και σε αλλους αυτο η ειναι προβλημα καθαρα δικο μου?
:ninja:

Καλησπέρα θα ήθελα τα φώτα σας. Καταρχάς φοράω την κανονική ρομ της samsung απλά αναβαθμισμένη σε ICS 4.03 μέσω Kies. Ειπα και εγώ να δοκιμάσω τα καλά του Root και ακολούθησα την διαδικασία από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 καθώς είχα και την φαηνή ιδέα να πειραματιστώ βάζοντας και Ported TouchwizUx από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1666384 . Αυτό ήταν το κινητό καταστράφηκε !! . Κολάει με το παραμικρό και θέλει restart το οποίο κάνει μόνο του ! Βγάζοντας την μαύρη οθόνη με τα μπλε γράμματα που λέει Γινεται αναβάθμιση ... κάθε φορα που ανοίγει . Δοκίμασα την διαδικασία το έκανα unroot αλλά πάλι τα ίδια . Έκανα επαναφορά σε factory settings άνοιξε με λιγότερα κολήμματα αλλα ακομη δεν ειναι σε κατασταση να λειτουργει κανονικα . Και το Touchwiz να μην φεύγει με τίποτα να τρώει 200 mb ram και να το κολάει !! . Υπάρχει λύση να επανέλθω στην κανονικη εργοστασιακή rom χωρίς Touchwiz και root ? . Θα εκτιμούσα πολύ κάθε βοήθεια . Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Καλησπέρα θα ήθελα τα φώτα σας. Καταρχάς φοράω την κανονική ρομ της samsung απλά αναβαθμισμένη σε ICS 4.03 μέσω Kies. Ειπα και εγώ να δοκιμάσω τα καλά του Root και ακολούθησα την διαδικασία από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 καθώς είχα και την φαηνή ιδέα να πειραματιστώ βάζοντας και Ported TouchwizUx από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1666384 . Αυτό ήταν το κινητό καταστράφηκε !! . Κολάει με το παραμικρό και θέλει restart το οποίο κάνει μόνο του ! Βγάζοντας την μαύρη οθόνη με τα μπλε γράμματα που λέει Γινεται αναβάθμιση ... κάθε φορα που ανοίγει . Δοκίμασα την διαδικασία το έκανα unroot αλλά πάλι τα ίδια . Έκανα επαναφορά σε factory settings άνοιξε με λιγότερα κολήμματα αλλα ακομη δεν ειναι σε κατασταση να λειτουργει κανονικα . Και το Touchwiz να μην φεύγει με τίποτα να τρώει 200 mb ram και να το κολάει !! . Υπάρχει λύση να επανέλθω στην κανονικη εργοστασιακή rom χωρίς Touchwiz και root ? . Θα εκτιμούσα πολύ κάθε βοήθεια . Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Πέρασε με odin το στοκ firmware που ειχες πριν ή οποίο αλλο θέλεις εσυ . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851

Samsung galaxy s21+

Ευχαριστώ πολύ ! Το κινητό επανήλθε απλα βγαζει ενα μηνυμα οτι κολάει το Touchwiz http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1666384 και πατώντας κλεισιμο ολα λειτουργουν ομαλά . Να είσαι καλα !! Μακαρι να μπορουσα να το ξεφορτωθώ και τελειως , είναι beta και για αυτο βγαζει σφαλματα ...

Τα links που έχει στο παραπάνω link δεν φαίνεται να οδηγούν σε valid αρχεία. Λαμβάνω το εξής μήνυμα όταν προσπαθώ να τα κατεβάσω:

This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright.

Σε ics; καλυτερα

με αξιοπρεπη μπαταρια

An θες να το εξαιρέσεις αυτό τότε omega rom v15 με update σε 15.1 (το λινκ για το update θα το βρείς στο νήμα εδώ στο φορουμ για την v15).

1 καμια μέρα μπαταρία βέβαια και φόρτισμα κάθε βράδυ.

Ζυγίζεις και διαλέγεις.

Καλά φλασαρίσματα φίλε.

Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια στις ρομ αυτές μίλα στα συγκεκριμένα thread υπάρχουν πολλά καλά παιδιά για να βοηθήσουν. Και πάντα ακολουθείς τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα της κάθε ρομ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=323506 (pulse 2.3.6 ginger)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327881 (omega v15 4.0.3 ics)

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)