CHRISTOSTZANID Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 δες αν σου κανει το Screen Off and Lock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rYXRlY2NhLnNjcmVlbm9mZmxvY2siXQ.. αλλιως custom rom Την περασα αυτη την εφαρμογη αλλα δεν δουλευει με το power buttom....πρεπει να πατας πανω στην συντομευση για να κλειδωνεις!!!! δεν υπαρχει τιποτα αλλο ε... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Οταν λες παντου ελληνικα τι ακριβως εννοεις?? Το Android υποστηριζει απο την μανα του ελληνικα παντως εννοώ αν έχει ελληνικά στο menu στα sms κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Την περασα αυτη την εφαρμογη αλλα δεν δουλευει με το power buttom....πρεπει να πατας πανω στην συντομευση για να κλειδωνεις!!!! δεν υπαρχει τιποτα αλλο ε... :( αν δεν κάνω λαθος και κάποιος launcher ειχε την δυνατότητα για ενα τέτοιο animation πρεπει να ηταν ο Go Launcher EX για δες εδω http://www.youtube.com/watch?v=4XrANdn0KVc Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 εννοώ αν έχει ελληνικά στο menu στα sms κ.λ.π. Α ναι αν εννοεις αυτο ναι εχει κανονικοτατα ελληνικα παντου Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 ευχαριστώ πολύ! υπάρχει σε αρχείο tar για odin; αν μπορείς στείλε μου ένα λινκ σε pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Α ναι αν εννοεις αυτο ναι εχει κανονικοτατα ελληνικα παντου Mano την περασα την F1 ,πες μου σε παρακαλω για να εχω ελληνικο πληκτρολογιο τι κανω? Δεν μου εχει να διαλεξω ελληνικα στην μεθοδο εισαγωγης...???? Το μενου ειναι ολο στα ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) γεια σας παιδια πριν λιγες μερες πηρα το galaxy s2 αλλα το gti9100g ειμαι σχετικα νεος χρηστης android και θα ηθελα αν ειναι ευκολο να με βοηθησετε να κανω root την συσκευη με σκοπο να βελτιωσω τις επιδοσεις της Edited May 2, 2012 by vagelakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 δες αν σου κανει το Screen Off and Lock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rYXRlY2NhLnNjcmVlbm9mZmxvY2siXQ.. αλλιως custom rom Ρε παιδιά πως βγαίνει αυτή η χαζό εφαρμογή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ρε παιδιά πως βγαίνει αυτή η χαζό εφαρμογή ; Aυτό το δοκίμασες; NOTES: 1. Before you can uninstall the app, please go to the setting page and click the "Remove device administrator" button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Αν και γενικά διαβάζω και βγάζω άκρη , τελευταία καλοέμαθα... Στην resurrection πως βάζουμε τα Ελληνικά APN ? Και φυσικά πως βάζουμε swipe ? Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Μπορει να βοηθησει καποιος με την περιπτωση του galaxy s2 GT-I9100G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Μπορει να βοηθησει καποιος με την περιπτωση του galaxy s2 GT-I9100G http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329649 Είναι άλλη συσκευή, και έχει δικό της θέμα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 πρέπει να έχω rootαρει τη συσκευή για να περαστεί ο siyah kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 πρέπει να έχω rootαρει τη συσκευή για να περαστεί ο siyah kernel; Παιδια καλησπερα.!! μια ερωτηση.Εβαλα τον siyah kernel γιατι δεν μπορουσα να γινω root. Τελικα εγινα.!!!Αν θελω να βαλω την επομενη εκδοση του siyah με Odin τον περναω? κανω τιποτα αλλο? Λογικα αυτοι οι kernel ειναι rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Παιδια καλησπερα.!! μια ερωτηση.Εβαλα τον siyah kernel γιατι δεν μπορουσα να γινω root. Τελικα εγινα.!!!Αν θελω να βαλω την επομενη εκδοση του siyah με Odin τον περναω? κανω τιποτα αλλο? Λογικα αυτοι οι kernel ειναι rooted? μεσα απο cmw app καλιτερα περνας την πιο νεα εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Το μετονομάζουμε σε ότι να ναι και το αφήνουμε έτσι και μετά το φλασάρισμα; Έκανα τα πάντα εκτός από αυτό και δεν δούλεψε. Έχω official gingerbread 2.3.6. εγω το μετονομασα σε phone.bak ... μεσω του es file explorer το εκανα... και ναι το αφησα εκει που ειναι .... το κανεις αλλαγη πριν φλασαρεις... πας καθαριζεις dalvik και φλασαρεις ... η αληθεια ειναι ο root explorer ΔΕΝ με αφηνε να το πειραξω με τον es ομως no problem... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Mano την περασα την F1 ,πες μου σε παρακαλω για να εχω ελληνικο πληκτρολογιο τι κανω? Δεν μου εχει να διαλεξω ελληνικα στην μεθοδο εισαγωγης...???? Το μενου ειναι ολο στα ελληνικα. Εγω εχω κατεβασει το Smart keyboard PRO και εχω ελληνικα. Εχω βαλει και το skin Android 4.0 και ειναι μια χαρα. Αν βεβαια θες να εχεις ελληνικα με το μαμα πληκτρολογιο μπορεις να παρεις το LatinIME.apk απο καποια AOKP rom που απ'οσο ξερω εχουν ελληνικα στο πληκτρολογιο και με εναν RootExplorer να το περασεις στο /system/app. Αν και ο τελευταιος τροπος αν δεν εισαι πολυ γνωστης του θεματος, καλυτερα να μην το κανεις.... Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 μεσα απο cmw app καλιτερα περνας την πιο νεα εκδοση. Ευχαριστω πολυ.!!Δεν λειτουργουν τα links του siyah.!!!Λογικα κατεβαζω το ζιπακι και το βαζω στην sd χυμα, και απο το μενου του CWM του τηλ/νου οχι recovery, παταω flash kernel η flash update? Kανω τιποτα αλλο?Λογικα ειναι rooted αυτοι οι Κernel?Ευχαριστω παντωs προκαταβολικα για τωρα και την προηγουμενη φορα που βοηθησεs για να γινω rooted.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Και φυσικά πως βάζουμε swipe ? +1 κι γω θέλω να μάθω αν έχει κάποιος την καλοσύνη. Το δικό μου είναι UK Orange και από 2.3.5 και μετά δεν υποστηρίζει ελληνικό swype. ΥΓ. ειμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) Ευχαριστω πολυ.!!Δεν λειτουργουν τα links του siyah.!!!Λογικα κατεβαζω το ζιπακι και το βαζω στην sd χυμα, και απο το μενου του CWM του τηλ/νου οχι recovery, παταω flash kernel η flash update? Kανω τιποτα αλλο?Λογικα ειναι rooted αυτοι οι Κernel?Ευχαριστω παντωs προκαταβολικα για τωρα και την προηγουμενη φορα που βοηθησεs για να γινω rooted.!! μεσα στο recovery μπαινεις και φλασαρεις.πατας το instail zip from sdcard>choice zip from sdcard Edited May 2, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Θελω να περασω την ics official rom μεσω odin σκεφτομαι αλλα θελω να μαθω αν θα πιανεται οτι περασα αλλη rom (τριγωνο, χασιμο εγγυησης, μετρητης samsung, αναβαθμισεις); Επισης θα ηθελα μια βοηθεια για την 40ad2sdx-a2Recovery. Πως περνιεται κλπ. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) +1 κι γω θέλω να μάθω αν έχει κάποιος την καλοσύνη. Το δικό μου είναι UK Orange και από 2.3.5 και μετά δεν υποστηρίζει ελληνικό swype. ΥΓ. ειμαι root Πώς είσαι root? Έχεις cwm recovery? Αν ναι, απλά φλασάρεις από κει, ή το βάζεις με root explorer, οδηγίες εδώ Edited May 2, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 τελικά κατάφερα rootαρισα και πέρασα siyah kernel, αλλά τώρα δεν ανοίγουν κάποια βαριά παιχνίδια που είχα περασμένα:lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) Πώς είσαι root? Έχεις cwm recovery? Αν ναι, απλά φλασάρεις από κει, ή το βάζεις με root explorer, οδηγίες εδώ όχι είμαι χωρίς! Γινεται χωρίς ή πρέπει να την περάσω? Αν πρέπει να την περάσω γίνεται με κάποιο τρόπο τώρα ή πρέπει να περάσω CF? EDIT:Απότι είδα γίνεται και χωρίς αλλά anyway μπορώ να περάσω CWM τώρα γιατί είναι ευκολία και χρειάζεται σε πολλά Edited May 2, 2012 by Nikro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Χαίρεται! Το ξέρω ότι δεν είναι ερώτηση που περιμένω "συγκεκριμένες" απαντήσεις αλλά και μια ερώτηση που νομίζω ρωτάτε συχνά πυκνά, αλλά θέλω την γνώμη σας για custom rom. Μέχρι τώρα είμαι με official stock roms. Ήμουν έτοιμος να περάσω την Omega μιας και βλέπω συνέχεια άτομα εδώ να την προτείνουν, αλλά είδα την cyanogenmod από κάποιο φίλο και εντυπωσιάστηκα. Γρήγορη και πολύ smooth. Αλλά μου είπε ότι έχει 2-3 πραγματάκια που δεν δουλεύουν (για το ράδιο μου είπε ότι δεν δουλεύει - δεν θυμάμαι τα άλλα που μου είπε). Η Omega έχει κάποια functionalities που δεν δουλεύουν? Εσείς ποια νομίζεται ότι είναι καλύτερη? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts