PAPAKITOU Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Checkrom revo v6 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_E_M_1999 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 κανα λινκ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 κανα λινκ..? http://checkrom.com/download/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_E_M_1999 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Για να διαλεξω ROΜ παιζουν ρολο οι πληροφοριες του κινητου?Αυτες που ειναι στο μενου "Πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο" και εμφανιζουν Αριθμο κατασκευης ,εκδοση βασικου φασματος και τετοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παιδιά έβαλα το Dynamic custom. Όλα δουλεύουν πααρα πολύ καλά. Έχω μόνο ένα θέμα. Η φωτεινότητα της οθόνης δεν πάει πολύ χαμηλά. Φταίει το kernel? καμιά πρόταση? Έχεις βγάλει το αυτόματο;Έχω την 1.4Dynamic και δεν παρουσιάζει το ίδιο ζήτημα.Όταν την πέρασες έσβησες όλες τις ρυθμίσεις από την προηγούμενη?Καμία φορά όταν αλλάζω από μια rom σε άλλη πρέπει να την περάσω 2 φορές για να κάτσει καλά.. Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Έχεις βγάλει το αυτόματο;Έχω την 1.4Dynamic και δεν παρουσιάζει το ίδιο ζήτημα.Όταν την πέρασες έσβησες όλες τις ρυθμίσεις από την προηγούμενη?Καμία φορά όταν αλλάζω από μια rom σε άλλη πρέπει να την περάσω 2 φορές για να κάτσει καλά.. Ναι ρε γμτ τα έσβησα όλα πριν το περάσω. (και τα 3 wipe). Θα δοκιμάσω να το ξαναπεράσω μάλλον. Είτε με αυτόματο φωτισμό είτε με χειροκίνητο δεν πάει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Δηλαδή σε απόλυτο σκοτάδι που το είδα, η διαφορά ήταν αρκετή.. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 http://checkrom.com/download/ Αυτή φαίνεται βασισμένη σε gingerbread, ή κάνω λάθος; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Αυτή φαίνεται βασισμένη σε gingerbread, ή κάνω λάθος; οχι δεν κανεις λαθος ειναι gingerbreand 2.3.6 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 οχι δεν κανεις λαθος ειναι gingerbreand 2.3.6 Δεν ξέρω τότε κατά πόσο είναι καλή ιδεά να φλασάρει από ics πίσω σε gingerbread... :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλησπερα υπαρχει καποιος τροπος να δω τον μετρητη του κινητου? Επισης, μονο με usb jig επαναφερεται στην αρχικη κατασταση? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλησπερα υπαρχει καποιος τροπος να δω τον μετρητη του κινητου? Επισης, μονο με usb jig επαναφερεται στην αρχικη κατασταση? Ευχαριστω εκ των προτερων. Mπες στο download mode με τα 3 κουμπιά και κοίτα πάνω πάνω στη 2η γραμμή. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Mπες στο download mode με τα 3 κουμπιά και κοίτα πάνω πάνω στη 2η γραμμή. ευχαριστω πολυ. Αν το κλεισω ενω ειναι σε dd mode χωρις ομως να φλασαρω (απλα να δω τον counter) θα εχω θεμα με τριγωνα καλαντα? Ρωταω γιατι αν θυμαμαι καλα την ειχα πατησει ετσι με το sgs μου. επισης κατεβασα τον root explorer για να τραβηξω backup τον φακελο efs αλλα δεν μπορω να τον βρω με τπτ... Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 ευχαριστω πολυ. Αν το κλεισω ενω ειναι σε dd mode χωρις ομως να φλασαρω (απλα να δω τον counter) θα εχω θεμα με τριγωνα καλαντα? Ρωταω γιατι αν θυμαμαι καλα την ειχα πατησει ετσι με το sgs μου. επισης κατεβασα τον root explorer για να τραβηξω backup τον φακελο efs αλλα δεν μπορω να τον βρω με τπτ... Όχι κανένα θέμα. Αν κρατήσεις παρατεταμένα το power για 8 δ/λεπτα θα κάνει reboot. Για τον root explorer δεν ξέρω, αν κατέβασες την τελευταία έκδοση κανονικά θα τον δεις. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Συντουρμπακια Ιορδανη ο φακελος efs ειναι κανονικα στην τοποθεσια sdcard ...Παντως υπαρχουν αν σε ενδιαφερει κερνελς οι οποιοι κανουν αυτοματο back up του efs....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Συντουρμπακια Ιορδανη ο φακελος efs ειναι κανονικα στην τοποθεσια sdcard ...Παντως υπαρχουν αν σε ενδιαφερει κερνελς οι οποιοι κανουν αυτοματο back up του efs....;) Σωτο!!!! :lol::lol: δεν μου τον βγαζει ρε συ καθολου!!! @tyxerakia απο market κατεβηκε ο root explorer. επρεπε να εχω τσεκαρει απο τις ρυθμισεις το "up to root" για να βρω τον efs φακελο. πρεπει να ειμαι rooted για να δω ομως το εσωτερικο του? :O δεν μου εμφανιζει κατι... edit: μαλλον πρεπει να ειμαι ροοταρισμενος βαση αυτου εδω --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171 ποιον τροπο πρεπει να επιλεξω ομως? παραθετω τα στοιχεια μου. ΕΚΔΟΣΗ ANDROID 2.3.6 ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ I9100GXXKL4 ΕΚΔΟΣΗ KERNEL 2.6.35.7 dpi@DELL164#2 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ GINGERBREAD.XXLB1 :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 28, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Επειδη γραφω απο κινιτο δεν μπορω να σε κατατοπισω ιδιαιτερα.....Για να δουλεψεις τον root explorer πρεπει να εισαι ροοτ....Παντως εγω μπηκα xda και εκανα ολα τα ροοτ κτλ...Ψαξου εκει εχει τα παντα.... Edited April 27, 2012 by sothrhsgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Δυστυχως κατι δεν παει καλα... :(:( Μολις διαβασα αυτο εδω ---> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1545092 Εφαγα ακυρο? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Δυστυχως κατι δεν παει καλα... :(:( Μολις διαβασα αυτο εδω ---> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1545092 Εφαγα ακυρο? Πρώτον, εννοείται ότι πρέπει να είσαι root.... το λέει το όνομα... Αν χρειάζεσαι βοήθεια θα είμαι στο chat για λίγο (κι αυτό στην υπογραφή μου). Edited April 27, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_E_M_1999 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 παιδια για να βαλω μια ROM χρειαζεται κατι παραπανω απο το root?δηλ παιζουν ρολο οι πληροφοριες του τηλεφωνου?Αυτες ειναι οι δικες μου http://img443.imageshack.us/img443/5771/screenshot2012042615501ms.png http://img585.imageshack.us/img585/3629/screenshot2012042619571.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Root σε ICS χωρίς εξωτερική sd πως κάνουμε? Αναγκαστικά με cf root? Τι αρνητικά έχει? Πειράζει τον kernel ή μόνο τον bootloader? Επίσης είναι ιδέα μου ή χάθηκε το thread με τις οδηγίες για root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Το θέμα Galaxy S II : Πλήρης οδηγός για Root μεταφέρθηκε στο My Guides όπου και ανήκει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 παιδια για να βαλω μια ROM χρειαζεται κατι παραπανω απο το root?δηλ παιζουν ρολο οι πληροφοριες του τηλεφωνου?Αυτες ειναι οι δικες μου http://img443.imageshack.us/img443/5771/screenshot2012042615501ms.png http://img585.imageshack.us/img585/3629/screenshot2012042619571.png Δε σου χρειάζονται σε κάτι οι πληροφορίες του τηλεφώνου. Απ τη στιγμή που είσαι root, διαλέγεις τη rom που θέλεις και προχωράς. Root σε ICS χωρίς εξωτερική sd πως κάνουμε? Αναγκαστικά με cf root? Τι αρνητικά έχει? Πειράζει τον kernel ή μόνο τον bootloader? Επίσης είναι ιδέα μου ή χάθηκε το thread με τις οδηγίες για root? Για τους περισσότερους εδώ το CF Root είναι ο καλύτερος τρόπος, κάποιος λόγος θα υπάρχει ;) Όσο για το μετρητή ναι θα σου ανέβει, αλλά τον μηδενίζεις σε μισό λεπτό είτε με jig είτε με το triangle away. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Εκανα root με τη τριτη μεθοδο αλλα το titanium backup δεν με αφηνει να εισερθω λεγωντας οτι δεν βρεθηκε root. Εχω κανει καποιο λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Εκανα root με τη τριτη μεθοδο αλλα το titanium backup δεν με αφηνει να εισερθω λεγωντας οτι δεν βρεθηκε root. Εχω κανει καποιο λαθος; Nαι... :) Το superuser app το έχεις; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Να ευχαριστησω και δημοσια τον Αλεξ (Tyxerakias) για την χτεσινη βραδινη πολυωρη βοηθεια του :D :p Μηπως εχουμε καποια λυση και για την αυξανομενη ενταση στην εισερχομενη κληση? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts