gcobra Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 ρυθμισεις, εφαρμογες, αναπτυξη Sent from my unique SGSII μεσα στην αναπτηξη εχω μονο 2 επιλογες.... (εντοπισμο σφαλματων-να επιτρεποντε πλαστες) Παράθεση :ninja: SAMSUNG GALAXY SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 μεσα στην αναπτηξη εχω μονο 2 επιλογες.... (εντοπισμο σφαλματων-να επιτρεποντε πλαστες) usb debugging=εντοπισμος σφαλματων Sent from my unique SGSII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Κανω attach και screenshot απο το κινητο. Ειναι σωστα τα baseband, kernel και build # για το επισημο 2.3.5; Επισης μιας που το εκανα μεσω odin, αυτο φαινεται στον counter ή μετραει μονο τα custom; Κανεις μια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gcobra Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) usb debugging=εντοπισμος σφαλματων Sent from my unique SGSII οκ σορυ οπως βλεπεις δεν το κατεχω πολυ το αθλημα!! οχι δεν ειναι τσεκαρισμενο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το διαβαζει!!!!! αυτο ειναι το καλωδιο http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320739400862&ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123 αν μπορεις να μου πεις τι παιζει θα ημουν ευγνομων και το στικακι μου ειναι οκ και ειναι fat32 και κατι ακομα!! οταν κουμπωνο το καλωδιο το βλεπει και ειναι οκ οταν βαζω και το στικακι η το ποντικι μου λει οτι δεν ειναι συμβατη συσκευη!!! Edited October 14, 2011 by gcobra Παράθεση :ninja: SAMSUNG GALAXY SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 οκ σορυ οπως βλεπεις δεν το κατεχω πολυ το αθλημα!! οχι δεν ειναι τσεκαρισμενο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το διαβαζει!!!!! αυτο ειναι το καλωδιο http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320739400862&ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123 αν μπορεις να μου πεις τι παιζει θα ημουν ευγνομων και το στικακι μου ειναι οκ και ειναι fat32 και κατι ακομα!! οταν κουμπωνο το καλωδιο το βλεπει και ειναι οκ οταν βαζω και το στικακι η το ποντικι μου λει οτι δεν ειναι συμβατη συσκευη!!! Κάτι παίζει με το στικάκι σου. Σου ξαναλέω... δοκίμασε και άλλες συσκευές να δεις αν παίζουν. Στικάκια, mouse, keyboards. Λογικά έχει άλλο φορμάτ, ή ο controller του είναι πολύ καλός και θέλει παραπάνω ρεύμα. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gcobra Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Κάτι παίζει με το στικάκι σου. Σου ξαναλέω... δοκίμασε και άλλες συσκευές να δεις αν παίζουν. Στικάκια, mouse, keyboards. Λογικά έχει άλλο φορμάτ, ή ο controller του είναι πολύ καλός και θέλει παραπάνω ρεύμα. μου βγαζει οτι δεν ειναι συμβατη με το τηλεφωνο η συσκευη οταν κουμπωνω το στικακι αλλα τελικα το βλεπει!! γιατι το κανει αυτο? επεισης παρηγγειλα αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190584600481&ssPageName=ADME:L:OU:GB:1123 θα κανω δουλεια ετσι δεν ειναι? Παράθεση :ninja: SAMSUNG GALAXY SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Το μονο προβλημα θα ειναι οτι δε θα μπορεις να μηδενισεις το counter με το τo jig Sent from my GT-I9100 using Tapatalk σοβαρα? και τι κανω τωρα? οχι οτι με νοιαζει και πολυ..αλλα ρωταω αν υπαρχει λυση στο θεμα! (ασχετο αλλα περασα την τελευταια omega απο πανω και ολα πανε απλα Τ Ε Λ Ε Ι Α στο κινητο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 τη φλασάρισες μέσω CWM ή μέσω odin; Γιατί αν το έκανες με το δεύτερο τρόπο,λέγεται ότι έχει άλλον bootloader. Τι κακο εχει ο νεος bootloader , εκτος του οτι δεν δουλευουν τα usb jigs με αυτον ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Τι κακο εχει ο νεος bootloader , εκτος του οτι δεν δουλευουν τα usb jigs με αυτον ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk κανενα αλλο κακο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 κανενα αλλο κακο Thanx για την απαντηση. Άρα λογικά φαντάζομαι οτι θα βγουν καινούρια usb jigs που θα μπορουν να μηδενιζουν και παλι τον μετρητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 απλα φλασαρεις τους παλιους bootloaders Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) Thanx για την απαντηση. Άρα λογικά φαντάζομαι οτι θα βγουν καινούρια usb jigs που θα μπορουν να μηδενιζουν και παλι τον μετρητη. Απλά εγκυκλοπαιδικά απ' ό,τι έχω διαβάσει έχουν αλλάξει τη σειρά με την οποία γίνεται ο μηδενισμός του μετρητή. Με τους νέους bootloaders δε γίνεται στην αρχή με το που αναγνωρίσει την αντίσταση, αλλά μετά το φλασάρισμα. Άρα για να μηδενίσει κάποιος τους νέους bootloaders, χρειάζεται να φλασάρει με καλώδιο που έχει την αντίσταση πάνω κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος. Πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να φτιάξει τέτοιο καλώδιο, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν υπάρχει λόγος. Φλασάρεις απλά τους παλιούς bootloaders κι εκεί τελειώνει η ιστορία. Υ.Γ. και με όλο αυτό καταρρίπτεται και ο παλιός μύθος με τον "κρυμμένο" μετρητή ο οποίος μέτραγε αν έχει κάποιος χρησιμοποιήσει το jig, που δε μπορούσε να βρει κανένας dev κλπ... Προφανώς αν υπήρχε κάτι τέτοιο δε θα έμπαιναν οι Κορεάτες σε αυτή τη διαδικασία για να ακυρώσουν τα απλά jigs που κυκλοφορούν. Οπότε χρησιμοποιήστε τα jigs άφοβα. Είναι και επίσημο πλέον... :) Edited October 14, 2011 by karlesg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 παιδια ξερει κανεις σε ποια διαδρομη βρισκονται οι χαρτες της google ωστε να τους διαγραψω; επισης πως θα αλλαξω τα permission ωστε η ενημερωση λογισμικου να μην τρεχει μονη της ; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα για οταν κανουμε απεγκαταση καποια εφαρμογη να σβηνει και τους φακελους της κατευθειαν; Κάποια λύση γι'αυτο το πρόβλημα παιδιά μην σβήσουμε κανέναν φάκελο κατά λάθος; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Απλά εγκυκλοπαιδικά απ' ό,τι έχω διαβάσει έχουν αλλάξει τη σειρά με την οποία γίνεται ο μηδενισμός του μετρητή. Με τους νέους bootloaders δε γίνεται στην αρχή με το που αναγνωρίσει την αντίσταση, αλλά μετά το φλασάρισμα. Άρα για να μηδενίσει κάποιος τους νέους bootloaders, χρειάζεται να φλασάρει με καλώδιο που έχει την αντίσταση πάνω κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος. Πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να φτιάξει τέτοιο καλώδιο, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν υπάρχει λόγος. Φλασάρεις απλά τους παλιούς bootloaders κι εκεί τελειώνει η ιστορία. Υ.Γ. και με όλο αυτό καταρρίπτεται και ο παλιός μύθος με τον "κρυμμένο" μετρητή ο οποίος μέτραγε αν έχει κάποιος χρησιμοποιήσει το jig, που δε μπορούσε να βρει κανένας dev κλπ... Προφανώς αν υπήρχε κάτι τέτοιο δε θα έμπαιναν οι Κορεάτες σε αυτή τη διαδικασία για να ακυρώσουν τα απλά jigs που κυκλοφορούν. Οπότε χρησιμοποιήστε τα jigs άφοβα. Είναι και επίσημο πλέον... :) καλησπερα ! τι ειναι ο bootloader ? και πως βαζουμε τον παλιο ; υπαρχει καποιος οδηγος ; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 καλησπερα ! τι ειναι ο bootloader ? και πως βαζουμε τον παλιο ; υπαρχει καποιος οδηγος ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306743&page=315 post 4720 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306743&page=315 post 4720 ευχαριστω αλλα το τι ειναι ο bootloader δεν λεει! και οκ τον βαζουμε με το οντιν αλλα πως το βαζουμε ; οπως με την ρομ ; βαζουμε το αρχειο στο pda? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Κάποια λύση γι'αυτο το πρόβλημα παιδιά μην σβήσουμε κανέναν φάκελο κατά λάθος; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Από όσο ξέρω δεν υπάρχει. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) ειχα εδω και καιρο μια ιδεα για το s2 μας αλλα δεν ειχα τις γνωσεις να το κανω μονος μου.η ιδεα ηταν ενα stock firmware χωρις τον μετρητη φλασαρισματος και χωρις το τριγωνακι.τελικα συνεργαστηκα με τον rizdroid και ιδου.το stock firmware KI8 με busybox v1.19 gtalk με video και gps fix.και ολα αυτα χωρις να αυξανεται ο μετρητης φλασαρισματος.εδω http://www.megaupload.com/?d=6FXLGRLN ειναι το αρχειο καντε extract το αρχειο και βαλτε το .tar στο pda του odin pass=pan24+rizdroid αν θελετε cwm κατεβαστε αυτο http://www.megaupload.com/?d=K88WQZH7 καντε το extract και ριξτε στο τηλεφωνο το cwm manager.apk και το zimage.εγκαταστηστε το cwm manager(by chainfire),τρεξτε το cwm manager πατηστε το flash kernel και επιλεξτε το zimage.τωρα εχετε cwm με τον cf-root kernel Edited October 15, 2011 by pan24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω bln rpo με handcent sms? Γιατι μου ερχεται μηνυμα και δεν μου δειχνει ειδοποίηση...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ειχα εδω και καιρο μια ιδεα για το s2 μας αλλα δεν ειχα τις γνωσεις να το κανω μονος μου.η ιδεα ηταν ενα stock firmware χωρις τον μετρητη φλασαρισματος και χωρις το τριγωνακι.τελικα συνεργαστηκα με τον rizdroid και ιδου.το stock firmware KI8 με busybox v1.19 gtalk με video και gps fix.και ολα αυτα χωρις να αυξανεται ο μετρητης φλασαρισματος.εδω http://www.megaupload.com/?d=6FXLGRLN ειναι το αρχειο καντε extract το αρχειο και βαλτε το .tar στο pda του odin pass=pan24+rizdroid αν θελετε cwm κατεβαστε αυτο http://www.megaupload.com/?d=K88WQZH7 καντε το extract και ριξτε στο τηλεφωνο το cwm manager.apk και το zimage.εγκαταστηστε το cwm manager(by chainfire),τρεξτε το cwm manager πατηστε το flash kernel και επιλεξτε το zimage.τωρα εχετε cwm με τον cf-root kernel Το θέμα είναι οτι δεν μηδενίζει το μετρητή ετσι??Ουτε με παλιό bootloader γίνεται κατι...Εμένα έχει κολλήσει στα 3 φλασαρίσματα και δεν μπορώ να το μηδενίσω ουτε με Jig;)( (Μιλάμε πάντα για Κ18) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 δεν μηδενιζει τον μετρητη.αλλα κανονικα με τον παλιο bootloader γινεται.για ξαναφλασαρε τον παλιο bootloader και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 δεν μηδενιζει τον μετρητη.αλλα κανονικα με τον παλιο bootloader γινεται.για ξαναφλασαρε τον παλιο bootloader και πες μας Προσωπικά δεν το καταφερα:( Απλά δεν μετράει τα φλασαρίσματα απο τα 3 και πάνω...(τόσα ειχα πριν περάσω την Κ18) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Προσωπικά δεν το καταφερα:( Απλά δεν μετράει τα φλασαρίσματα απο τα 3 και πάνω...(τόσα ειχα πριν περάσω την Κ18) σε μένα μηδένισε κανονικά αλλά σε KI3. θα με κάνεις να περάσω ΚI8 μόνο και μόνο για να δοκιμάσω Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 @int70 σε εμενα μηδενιζει κανονικα με ki8.μαλλον κατι παιζει με το jig σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts