Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αδερφέ δοκίμασε να φλασάρεις rom της ίδιας χώρας... Αν για παράδειγμα το S2 σου είναι Γερμανικό, κατέβασε και φλασάρισε την Γερμανική rom...
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω καιρό να μπω λόγω δουλειάς. Διάβασα τα τελευταία ποστς απλά σε περίπτωση που το έχασα...

1) Είμαι με neat 6.3 / apolo 4.14 light. Βλέπω ότι γράφεται καλά λόγια για neat 6.4, ενώ είχα την εντύπωση ότι είχε κάποια θεματάκια. Τι ισχύει?

Να προχωρήσω σε αναβάθμιση? Επίσης σε apolo τι παίζει? Έμεινα πίσω ή μια χαρά?

2) Το κινητό πολλές φορές σέρνεται μετά το ξεκλείδωμα. Τι μπορεί να φταίει? Sio & NeoX χρησιμοποιώ αν έχει σχέση?

3) Αυτό με το partition τι είναι? Αξίζει να ασχοληθώ ?

Resurrection Remix Rom 5.5.8

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

Αδερφέ δοκίμασε να φλασάρεις rom της ίδιας χώρας... Αν για παράδειγμα το S2 σου είναι Γερμανικό, κατέβασε και φλασάρισε την Γερμανική rom...

Πως θα βρω ποιας χώρας είναι αφού είναι σχετικά νεκρό τώρα; το είχα αγοράσει από public αν βοηθάει αυτό.

Πως θα βρω ποιας χώρας είναι αφού είναι σχετικά νεκρό τώρα; το είχα αγοράσει από public αν βοηθάει αυτό.

Λογικά ελληνικό θα είναι τότε. Μπαίνοντας recovery σου γράφει κάτω κάτω το CSC, αν θυμάμαι καλά. Τι λέει εκεί;

Υπάρχει περίπτωση να είναι από τα τελευταία που πουλήθηκαν και να έχει εγγύηση ή έχει περάσει η διετία;

Λογικά ελληνικό θα είναι τότε. Μπαίνοντας recovery σου γράφει κάτω κάτω το CSC, αν θυμάμαι καλά. Τι λέει εκεί;

Υπάρχει περίπτωση να είναι από τα τελευταία που πουλήθηκαν και να έχει εγγύηση ή έχει περάσει η διετία;

δεν μου βγάζει κάτι, το ελληνικό προσπαθώ να βάλω, το τελευταίο version 4.1.2.

Έκανα την διαδικασία με το Odin v3.09, προχώρησε απο το σημείο που κολλούσε με το Odin v1.85 αλλά έβγαλε failed στη διαδικασία.

http://i59.tinypic.com/24mf2wj.png

Έκανα την διαδικασία με το Odin v3.09, προχώρησε απο το σημείο που κολλούσε με το Odin v1.85 αλλά έβγαλε failed στη διαδικασία.

http://i59.tinypic.com/24mf2wj.png

Φίλε, δοκίμασε άλλη USB θύρα στο PC σου.

Αυτά...

Έχει δοκιμάσει κανένας 5.1 CM να μας πει εντυπώσεις? Έχουμε καμια άλλη πρόταση rom κ.λπ. για να δουλέυει το bluetooth se low energy mode? BLE mode??? Έχω πάρει ένα mi band και δεν κάνει pair με τίποτα και απ ότι κατάλαβα είναι το θέμα με το ble :X
:tease:

Έχει δοκιμάσει κανένας 5.1 CM να μας πει εντυπώσεις? Έχουμε καμια άλλη πρόταση rom κ.λπ. για να δουλέυει το bluetooth se low energy mode? BLE mode??? Έχω πάρει ένα mi band και δεν κάνει pair με τίποτα και απ ότι κατάλαβα είναι το θέμα με το ble :X

Νομίζω χρειάζεται 4.4+. Oι lollipop roms δεν είναι άσχημες, αλλά όχι για καθημερινή χρήση. Θα σου πρότεινα να πας σε KK.

Παιδιά έχω καιρό να μπω λόγω δουλειάς. Διάβασα τα τελευταία ποστς απλά σε περίπτωση που το έχασα...

1) Είμαι με neat 6.3 / apolo 4.14 light. Βλέπω ότι γράφεται καλά λόγια για neat 6.4, ενώ είχα την εντύπωση ότι είχε κάποια θεματάκια. Τι ισχύει?

Να προχωρήσω σε αναβάθμιση? Επίσης σε apolo τι παίζει? Έμεινα πίσω ή μια χαρά?

2) Το κινητό πολλές φορές σέρνεται μετά το ξεκλείδωμα. Τι μπορεί να φταίει? Sio & NeoX χρησιμοποιώ αν έχει σχέση?

3) Αυτό με το partition τι είναι? Αξίζει να ασχοληθώ ?

1.Με τα χιλια. Apolo 4.15b regular βαλε επισης προιγουμενες σελιδες ειχα ανεβασει 3 φορες φωτογραφιες για την μπαταρια.

2.Δεν ξερω τι γινεται.

3.Στην ουσια αναδιαμορφωνει τον χωρο αποθηκευσης..δηλαδη απο 5 GB εσωτερικη μνημη εχω 8GB εσωτερικη μνημη. Δεν αξιζει αλλα για την 6.4 προχωρα γιατι ο developer εκανε κατι βλακειες με τα partitions και θα σου μπουκωνει. Κοιτα εδω http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/mod-partition-internal-memory-app-t2538947 εχει οδηγιες και τα pits

η 5.1 δεν ειναι σταθερες. Δοκιμασε slimsaber η ελα Neatrom 6.4.

Δοκιμασε αλλη θυρα..και ΜΗΝ κουνας τον υπολογιστη/λαπτοπ ουτε το κινητο και ουτε το καλωδιο. Κατι τετοια ειχα κι εγω και ανακαλυψα οτι κουνουσα το καλωδιο ελαφρως.

Edited by GreekDragon
Αλέξανδρος...:cool:

Δες το CSC!!!!!!!!!!!!!

Έχω φλασάρει πολλά S2 και πάντα μου πέταγε NAND error όταν προσπαθούσα να βάλω rom άλλης χώρας (πχ Αγγλική σε Κινέζικο ή Ελληνική σε Γερμανικό)

Τελικά απενεργοποίησα τα wake up και keep awake των services και φαίνεται να διορθώθηκε το πρόβλημα. Μετά από 10 ώρες είμαι ακόμα στο 92%. Αιξει να κατεβάσω τα τελευταία services απο apkmirror ή να το αφήσω όπως έχει; Τώρα έχω την έκδοση 7.0.99(1809214-034) και η καινούργια είναι η 1809214-836.

038 ειναι τα καινουργια.

Νομίζω χρειάζεται 4.4+. Oι lollipop roms δεν είναι άσχημες, αλλά όχι για καθημερινή χρήση. Θα σου πρότεινα να πας σε KK.

Thanks για τις απαντήσεις σας αλλά χρειάζομαι το ble για να δουλέψω το miband. Ευχαρίστως αν ξέρει κάποιος κάποια να το έχει ενεργοποιημένο να την εγκαταστήσω. Τωρα είμαι με AOSP NEATROM 4.4.3 και σε αυτή δεν έχει BLE ;)

Μήπως έχεις τίποτα wakelocks από Google Services, ή άλλη εφαρμογή; Βέβαια, μπορεί απλά και η μπαταρία να έχει χάσει τη δύναμή της πλέον.

Έστησα ξανά (μετά απο καιρό) το wakelock detector

άντε να δουμε...

Thanks για τις απαντήσεις σας αλλά χρειάζομαι το ble για να δουλέψω το miband. Ευχαρίστως αν ξέρει κάποιος κάποια να το έχει ενεργοποιημένο να την εγκαταστήσω. Τωρα είμαι με AOSP NEATROM 4.4.3 και σε αυτή δεν έχει BLE ;)

Bluetooth Low Energy εννοείς; Δες την CM11, το έχει σίγουρα

Edited by DimitrisAndNiki

Έστησα ξανά (μετά απο καιρό) το wakelock detector

άντε να δουμε...

Bluetooth Low Energy εννοείς; Δες την CM11, το έχει σίγουρα

Ναι Δημήτρη αυτό εννοώ και το κινητό μας απο αποψη hardware το υποστηρίζει αλλά δε βρηκα πολλές αναφορές!!! Αργά βεβαια το βραδυ βρήκα για την CM 11, την εχω ηδη κατεβάσει και θα δοκιμάσω μολις βρω χρόνο να δω τι ψαρια θα πιάσει...

Το λοιπόν, μετα απο δικη μου βλακεια με την CM11 και επειδη νόμιζα ότι δε δουλεέυι και πάλι το BLE έβαλα σήμερα την CM12 με λολιποπ 5.1!!!!!

Έχω βάλει όλες τις εφαρμογές σχεδόν και δοκιμάζω σιγά σιγά τα πάντα. Η 5.1 είναι απίστευτα smooth, δεν έχει κρασάρει καθόλου μέχρι τώρα και πάει "σφαιρα" αν αναλογιστεί κανείς το παλαιό κινητό μας. Τρέχει μέχρι τωρα καλύτερα από AOSP NEATROM και κολάει λιγότερο. Μπαταρία δεν ξέρω ακόμα μιας και αυτές τις μέρες θα διαπιστώσω. Επίσης για τους λάτρεις των benchmarks από 11000+ που μου έβγαζε με NEAT 4.4.3 πήγε με τη νεα ρομ σε 18600 :wacko: Καμια εξήγηση πως στο καλό έκανε τέτοιο άλμα? Το άλμα είναι ξεκάθαρο και σε ένα αρκετά βαρύ παιχνίδι που δοκίμασα με μέγεθος 1.8GB όπου φαίνεται να τρέχει καλύτερα!!!!

Θα την κρατήσω μερικές μέρες λοιπόν μιας και εδώ δουλέυει το miband και θα δω τι θα κάνω. Πάντως από άποψη εμφάνισης καμιά σχέση με τις προηγούμνες εκδόσεις, θα με χαλάσει σίγουρα που θα επιστρέψω...

Η lollipop είναι όντως πολύ όμορφη. Με την 5.1 διαβάζω πως λύθηκαν αρκετά bugs, ενώ έχει και καλύτερη αυτονομία σε σχέση με την 5.0.x και την KitKat. Άντε να βγάλει επιτέλους ένα Nexus σε νορμάλ τιμή, με καλή μπαταρία και κάμερα.:p

Η lollipop είναι όντως πολύ όμορφη. Με την 5.1 διαβάζω πως λύθηκαν αρκετά bugs, ενώ έχει και καλύτερη αυτονομία σε σχέση με την 5.0.x και την KitKat. Άντε να βγάλει επιτέλους ένα Nexus σε νορμάλ τιμή, με καλή μπαταρία και κάμερα.:p

S6 bro, S6... :rolleyes:

S6 bro, S6... :rolleyes:

Το S6 επιτέλους είναι ωραίο και αρκετά καλό (μετά το δικό μας κανένα S δεν με εντυπωσίασε), αλλά με αυτή την τιμή, μακρυά κι αγαπημένοι. Από την άλλη, δεν θέλω να πάρω κάτι μετά από 1+ χρόνο από την παρουσίασή του, όταν θα έχει πέσει η τιμή, και να αρχίσει το lag μετά από κανένα update.

Το material design μου αρέσει πολύ, και είναι η πρώτη φορά στο android, που οι devs ακολουθούν την σχεδιαστική πολιτική της Google, κάνοντας λειτουργικό+Gapps+εφαρμογές τρίτων να μοιάζουν ένα. Γι'αυτό θέλω καθαρό android και σωστή τιμολόγηση. Όποιος το δώσει, με έχει ήδη πελάτη του.:p

Το λοιπόν, μετα απο δικη μου βλακεια με την CM11 και επειδη νόμιζα ότι δε δουλεέυι και πάλι το BLE έβαλα σήμερα την CM12 με λολιποπ 5.1!!!!!

Έχω βάλει όλες τις εφαρμογές σχεδόν και δοκιμάζω σιγά σιγά τα πάντα. Η 5.1 είναι απίστευτα smooth, δεν έχει κρασάρει καθόλου μέχρι τώρα και πάει "σφαιρα" αν αναλογιστεί κανείς το παλαιό κινητό μας. Τρέχει μέχρι τωρα καλύτερα από AOSP NEATROM και κολάει λιγότερο. Μπαταρία δεν ξέρω ακόμα μιας και αυτές τις μέρες θα διαπιστώσω. Επίσης για τους λάτρεις των benchmarks από 11000+ που μου έβγαζε με NEAT 4.4.3 πήγε με τη νεα ρομ σε 18600 :wacko: Καμια εξήγηση πως στο καλό έκανε τέτοιο άλμα? Το άλμα είναι ξεκάθαρο και σε ένα αρκετά βαρύ παιχνίδι που δοκίμασα με μέγεθος 1.8GB όπου φαίνεται να τρέχει καλύτερα!!!!

Θα την κρατήσω μερικές μέρες λοιπόν μιας και εδώ δουλέυει το miband και θα δω τι θα κάνω. Πάντως από άποψη εμφάνισης καμιά σχέση με τις προηγούμνες εκδόσεις, θα με χαλάσει σίγουρα που θα επιστρέψω...

Εγω θα αλλαξω οταν βγει σταθερη lollipop για το S2 μας.Δεν παω σε alpha/beta εκδοσεις πλεον.

Καλά και εγώ αναγκαστικά πήγα και ευκαιρια είναι τώρα να μη κάνω και πολλές αλλαγές και να τη δοκιμάσω!!!!Πάντως συνεχίζει ακάθεκτη όποια εφαρμογή και να δοκιμάσω, με τη διαχείριση μνήμης νομίζω να είναι σε κορυφαία επίπεδα αφού ότι και να κάνω η μισή παραμένει πάντα διαθέσιμη!!!!!

Μιας και είπατε για νέα κινητά μόνο galaxy alpha γιατί τα υπόλοιπα δε χωράνε στη...τσέπη :lol:

Δυστυχώς όμως το alpha δεν έχει καμια υποστήριξη και δεν πρόκειται ποτέ εκεί να δω το android 7,0 όταν με το καλό βγει :p

Το S6 επιτέλους είναι ωραίο και αρκετά καλό (μετά το δικό μας κανένα S δεν με εντυπωσίασε), αλλά με αυτή την τιμή, μακρυά κι αγαπημένοι. Από την άλλη, δεν θέλω να πάρω κάτι μετά από 1+ χρόνο από την παρουσίασή του, όταν θα έχει πέσει η τιμή, και να αρχίσει το lag μετά από κανένα update.

Μα έτσι δεν πήραμε και το S2; Και δεν νομίζω να το μετάνοιωσες! :lol:

Εγω θα αλλαξω οταν βγει σταθερη lollipop για το S2 μας.Δεν παω σε alpha/beta εκδοσεις πλεον.

Σόρυ που θα σε χαλάσω Πασχαλιάτικα αλλά πρέπει να σου πω 2 αλήθειες:

1. Δεν υπάρχει Αη Βασίλης :X

2. Δεν θα βγεί ποτέ stable LP για το S2, καθώς δεν έχουν δοθεί drivers απο την μαμά... :cry:

Μα έτσι δεν πήραμε και το S2; Και δεν νομίζω να το μετάνοιωσες! :lol:

Όχι απλά δεν το μετάνιωσα...αλλά για την ώρα παρακαλάω μην μου πάθει τίποτα. :lol:

Απλά, βαρέθηκα το TW όσο κι αν έχει αλλάξει από τότε. Επίσης, μια άλλη ιδιοτροπία ίσως, είναι ότι θεωρώ ξεπερασμένο το home button κυρίως. Μου φαίνεται περίεργο να είναι αφής παντού, και να πρέπει να βάλω "δύναμη" για να πατήσω το home.

Περιμένουμε να δούμε και το G4 όπου να'ναι.:p

Δεν υπαρχει Αη βασιλη; Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

πλακα πλακα το ξερω οτι δεν θα βγει αλλα φαντασου να βγει.

Εγώ ολοκλήρωσα σιγά σιγά τη μετάβαση στο καινούργιο Oneplus One μετά απο 2 χρόνια απροβλημάτιστης λειτουργίας του S2. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ τα σχετικά thread και εύχομαι καλή συνέχεια στους πιστούς του S2. :)

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)