stabill Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ακομα δεν εβαλα την CM , με πριζωνετε να βαλω Slim...!!! :lol: Να ρωτησω κατι: Αν θελησω να βαλω καινουργια καποια καινουργια nightly στην CM, συμφερει να την κανω update απο τις ρυθμισεις, ή καλυτερα φλασαρισμα απο recovery? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ακομα δεν εβαλα την CM , με πριζωνετε να βαλω Slim...!!! :lol: Να ρωτησω κατι: Αν θελησω να βαλω καινουργια καποια καινουργια nightly στην CM, συμφερει να την κανω update απο τις ρυθμισεις, ή καλυτερα φλασαρισμα απο recovery? Εγω απο ρυθμισεις το εκανα παντα και δουλευε κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Εγω απο ρυθμισεις το εκανα παντα και δουλευε κομπλε Wipes εκανες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Μιας και μιλάτε για ενημερώσεις, να κάνω μια ερώτηση; Έχω την stable έκδοση CM10.1-20130710-infected και στις ενημερώσεις επιλέγω να εμφανίζονται και οι nighties. Μπορώ να κάνω ενημέρωση κάποια απ'τις nighties επάνω στην stable του infected; Το δοκίμασα μια φορά και μου έγραψε ότι η ενημέρωση απέτυχε. Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Wipes εκανες? Οχι, οπως το κανει download μετα ζηταει restart and install... τα κανει ολα μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Αν σου πω,οτι αυτα που γραφεις, τα βλεπω σαν κινεζικα, θα με πιστεψεις? :p Πας SlimRoms.net / Downloads Weekly - i9100 - 7.8 Weekly Addons - AIO_Aroma.4.2.2.build.7.x (ή αν θες τα unofficial builds του fusionjack κατεβάζεις τη ROM απ' το thread του και μετά πάλι AIO_Aroma.4.2.2.build.7.x) Wipe data/factory reset Φλασάρεις 7.8 Weekly Φλασάρεις AIO_Aroma.4.2.2.build.7.x και σου βγάζει μια λίστα με το τι θες να εγκαταστήσεις (gapps, cLock, αν θες inverted apps κλπ.) Και είσαι έτοιμος (εκτός αν θες να φλασάρεις και κάναν Dorimanx kernel) Η slim build 7 official, σε σχέση με τη slim build 7.8 weekly τι διαφορές έχουν ρε παίδες; SlimRoms.net / Changelod - Σκρολλάρεις λίγο προς τα κάτω και διαλέγεις για ποια έκδοση θες να δεις. Να ρωτησω κατι: Αν θελησω να βαλω καινουργια καποια καινουργια nightly στην CM, συμφερει να την κανω update απο τις ρυθμισεις, ή καλυτερα φλασαρισμα απο recovery? Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. Το update απ' τις ρυθμίσεις είναι πιο noob friendly. Συνίσταται από αρκετούς πρώτα wipe cache/dalvik cache και μετά flashάρισμα από recovery. Μιας και μιλάτε για ενημερώσεις, να κάνω μια ερώτηση; Έχω την stable έκδοση CM10.1-20130710-infected και στις ενημερώσεις επιλέγω να εμφανίζονται και οι nighties. Μπορώ να κάνω ενημέρωση κάποια απ'τις nighties επάνω στην stable του infected; Το δοκίμασα μια φορά και μου έγραψε ότι η ενημέρωση απέτυχε. Για να σου λέει ότι η ενήμερωση απέτυχε σημαίνει ότι δεν μπορείς. :p Βλέπει η εφαρμογή ότι έχεις κάποιο άλλο build που δεν είναι επίσημο της CM Team και δε σ' αφήνει να κάνεις update. Μπορείς να κάνεις dirty flash από recovery άμα θες. Δε θα πάθεις τίποτα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 ισως φανει χαζη ερωτηση αλλα αν κυκλοφορηση επισημη αναβαθμηση 4.2.2 χανεται το ραδιοφωνο που εχουμε στην 4.1.2? και αν υπαρχει καποια 4.2.2 custom που να το υποστηριζει? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 ισως φανει χαζη ερωτηση αλλα αν κυκλοφορηση επισημη αναβαθμηση 4.2.2 χανεται το ραδιοφωνο που εχουμε στην 4.1.2? και αν υπαρχει καποια 4.2.2 custom που να το υποστηριζει? Δε θα κυκλοφορήσει επίσημη 4.2.2. Αν κυκλοφορήσει θα έχει ραδιόφωνο. Δεν υπάρχει custom 4.2.2 με ραδιόφωνο. Μόνο αν βάλεις το Spirit FM από Play Store. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Πολλοι λενε οτι η neatrom ειναι πολυ καλη ισως η καλύτερη για stock based και απο αποψη μπαταρίας κλπ.. Ρε παιδες όμως γιατι ειναι 480mb?? Θηριο! Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Ειναι οντως καλη.. αλλα δε τη φοραω λογο ενος και μονο θεματος... κανω κανονικα το gmail user app το φριζαρω και ανοιγει αυτοματα, ενω το κλεινω με greenify... το κανει και σε αλλες app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Η slim bean εχει ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Πολλοι λενε οτι η neatrom ειναι πολυ καλη ισως η καλύτερη για stock based και απο αποψη μπαταρίας κλπ.. Ρε παιδες όμως γιατι ειναι 480mb?? Θηριο! Είναι όντως η καλύτερη και πολύ προσεγμένη Η slim bean εχει ελληνικα? Όλες έχουν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Πολλοι λενε οτι η neatrom ειναι πολυ καλη ισως η καλύτερη για stock based και απο αποψη μπαταρίας κλπ.. Ρε παιδες όμως γιατι ειναι 480mb?? Θηριο! Αν λάβουμε υπ' όψην πως αυτή που δίνει η Samsung είναι ~600mb, εδώ έχουμε μια πολύ light εκδοχή της ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Ισχυει... Αλλα οταν ειχα βαλει την chameleon, δεν ήταν τόσο μεγαλη.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Ρε παιδες η slim bean εχει επιλογη στο nav bar να ειναι hidden και να μπορεις να το ανοιγεις συροντας οπως η rootbox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Ναι....... EDIT : Την notification bar εννοείς μάλλον. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Ναι....... EDIT : Την notification bar εννοείς μάλλον. Οχι οχι το Navigation bar λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Οχι οχι το Navigation bar λεω Εννοείς δηλαδή να κάνεις swipe up απ' το κάτω μέρος της οθόνης και να εμφανίζεται η naνigation bar; Δε βλέπω κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις της. Υ.Γ. Δε χρησιμοποιούσα ποτέ navigation bar, ακόμη και όταν είχα Galaxy Nexus, αλλά LMT Launcher (Pie) το οποίο αφενός δεν καταλαμβάνει χώρο της οθόνης και αφετέρου είναι πιο παραμετροποιήσιμο και με περισσότερες δυνατότητες. Τώρα μόνο ενεργοποίησα τη nav bar για να δω αν υπάρχει αυτή η επιλογή για την οποία ρώτησες. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Καλημερα. Αν περασω την slim bean,το τριγωνακι πως βγαινει απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Καλημερα. Αν περασω την slim bean,το τριγωνακι πως βγαινει απο την αρχη? Αν την περάσεις μέσω recovery δεν βγαίνει τρίγωνο... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Η σλιμ εχει ετοιμο pie μου την ψιλο σπαει ομως γιατι το ανοιγω καταλαθος πολλες φορε..το nav bar δεν μου ετρωγε χωρο οποτε ηθελα το ανοιγα και το εκλεινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Η σλιμ εχει ετοιμο pie μου την ψιλο σπαει ομως γιατι το ανοιγω καταλαθος πολλες φορε..το nav bar δεν μου ετρωγε χωρο οποτε ηθελα το ανοιγα και το εκλεινα... Το pie που έχουν οι ROM ενσωματωμένο δεν έχει τόσες επιλογές όσες το LMT Launcher. Έχουν πιο πολύ ρυθμίσεις σε θέμα εμφάνισης παρά λειτουργικότητας. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 (edited) Αν την περάσεις μέσω recovery δεν βγαίνει τρίγωνο... Τι παραπανω μου προσφερει μια custom ρομ? Εκτος τα περιτα αρχει, εφαρμογες κτλ? Δλδ εχω πιο γρηγορο κινητο? Θα εχει καλυτερη επεξεργασια στην φωτο? Θα εχω καλυτερη αυτονομια κ πχ πιο δυνατο σημα wifi? Τι ακριβως? Επισης, η cyanogenmod ειναι καλυτερη? Τελος επειδη δεν το βρισκω...τι διαφορα εχει η weekly build 7.8 slim bean απο την official build 7? Edited August 4, 2013 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Το pie που έχουν οι ROM ενσωματωμένο δεν έχει τόσες επιλογές όσες το LMT Launcher. Έχουν πιο πολύ ρυθμίσεις σε θέμα εμφάνισης παρά λειτουργικότητας. Ναι εχεις δικιο το ειχα δουλεψει το lmt αλλα δεν μου δουλεψε ΠΟΤΕ το gesture με καμια ρομ..επισεις εχει δει κανεις υπερθερμανσεις στο browsing συην 4.2.2?γιατι εμενα ψηνετε με ολες τις ρομ...ειναι ο μονος λογος για αλλαγη κινητου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Γι αυτό τον λόγο υπάρχουν τα ribbons, δεν μπερδεύεσαι καθόλου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts