Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ θα πρότεινα αυτή.. :)

Σας ευχαριστώ. Αν γυρίσω σε CM θα δοκιμάσω και τις δύο.;)

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβαλα κι εγώ τη slim χθες το βράδυ για δοκιμή. Χρησιμοποιώ το κινητό στα ελληνικά, και η μετάφραση είναι λίγο για γέλια, αλλά άψογη προς το παρόν σαν σύνολο.

Το LCD density που έχει στις ρυθμίσεις, σε ποια τιμή είναι καλύτερο να το έχουμε;

Δηλαδη πως ειναι? :confused: Για ποσταρε κανενα screenshoot pls! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντα στις συσκευές μου πήγαινα το DPI -40 απ ό,τι είναι το default. Στην προκειμένη περίπτωση (SGS2) από 240 το πήγαινα 200, άλλαζα το μέγεθος της γραμματοσειράς σε Μικρό, φαίνονταν όλα καθαρά κι ωραία και σκεφτόμουν ότι πιο κάτω απ' τα 200 δεν πρόκειται να πάω γιατί δε θα βλέπω τίποτα. Ε και μια μέρα όταν άλλαξα το DPI στο 180 όταν είχα HD2 μου άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισα ότι πλέον θα παραμείνω σε αυτό το DPI αλλά με κανονικό μέγεθος γραμματοσειράς από τις ρυθμίσεις. Έχω δοκιμάσει και 165 DPI αλλά ντάξει παραπάει... Δε βλέπεις τίποτα.

EDIT: Βέβαια το μικρό DPI απαιτεί και καθαρή γραμματοσειρά. Δοκιμάστε από Font Installer / ROM ToolBox Pro την Storopia. Εγώ χρησιμοποιώ την Roboto της 4.3 αυτή τη στιγμή.

@stefan_city Δεν έχω δει κάποιο τραγικό λάθος στη μετάφραση. Μια χαρά είναι. Επίσης, αυτό που λες ότι δε σου βγάζει πόση ώρα είναι on η οθόνη δεν το έχω πάθει. Και δε χρησιμοποιώ εφαρμογές όπως Gsam κλπ. Μόνο το BetterBatteryStats έχω.

Edited by MaXAiRO

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Ειμαι σε ΑllianceRom να δω τι λεει παιδια... δε μου αρεσει το μπλε το πολυ... γινεται με καποιο τροπο σαν stock το θεμα ?

Βλεπω μια χαρα, γραμματοσειρα κανονικη.

Απλά λόγω του μικρότερου DPI και της μικρής ανάλυσης της συσκευής μας (480x800) κάποιοι χαρακτήρες (γράμματα) ίσως φαίνονται κάπως pixelized. Έτσι, φλασάροντας μια πιο "καθαρή" (έντονη) γραμματοσειρά φαίνονται καλύτερα. Αυτό βέβαια είναι λεπτομέρεια.

spacer.png

Σε rom όπως η CM που δεν έχει τέτοια επιλογή, αν δεν κάνω λάθος, με ποια εφαρμογή το αλλάζουμε;

Με text editor.

/system/build.prop --> lcd_density (νομίζω έτσι ακριβώς το γράφει) ορίζεις ότι θες εκτός αν μιλάμε για ROM που δίνει ήδη τέτοιες επιλογές οπότε απο 'κει.

Προσωπικά το ιδανικό για μένα είναι 180. Σε οτιδήποτε διαφορετικό θεωρώ το κινητό μη λειτουργικό...

Με text editor.

/system/build.prop --> lcd_density (νομίζω έτσι ακριβώς το γράφει) ορίζεις ότι θες εκτός αν μιλάμε για ROM που δίνει ήδη τέτοιες επιλογές οπότε απο 'κει.

Προσωπικά το ιδανικό για μένα είναι 180. Σε οτιδήποτε διαφορετικό θεωρώ το κινητό μη λειτουργικό...

+1

Μια απο τα ιδια..

1+7 Pro

+1

Μια απο τα ιδια..

Το grid τι διαστάσεις το έχετε? Εγώ σε cm10.1 δοκίμασα 6χ6 για να εχω περισσότερο χώρο αλλά στα εικονίδια δεν φαίνονται τα γράμματα (μάλλον είναι πολύ χαμηλά και κρύβονται) και τα περισσότερα widgets δεν είναι γιαυτό το μέγεθος...

Resurrection Remix Rom 5.5.8

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

11χ8

Εικονιδια 100%

Εικονιδια χωρίς ονόματα

Nova prime

Edit: ερωτευτικα την γραμματοσειρα storopia

Edited by PAPAKITOU
1+7 Pro

Σας έφτιαξα πάλι! Άλλες καλές που χρησιμοποιούσα ανά διαστήματα είναι οι Ubuntu, Helvettica, Century Gothic, Segoe, Comfortaa, DejaVu, Trebuchet. Απλά την Storopia την πρότεινα γιατί φαίνεται πιο καθαρή σε χαμηλά DPI.

spacer.png

Για όσους ανυπομονούν για την 4.3 ας διαβάσουν εδώ τι είπε ο HardCorePawn (maintainer της official SlimBean για τη συσκευή μας). Δύσκολα τα πράματα. Βέβαια, υπάρχει και ο XpLoDWilD που είναι co-maintainer της CM. Τέλος, δείτε κι εδώ μια φωτογραφία από τον codeworkx. CM 10.2 για το GT-i9100G. Α ρε Έξυνε. Μας κατέστρεψες!

spacer.png

Οσο σκέφτομαι ποσες ώρες γράφουνε και τροποποιούν κωδικα για να παιρνουμε εμεις αυτο το αποτέλεσμα, μου έρχεται να στειλω επιταγή..

Πολλα respect..

Βεβαια, με μισο μπουκάλι jagermeister, θ λογικά θα βγει και για μας το 4.3

Χαχαχαχαχαα

1+7 Pro

Για όσους ανυπομονούν για την 4.3 ας διαβάσουν εδώ τι είπε ο HardCorePawn (maintainer της official SlimBean για τη συσκευή μας). Δύσκολα τα πράματα. Βέβαια, υπάρχει και ο XpLoDWilD που είναι co-maintainer της CM. Τέλος, δείτε κι εδώ μια φωτογραφία από τον codeworkx. CM 10.2 για το GT-i9100G. Α ρε Έξυνε. Μας κατέστρεψες!

Τα αυτονόητα λένε. Χωρίς driver sources, δεν υπάρχει port. Και να γίνει το port θα είναι δώρο άδωρον. Πέρα από τις under the hood αλλαγές, δεν έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό η 4.3.

Ουτως ή άλλως δεν πιστεύω οτι το κινητό μπορεί να παει ακόμα πιο γρήγορα απο οσο πάει με cm 10.1 ρε παιδες..
1+7 Pro

Κλεινει το προγραμμα οταν παω να κανω install την Storopia παιδια... αλλες τις κανει

Εισαι root?

Και σε μένα το κάνει, είμαι με slim 7.5.

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)