Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι,ο μαμά στο αλλάζει όπως στο αλλάζει, δεν έχει επιλογή να κόψεις την εικόνα κατακόρυφα

Έβγαλα άκρη.. ;)

Είναι μία εφαρμογή που λέγεται Image 2 wallpaper και φαίνεται να κάνει δουλίτσα..

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί να μου πει κάποιος ένα τρόπο ή μια εφαρμογή ώστε να μπορώ να βάλω κάποιες εφαρμογές που θέλω να μην κλείνουν ποτέ;

Μπορεί να μου πει κάποιος ένα τρόπο ή μια εφαρμογή ώστε να μπορώ να βάλω κάποιες εφαρμογές που θέλω να μην κλείνουν ποτέ;

Αν πατάς το κεντρικό πλήκτρο (home) δεν κλείνουν...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Δοκίμασε wipe data / factory reset.

Παιδιά όποιοι θέλετε να περάσετε Cyanogenmod 10.1 θα πάθετε πλάκα με την παρακάτω rom , http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2339377. Παρόλου που ουσιαστικά δεν υπάρχει official και ειναι nightly build , ο τύπος την έχει κάνει stable , super smooth και φοβερή διάρκεια της μπαταρίας. Ακόμα δεν βρήκα κανένα bug. Στην ουσία δηλαδή μιλάμε για stable. Την έχω απο το πρωι και πραγματικά παρα πολύ δύσκολα θα γυρίσω σε stock based ρομ.

Οσοι ειστε root δοκιμάστε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC52aW5hZ3JlLmFuZHJvaWQuZW1tY19jaGVjayJd , να δείτε αν το κινητό σας έχει κίνδυνο για super brick λόγω chipset , πριν κάνετε οτιδήποτε. Πληροφορίες και εδώ http://wiki.cyanogenmod.org/w/I9100_Info

Καλημέρα

Περαιτέρω εντυπώσεις από τη ρομ?

Απο μπαταρία πως τα πάει;

1+7 Pro

Άσχετο αλλά προτείνετε κανένα θέμα για Cm10.1 όσοι είστε χρήστες (εννοείται πως και η πλειοψηφία ρομ που είναι βασισμένες σε Cm τα υποστηρίζουν)!

Μερικά που με κέρδισαν και μερικά που είναι απλά.. μαύρα :P

JB Extreme

Blue Escape

Blue Elegance

και από μαύρα..

Dark Holo

Thyrus Holo

Καλημέρα

Περαιτέρω εντυπώσεις από τη ρομ?

Απο μπαταρία πως τα πάει;

Απο stock και stock based σίγουρα καλυτερα. Δε ρουφάει έχει νορμαλ κατανάλωση. Ειδικα στη χρήση WiFi φαίνεται η διαφορά

Εγω φοραω chameleon τωρα (sammy based)

Απλα επειδη εχω δοκιμασει αρκετες, και cm based, και τωρα σκεφτόμουν να βαλω την απλη cm 10.1, μου κίνησες το ενδιαφέρον με αυτη.

1+7 Pro

Εγω φοραω chameleon τωρα (sammy based)

Απλα επειδη εχω δοκιμασει αρκετες, και cm based, και τωρα σκεφτόμουν να βαλω την απλη cm 10.1, μου κίνησες το ενδιαφέρον με αυτη.

Δεν ξέρω για το S2 που είναι nightly αλλά στο tab 2 που έχω την cm 10.1.0 stable εδώ και κάποιες μέρες το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για το πιο καλό και σταθερό firmware που πέρασα ποτέ σε οποιαδήποτε συσκευή android πέρασε από τα χέρια μου την τελευταία τετραετία, ειλικρινά παιδιά, αισθάνεσαι ότι έχεις nokia εποχής 1998-1999. Απ'αυτά που όσο κι αν τα πιεζες θα συνέχιζαν να λειτουργούν σαν πιστά σκυλιά! Πανάλαφρη, παραμετροποιησιμη, αυτονομία μπαταρίας.. τα παιδιά έχουν κάνει απίστευτη δουλειά στο ταμπλετακι, αν ήταν stable και στο S2 θα την είχα περάσει σίγουρα.

Σκέφτομαι βέβαια και το ποστ του kosmasgr..:)

Edited by makis206

Άσχετο αλλά προτείνετε κανένα θέμα για Cm10.1 όσοι είστε χρήστες (εννοείται πως και η πλειοψηφία ρομ που είναι βασισμένες σε Cm τα υποστηρίζουν)!

JB Extreme

Blue Escape

Blue Elegance

και από μαύρα..

Dark Holo

Thyrus Holo

Εγώ 2 έχω λατρέψει..

1. GALAXY S4 TW theme

2. Blue Infinitum Theme - Dark

Για δες και αυτά.. :happy:

Δεν ξέρω για το S2 που είναι nightly αλλά στο tab 2 που έχω την cm 10.1.0 stable εδώ και κάποιες μέρες το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για το πιο καλό και σταθερό firmware που πέρασα ποτέ σε οποιαδήποτε συσκευή android πέρασε από τα χέρια μου την τελευταία τετραετία, ειλικρινά παιδιά, αισθάνεσαι ότι έχεις nokia εποχής 1998-1999. Απ'αυτά που όσο κι αν τα πιεζες θα συνέχιζαν να λειτουργούν σαν πιστά σκυλιά! Πανάλαφρη, παραμετροποιησιμη, αυτονομία μπαταρίας.. τα παιδιά έχουν κάνει απίστευτη δουλειά στο ταμπλετακι, αν ήταν stable και στο S2 θα την είχα περάσει σίγουρα.

Σκέφτομαι βέβαια και το ποστ του kosmasgr..:)

Εντάξει απο οσα εχω διαβάσει, μην νομιζεις επειδη ειναι nightly οτι δεν ειναι stable.

Δεν εχει προβλήματα, μια χαρα stable την λενε

1+7 Pro

Εντάξει απο οσα εχω διαβάσει, μην νομιζεις επειδη ειναι nightly οτι δεν ειναι stable.

Δεν εχει προβλήματα, μια χαρα stable την λενε

Γι'αυτό και οι "σκέψεις"..:p

JB Extreme

Blue Escape

Blue Elegance

και από μαύρα..

Dark Holo

Thyrus Holo

Alloy Blue Theme CM10.1

GALAXY S4 TW theme

BOSS Theme (στο XDA μόνο)

Εγώ φοράω το 2ο

Έχω παρατηρήσει πως η ραμ του κηνητου μου είναι 786!!!

Δεν θα έπρεπε να λέει 1024; έχει κάποια σχέση η ρομ?

Galaxy SII

Εγώ 2 έχω λατρέψει..

1. GALAXY S4 TW theme

2. Blue Infinitum Theme - Dark

Για δες και αυτά.. :happy:

Δοκίμασε το betterbean ή το hue από τον kroz sto xda, βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και είναι φοβερά

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έχω παρατηρήσει πως η ραμ του κηνητου μου είναι 786!!!

Δεν θα έπρεπε να λέει 1024; έχει κάποια σχέση η ρομ?

1024 είναι η ram. Απλά ένα ποσό είναι διαρκώς δεσμευμένο από critical system apps, drivers, modem κλπ. και διαφέρει από kernel σε kernel το ποσό που μένει ελεύθερο.

JB Extreme

Blue Escape

Blue Elegance

και από μαύρα..

Dark Holo

Thyrus Holo

Εγω απο οσα αναφερεις, εχω δοκιμασει τα παντα, αλλα σαν το dark holo κανενα για τα δικα μου γουστα.

Στα μαυρα θεματα γενικοτερα, εψαχνα να βρω κατι σαν το dark style που εχουν σαν επιλογη στο μενου ρυθμισεων τους ολες οι custom roms που ειναι βασισμενες στην cm, οπως οι revolt, rootbox, pacman και αλλες.

Οσα μαυρα θεματα κατεβασα και εγκατεστησα λοιπον, με χαλουσαν γιατι η δεν θα αλλαζαν χρωμα φοντου στο μενου των μηνυματων και θα περεμενε λευκο, η θα το μετετρεπε σε μαυρο αλλα θα αλλαζε το χρωμα των εικονιδιων διαφορων εφαρμογων σε μπλε, οπως και της εφαρμογης μηνυματων.

Εψαξα, εψαξα και ξαναεψαξα, ωσπου τελικα κατεληξα στο dark holo που με καλυπτει πληρως! Ουτε διαφανες μπαρες, ουτε λευκο φοντο στα μηνυματα, ουτε μπλε και γαλαζια εικονιδια εφαρμογων (κατι που το αλλαζα χρησιμοποιωντας τον nova launcher), ουτε φυσικα αλλαγμενα εικονιδια ειδοποιησεων στην μπαρα, τα οποια πολλες φορες δεν μ αρεσαν.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Γειά σας,

Είμαι αρκετά καινούριος στον χώρο. Το S2 είναι το πρώτο μου Android (και πρώτα smartphone γενικά), το οποίο το απέκτησα πριν μερικούς μήνες. Είχα περάσει μέσω Odin την 4.1.2 XWLSJ και όλα λειτουργούσαν καλά για 2-3 μήνες.

Πρόσφατα αποφάσισα να περάσω την XWLSW, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο (ίσως για να πειραματιστώ λιγάκι). Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν η διάρκεια της μπαταρίας, που με ανοικτό wifi αλλά με μηδαμινή χρήση της οθόνης μου κρατούσε μια μέρα. Έκανα λοιπόν αρχικά ένα backup με το Nandroid και στη συνέχεια προσπάθησα να αλλάξω και το CSC με την ελπίδα να δέχεται αυτόματα τα updates στο μέλλον (ήταν rooted). Έχω την εντύπωση ότι το CSC άλλαξε αλλά όταν έκανε restart κολλούσε στο samsung logo (δεν ξέρω αν λέγεται endless loop ή είναι άλλο πράγμα). Προσπάθησα να κάνω restore από το Nandroid (μπαινοντας στο μενου στην αρχή με vol down+home+pwr) αλλά μου έβγαζε fail. Αυτό που έκανα μετά ήταν να κατεβάσω στο kies και να περάσω την τελευταία επίσημη έκδοση κάνοντας αναγκαστικά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων. Στη συνέχεια μέσω Odin πέρασα την XWLSW. Το κινητό δουλεύει κανονικά αλλά πάλι όταν προσπάθησα να κάνω restore backup μου έβγαλε fail (κάνει τα πρώτα 2-3 βήματα αλλά fail στο τέλος). Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω και απλά πέρασα χειροκίνητα ορισμένα apps και επαφές που ήθελα. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1) Τι μπορεί να έκανα λάθος και να μην ξεκινούσε το τηλ? (είχα δοκιμάσει να κάνω και restore system settings από το recovery mode)

2) Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αφού πέρασα την XWLSW το σήμα στο κινητό είναι χειρότερο. Στο ίδιο σημείο του σπιτιού που ποτέ δεν με είχε απασχολήσει παρατηρώ να μην μπορώ να μιλησω και το σήμα να 'παίζει' από μια-καμια μπάρα μέχρι 2-3 (3-9 asu). Υπάρχει περίπτωση να φταίει το LSW ή είναι τυχαίο? Να δοκιμάσω κάτι? (πχ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ξαναπέρασμα 4.1.2 κλπ.)

3) Μετά από την αποτυχία με το Nandroid ψάχνω για άλλα προγράμματα/τεχνικές backup. Περισσότερο από φόβο ίσως έχω βάλει να κάνει backup με το google αλλά και ένα πρόγραμμα που κατέβασα το G Cloud.

4) Ως πιο έμπειροι τι μου προτείνεται να εγκαταστήσω ώστε να έχω καλή διάρκεια μπαταρίας χωρίς κολλήματα? Προσπάθησα να διαβάσω όσο περισσότερο μπορούσα στο φορουμ και νομίζω το 4.1.2 είναι η ασφαλέστερη επιλογή?.?.? custom roms ή δεν υπάρχει λόγος?

Ευχαριστώ πολύ

Οι πληροφορίες μου είναι:

GT-I9100

4.1.2

Baseband: I9100XXMS2

Kernel: 3.0.31 - Siyah-s2-v6.0b5+gm@ubuntu #177

SMP PREEMPT Mon Feb 18 16:38:28 PST 2013

Build: JZO54K.I9100XWLSW

CSC: AUT

Resurrection Remix Rom 5.5.8

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

Γειά σας,

Είμαι αρκετά καινούριος στον χώρο. Το S2 είναι το πρώτο μου Android (και πρώτα smartphone γενικά), το οποίο το απέκτησα πριν μερικούς μήνες. Είχα περάσει μέσω Odin την 4.1.2 XWLSJ και όλα λειτουργούσαν καλά για 2-3 μήνες.

Πρόσφατα αποφάσισα να περάσω την XWLSW, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο (ίσως για να πειραματιστώ λιγάκι). Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν η διάρκεια της μπαταρίας, που με ανοικτό wifi αλλά με μηδαμινή χρήση της οθόνης μου κρατούσε μια μέρα. Έκανα λοιπόν αρχικά ένα backup με το Nandroid και στη συνέχεια προσπάθησα να αλλάξω και το CSC με την ελπίδα να δέχεται αυτόματα τα updates στο μέλλον (ήταν rooted). Έχω την εντύπωση ότι το CSC άλλαξε αλλά όταν έκανε restart κολλούσε στο samsung logo (δεν ξέρω αν λέγεται endless loop ή είναι άλλο πράγμα). Προσπάθησα να κάνω restore από το Nandroid (μπαινοντας στο μενου στην αρχή με vol down+home+pwr) αλλά μου έβγαζε fail. Αυτό που έκανα μετά ήταν να κατεβάσω στο kies και να περάσω την τελευταία επίσημη έκδοση κάνοντας αναγκαστικά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων. Στη συνέχεια μέσω Odin πέρασα την XWLSW. Το κινητό δουλεύει κανονικά αλλά πάλι όταν προσπάθησα να κάνω restore backup μου έβγαλε fail (κάνει τα πρώτα 2-3 βήματα αλλά fail στο τέλος). Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω και απλά πέρασα χειροκίνητα ορισμένα apps και επαφές που ήθελα. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1) Τι μπορεί να έκανα λάθος και να μην ξεκινούσε το τηλ? (είχα δοκιμάσει να κάνω και restore system settings από το recovery mode)

2) Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αφού πέρασα την XWLSW το σήμα στο κινητό είναι χειρότερο. Στο ίδιο σημείο του σπιτιού που ποτέ δεν με είχε απασχολήσει παρατηρώ να μην μπορώ να μιλησω και το σήμα να 'παίζει' από μια-καμια μπάρα μέχρι 2-3 (3-9 asu). Υπάρχει περίπτωση να φταίει το LSW ή είναι τυχαίο? Να δοκιμάσω κάτι? (πχ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ξαναπέρασμα 4.1.2 κλπ.)

3) Μετά από την αποτυχία με το Nandroid ψάχνω για άλλα προγράμματα/τεχνικές backup. Περισσότερο από φόβο ίσως έχω βάλει να κάνει backup με το google αλλά και ένα πρόγραμμα που κατέβασα το G Cloud.

4) Ως πιο έμπειροι τι μου προτείνεται να εγκαταστήσω ώστε να έχω καλή διάρκεια μπαταρίας χωρίς κολλήματα? Προσπάθησα να διαβάσω όσο περισσότερο μπορούσα στο φορουμ και νομίζω το 4.1.2 είναι η ασφαλέστερη επιλογή?.?.? custom roms ή δεν υπάρχει λόγος?

Ευχαριστώ πολύ

Οι πληροφορίες μου είναι:

GT-I9100

4.1.2

Baseband: I9100XXMS2

Kernel: 3.0.31 - Siyah-s2-v6.0b5+gm@ubuntu #177

SMP PREEMPT Mon Feb 18 16:38:28 PST 2013

Build: JZO54K.I9100XWLSW

CSC: AUT

Cyanogen MOD 10.1 με Kernel Dorimanx 9.14 Πιστεύω θα έχεις πολύ πολύ καλύτερη μπαταρία και πολύ πιο γρήγορο κινητό... θα το δεις... η διαφορα ειναι ΑΙΣΘΗΤΗ

Edited by Sol_Ballads

Τα θέματα που ποστάρετε είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο. Κάνουν μόνο για CM, και για όσες είναι βασισμένες σε αυτή;

Μιας και βάλατε κι εμένα σε σκέψεις...για πείτε κάποια ρομ που πέρα από τα κλασσικά, όπως καλή αυτονομία, smooth, bugs free κλπ, να υποστηρίζει αυτόματα updates. Ειδικά στις nightly, οι ενημερώσεις είναι αρκετά συχνές συνήθως, οπότε αν υπάρχει κάτι σαν τις επίσημες OTA ενημερώσεις, θα βοηθούσε πολύ.

Cyanogen MOD 10.1 με Kernel Dorimanx 9.14 Πιστεύω θα έχεις πολύ πολύ καλύτερη μπαταρία και πολύ πιο γρήγορο κινητό... θα το δεις... η διαφορα ειναι ΑΙΣΘΗΤΗ

Καλά τα λες φίλτατε! :)

Χωρίς εσένα όμως δεν θα ήξερα να τα πω :)

Ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης και τι απαιτείται? Backup πως να κρατήσω?

Ευχαριστώ!

Resurrection Remix Rom 5.5.8

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

Θα προτεινα ομως, να εξηγουσαμε του φιλου (μια και ειναι καινουργιος στον χωρο) τις διαφορες που εχει η Cyanogen απο τις Samsung roms... οι οποιες ειναι και καλες και κακες!

Πριν μερικους μηνες που την ειχα κι εγω, διαπιστωσα οτι δεν λειτουργουσε το butter (δεν ηταν δηλαδη τοσο smooth οσο μια official Samsung), ενω στην JellyBam λειτουργει μια χαρα... ΔΕΝ μπορεις να κανεις video-κλησεις μεσω του παροχου αλλα μονο με εφαρμογες τυπου Skype... Βεβαια ειναι απαλλαγμενη (οπως και ολες οι αντιστοιχες) απο την σαβουρα της Samsung και αν δεν ειχε τους περιορισμους που προανεφερα, θα ειχα μεινει σε αυτην!

Οσο για τα προβληματα που του παρουσιαστηκαν με το σημα και την αδυναμια να επαναφερει το nandroid backup, προσωπικα δεν μπορω αυτη τη στιγμη να φανταστω το λογο (ειμαι και στην δουλεια...).

Για το σημα μου φαινεται λιγο παραλογο... Για το nandroid backup, μου φαινεται τυχαιο, μαλλον κατι δεν "εκατσε" καλα, εχω επαναφερει απειρες φορες nandroid backup...

Αυτα εν συντομια!!!

Και τωρα που βρηκα λιγο χρονο, η διαδικασια εγκαταστασης ειναι η εξης:

Πρωτα απ'ολα παρε nandroid backup, πιστευω οτι θα σου δουλεψει... Μαλλον ηταν τυχαιο την προηγουμενη φορα...

Κατεβασε την rom, βαλ'την στην sd καρτουλα σου, μπες recovery, κανε wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik, μετα instal zip from sd card...

Θα προτεινα μετα το reboot να ξαναμπεις recovery, να κανεις wipe cache, wipe dalvik & fix permissions (εγω το κανω παντα...)

Για περισσοτερες λεπτομερειες, δες το κομματι του forum που αφορα εγκατασταση custom roms http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα θέματα που ποστάρετε είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο. Κάνουν μόνο για CM, και για όσες είναι βασισμένες σε αυτή;

Μιας και βάλατε κι εμένα σε σκέψεις...για πείτε κάποια ρομ που πέρα από τα κλασσικά, όπως καλή αυτονομία, smooth, bugs free κλπ, να υποστηρίζει αυτόματα updates. Ειδικά στις nightly, οι ενημερώσεις είναι αρκετά συχνές συνήθως, οπότε αν υπάρχει κάτι σαν τις επίσημες OTA ενημερώσεις, θα βοηθούσε πολύ.

Η cm 10.1 που φοραω εγω, δεχεται updates καθημερινα, ειτε χειροκινητα ειτε αυτοματα μεσα απο το μενου ρυθμισεων.

Το μονο που εχεις να κανεις δηλαδη ειναι να κατεβασεις απο την συσκευη σου το αρχειο της αναβαθμισης και μετα τα κανει ολα μονο του.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)