Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους! Ποια custom rom προτεινετε σε 4.0.4? Η μηπως να βαλω την αγγλικη official 4.0.4?

Η Pulse 2.1 του Στρατου ειναι απαιχτη παντως, παρ'ολα αυτα ακουγονται πολυ θετικα σχολια και για την nikpapakos. Μιας και εχω την Pulse ομως στην προτεινω ανεπιφυλακτα.:)

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η Pulse 2.1 του Στρατου ειναι απαιχτη παντως, παρ'ολα αυτα ακουγονται πολυ θετικα σχολια και για την nikpapakos. Μιας και εχω την Pulse ομως στην προτεινω ανεπιφυλακτα.:)

Σε ευχαριστω πολύ... εχεις και καποιο link μηπως;

Σε ευχαριστω πολύ... εχεις και καποιο link μηπως;

Μου ειναι λιγο δυσκολο γιατι γραφω απο tapatalk αλλα θα το βρεις στο φορουμ ακουθωντας τη διαδρομη "Οδηγοι - Android - Samsung Galaxy Sii - Pulse rom"... καπως ετσι τα θυμαμαι αυτη τη στιγμη. Αν περιμενεις λιγο καποιος θα βρεθει να σου δωσει απ'ευθειας link..:)

Edit: Για να κανω μια δοκιμη.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343484

Edited by makis206

Καλημερα σε ολους! Ποια custom rom προτεινετε σε 4.0.4? Η μηπως να βαλω την αγγλικη official 4.0.4?

Δες και την rootbox.. Μηνες τωρα εχω μεινει με αυτην

1+7 Pro

Δες και την rootbox.. Μηνες τωρα εχω μεινει με αυτην

Επειδη στην αναζητηση δεν τα καταφερνω υπαρχει μηπως λινκ για να παρω μια ιδεα;

έχει δοκιμάσει κανείς το Antutu benchmark 3.0.3 να μου πει τι σκορ του βγάζει και με τι έκδοση android; γιατί μου φαίνεται πολύ το 10089 που μου έβγαλε και λέω μήπως δεν έκανα κάτι σωστά. Edited by gre

έχει δοκιμάσει κανείς το Antutu benchmark 3.0.3 να μου πει τι σκορ του βγάζει και με τι έκδοση android; γιατί μου φαίνεται πολύ το 10089 που μου έβγαλε και λέω μήπως δεν έκανα κάτι σωστά.

το δοκιμασα εγω,και εχουμε..10168 με λεακεδ 4.1.2, 9060 με ομεγα 17...10020 με ρεινμποξ v8.3 ..αυτα.

:ninja:

Καλησπερα σε ολους, θελω να κανω μια noobικη ερωτηση. Φλασαρα πριν καποιες μερες την jellybam εκδοση 4.1 μπας και γλυτωσω απο τα sod της μαμισιας 4.0.3 και 4.0.4. Τωρα θελω να αλλαξω κερνελ και να βαλω τον siyah v5 vsync. Πρεπει να τον φλασαρω με καθαρη εγκατασταση ή μπορω και τωρα που εχω εφαρμογες κλπ. περασμενα στην rom. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλησπερα σε ολους, θελω να κανω μια noobικη ερωτηση. Φλασαρα πριν καποιες μερες την jellybam εκδοση 4.1 μπας και γλυτωσω απο τα sod της μαμισιας 4.0.3 και 4.0.4. Τωρα θελω να αλλαξω κερνελ και να βαλω τον siyah v5 vsync. Πρεπει να τον φλασαρω με καθαρη εγκατασταση ή μπορω και τωρα που εχω εφαρμογες κλπ. περασμενα στην rom. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Αν υποστηρίζει τη ρομ σου όπως είσαι.Για πέρασμα kernel δεν χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση.

το δοκιμασα εγω,και εχουμε..10168 με λεακεδ 4.1.2, 9060 με ομεγα 17...10020 με ρεινμποξ v8.3 ..αυτα.

Σε ευχαριστώ. Πάντως έχω αμφιβολίες για το πόσο αξιόπιστο πρόγραμμα είναι μιας και τώρα που το ξαναέτρεξα μου έβγαλε 10418 με stock ics 4.0.3

Σε ευχαριστώ. Πάντως έχω αμφιβολίες για το πόσο αξιόπιστο πρόγραμμα είναι μιας και τώρα που το ξαναέτρεξα μου έβγαλε 10418 με stock ics 4.0.3

τα νουμερα που βγαινουν δεν ειναι σχεδον ποτε ιδια.το αντουτου εκανε προσφατα αναβαθμιση και εχει πιο δυσκολα τεστ,και ισως γιαυτο βγαζει μεγαλο σκορ.παντως με leak 4.1.2 το κινητο εχει ανεβει πολυ

:ninja:

Καλησπέρα.θέλω να κάνω nadroid buckup και θέλω να ρωτήσω μέσα στο ρικοβερυ μενού παταω την επιλογή buckup η' buckup to sd?

Backup to internal sdcard : αποθήκευση στο χώρο των 14gb (τηλέφωνο)

Backup to sdcard : αποθήκευση στην εξωτερική κάρτα αποθήκευσης.

Υπολόγισε από 1 έως 3 gb να σου πιάσει αναλόγως του λογισμικού και του αριθμού των εφαρμογών που έχεις στο κινητό σου.

Το backup αποθηκεύεται στη θέση clockworkmod/backup/ σε περίπτωση που θέλεις να το μεταφέρεις στο pc σου για να μην σου πιάνει χώρο στο κινητό.

Edited by Sofos_5

Backup to internal sdcard : αποθήκευση στο χώρο των 14gb (τηλέφωνο)

Backup to sdcard : αποθήκευση στην εξωτερική κάρτα αποθήκευσης.

Υπολόγισε από 1 έως 3 gb να σου πιάσει αναλόγως του λογισμικού και του αριθμού των εφαρμογών που έχεις στο κινητό σου.

Το backup αποθηκεύεται στη θέση clockworkmod/backup/ σε περίπτωση που θέλεις να το μεταφέρεις στο pc σου για να μην σου πιάνει χώρο στο κινητό.

Αν κατάλαβα καλά.εγώ που απλά επέλεξα την επιλογή buckup σκέτο θα αποθηκευτικε στην μνήμη τον 14gb σωστά?

Αν κατάλαβα καλά.εγώ που απλά επέλεξα την επιλογή buckup σκέτο θα αποθηκευτικε στην μνήμη τον 14gb σωστά?

Σε κάποια recovery είναι λίγο διαφορετική η επιλογή.

Για πιο σίγουρα ψάξε στο κινητό σου και στην κάρτα για το φάκελο clockworkmod/backup και θα δεις που αποθηκεύτηκε.

Κάθε φορά που παίρνεις backup θα εμφανίζεται στο clockworkmod/backup και ένας καινούριος φάκελος με την ημερομηνία του backup.

Σε κάποια recovery είναι λίγο διαφορετική η επιλογή.

Για πιο σίγουρα ψάξε στο κινητό σου και στην κάρτα για το φάκελο clockworkmod/backup και θα δεις που αποθηκεύτηκε.

Κάθε φορά που παίρνεις backup θα εμφανίζεται στο clockworkmod/backup και ένας καινούριος φάκελος με την ημερομηνία του backup.

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά stratos για την βοήθεια.τελικά πήγε κατευθείαν στην κάρτα.

Ετοιμάζομαι να πάω σε Vanilla RootBox 3.5 .. Έχει κανείς καμία γνώμη? Μου φαίνεται πολύ ωραία.. :happy:

Καλησπέρα.είπα να περάσω την leaked4.1.2 που κατεβασα από sammobile με κατάληξη XXELK4 JKELK5 ΜΕ ODIN.δοκίμασα και τους δύο (1.85+3.04)αλλά μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα.ξέρει κανείς γιατί?

Καλησπέρα.είπα να περάσω την leaked4.1.2 που κατεβασα από sammobile με κατάληξη XXELK4 JKELK5 ΜΕ ODIN.δοκίμασα και τους δύο (1.85+3.04)αλλά μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα.ξέρει κανείς γιατί?

Δε σου έχει αναγνωρίσει το τηλέφωνο.

Αφού δε το βγάζει καν στα Ports.

Ξανατσέκαρε συνδέσεις , drivers, άλλη usb port κλπ

Δε σου έχει αναγνωρίσει το τηλέφωνο.

Αφού δε το βγάζει καν στα Ports.

Ξανατσέκαρε συνδέσεις , drivers, άλλη usb port κλπ

Οκ!θα το δοκιμάσω.στην αρχή κόλλαγε στο setupconnection και αλλά θύρα usb.ξεκολλισε από κει και μετά μου έβγαλε faild.

ΠΡΟΣΟΧΗ η rom που κατέβασες είναι για S3!!!!

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

ΠΡΟΣΟΧΗ η rom που κατέβασες είναι για S3!!!!

Μάλλον έχεις δίκιο.εχω κατεβάσει και την σωστή από xda αλλά είχε μέσα phone.modem.code αλλά είχε και pit.να περάσω και το pit?

Μάλλον έχεις δίκιο.εχω κατεβάσει και την σωστή από xda αλλά είχε μέσα phone.modem.code αλλά είχε και pit.να περάσω και το pit?

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται το pit

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Οκ!θα το δοκιμάσω.στην αρχή κόλλαγε στο setupconnection και αλλά θύρα usb.ξεκολλισε από κει και μετά μου έβγαλε faild.

Stratos στη φοτο που εχω βάλει είναι αποσυνδεμενο το τηλ γιαυτό δεν βγάζει το τηλ.

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)