Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Supernexus με sihah 4, το μόνο που παρατήρησα είναι fc στο call log, όταν έκανα restore από το my backup. Ξανά έκανα εγκατάσταση χωρίς να κάνω μια restore τις κλήσεις παρα μόνο τα SMS και όλα δουλεύουν μια χαρά

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω την μανισια ICS 4.0.3 LP7 και σκεφτομαι να περασω καποιον kernel φιλικοτερο προς την μπαταρια, αν και δε θα ελεγα πως εχω ιδιαιτερο προβλημα. Η συσκευη ειναι root.

Ποιον kernel θα μου προτεινατε λοιπον για καλυτερη αποδοση στο θεμα μπαταρια και γενικοτερα καλες επιδοσεις ωστε να μην εχω προβληματα με αυτον?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εχω την μανισια ICS 4.0.3 LP7 και σκεφτομαι να περασω καποιον kernel φιλικοτερο προς την μπαταρια, αν και δε θα ελεγα πως εχω ιδιαιτερο προβλημα. Η συσκευη ειναι root.

Ποιον kernel θα μου προτεινατε λοιπον για καλυτερη αποδοση στο θεμα μπαταρια και γενικοτερα καλες επιδοσεις ωστε να μην εχω προβληματα με αυτον?

Phenomenal

1+7 Pro

Phenomenal

Τον οποιο τον περναω μεσω odin στο πλαισιο pda, να υποθεσω?

Σε περιπτωση Update σε 4.0.4 θα ενημερωθω η εξαιτιας του kernel, δεν...?

Εχεις καποιο Link η ειναι αυτος εδω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601520

Και ποιον απο ολους να βαλω, normal, medium, extreme?

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ξερετε καποιον τροπο για να αλλαξουμε dpi στο κινητο μας? Ειμαι με ω14 ics. Ρωτησα και στο θρεντ της ω αλλα δεν πηρα καποια απαντηση.
SAMSUNG GALAXY S II

<a href="http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4231007" class="internal">Αρχικό μήνυμα από PAPAKITOU</a><br />

Phenomenal

<br />

<br />

Τον οποιο τον περναω μεσω odin στο πλαισιο pda, να υποθεσω?<br />

Σε περιπτωση Update σε 4.0.4 θα ενημερωθω η εξαιτιας του kernel, δεν...?<br />

<br />

Εχεις καποιο Link η ειναι αυτος εδω?<br />

<a href="http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601520" rel="nofollow" target="_blank" class="external">http://forum.xda-developer....php?t=1601520</a><br />

<br />

Και ποιον απο ολους να βαλω, normal, medium, extreme?

Δεν γνωρίζω αν θα ενημερωθεις..

Βασικά δεν εισαι root?

1+7 Pro

Ναι root ειμαι.

Στις αλλες δυο ερωτησεις, ξερεις?

Το Link που εβαλα, ειναι το για τον phenomenal?

Normal, medium Η extreme?

Ναι root ειμαι.

Στις αλλες δυο ερωτησεις, ξερεις?

Το Link που εβαλα, ειναι το για τον phenomenal?

Normal, medium Η extreme?

Βαλε τον medium μεσω recovery όμως... Δεν ξερω τι γινεται μεσω odin για αυτο σε ρωτησα αν εισαι ροοτ

1+7 Pro

Βαλε τον medium μεσω recovery όμως... Δεν ξερω τι γινεται μεσω odin για αυτο σε ρωτησα αν εισαι ροοτ

Ευχαριστω και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.

Κατι τελευταιο.

Επειδη διαβασα λιγακι καποια post στο θεμα του phenomenal, καπου πηρε το ματι μου πως μερικοι εχουν καποια ψιλοπροβληματακια με την τελευταια εκδοση του (την 6).

Ξερεις ποιος ειναι πιο λειτουργικος απο αυτες τις εκδοσεις?

Δεν γνωρίζω φιλε μου.. Σε εμενα δεν δουλευει αυτος επειδη ειμαι σε Aokp και ειναι μονο για Samsung roms..

Δες και τον speedmod πάντως

1+7 Pro

Δεν γνωρίζω φιλε μου.. Σε εμενα δεν δουλευει αυτος επειδη ειμαι σε Aokp και ειναι μονο για Samsung roms..

Δες και τον speedmod πάντως

Περασα τον phenomenal 5.5 και θα τον δοκιμασω για καποιο διαστημα.

Αναλογως θα πραξω.

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι, γιατί όταν είμαι δίπλα με το iphone 4s 32gb ενός φίλου και μέσω 3g ανοίγουμε σελίδες στο Internet εμένα κολλάει και το iphone τις ανοίγει αμεσως. Πάντα για cosmote μιλάμε και συγκεκριμένα έχουμε και το ίδιο πρόγραμμα.

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι, γιατί όταν είμαι δίπλα με το iphone 4s 32gb ενός φίλου και μέσω 3g ανοίγουμε σελίδες στο Internet εμένα κολλάει και το iphone τις ανοίγει αμεσως. Πάντα για cosmote μιλάμε και συγκεκριμένα έχουμε και το ίδιο πρόγραμμα.

Γιατί προφανώς έχεις ενεργοποιημένο το flash player.

Γιατί προφανώς έχεις ενεργοποιημένο το flash player.

Δηλαδή να βγάλω την εφαρμογή flash player settings ;

Δηλαδή να βγάλω την εφαρμογή flash player settings ;

Να το αφήσεις έτσι όπως είναι και να μας πεις κιόλας σε ποιά site είναι ποιό αργό. Γιατί εγώ και 1080p flash videos στο desktop site του youtube φορτώνω με opera και μια χαρά απόκριση έχει τόσο σε αυτό το tab όσο και στα άλλα 5-6 που συνήθως έχω ανοιχτά (εννοείται το video συνεχίζει να παίζει στο background). Οπότε αν δεν μιλάμε για sites γεμάτα με flash banners (και όχι μόνο, γιατί σε τελείως καθαρό site δεν τίθεται καν θέμα) θα έπρεπε να είναι το ίδιο γρήγορο με το iphone αν όχι ταχύτερο. Εκτός φυσικά αν μιλάμε για stock καταστάσεις με stock browser (ο οποίος ομολογώ πως είναι αρκετά καλός) και τα resources σπαταλούνται χωρίς λόγο ή έτυχες σε κάποιο bug ή poor optimazitation και γενικά υποστήριξη του browser για html5 που πιθανώς να χρησιμοποιεί το site.

Edited by DevotedAngel

Καλησπερα παιδια.εχω να κανω μα ερωτηση.ειμαι σε resurrection remix 3.0.3 jb και μου βγαζει οτι εξαντλειται ο αποθηκευτικος χωρος ενω εχω 3.5 gb ελευθερο οταν κανω επαναφορα απο titanium και δεν με αφηνει να κανω restore ολες τις εφαρμογες.στην 4.0.1 και σε καμια αλλη rom δεν ειχα παρομοιο προβλημα.καμια ιδεα;

καλησπέρα παιδιά.

τον τελευταίο καιρό αφού έχω φτιάξει έτσι απός ακριβώς θέλω την wanamlite με τον Phenomenal Kernel 5.5,

έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι με το boot animation,αλλα τα έχω βρει λίγο σκούρα με αυτό το θέμα,

ενώ έχω κατεβάσει μερικά και έχω βρει τρόπο να τα κάνω να παίξουν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, είπα να ξεκινήσω να φτιάξω και εγώ ένα έτσι όπως ακριβώς μου αρέσει και έτσι κι έγινε, όμως δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω να παίξει.

αν μπορείτε να ρίξετε μια ματια να δείτε γιατί δεν παίζει και να μου πείτε τι κάνω λάθος στην δημιουργία του θα σας ήμουν υπόχρεος

Link

Στο desc.txt βάλε: 480 800 30p 10 part0p 0 0 part1

υγ. στην ίδια σειρά, η δικά σου έχει 1 enter μετά το 8. :)

Edited by dLazaros

Να το αφήσεις έτσι όπως είναι και να μας πεις κιόλας σε ποιά site είναι ποιό αργό. Γιατί εγώ και 1080p flash videos στο desktop site του youtube φορτώνω με opera και μια χαρά απόκριση έχει τόσο σε αυτό το tab όσο και στα άλλα 5-6 που συνήθως έχω ανοιχτά (εννοείται το video συνεχίζει να παίζει στο background). Οπότε αν δεν μιλάμε για sites γεμάτα με flash banners (και όχι μόνο, γιατί σε τελείως καθαρό site δεν τίθεται καν θέμα) θα έπρεπε να είναι το ίδιο γρήγορο με το iphone αν όχι ταχύτερο. Εκτός φυσικά αν μιλάμε για stock καταστάσεις με stock browser (ο οποίος ομολογώ πως είναι αρκετά καλός) και τα resources σπαταλούνται χωρίς λόγο ή έτυχες σε κάποιο bug ή poor optimazitation και γενικά υποστήριξη του browser για html5 που πιθανώς να χρησιμοποιεί το site.

Σε ότι sites και να μπω το ίδιο αποτέλεσμα έχω. Ο browser μου είναι ο dolphin HD

Σε ότι sites και να μπω το ίδιο αποτέλεσμα έχω. Ο browser μου είναι ο dolphin HD

δοκίμασε μία με το stock και αν θές και με τον opera και πές μας πώς τα βλέπεις.

Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια σε ενα flashαρισμα που θέλω να κάνω και θα ήθελα κάποιο παιδί που να γνωρίζει να μου λύσει κάποιες απορίες μέσω pm. Θέλω να βάλω την parandroid την τελευταία έκδοση.

Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL

OBEY THE LAW

and repeat after me

I AM FREE

δοκίμασε μία με το stock και αν θές και με τον opera και πές μας πώς τα βλέπεις.

Καλημέρα παιδιά. Μετά από δοκιμές με σήμα από τον πάροχο μου (cosmote) τα αποτελέσματα είναι τα εξής :1. Ποιο γρήγορος είναι ο stock browser 2. Ο opera. 3. O dolphin. Οφείλω να ομολογήσω πως τον stock τον είχα σνομπάρει και δεν τον είχα δουλέψει καθόλου. Που λέτε να οφείλεται αυτή η αργοπορία του τόσο πολυδιαφημιζόμενου dolphin; Τι πρέπει να κάνω, καποιοες ρυθμίσεις; Εσείς ποιον δουλεύετε;

Καλησπερα παιδια.εχω να κανω μα ερωτηση.ειμαι σε resurrection remix 3.0.3 jb και μου βγαζει οτι εξαντλειται ο αποθηκευτικος χωρος ενω εχω 3.5 gb ελευθερο οταν κανω επαναφορα απο titanium και δεν με αφηνει να κανω restore ολες τις εφαρμογες.στην 4.0.1 και σε καμια αλλη rom δεν ειχα παρομοιο προβλημα.καμια ιδεα;

καλό είναι να μην επαναφέρεις μέσω titanium σε jb από backup σε ics, μπορεί να δημιουργεί προβλήματα, κάνε κανονική εγκατάσταση από την αρχή εφαρμογών

Καλημέρα, ρε παιδιά δεν μπορώ να κάνω με τίποτα το bln να μην τρώει μπαταρία. Δοκίμασα με τον τελευταίο siyah σε ομεγα και resurrection αλλά τίποτα deep sleep δεν βλέπω.κατά τα αλλά το deep sleep λειτουργεί κανονικά.το να φταίει;

Παιδιά φλάσαρα την parandroid cm10 και έχει κολήσει στο αρχικό animation του γαλαχυ με το μεγάλο s. ξέρω πως πρέπει να περιμένω λίγο αλλα νομίζω πως 10 λεπτά ήταν αρκετά.τί κάνω τώρα;

Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL

OBEY THE LAW

and repeat after me

I AM FREE

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)