lambgeo Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 τι ειναι το s-voice κ τι προσθετει?:( Ειναι το αντιστοιχο siri (iphone) της samsung το κατεβασα αλλα δεν κανει install στο sgs2 ... δεν ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 εχω την cm9 και ολα καλα πλην ενος βαζω το adfree και οταν το ανοιγω που λεει ''this copy of adfree is too old please update to a newer version'' τι κανω τωρα? Αναβαθμίσει θέλει ... δεν στην εχει βγαλει ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Ειναι το αντιστοιχο siri (iphone) της samsung το κατεβασα αλλα δεν κανει install στο sgs2 ... δεν ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος .... Είναι μόνο για ICS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Είναι μόνο για ICS. ICS εχω αλλα την omega δεν πιστευω να θελει την official ??? και κατι ακουσα οτι ειναι δυνατον να γινει ported το fw του gs3 στο gs2 ? Θα τρεχει ικανοποιητικα αν γινει κατι τετοιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Εγώ έχω CM9 και κάνει κανονικά εγκατάσταση. Κανείς δεν ξέρει μέχρι να γίνει port και να δοκιμαστεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Αναβαθμίσει θέλει ... δεν στην εχει βγαλει ? αφου το κατεβαζω απο το google play την πιο φρεσκια δεν κατεβαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) Εγώ έχω CM9 και κάνει κανονικά εγκατάσταση. Κανείς δεν ξέρει μέχρι να γίνει port και να δοκιμαστεί. τελικα την εγκατεστησα διοτι ηθελε αυτο το κολπακι ROOT EXPLORER Copy and paste into system/app Long press S-Voice.apk and press permissions. Set them to: r-w r r reboot... then in /system/app with root explorer and installing it like a normal app Edited May 20, 2012 by lambgeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. ή στον dialer του τηλέφωνου γράψε *2767*3855# και θα ειναι του κουτιου :):) ευχαριστω πολυ και μετα για να περασω την μαμα ρομ τι κανω? την βρισκει μονο του μεσω kies? η πρεπει να την βρω απο καπου και να την περασω? Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 ICS εχω αλλα την omega δεν πιστευω να θελει την official ??? και κατι ακουσα οτι ειναι δυνατον να γινει ported το fw του gs3 στο gs2 ?? Λέτε να μας κάνουμε τα παιδιά από το xda δωράκι για την καινούργια βδομάδα που μπαίνει??? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) ευχαριστω πολυ και μετα για να περασω την μαμα ρομ τι κανω? την βρισκει μονο του μεσω kies? η πρεπει να την βρω απο καπου και να την περασω? πήγαινε εδώ και διάβασε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 πέρασε με odin το επίσημο firmware που είχες πριν την custom rom μόλις το κατέβασα στο x10 mini της γυναικάς μου και γράφει το ιδιο ,αρα πρέπει να ειναι κάποιο bug της εφαρμογής Edited May 20, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 τελικα την εγκατεστησα διοτι ηθελε αυτο το κολπακι ROOT EXPLORER Copy and paste into system/app Long press S-Voice.apk and press permissions. Set them to: r-w r r reboot... then in /system/app with root explorer and installing it like a normal app Μπορείς να δώσεις κανένα λινκ από που το βρήκες να το δοκιμάσω και εγώ?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Ειναι το αντιστοιχο siri (iphone) της samsung το κατεβασα αλλα δεν κανει install στο sgs2 ... δεν ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος .... εμενα εκανε κανονικα install και σε hydrogen και σε stock deodexed xxlps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Ειναι το αντιστοιχο siri (iphone) της samsung το κατεβασα αλλα δεν κανει install στο sgs2 ... δεν ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος .... Το βρήκα και εγώ και το έκανα install. Η εφαρμογή ανοίγει κανονικά αλλά δεν "αναγνωρίζει" τις εντολές. Μου λέει συνέχεια Network Error ενω υπάρχει σύνδεση μέσω wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί τυχαίνει πολλά μηνύματά μου να πηγαίνουν ως ερωτηματικά???? Εχω βάλει εισαγωγή GSM για να στέλνω 160 λέξεις. Ξέρω ότι λόγω αυτού δεν υποστηρίζει μικρά Ελληνικά τόνους κτλπ. Συνήθως μου μετατρέπει τα μικρά σε κεφαλαία και πάει νορμάλ το μήνυμα ενώ άλλες φορές τα αφήνει μικρά με αποτέλεσμα να πηγαίνουν ερωτηματικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Με το swype πληκτρολόγιο δουλεύω. Είχα χρησιμοποιήσει και το swiftkey και έκανε το ίδιο. Μια τα έκανε κεφαλαία, μια μικρά=ερωτηματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 παιδια σε εσας δουλευει κανονικα το adfree? και σε μαμα ρομ παλι μου λεει οτι εχω παλια εκδοση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 παιδια σε εσας δουλευει κανονικα το adfree? και σε μαμα ρομ παλι μου λεει οτι εχω παλια εκδοση!! Όλα καλά εδώ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 KAI εγω το ξανακατεβασα απο play και ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 KAI εγω το ξανακατεβασα απο play και ολα καλα. εγω το κατεβασα παλι και παλι τα ιδια μεχρι και ρομ αλλαξα και τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 (edited) Μου το έκανε και 'μένα μέχρι που το αναβάθμισα από το Play Store. Είμαστε Off Topic εδώ. Για άλλες απορίες περί εφαρμογών στο forum Android. Edited May 21, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Παιδιά ξέρει κάποιος πως διαγράφουμε την δεύτερη ρομ οταν έχουμε dual boot kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Παιδιά ξέρει κάποιος πως διαγράφουμε την δεύτερη ρομ οταν έχουμε dual boot kernel; Oταν μπεις recovery σου εχει την επιλογή dual-boot options και απο εκεί διάλεξε “Remove Secondary ROM” (αν θυμάμαι καλα) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Oταν μπεις recovery σου εχει την επιλογή dual-boot options και απο εκεί διάλεξε “Remove Secondary ROM” (αν θυμάμαι καλα)Το ειδα και το εκανα αλλα μου εκανε εντυπωση που τελειωσε αμεσως σε σχεση με το χρονο που κανει για να εγκαταστησει μια rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Το ειδα και το εκανα αλλα μου εκανε εντυπωση που τελειωσε αμεσως σε σχεση με το χρονο που κανει για να εγκαταστησει μια rom Οταν σβηνεις κατι, παντα γινεται πιο γρηγορα. :p Αλλωστε και στα windows οταν κανεις format του δισκου, δε γινεται πολυ πιο γρηγορα απο την εγκατασταση τους? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Αλλωστε και στα windows οταν κανεις format του δισκου, δε γινεται πολυ πιο γρηγορα απο την εγκατασταση τους? Όταν κάνεις quick format ναι. Όταν όμως κάνεις κανονικό format όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Που μπορω να βρω εικονικδια για την μπαταρια, το σημα κτλπ;; φοραω omega aokp ics 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts