Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαχαχα με τρελανατε τώρα παίδες... :D

Θέλω βασικά μια μέ τα λιγότερα μπαγκ γιατί το κινητό θα το πάρει το αδερφάκι μου σαλόνικα και θα τον ξαναδώ μετά από αρκετό καιρό.

Anyway θα μελετήσω τις προτάσεις σας και πάλι thanks

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

Η ρομ του Τούρκου είναι πολύ καλή.

Τώρα έχω cyanogen 9, πλέον δουλεύουν όλα, ότι καλύτερο για μένα.

Δοκίμασα για 2 μέρες την τελευταία τότε nightly και έπαθα πλάκα. Εχουν κάνει απίστευτη δουλειά, πολύ πιο smooth απο τις εκδόσεις της Samsung. Αν λυθούν 2-3 θεματάκια που έχει, εγώ πάω μόνιμα σε CM9 και δεν ξαναγυρνάω ποτέ πίσω.

Ερώτηση σε όποιον ασχολείται με CM. Πως περνάμε το mod για ηχογράφηση κλήσεων στον dialer?

Phantom Of The Opera

παιδια σε παγωτο εκτος απο ομεγκα εχετε κατι αλλο να προτεινεται?

εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την παρακατω ρομ..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854

την εχει δοκιμασει κανεις?

Για μένα μακράν η καλύτερη ,όχι μόνο ταχύτατη αλλά και πολύ σταθερή, είναι η μόνη ROM που δεν μου έχει βάλει ποτέ force close.χώρια που δεν βγάζει κάθε εβδομάδα και update, για τον απλούστατο λόγο ότι, ότι βγάζει είναι δοκιμασμένο και σταθερό.

Για μένα μακράν η καλύτερη ,όχι μόνο ταχύτατη αλλά και πολύ σταθερή, είναι η μόνη ROM που δεν μου έχει βάλει ποτέ force close.χώρια που δεν βγάζει κάθε εβδομάδα και update, για τον απλούστατο λόγο ότι, ότι βγάζει είναι δοκιμασμένο και σταθερό.

Η cm πάντα ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε, απλά θέλει την περισσότερη δουλειά από πλευράς του χρήση για να έρθει στα μέτρα του, ενώ στις άλλες είναι πιο plug & play καταστάσεις. Αν δεν έχεις το χρόνο και τις γνώσεις σε ορισμένες περιπτώσεις η cm θα έχει πάντα ελλείψεις, αλλιώς πραγματικά κάνει παπάδες!

έχει βγει η επίσημη Ice cream 4 ???

και γενικά πως περνάμε μια rom με το odin???

Edited by tsionis123
respect

Πρόσφατα πήρε μεταχειρισμένο ένα φιλαράκι μου το sii. O προηγούμενος κάτοχος έκανε πολλές δοκιμές, οπότε ο counter είναι στο 17. Το κινητό το είχε πάρει από wind και το έδωσε με official ice cream 4.0.3. Στην 2.3 ήξερα πως μηδενίζει o counter για τις τελευταίες εκδόσεις (παλιό bootloader και jig). Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για ice cream ή θα πρέπει να περάσει 2.3 να μηδενίσει και μετά να ξαναπεράσει την 4.0.3;

Πρόσφατα πήρε μεταχειρισμένο ένα φιλαράκι μου το sii. O προηγούμενος κάτοχος έκανε πολλές δοκιμές, οπότε ο counter είναι στο 17. Το κινητό το είχε πάρει από wind και το έδωσε με official ice cream 4.0.3. Στην 2.3 ήξερα πως μηδενίζει o counter για τις τελευταίες εκδόσεις (παλιό bootloader και jig). Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για ice cream ή θα πρέπει να περάσει 2.3 να μηδενίσει και μετά να ξαναπεράσει την 4.0.3;

Κατεβασε αυτο το εργαλειο απο δω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 κανει θαυματα.ΠΡΟΣΕΧΕ δουλευει μονο σε ICS ICE CREAM.δεν δουλευει σε 2.3 εκδοσεις προσεχε αν εχεις ice cream kaneis root και το χρησιμοποιεις αφοβα.ουτε jiig ουτε τιποτα

Κατεβασε αυτο το εργαλειο απο δω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 κανει θαυματα.ΠΡΟΣΕΧΕ δουλευει μονο σε ICS ICE CREAM.δεν δουλευει σε 2.3 εκδοσεις προσεχε αν εχεις ice cream kaneis root και το χρησιμοποιεις αφοβα.ουτε jiig ουτε τιποτα

Σε ευχαριστώ, σε περίπτωση που δεν θέλει να κάνει root, υπάρχει άλλος τρόπος?

Σε ευχαριστώ, σε περίπτωση που δεν θέλει να κάνει root, υπάρχει άλλος τρόπος?

Χωρις root πιστευω το jig θα δουλευει αλλα θα θελει το παλιο Bootloader.δεν ξερω ομως αν γινεται με το jig se ice cream.me to triangle που σου ειπα γινεται σιγουρα.ΑΝ κανει ρουτ και μηδενισει τον counter meta το κανει παλι unroot φλασαροντας μια official rom με odin

Edited by apostolos3

Πως μπορω να αλλαξω το unicode στα sms γιατι στελνει μεχρι 70 χαρακτηρες ρε παιδια?εχω την sensation rom.
Everything Is Possible....

Πως μπορω να αλλαξω το unicode στα sms γιατι στελνει μεχρι 70 χαρακτηρες ρε παιδια?εχω την sensation rom.

πατας μηνυματα >ρυθμισεις>εισαγωγη λειτουργιας και το αλλαζεις

Υπάρχει κάποιος τρόπος για calibrate του accelerometer σε ics; Είμαι με resurrection και στις εφαρμογές έχει απόκλιση 180º. Δηλαδή αντί για οριζόντια είναι κάθετα...

ειμαι εδω και 1 μηνα με τις omega roms, ποια αλλη rom να βαλω να δοκιμασω?να αξιζει το κοπο και να κανω wipe .Το τιτανιουμ θα μπορει να επαναφερει τις εφαρμογες μου η θα την παθω και θα Ψαχνω να τις βαλω παλι?

ειμαι εδω και 1 μηνα με τις omega roms, ποια αλλη rom να βαλω να δοκιμασω?να αξιζει το κοπο και να κανω wipe .Το τιτανιουμ θα μπορει να επαναφερει τις εφαρμογες μου η θα την παθω και θα Ψαχνω να τις βαλω παλι?

Πόσο καιρό που έχω το τηλέφωνο έχω δοκιμάσει πάρα πολλές rom... Σαν τις omega τίποτα...

να καθησω δλδ ετσι οπως εχει τοτε.Καμια βελτιωση της φωτογραφικης και λιγο της μπαταριας θα δουμε καποια στιγμη?τις προαλες προσπαθησα να ταβιξω μια φωτογραφια βραδυ μπορω να σου πω πως εφαγα ξενερωμα το ι8910 με το λιγοτερο δυνατο flash τραβουσε πολυ καλητερες νομιζω....μηπως θα επρεπε να την βελτιωσουμε η εγω δεν εχω κανει καποια ρυθμιση που πρεπει?

Πόσο καιρό που έχω το τηλέφωνο έχω δοκιμάσει πάρα πολλές rom... Σαν τις omega τίποτα...

Η sensatioN rom ειναι παρα πολυ καλη εγω την εχω τοσο καιρο κσι παει σφαιρα...

Καποιο προγραμμα για να κατεβαζω video youtube υπαρχει???

Everything Is Possible....

να καθησω δλδ ετσι οπως εχει τοτε.Καμια βελτιωση της φωτογραφικης και λιγο της μπαταριας θα δουμε καποια στιγμη?τις προαλες προσπαθησα να ταβιξω μια φωτογραφια βραδυ μπορω να σου πω πως εφαγα ξενερωμα το ι8910 με το λιγοτερο δυνατο flash τραβουσε πολυ καλητερες νομιζω....μηπως θα επρεπε να την βελτιωσουμε η εγω δεν εχω κανει καποια ρυθμιση που πρεπει?

Το θεμα καμερας ασε ειναι μεγαλο πληγμα.. Μαλλον εχεις κ εσυ scef02 module της Samsung κ οχι της Sony. Αν δοκιμασες με antishake on iso κ αλλες μικρορυθμισεις κ συνεχιζει να βγαζει χαλια.. Περαστικα, εχει 2,3 προγραμματα που βελτιωνουν λιγο τη κατασταση αλλα μην φανταστεις αμαν διαφορα, αν εχεις το module που προανεφερα εχεις το δικαιωμα να το στειλεις για αλλαγη καμερας παντως.. Κ κανε το σταυρο σου 1ον να σου βαλουν τη σωστη καμερα κ 2ον να μην σου χαλασουν τιποτα αλλο.

Η sensatioN rom ειναι παρα πολυ καλη εγω την εχω τοσο καιρο κσι παει σφαιρα...

Καποιο προγραμμα για να κατεβαζω video youtube υπαρχει???

Google TubeMate.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6

Το θεμα καμερας ασε ειναι μεγαλο πληγμα.. Μαλλον εχεις κ εσυ scef02 module της Samsung κ οχι της Sony. Αν δοκιμασες με antishake on iso κ αλλες μικρορυθμισεις κ συνεχιζει να βγαζει χαλια.. Περαστικα, εχει 2,3 προγραμματα που βελτιωνουν λιγο τη κατασταση αλλα μην φανταστεις αμαν διαφορα, αν εχεις το module που προανεφερα εχεις το δικαιωμα να το στειλεις για αλλαγη καμερας παντως.. Κ κανε το σταυρο σου 1ον να σου βαλουν τη σωστη καμερα κ 2ον να μην σου χαλασουν τιποτα αλλο.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6

Που φαινεται στη συσκευη αν εχει αυτο το module??

Που φαινεται στη συσκευη αν εχει αυτο το module??

πατας: *#*#34971539#*#* (Camera firmware - Πατάμε την 1η επιλογή Phone/CAM FW Ver Check)

εγώ έχω ΟΝΕF01, δεν έχω παρατηρήσει ροζίλα και τέτοια.

Υπάρχει κάποιος vnc server που να λειτουργεί πάνω σε ICS; Αυτό δίνει IPv6 adress όταν το τρέχω, ενώ αυτό δεν ξεκινάει καν...

Δεν με νοιάζει πόσα fps μεταφέρει, παρά μόνο να μπορώ να κάνω 1-2 clicks. Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει.

Ερώτηση σε όποιον ασχολείται με CM. Πως περνάμε το mod για ηχογράφηση κλήσεων στον dialer?

Βρήκες άκρη με το mod;

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)