nekisia1 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) επισης να ρωτησω δεν χρειαζεται να κανω pit και re-partition Εαν την εγκαταστησεις μεσω odin,δεν χρειαζεται.Βασικα θα σου προτεινα να του βαλεις αυτην εδω απο recovery για πολυ πιο ευκολα.Μπορεις επισης να δοκιμασεις να μην κανεις data reset μιας και η rom κατα την εκκινηση,βελτιστοποιει τις ηδη εγκατεστημενες εφαρμογες.Εγω του κανα για καθαρα λογους ξεσκαρταρισματος. Edited March 13, 2012 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 3 θέματα μετά την εγκατάσταση της official XXLPQ Πρώτον, δεν μπορώ να αλλάξω wallpaper. Οτιδήποτε και αν επιλέξω, κάνει force-close το gallery. Δεύτερον, το φορματ των αριθμών είναι λάθος και δε μπορώ να βρω με τίποτα τρόπο να το αλλάξω. Δηλαδή, όλα τα νούμερα τα βγάζει με κενά σε άσχετα σημεία. Δηλαδή όταν με καλεί κάποιος, μου βγάζει 694 456 78 90 και το ίδιο όταν πάω να καλέσω εγώ ενα νούμερο. Πολύ σπαστικό, ξέρει κανείς τρόπο να το αλλάξω? Δεν θέλω ούτε κενά ούτε παύλες ανάμεσα στους αριθμούς. Στο GB το είχα κάνει με το morelocale2 αλλά στο ICS δεν δουλεύει. Τρίτον, την πρώτη φορά που ανοίγει η κάμερα κάνει 10 ώρες να φορτώσει. Απο'κει και μετά (και μέχρι να κάνεις επανεκκίνηση το κινητό) δουλεύει μια χαρά. Εχω την εντύπωση οτι έχει να κάνει πάλι με το galery και συγκεκριμένα για τον ίδιο λόγο που τρώει FC στο 1. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Απο το πρωι με την official και ολα καλα... Και η μπαταρία του επίσης παρα πολύ καλή.. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παιδες κανα λινκ για swype ελληνικο υπαρχει? Δεν εχει η ICS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Βασικοτερη ερωτηση για εμενα, πρεπει πριν και μετα την αναβαθμιση να κανουμε hard reset η επαναφορα? Η απλα δε χρειαζεται τιποτα απο ολα αυτα? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Εγκατεστησα την rom με τροπο που περιγραψε ο φιλος ποιο πανω.Για να βαλω τωρα τον kernel σε ποια επιλογη παω στην εφαρμογη cwm για να περασω το αρχειο zImage;Μετα οταν περαστηκε η rom μου βγαζει ενα κειμενι που λεει αποποιηση ευθυνων και παταω ναι (επιβαεβαιωση)και μου λεει ενημερωση λογισμικου - αποτυχια επεξεργασιας.Τι κανω παιδια; Edited March 13, 2012 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ο ναβα launcher εχει φακελους στον app drawer γιατι ο apex δεν εχει και μου εχει σπασει τα νευρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ο ναβα launcher εχει φακελους στον app drawer γιατι ο apex δεν εχει και μου εχει σπασει τα νευρα το ρωτησα κ εγω αυτο φιλε αλλα δυστυχως δεν μπορεις να κανεις φακελους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 το ρωτησα κ εγω αυτο φιλε αλλα δυστυχως δεν μπορεις να κανεις φακελουςπου ειναι αυτοι οι launchers παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 3 θέματα μετά την εγκατάσταση της official XXLPQ Πρώτον, δεν μπορώ να αλλάξω wallpaper. Οτιδήποτε και αν επιλέξω, κάνει force-close το gallery. ................. Τρίτον, την πρώτη φορά που ανοίγει η κάμερα κάνει 10 ώρες να φορτώσει. Απο'κει και μετά (και μέχρι να κάνεις επανεκκίνηση το κινητό) δουλεύει μια χαρά. Εχω την εντύπωση οτι έχει να κάνει πάλι με το galery και συγκεκριμένα για τον ίδιο λόγο που τρώει FC στο 1. Πρέπει να απενεργοποιήσεις το H/W acceleration για την GPU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 που ειναι αυτοι οι launchers παιδια; εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher και εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anddoes.launcher Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Όσο περνάει η ώρα έχω την εντύπωση ότι αξίζει η αναβάθμιση σε παγωτό. Έβαλα πριν λίγο κ τον φοβερό apex launcher κ μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Κάτι άλλο που μου αρέσει είναι τα fonts. Είναι πιο λεπτομερή κ καλό δουλεμένα Sent from another (one) Galaxy ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Οπότε ξεζιπάρετε το zip και μετά το tar και αντιγράψτε το περιεχόμενο στο φάκελο "firmware". Θα ρωτηθείτε για ποιόν kernel θέλετε να φλασάρετε και θα επιλέξετε zimageΕμενα δεν μου εχει κανει ερωτηση παιδια και δεν μπορω να περασω τον κερνελ,τι κανω τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 http://i.minus.com/jGlXWRe3k8iey.png Και ενα σκορ...Μια χαρα τα πάει το ics Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Εμενα δεν μου εχει κανει ερωτηση παιδια και δεν μπορω να περασω τον κερνελ,τι κανω τωρα; κατεβασε αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1292825 η αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817 και φλασαρε την μεσα απο CWM Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Εαν την εγκαταστησεις μεσω odin,δεν χρειαζεται.Βασικα θα σου προτεινα να του βαλεις αυτην εδω απο recovery για πολυ πιο ευκολα.Μπορεις επισης να δοκιμασεις να μην κανεις data reset μιας και η rom κατα την εκκινηση,βελτιστοποιει τις ηδη εγκατεστημενες εφαρμογες.Εγω του κανα για καθαρα λογους ξεσκαρταρισματος. να σε ρωτησω 4 πραγματακια; 1) ποια η διαφορα deoxed με oxed; 2) για να περασω ROM μεσω recovery πρεπει να ειμαι root; 3) Αν ειμαι root και κανω hard reset με *2767*3855# το root χάνεται; 4) οι Launchers Nova και Appex θελουν ICS; Μπορω να τους περασω σε μαμα 2.3.6 Galaxy S της γυναικας μου; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 βγηκε το ice cream official? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ναι φιλε επισημα πλεον... Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Πρέπει να απενεργοποιήσεις το H/W acceleration για την GPU Aπο ποια επιλογη το βρισκουμε αυτο γιατι εχω το ιδιο προβλημα..ακυρο problem solved. Edited March 13, 2012 by giogio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAYER Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Για να αναβαθμίσετε κάντε τα εξής: Κατεβάστε το firmware από εδώ: http://hotfile.com/dl/149515233/24a7b72/I9100XXLPQ_I9100OXXLPD_XEH.zip.html Στην external SD φτιάξτε έναν φάκελο "firmware". Αποσυμπιέστε το firmware που κατεβάσατε και βάλτε το σε αυτό τον φάκελο (I9100XXLPQ_I9100OXXLPD_I9100XXLPQ_HOME.tar.md5) Μέσα από τον CWM επιλέξτε "Flash stock firmware" Αποδεχτείτε τις προειδοποιήσεις και όταν ρωτηθείτε επιλέξτε "preroot". Το κινητό θα επανεκκινήσει και θα έχετε rooted ICS. ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα χάσετε το CWM recovery. Θα έχετε όμως από τον CWM την επιλογή flash kernel. Οπότε μπορείτε να φλασάρετε έναν CF-kernel (πρέπει να είναι ένα αρχείο αποσυμπιεσμένο με όνομα zimage) EDIT: κυκλοφόρησε και ο CF_Root: http://download.chainfire.eu/151/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-v5.3-CWM5.zip Οπότε ξεζιπάρετε το zip και μετά το tar και αντιγράψτε το περιεχόμενο στο φάκελο "firmware" μαζι με το firmware. Θα ρωτηθείτε για ποιόν kernel θέλετε να φλασάρετε και θα επιλέξετε zimage Έχω CF-Root 4.2 εγκατεστημένο, CWM Manager 3 & , εκδοση Android 2.3.4 με αριθμό κατασκευής XWKI4 (Στο CWM Manager 3 μου λέει στην αρχή ότι θα πρέπει να έχω CF-Root 5 η μεγαλύτερο γι αυτό και μερικές λειτουργιές θα απενεργοποιηθούν.) 1)Που βρίσκετε η επιλογή "Flash stock firmware" στον CWM? 2)Χρειαζετε να έχω CF-Root 5 για να εμφανιστεί αυτήν την επιλογή? 3) Έψαξα στο XDA αλλά δεν βρήκα kernel CF-Root 5 για KI4 για να φλασάρω. Υπάρχει? 4)Υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος για να περάσω την rom? Δοκίμασα από Clock Work Mod Recovery σύμφωνα με τις οδηγίες από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 αλλά όταν επιλέγω την rom και ξεκινάει η διαδικασία γράφει “aborted” Καμιά ιδέα τι άλλο να δοκιμάσω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 1 και 2: CF 5 3: Όχι 4: Odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Παιδιά καλημέρα. Πέρασα το παγωτό με full wipe αλλά δεν μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές από titanium. Μόλις ξεκινάει να επαναφέρει κολλάει. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Παιδιά καλημέρα. Πέρασα το παγωτό με full wipe αλλά δεν μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές από titanium. Μόλις ξεκινάει να επαναφέρει κολλάει. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Επανέφερε τες μια μια από τιτανιουμ και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Παιδιά καλημέρα. Πέρασα το παγωτό με full wipe αλλά δεν μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές από titanium. Μόλις ξεκινάει να επαναφέρει κολλάει. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Παλιά έκδοση titanium ίσως? Εγώ δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Παλιά έκδοση titanium ίσως? Εγώ δεν είχα πρόβλημα. Όχι είναι η καινούρια ενημερωμένη. Ξαναπέρασα τη ρομ no wipe και βλέπω πως ορισμένες εφαρμογές και παιχνίδια μου τις άφησε έξω. Τις εφαρμογές τις επανέφερα μία μία αλλά τα παιχνίδια δεν τα επαναφέρει ούτε με ούτε χωρίς τα δεδομένα τους...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts