Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν λιγο ο knzo εδωσε την 1.27 του kernel με τη διορθωση για το BLN.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παίδες..

Μια και δεν είμαι πολύ ψαγμένος με τις custom rom.. υπάρχει τίποτα που να αξίζει να βάλουμε απο ics; Να είναι πλήρως λειτουργική φυσικά.. χωρίς προβλήματα :)

Γεια σας παίδες..

Μια και δεν είμαι πολύ ψαγμένος με τις custom rom.. υπάρχει τίποτα που να αξίζει να βάλουμε απο ics; Να είναι πλήρως λειτουργική φυσικά.. χωρίς προβλήματα :)

Δεν είναι ακόμα σταθερές, έχουν λίγο δρόμο ακόμα

Ναι το εχει ξεσκισει το θεμα ο siyah... οχι τιποτα αλλο δεν αφηνει και εμας να βρουμε την υγειά μας!

edit: Παιδια εσεις kernel cleaning script περνατε σε καθε φλασαρισμα ή ας πουμε ανα 5 φλασαρισματα;

αφου το χε γραψει ο developer οτι δεν ειναι φιλικος για τη μπαταρια,εγω περασα μολις τον 2,6,11 που πιστευω ειναι πιο φιλικος...

Κοιτάξτε εδώ καλύτερα για τις πιο καινούριες εκδόσεις αλλά κυρίως για changelog:

http://www.gokhanmoral.com/

2.6.9-10-11 δεν είχαν διαφορά, κυρίως ο default governer άλλαζε, άρα και η ταχύτητα/απόδοση.

Εγώ πάντως προτιμώ conservative ή lulzactive, κι ας έχουν χειρότερη απόδοση μπαταρίας απο ondemand.

Και ο neak είναι καλός με conservative, αν και μου έφυγε ένα κόλλημα μόλις το έβαλα στην tv με hdmi και μόλις το έβγαλα δε ξύπνησε.

Θα το ξαναδοκιμάσω και αμα το ξανακάνει τρώει σουτ.

Μόνο cfroot δεν έχω δοκιμάσει, γενικά stock δηλαδή, θα έρθει και η ώρα του.

Καλησπέρα σε όλους.

Μια βοήθεια πως μπορώ να εγκαταστήσω στο κιν παλιό EFS BACKUP από την κάρτα μνήμης του κιν.

Ευχαριστώ.

για εμενα ο lulzactive ειναι ο τελειος governor γιατι ειναι πολυ ευκολα παραμετροποιησιμος.κατεβαστε την lulzactive app απο το μαρκετ και θα δειτε τι εννοω

Είχα βάλει το κινητό σε recovery και το πείραζα για τα wipes. Και εκεί που ήμουν στην κατηγορία advanced πατάω εκεί που λέει fix permission και μου βγάζει :

I: checking for extended command.......

I:skipping execution of extended command, file no found

Fixing permissions

Done!

Αφού κάνω μετά reboot έκανε περίπου 5" λεπτά να ανοίξει. Όταν άνοιξε ενώ ήταν ενεργοποιημενες όλες οι λειτουργίες του Deluxe Settings δεν δούλευαν. Ευτυχώς μετά από ένα reboot έστρωσε. Λέτε να έκανα καμία μαμακια ;

Δεν ξέρω αν το έγραψα στο σωστό topic ;

ειναι η ιδεα μου η ο siyah εχει πολυ καλυτερη καταναλωση απο τον phoenix?

σε ταχυτητα δεν μπορω να βρω καποια διαφορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ειναι η ιδεα μου η ο siyah εχει πολυ καλυτερη καταναλωση απο τον phoenix?

σε ταχυτητα δεν μπορω να βρω καποια διαφορα

και εγω ετσι πιστευω.μεχρι τωρα ο siyah ειναι ο καλυτερος για οσους θελουν καλη μπαταρια αλλα θελουν να πειραζουν(oc/uv)το κινητο τους

Είχα βάλει το κινητό σε recovery και το πείραζα για τα wipes. Και εκεί που ήμουν στην κατηγορία advanced πατάω εκεί που λέει fix permission και μου βγάζει :

I: checking for extended command.......

I:skipping execution of extended command, file no found

Fixing permissions

Done!

Αφού κάνω μετά reboot έκανε περίπου 5" λεπτά να ανοίξει. Όταν άνοιξε ενώ ήταν ενεργοποιημενες όλες οι λειτουργίες του Deluxe Settings δεν δούλευαν. Ευτυχώς μετά από ένα reboot έστρωσε. Λέτε να έκανα καμία μαμακια ;

Δεν ξέρω αν το έγραψα στο σωστό topic ;

Δεν ειναι κατι κακο και δεν υπαρχει προβλημα...καμια φορα τυχαινει να γινεται μπερδεμα με τα permissions των εφαρμογων και ετσι σαν αποτελεσμα μπορει να μην εχεις προσβαση σε διαφορα και να παιρνεις force closes. Οποτε εκει κανεις ενα fix permissions ειτε απο cwm ειτε απο rom manger και εισαι ΟΚ.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Εγώ πιστεύω ότι λόγω ρυθμίσεων στον governor είναι τόσο smooth ο phoenix και γι αυτό χάνει σε μπαταρία όταν το χρησιμοποιείς.

Στον siyah μόνο αυτό μες το ρεύμα φόρτισης στο 100% δεν μου κάθισε καλά.

Δεν είναι ακόμα σταθερές, έχουν λίγο δρόμο ακόμα

Σταθερές είναι.Έχω του westcrip εδώ και μια εβδομάδα και όλα δουλεύουν μια χαρά.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Σταθερές είναι.Έχω του westcrip εδώ και μια εβδομάδα και όλα δουλεύουν μια χαρά.

Τυχαία reboots, force close, δε λειτουργούν όλες οι εφαρμογές, περιλαμβανομένων και stock.

Ο συγκεκριμένος έχει κάνει μίξη 3 versions οι οποίες έχουν ένα κάρο bugs.

Δε θα τη χαρακτήριζα σταθερή.Όπως βέβαια και καμία άλλη ICS αυτή τη στιγμή.

Μπορεί να είσαι σούπερ τυχερός εσύ, αλλά δεν είναι όλοι έτσι. :)

Αν κανω στο κινητο factory reset μετα περναω την rom απο recovery που θα την εχω μεσα στην sd του κινητου η απο odin; Edited by vitriolis

Εγώ πιστεύω ότι λόγω ρυθμίσεων στον governor είναι τόσο smooth ο phoenix και γι αυτό χάνει σε μπαταρία όταν το χρησιμοποιείς.

Στον siyah μόνο αυτό μες το ρεύμα φόρτισης στο 100% δεν μου κάθισε καλά.

Ναι αλλα στο 100% την κοβει την φορτιση, δε συνεχιζει να παρεχει ρευμα. Τοσο κακο λες να κανει η πληρης φορτιση;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

παιδια καλημερα γιατ ιδεν μπορω να κατεβασω τον siyah 2.6.11 ? μου βγαζει σφαλμα το site!
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

παιδια καλημερα γιατ ιδεν μπορω να κατεβασω τον siyah 2.6.11 ? μου βγαζει σφαλμα το site!

Δες στα τελευταία posts στο thread του τούρκου, δίνουν λινκ..

Sent from Galaxy

Αντώνης

Παιδια αφου για να κανεις restore ενα backup που εχεις παρει απο cwm πρεπει το backup/restore να εχουν παρθει απο την ιδια εκδοση του cwm με την νεα recovery του siyah στην 2.6.11 τα παλια backups απο την 5.0.2.7 δεν θα γινονται restore;

Παιδια αφου για να κανεις restore ενα backup που εχεις παρει απο cwm πρεπει το backup/restore να εχουν παρθει απο την ιδια εκδοση του cwm με την νεα recovery του siyah στην 2.6.11 τα παλια backups απο την 5.0.2.7 δεν θα γινονται restore;

θα γινονται κανονικα επειδη η νεα recovery του siyah ειναι βασισμενη στην cwm 5.0.27

παιδια τωρα τελευταια παρατηρω το εξης φαινομενο οταν ανοιγω το κινητο τρεχουν εφαρμογες οπως το latitude δηλαδη φαινονται ενεργες εχω την τελευταια omega rom επσιης στην καταναλωση μπαταριας η οθονη εχει το 50% ενω εχω αυτοματη φωτεινοτητα:wacko:
υπογραφή εκτός ορίων

Καλησπερα σε ολους...εβαλα στο κινητο την κκ5 οπως ακριβως περιγραφουν οι οδηγοι αλλα το κινητο κλεινει και ξαναανοιγει απο μονο του...υπαρχει καποια λυση η θα πρεπει να το ξαναφλασαρω?
slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

Αν κανω στο κινητο factory reset μετα περναω την rom απο recovery η απο odin;

Ξέρει κάποιος να μου πει παιδιά κάτι γι αυτό που ρώτησα;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ξέρει κάποιος να μου πει παιδιά κάτι γι αυτό που ρώτησα;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Κατ' αρχην αν εισαι με custom ρομ να προτιμας να κανεις το factory reset σαν wipe απο cwm και οχι απο τις ρυθμισεις του android.

Για το αλλο που ρωτας αν θελεις να βαλεις στοκ ρομ απο odin αλλιως με custom κανονικα απο cwm.

edit : Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις με υγεια και ευτυχια.

Καλησπερα σε ολους...εβαλα στο κινητο την κκ5 οπως ακριβως περιγραφουν οι οδηγοι αλλα το κινητο κλεινει και ξαναανοιγει απο μονο του...υπαρχει καποια λυση η θα πρεπει να το ξαναφλασαρω?

Δοκιμασες να κανεις καποιο factory reset?

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)