Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι...και η οθονη μας απο 4,3 θα γινει 3,7 γιατι θα μας τρωει το κατω μερος η π@π@ρια με τα εικονιδια...μονο αν τα 3 πληκτρα που εχει κατω λειτουργεισουν για το ICS και αφησει ολη την οθονη για εμας θα λεει αλλιως....:mad:

Πιστεύω οτι όταν φτάσουν στο σημείο να δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα (wifi, data, bt κτλ..) θα το διορθώσουν και αυτό.

Τουλάχιστον σε ports σε άλλα κινητά το κάνανε..αρα γιατί όχι και εδώ??

(απο το 7:00 και μετά)

Samsung Galaxy S2

Rom: Omega v23

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα λειτουργησει απλα ειναι ακομα σε αρχικο σταδιο.στο optimus 3d ασπουμε λειτουργουν κανονικα

Γεια σας παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα και αν μπορεις καποιος να με βοηθησει..Οταν συνδεω το κινητο με το pc και παω να του περασω ενα μεγαλο αρχειο στην sdcard(στην προκειμενη περιπτωση την omega 6 ωστε να την φλασαρω) με το που παταω επικολληση βγαινει το παραθυρο και λεει αντιγραφη αλλα δεν λεει ουτε σε ποσο χρονο ουτε τιποτα.Φαινεται να κολλαει και μετα απο ενα 4λεπτο βγαινει η μπαρα προοδου και λεει 2 ωρες απομενουν και μετα πεφτει ο χρονος στα 2λεπτα και παει λεγωντας.Ξερει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο???

Γεια σας παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα και αν μπορεις καποιος να με βοηθησει..Οταν συνδεω το κινητο με το pc και παω να του περασω ενα μεγαλο αρχειο στην sdcard(στην προκειμενη περιπτωση την omega 6 ωστε να την φλασαρω) με το που παταω επικολληση βγαινει το παραθυρο και λεει αντιγραφη αλλα δεν λεει ουτε σε ποσο χρονο ουτε τιποτα.Φαινεται να κολλαει και μετα απο ενα 4λεπτο βγαινει η μπαρα προοδου και λεει 2 ωρες απομενουν και μετα πεφτει ο χρονος στα 2λεπτα και παει λεγωντας.Ξερει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο???

Μήπως επιλέγεις την εξωτερική sd που είναι αργή και όχι την εσωτερική που είναι γρηγορότερη;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μήπως επιλέγεις την εξωτερική sd που είναι αργή και όχι την εσωτερική που είναι γρηγορότερη;

οχι την εσωτερικη επιλεγω.Θα δοκιμασω να περασω μια ταινια μεσα να δω αν θα το κανει.παντως μετα μικρα αρχεια(μερικων MB) δεν μου το κανει...

οχι την εσωτερικη επιλεγω.Θα δοκιμασω να περασω μια ταινια μεσα να δω αν θα το κανει.παντως μετα μικρα αρχεια(μερικων MB) δεν μου το κανει...

Δεν αλλάζεις usb θυρα να βάλεις καμιά πισινή που είναι πάνω στο motherboard;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Γεια σας παιδια. Τελείως νιούμπι στο αντρόιντ, μόλις πήρα τον αγαπημένο γαλαξία και φυσικά δεν αντεξα πάνω από 3 μέρες κ θέλω να το ρουτάρω. Διαβάζω τα θρεντς εδω μάσα απ'οταν κυκλοφόρησε το κινητο αλλά φυσικά άλλο πράγμα στη θεωρία κ αλλο στην πράξη. Γι'αρχή λοιπόν μια ερώτηση για να ξεκαθαρίσω: σε usb debug mode πότε πρέπει να είναι το κινητό και πιο συγκεκριμένα πρέπει να ειναι τώρα που θα κάνω τη διαδικασία του ρουτ? (και από που το βαζουμε σε usb debug mode πλιιιζ! :O)

Γεια σας παιδια. Τελείως νιούμπι στο αντρόιντ, μόλις πήρα τον αγαπημένο γαλαξία και φυσικά δεν αντεξα πάνω από 3 μέρες κ θέλω να το ρουτάρω. Διαβάζω τα θρεντς εδω μάσα απ'οταν κυκλοφόρησε το κινητο αλλά φυσικά άλλο πράγμα στη θεωρία κ αλλο στην πράξη. Γι'αρχή λοιπόν μια ερώτηση για να ξεκαθαρίσω: σε usb debug mode πότε πρέπει να είναι το κινητό και πιο συγκεκριμένα πρέπει να ειναι τώρα που θα κάνω τη διαδικασία του ρουτ? (και από που το βαζουμε σε usb debug mode πλιιιζ! :O)

Καλως ηρθες στην Παρεα μας βρε *ioannana*...!!!

Δεν θα μετανιωσεις καθολου για την Αγορα σου...!!! Απλα θα παιδευτεις λιγακι,οπως ολοι μας στην Αρχη....!!!! {μεχρι να καταλαβεις καπως καλυτερα το "Αndroid style"}

Αλλα ολα τα τσακαλια εδω μεσα θα σε βοηθησουν αρκετα με οτι κολλησεις...!!!

Λοιπον θα πας... Απο αριστερο κατω κουμπι συσκευης...{πατωντας το}

Ρυθμισεις > Εφαρμογες > Αναπτυξη > και θα τικαρεις με "τσεκ" {ν} την πανω,πανω Επιλογη που σου γραφει <Εντοπισμος σφαλματων>....:!:

Αφησε το ετσι και πρoχωρα κανονικα για *Root by saliez* .....!!!

Επισης απο τωρα σου προτεινω να κανεις το ιδιο και να το αφησεις με "τσεκαρισμα" στο {v}....

Ρυθμισεις > Εφαρμογες > και "τικ" πανω,πανω που λεει < Αγνωστες πηγες >

Καλη συνεχεια και τα ξανα λεμε....!!!!

Edited by gorgiosalon

χαχαχα! σε περίμενα βρε γιώργο! (είπαμε σας διαβαζω πολύ κι ας μην έχω μιλήσει) ευχαριστ για την οδηγία. Για να ξεκινήσω το ρουτ χρειάζεται να το έχω τικαρισμενο? Όχι, ε?

χαχαχα! σε περίμενα βρε γιώργο! (είπαμε σας διαβαζω πολύ κι ας μην έχω μιλήσει) ευχαριστ για την οδηγία. Για να ξεκινήσω το ρουτ χρειάζεται να το έχω τικαρισμενο? Όχι, ε?

Και Εγω σε περιμενα....!!! Και να που μας εσκασες Μυτουλαα...!!! :lol::p

Εγω να δεις τι εχω διαβασειιιιιι..... Και εχω πραμααααααααα Ακομααααααα.........!!!!!! Αλλα δεν βιαζομαι....!!!

Αν σου πω οτι δεν θυμαμαι {αν το θελει} θα γελασεις....:worry::lol::p(??)

Οχι δεν χρειαζεται....:p

Αλλα θα σου χρειαστει στο μελλον αρκετες φορες....!!!

Εσυ κανε το για να το θυμασαι....!!! Και να μην το ξεχνας απο τωρα...!!! Nα το βαλεις εκει και αφησε το...!!!

Και αν δεν εισαι σιγουρη να το ελεγχεις,που και που....:!:

Μαλλον για να το ρωτας αυτο.... Παλια θα ειχες "Sony Ericsson" εσυ.... Ισως...???

Αν και λες πρωτη φορα σε "Αndroid"......:cry:

Edited by gorgiosalon

Λοιπόν θα παραδεχτώ οτι είναι το πρώτο εξυπνοτηλέφωνο που παιρνω. Χρησιμοποίησα αρκετα το μηλόφωνο του καλού μου αλλά δεν τα πολυγουστάρω ;) . Όμως αγάπησα το S (από μακρυα) και τωρα το SII και τα καταφερα επιτέλους κ το πήρα. Και γι'αυτό τοσον καιρό διαβαζω... (Θα με δείτε κ σην ομεγκα συντομα :happy: )

Αυτα, σόρυ για το οφ-τοπικ, παω για ρουτ!

Λοιπόν θα παραδεχτώ οτι είναι το πρώτο εξυπνοτηλέφωνο που παιρνω. Χρησιμοποίησα αρκετα το μηλόφωνο του καλού μου αλλά δεν { τα }πολυγουστάρω . Όμως αγάπησα το S (από μακρυα) και τωρα το SII και τα καταφερα επιτέλους κ το πήρα. Και γι'αυτό τοσον καιρό διαβαζω... (Θα με δείτε κ σην ομεγκα συντομα )

Αυτα, σόρυ για το οφ-τοπικ, παω για ρουτ!

Το {τα} < πληθυντικος > {+ αλλά δεν τα πολυγουστάρω..},κολλαει Σε < Μηλοφωνο & Καλο σου > (??:worry:??) Οχι... Να ξερω...

Αυτο με τον "Καλο σου" με τσακισε την Καρδιαααχχ....!!! :drool: Υπαρχει ακομα...(??:worry:??) Οχι ο "Καλος σου βρεεε"... Για {τα / το} μηλοφων{-α / ο},σου μιλαω....:lol: Αν και για την πλακιτσα... Το κανω εγω το "χιουμοροκαμακι" μου...:lol: Σε πειραζω Γλυκια μου....

Εσυ μου φαινεται οτι εχεις *ΑΣΤΡΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ*.....:!:

Εχεις κανενα νουμερο για "ΤΖΟΚΕΡ"...???? :lol:

Να σε δουμε και απο εκει....!!!! Οχι μονο εσενα... Ολους σας...!!! Αν και ολοι την Γνωριζουν πλεον...!!!!

Η **ΟΜΕGA Rom** EINAI ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΧΩΡΟ....!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ... ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ....:!: Σημερα ειχαμε και το φρεσκο "UpLOAD" της, απο τον δημιουργο της,"Γιαννη = ΙΟΑΤΗΕ" μιας Νεας "UpDate" εκδοσης...!!!! {New version "KJ3" OMEGA v6.0 + ΧΤ}

Kαλη σου παραμονη / συνεχεια / διαβασμα...!!!! Και θα σε περιμενουμε...!!!! Γεια χαρα....!!!

{Αφου μας διαβαζεις.... Θα το ξερεις το "χιουμορ" μου...(??) Και την Τρελοπαρεα μας,εκει στο Yπεροχο "OMEGA Rom-Thread"}

Edited by gorgiosalon

Μηπως ξερει κανεις;;;

Χρησιμοποιω go launcher και εχω βαλει και το 4key go locker αλλα την εικωνα που βαζω φοντο στη lockscreen μου τη βγαζει πλαγια.τι να κανω να τη βγαζει σωστα;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Το {τα} < πληθυντικος > {+ αλλά δεν τα πολυγουστάρω..},κολλαει Σε < Μηλοφωνο & Καλο σου > (??:worry:??) Οχι... Να ξερω...

Αυτο με τον "Καλο σου" με τσακισε την Καρδιαααχχ....!!! Υπαρχει ακομα...(??:worry:??) Οχι ο "Καλος σου βρεεε"... Για {τα / το} μηλοφων{-α / ο},σου μιλαω....:lol: Αν και για την πλακιτσα... Το κανω εγω το "χιουμοροκαμακι" μου...:lol: Σε πειραζω Γλυκια μου....

Εχεις κανενα νουμερο για "ΤΖΟΚΕΡ"...????

Να σε δουμε και απο εκει....!!!! Οχι μονο εσενα... Ολους σας...!!! Αν και ολοι την Γνωριζουν πλεον...!!!!

Η **ΟΜΕGA Rom** EINAI ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΧΩΡΟ....!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ... ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ....:!: Σημερα ειχαμε και το φρεσκο "UpLOAD" της, απο τον δημιουργο της,"Γιαννη = ΙΟΑΤΗΕ" μιας Νεας "UpDate" εκδοσης...!!!! {New version "KJ3" OMEGA v6.0 + ΧΤ}

Kαλη σου παραμονη / συνεχεια / διαβασμα...!!!! Και θα σε περιμενουμε...!!!! Γεια χαρα....!!!

{Αφου μας διαβαζεις.... Θα το ξερεις το "χιουμορ" μου...(??) Και την Τρελοπαρεα μας,εκει στο Yπεροχο "OMEGA Rom-Thread"}

δεν υπάρχεις ρε φίλε. Αμα έχεις τόση ενέργεια στα post. Όταν μεθάς πως είσαι :)

Δεν βλέπω σωτηρία με το NTFS :D

παιδια ποια η γνωμη σας για την miui εγω αημερα περασα αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1307266 καλη φαινεται
υπογραφή εκτός ορίων

Αυτο με τον "Καλο σου" με τσακισε την Καρδιαααχχ....!!! Υπαρχει ακομα... Οχι ο "Καλος σου βρεεε"... Για {τα / το} μηλοφων{-α / ο},σου μιλαω....:lol: Αν και για την πλακιτσα... Το κανω εγω το "χιουμοροκαμακι" μου...:lol: Σε πειραζω Γλυκια μου....

Εχεις κανενα νουμερο για "ΤΖΟΚΕΡ"...???? :lol:

Πάντα γελάω με τα ποστ σου φίλε Γιώργο! Το "δεν τα πολυγουστάρω" πήγαινε στα μηλο-κατασκευάσματα, κυρίως για την λογική της εταιρίας, όχι τιποτ'άλλο. Και ναι υπαρχει το μηλόφωνο αφου ο καλός μου το προτιμά:what: .

Στο θέμα μας, ολα οκ με το ρουτ, το μόνο που παρατήρησα είναι ότι μετα την ΚJ2 που πέρασα κάθε φορά που κάνω reboot μου ανακατεύει φακέλους-εικονίδια στις εφαρμογές. Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ελπίζω να φτιάξει.

δεν υπάρχεις ρε φίλε. Αμα έχεις τόση ενέργεια στα post. Όταν μεθάς πως είσαι :)

Δεν βλέπω σωτηρία με το NTFS :D

Μονιμος μεθυσμενος ειμαι βρεεεεε.....!!!! Δεν την αφηνω εγω την μπουκαλο απο τα χερια....:lol::p

Γεια σου ρε Μορτη Θοδωρακη....!!!! Που μου εισαι Πολιτης πλεον.....!!!

Και ετοιμος να τους "KILL EM ALL"....!!!!!! :!:

Καπου το διαβασα και με αρεσε αυτη η {Agglikoura..!!!}

Eρχεται και αυτη η Σωτηρια... Σιγα..σιγα... {Ntfs}...

Eχουν πεσει επανω της Μεγαλα Ταλεντα.... {Ελληνες και ξενοι....!!!}

Αν και το παρελθον,παρρον,μελλον της,ηταν και θα ειναι σκοτεινο...!!!!

παιδια ποια η γνωμη σας για την miui εγω αημερα περασα αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1307266 καλη φαινεται

Μόλις ετοιμαζόμουν να ρωτήσω και γω για miui μιας και είπα να δοκιμάσω για πρώτη φορά στον γαλαξία.

Και γω αυτη φλάσαρα πριν κανα δυο ώρες.

Μπορώ να πω οτι στην αρχή χάθηκα λίγο με τις ρυθμίσεις, τον launcher γενικα την διαφορετική διατάξη και λοιπά αλλά αρχίζει να μου αρέσει.

Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν η θερμοκρασία που χωρίς να ζορίσω το κινητό και απλά στήνοντας το δεν έπεφτε απο 40 βαθμούς!!! Βέβαια η θερμοκρασία που ένιωθα εγώ στο χέρι μου φαινόταν πολύ μεγαλύτερη. Επίσης μου έκανε και ένα γερό battery drain περίπου 40% μέσα σε μισή ώρα. Ολα αυτά βέβαια με τον kernel που φοράει.

Eυτυχώς, αφού πέρασα Siyah 2.1.1 εξαφανίστηκε αμέσως και η υπερθέρμανση και το battery drain.

Οπ'οτε όποιος την βάλει θα έλεγα να πάει κατευθείαν σε siyah

Κατα τ'αλλα το κινητό πραγματικά πετάει και ειναι πολύ smooth, με όμορφα-απλά γραφικά. Επίσης στο quadrant πήρα score ~4500, χωρίς overclock, ενώ h ram ξεκινάει με πάνω απο 500! mb ελέυθερα.

'Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε...Το porting καλά κρατεί...Για να μη μιλήσω για cyanogen βέβαια....Πάρτε μια γεύση...http://www.youtube.com/watch?v=gprFhdxBInw

Αυτά είναι...

Καλησπερα παιδια ηθελα να σας ρωτησω κατι για ενα παιχνιδι.Εχει κανεις βαλει το brothers in arm 2?To εκανα εγκατασταση και οταν αρχιζει ολα τα γραφικα ειναι ασπρα ενω στο menu ολα ειναι καλα.Σημερα εβαλα το chainfire 3D.Μηπως φταει αυτο???

Στο θέμα μας, ολα οκ με το ρουτ, το μόνο που παρατήρησα είναι ότι μετα την ΚJ2 που πέρασα κάθε φορά που κάνω reboot μου ανακατεύει φακέλους-εικονίδια στις εφαρμογές. Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ελπίζω να φτιάξει.

Με καθε επιφυλαξη, δοκιμασε να κανεις ενα wipe cache του launcher απο τις εφαρμογες

Καλησπερα παιδια ηθελα να σας ρωτησω κατι για ενα παιχνιδι.Εχει κανεις βαλει το brothers in arm 2?To εκανα εγκατασταση και οταν αρχιζει ολα τα γραφικα ειναι ασπρα ενω στο menu ολα ειναι καλα.Σημερα εβαλα το chainfire 3D.Μηπως φταει αυτο???

Προφανώς δεν είναι συμβατό με το κινητό.σε μένα το κάνε στο Spiderman αυτό.όταν το είχα βάλει το μενού ήταν οκ αλλά τα γραφικά του ήταν άσπρα.θέλει ψάξιμο για να βρεις την σωστή version. :)

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Προφανώς δεν είναι συμβατό με το κινητό.σε μένα το κάνε στο Spiderman αυτό.όταν το είχα βάλει το μενού ήταν οκ αλλά τα γραφικά του ήταν άσπρα.θέλει ψάξιμο για να βρεις την σωστή version. :)

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Αστα να πανε φιλε freddaras.Πριν που εβαλα και το need for speed hot pursuit παλι μου επαιζε με ασπρα γραφικα και εβαλα απο chainfire το plugin powervr και τελικα επαιξε.Τι να πω..Θα το παλεψω μηπως παιξει κ αυτο.Σε ευχαριστω πολυ παντως.

Μόλις ετοιμαζόμουν να ρωτήσω και γω για miui μιας και είπα να δοκιμάσω για πρώτη φορά στον γαλαξία.

Και γω αυτη φλάσαρα πριν κανα δυο ώρες.

Μπορώ να πω οτι στην αρχή χάθηκα λίγο με τις ρυθμίσεις, τον launcher γενικα την διαφορετική διατάξη και λοιπά αλλά αρχίζει να μου αρέσει.

Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν η θερμοκρασία που χωρίς να ζορίσω το κινητό και απλά στήνοντας το δεν έπεφτε απο 40 βαθμούς!!! Βέβαια η θερμοκρασία που ένιωθα εγώ στο χέρι μου φαινόταν πολύ μεγαλύτερη. Επίσης μου έκανε και ένα γερό battery drain περίπου 40% μέσα σε μισή ώρα. Ολα αυτά βέβαια με τον kernel που φοράει.

Eυτυχώς, αφού πέρασα Siyah 2.1.1 εξαφανίστηκε αμέσως και η υπερθέρμανση και το battery drain.

Οπ'οτε όποιος την βάλει θα έλεγα να πάει κατευθείαν σε siyah

Κατα τ'αλλα το κινητό πραγματικά πετάει και ειναι πολύ smooth, με όμορφα-απλά γραφικά. Επίσης στο quadrant πήρα score ~4500, χωρίς overclock, ενώ h ram ξεκινάει με πάνω απο 500! mb ελέυθερα.

+1 ..ειναι βασισμενη στο 2.3.7 πολυ σταθερη γρηγορη..το μονο μείον που της βρήκα ειναι οτι ι μπαταρια ειναι 2-3% χειροτερη απο τις αλλες rom που κυκλοφορουν ειδικά σε deep sleep αν και δεν βρηκα τι φταιει ...αλλα εχουν κανει καλη δουλεια ειδικα με τα lock screen που τα λατρεψα..απλα αμεση αλλαγη kernel γιατί ψηνεις παϊδάκια πανω του..

Αστα να πανε φιλε freddaras.Πριν που εβαλα και το need for speed hot pursuit παλι μου επαιζε με ασπρα γραφικα και εβαλα απο chainfire το plugin powervr και τελικα επαιξε.Τι να πω..Θα το παλεψω μηπως παιξει κ αυτο.Σε ευχαριστω πολυ παντως.

εγω μολις εβαλα το chainfire μου βρηκε το galaxy on fire 2 που εψαχνα. εκανα εγκατασταση με αγορασμενη την πληρη εκδοση και ολα οκ αλλα απο εκει και περα δεν μπορω να βρω αλλα παιχνιδια πχ nfs hot pursuit και κανα δυο ακομα. στο pc στο market λεει οτι δεν ειναι συμβατα και στο κινητο δεν τα βρισκει καν τα παιχνιδια. το galaxy on fire δεν θυμαμαι καν πως το βρηκα (μαλλον κατα τυχη ) μπορει να βοηθησει καποιος για το πως θα βρω κανενα ακομα παιχνιδι? ευχαριστω. :)

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)