Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Θα ήθελα μια βοήθεια από τους πιο έμπειρους σχετικά με το Rooting του S2 μου.

Κατ αρχήν το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από εξωτερικό και πατώντας #*1234# μου βγάζει τα εξής στοιχεία:

PDA: I9100XWKG1

PHONE: I9100XXKG1

CSC: I9100XEFKG2

Από το site xda developers βρήκα τα εξής που πρέπει να κατεβάσεις για το root:

XWKG1

Firmware info

PDA:XWKG1

PHONE: XXKG1

Date: 05/07/2011

Android 2.3.3

XEF (France): link1

TUR (Turkey): link2

ITV (Italy): link3

XWKG1 Stock Kernel:link4

Από ότι καταλαβαίνω εγώ θα πρέπει να κατεβάσω το πρώτο (XEF France) μιας και ταιριάζει με το CSC code μου ενώ όπως και να έχει κατεβάζω και το XWKG1 Stock Kernel.

Αυτό που κάνω στην συνέχεια είναι ότι περνάω το custom firmware με το Odin, μετά το stock kernel για να μην εμφανίζεται το κίτρινο τρίγωνο και το τηλέφωνο είναι rooted.

Το συγκεκριμένο firmware είναι version 2.3.3 και το πρόβλημα μου είναι τι κάνω αν θέλω να κάνω update (όχι από Kies) ???

Από το samfirmware βλέπω ότι υπάρχουν firmwares με version 2.3.4 και 2.3.5 αλλά δεν είμαι σίγουρος πιο μπορώ να κατεβάσω για το τηλέφωνο μου για να μην δημιουργηθεί θέμα με το update

Έχει πχ στον πίνακα με τα Europe Samsung I9100 Firmwares το εξής:

Europe Firmware .PIT Android Date CSC

I9100XXKG2 EXT4.PIT 2.3.4 2011 July 12 MULTI-CSC-OXAKG2

ή και το

I9100XXKI3 EXT4.PIT 2.3.5 2011 September 15 CSC-OXAKI3

Από το letter code (XX) στο site xda developers είδα ότι το XX letter code σημαίνει ότι είναι για τις χώρες:

XX---> Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, United Kingdom

1) Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα παραπάνω ή πρέπει να ταιριάζει το CSC Code???

2) μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω το CSC code?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια

θα βαλεις το λειτουργικο που θες μεσω οντιν αυτα που βλεπεις στο samfirmware δεν ειναι καστομ ειναι στοκ ρομ διαφορων χωρων

βεβαια θα κρατησεις την ρομ που εχεις τωρα καβα ωστε αν χρειαστεις ποτε εγγυηση να την πεταξεις πανω μετα με ενα usb-jig να μηδενισεις τον μετρητη φλασαρισματος και καθαρισες

αυτο που ειδες με το χχ αφορα το pda και οχι το csc.εφοσον δε σε νοιαζει αν θα κανεις update απο το κιες βαλε το τελευταιο λειτουργικο που θα βρεις στο samfirmware 2.3.5 και καθαρισες με το αντιστοιχο ρουτ κερνελ γιατι ως γνωστο no roo-no party

στα stikies του θρεντ του γαλαξια 2 μπορεις να βρεις και αλλες πληροφοριες

το csc δε παιζει κανεναν απολυτος ρολο τοσο σοβαρο ωστε να σκεφτεσαι τι να βαλεις στο οντιν

Edited by mantzaros

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδες το εχω πολυ καιρο το προβλημα αλλα ελεγα οτι ειναι θεμα ρομ και δεν το εψαξα..αλλα τωρα μετα απο καιρο εχοντας αλλαξει ενα σορο τζιφος..δεν μπορω να στειλω μειλ με την εφαρμογη του κινητου...ξερει κανεις τι παιζει;επισεις δεν μου ανανεωνει τα μειλ παντα..οποτε θελει..φταιει που εχω βγαλει εφαρμογες?το Google ας πουμε το εχω βγαλει..

ευχαριστω :D

ρε παιδες το εχω πολυ καιρο το προβλημα αλλα ελεγα οτι ειναι θεμα ρομ και δεν το εψαξα..αλλα τωρα μετα απο καιρο εχοντας αλλαξει ενα σορο τζιφος..δεν μπορω να στειλω μειλ με την εφαρμογη του κινητου...ξερει κανεις τι παιζει;επισεις δεν μου ανανεωνει τα μειλ παντα..οποτε θελει..φταιει που εχω βγαλει εφαρμογες?το Google ας πουμε το εχω βγαλει..

εχεις κανει τις ρυθμισεις για του διακομιστες εισερχομενης και εξερχομενης?

Sent from my iphone 4?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

εχεις κανει τις ρυθμισεις για του διακομιστες εισερχομενης και εξερχομενης?

Sent from my iphone 4?

ρυθμισεις για τους διακομιστες εχ

ει μονο για τα εισερχομενα και απλα βαζεις το μειλ και τον κωδικο..δεν βλεπω κατι αλλο στις ρυθμισεις λογαριασμου :wacko:

ρυθμισεις για τους διακομιστες εχ

ει μονο για τα εισερχομενα και απλα βαζεις το μειλ και τον κωδικο..δεν βλεπω κατι αλλο στις ρυθμισεις λογαριασμου :wacko:

στις ρυθμισεις λογαριασμου εχει την επιλογη για ρυθμισεις εξερχομενης...βαλε τον διακομηστη και ξαναδοκιμασε..

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

στις ρυθμισεις λογαριασμου εχει την επιλογη για ρυθμισεις εξερχομενης...βαλε τον διακομηστη και ξαναδοκιμασε..

Sent from my iphone 4

το εκανα τιποτα..αυτο μου γραφει

This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed.

:(

το εκανα τιποτα..αυτο μου γραφει

This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed.

:(

μου το ειχε κανει κ εμενα στο παρελθον και αν θυμαμαι καλα ο λογος ηταν οτι δεν ειχα βαλει user και pass στις ρυθμισεις διακομιστη

εξερχομενων...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

φιλε μου γιατι δεν βαζεις το mail droid να βρεις την υγειά σου???:)

εγω απο την ωρα που το εβαλα κανω πραγματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

το πρόγραμμα με το τελευταιο update κανει ΠΑΠΑΔΕΣ!!!! πραγματικά ομως!:)

με την εφαρμογη του κινητου ειχα και εγω πολλα θεματα!

πχ έστελνα κατι σε n8 και δεν μπορουσε να το ανοιξει αυτος που το ειχε!

προχθες εστειλα μια εφαρμογη σε εναν φιλο μου που εχει τον πρωτο γαλαξια με στοκ μαιλ !

δεν επαιρνε το συνημμένο με τιποτα!

μολις το εστειλα με mail droid ολα jet!

MOΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ!!!

για μενα μετα απο αυτη την εφαρμογη πραγματικα το χαος! δεν ασχολούμαι καν με τις στοκ εφαρμογες!

εχει push επανέρχεται μετα απο φορματ με το τιτανιουμ και γενικα λύθηκαν ολα τα προβληματα που ειχα!

υπαρχει ελευθερη στο μαρκετ:):)

προχθες εστειλα μια εφαρμογη σε εναν φιλο μου που εχει τον πρωτο γαλαξια με στοκ μαιλ !

MOΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ!!!

για μενα μετα απο αυτη την εφαρμογη πραγματικα το χαος! δεν ασχολούμαι καν με τις στοκ εφαρμογες!

εχει push επανέρχεται μετα απο φορματ με το τιτανιουμ και γενικα λύθηκαν ολα τα προβληματα που ειχα!

να σαι καλα ρε μαν δεν την ηξερα τη συγκεκριμενη...ειχα δοκιμασει παλιοτερα το Κ9 αλλα δεν με ενθουσιασε...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Το κατέβασα έβαλα το mail μου και πάτησα auto setup.Μετά τι κάνω,τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή,τι άλλες ρυθμίσεις θέλει;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

παιδιά έβαλα τον ice sandwich launcher και η γραμματοσειρά είναι κάπως περίεργη..ο launcher όμως καλός..μπορώ να αλλάξω μόνο τη γραμματοσειρά?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

θα την δοκιμασω και θα σου πω..σε ευχαριστω παρα πολυ :):):):)

Όσοι διαθέτετε εκτός απο Galaxy Sii και iPad, δείτε πόσο εύκολα γίνεται η μεταφορα βίντεο και γενικά ολων των αρχείων απο τη μια συσκευη στην αλλη, στο βιντεάκι που ετοίμασα.

Το μόνο που χρειαζεται στο iPad ειναι η κλασική εφαρμογη Good Reader που χρησιμοποιείται σαν file explorer. Βεβαίως απαιτηται να ειναι και δυο συσκευές συνδεδεμένες στο ίδιο wifi.

Το galaxy ειναι άπαιχτο σε τέτοια πράγματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρααα!!

Δύο ερωτήσεις...

Α) Έστω ότι μετά απο φλασάρισμα χάνουμε τον efs φάκελο. Αν έχουμε CMW backup της προηγούμενης ROM κρατημένο και κάνουμε restore θα επανέλθει και ο efs και θε είναι όλα κομπλέ, ή πρέπει να έχουμε ξεχωριστό backup του efs?

B) Που μπορώ να βρω τις stock εφαρμογές για την ΚΙ3??

Ευχαριστώ.. :)

Samsung Galaxy S2

Rom: Omega v23

Καλημέρααα!!

Δύο ερωτήσεις...

Α) Έστω ότι μετά απο φλασάρισμα χάνουμε τον efs φάκελο. Αν έχουμε CMW backup της προηγούμενης ROM κρατημένο και κάνουμε restore θα επανέλθει και ο efs και θε είναι όλα κομπλέ, ή πρέπει να έχουμε ξεχωριστό backup του efs?

B) Που μπορώ να βρω τις stock εφαρμογές για την ΚΙ3??

Ευχαριστώ.. :)

Α) Πρεπει να εχεις backup.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Να κάνω μία ερώτηση? Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή με το Smart Actions που θα έχει το new Razr... πολύ θα μου άρεσε κάτι αντίστοιχο για το S2!

Εννοώ να κάνει διάφορα actions ανάλογα με το μέρος που είσαι την ώρα κτλ... πχ να ενεργοποιεί το wifi όταν μπαίνω σπίτι ή να απενεργοποιεί τους ήχους στο γραφείο κτλ κτλ...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου.

Edited by ioathe
Διπλο post

Εννοώ να κάνει διάφορα actions ανάλογα με το μέρος που είσαι την ώρα κτλ... πχ να ενεργοποιεί το wifi όταν μπαίνω σπίτι ή να απενεργοποιεί τους ήχους στο γραφείο κτλ κτλ...
Να αποφευγεις τα διπλα post θα φας παρατηρηση απο τους moderator.Γι'αυτο υπαρχει το κουμπι τροποποιηση:!:

παιδια εχω ενα προβλημα καφε φορα που εφτιαχνα μια αναθμηση(οχι επισημη εννοειται!!!)μετα ολες μου της εφαρμογες της επαναφερω με τιτανιουμ και μετα τα κανο επισηναψη στο μαρκετ για να φαινονται στο μαρκετ για τυχον αναβαθμισης τωρα ομως με νεο μαρκετ δεν μου ανεβαζει στο μαρκετ ξερει κανεις τιποτα???

Δοκιμασε να πας στις ρυθμισεις->διαχειριση εφαρμογων->ολα και επελεξε το market.

Σβησε την μνημη cache και δεδομενα και δοκιμασε ξανα

Εχει περάσει κανείς την I9100XWKJ3?? Εχει Ελληνικά?

Εχει Ελληνικά αλλα δεν εχει τιποτα αλλο, ουτε jkay ακομα - ουτε theme κτλ.

Την αλλη βδομαδα προς το τελος πιστεύω να τα εχω κάνει ολα αυτα συμβατά με την Omega.

παιδιά έβαλα τον ice sandwich launcher και η γραμματοσειρά είναι κάπως περίεργη..ο launcher όμως καλός..μπορώ να αλλάξω μόνο τη γραμματοσειρά?

Καλοπροαίρετα σε συμβουλεύω να μην κάνεις την ίδια ερώτηση σε 2 θέματα.

Μπορείς να βάλεις οτι γραμματοσειρά θέλεις, κυκλοφορούν πάρα πολλές,

στο Omega Files έχω ανεβάσει μερικές.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Εχει Ελληνικά αλλα δεν εχει τιποτα αλλο, ουτε jkay ακομα - ουτε theme κτλ.

Την αλλη βδομαδα προς το τελος πιστεύω να τα εχω κάνει ολα αυτα συμβατά με την Omega.

Καλοπροαίρετα σε συμβουλεύω να μην κάνεις την ίδια ερώτηση σε 2 θέματα.

Μπορείς να βάλεις οτι γραμματοσειρά θέλεις, κυκλοφορούν πάρα πολλές,

στο Omega Files έχω ανεβάσει μερικές.

Πότε με το καλό αν επιτρέπεται η kj2;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Βγήκε και η καινουρια v3.0 check rom revolution....εντελως αδια...μολις 290mb....

http://checkrom.com/threads/checkrom-revolutionhd-v3-0-xwkj2-stability-redefined.205/

Μετά από δοκιμή μπορώ ναι πω πως είναι στα ίδια επίπεδα με κρικέλο...

Μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορη....και πιο σμουθ...Την δοκιμάζω με τον 2.1.1

Το swype υποστηρίζει κανονικά τα ελληνικά...

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί, έχω κάνει το 1ο root με τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ αλλά τώρα θέλω να κάνω το 2ο (cfroot). Πώς ακριβώς γίνεται; Unroot από τον 1ο τρόπο και μετά root με τον δεύτερο;

Λέει μετά να κατεβάσω από εδώ το αντίστοιχο της συσκευής μου CF-Root-SGS2_XW_XEU_XXX-v3.7-CWM3.zip, (σε μένα το XXX είναι KI4) αλλά δεν το βρίσκω ακριβώς όπως περιγράφεται, υπάρχουν κάνα δυο αλλά όχι XEU αλλά ΝΕΕ. Ποιό είναι το σωστό;

Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί, έχω κάνει το 1ο root με τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ αλλά τώρα θέλω να κάνω το 2ο (cfroot). Πώς ακριβώς γίνεται; Unroot από τον 1ο τρόπο και μετά root με τον δεύτερο;

Λέει μετά να κατεβάσω από εδώ το αντίστοιχο της συσκευής μου CF-Root-SGS2_XW_XEU_XXX-v3.7-CWM3.zip, (σε μένα το XXX είναι KI4) αλλά δεν το βρίσκω ακριβώς όπως περιγράφεται, υπάρχουν κάνα δυο αλλά όχι XEU αλλά ΝΕΕ. Ποιό είναι το σωστό;

αντε βρε παλικαρια την ιδια ερωτηση εχω και εγω πρεπει να κανω πρωτα root και μeta cfroot?

και οταν λετε αυτο τι ενοειτε με το τα ριχνεις?

Αν θέλεις cwm κατεβάζεις αυτό http://www.megaupload.com/?d=K88WQZH7 και το κάνεις extract. Τα δύο αρχεία που βγαίνουν τα ρίχνεις στο τηλέφωνο (το cwm manager.apk και το zimage)

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

μπορειτε να κανετε κανονικα cfroot χωρις να κανετε unroot...

οταν λεμε τα ριχνουμε εννουμε τα κανουμε copy στη συσκευη..

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)