spyrusb Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το s2 περίπου δυόμιση χρόνια. Σήμερα το πρωί ενώ χρησιμοποιούσα το internet, το κινητό κόλλησε. Έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα και πάτησα το power για να ανοίξει. Το κινητό κολλάει στον λογότυπο της smasung και δεν μπορεί να ανοίξει με τίποτε. Έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία αλλά πάλι το ίδιο. Είναι κολημμένο στον λογότυπο. Μία βοήθεια παρακαλώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) @gvala μπα...εκανα οτι μου ειπες,αλλα στο παρατεταμενο πληκτρου στο bt,βγαινει το voicetalk παροτι μεσα απο τις επιολογες του,εχω απενεργ/ση τα παντα. Edited January 18, 2014 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το s2 περίπου δυόμιση χρόνια. Σήμερα το πρωί ενώ χρησιμοποιούσα το internet, το κινητό κόλλησε. Έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα και πάτησα το power για να ανοίξει. Το κινητό κολλάει στον λογότυπο της smasung και δεν μπορεί να ανοίξει με τίποτε. Έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία αλλά πάλι το ίδιο. Είναι κολημμένο στον λογότυπο. Μία βοήθεια παρακαλώ πολύ. Μπες recovery και κάνε clear cache... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Μπες recovery και κάνε clear cache... Πάτησα ταυτόχρονα power-home-volume up. Μετά πάτησα στο wipe cache partition. Κατόπιν έκανα reboot αλλά πάλι τα ίδια, το τηλέφωνα έχει κολήσει στο λογότυπο της samsung. Πρέπει να πατήσω τώρα wipe data/factory reset; Έτσι όμως δεν θα χάσω αρχεία, επαφές κ.λ.π.; Χάνω και το root έτσι δεν είναι; Την εξωτερική κάρτα μνήμης να την βγάλω από την συσκευή πριν κάνω το βήμα αυτό; Μια επιβεβαίωση παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. Edited January 18, 2014 by spyrusb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Πάρε nandroid backup, μετά μπορείς με το nandroid manager να κάνεις restore συγκεκριμένα πράγματα όπως εφαρμογές, sms κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Πάρε nandroid backup, μετά μπορείς με το nandroid manager να κάνεις restore συγκεκριμένα πράγματα όπως εφαρμογές, sms κλπ... Πως θα πάρω backup αφού το κινητό μου δεν ανοίγει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Από recovery mode... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Από recovery mode... Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως γίνεται αυτό; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 @gvala μπα...εκανα οτι μου ειπες,αλλα στο παρατεταμενο πληκτρου στο bt,βγαινει το voicetalk παροτι μεσα απο τις επιολογες του,εχω απενεργ/ση τα παντα. Αν είσαι rooted τότε πάγωσε το voicetalk και θα δουλέψει. Αν δεν είσαι, είναι μια καλή ευκαιρία να γίνεις :) Αλλοιώς δες αν υπάρχει επιλογή για το voicetal (μέσα από ρυθμίσεις->εφαρμογές) να καθαρίσεις προεπιγμένες ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως γίνεται αυτό; Ευχαριστώ πολύ. αφου εισαι ρουτ στο ρεκοβερυ εχει επιλογη για μπακαπ,τουλαχιστον στις customrom εχει.απλως μετα κανε ρεστορ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως γίνεται αυτό; Ευχαριστώ πολύ. Μπαίνεις στο custom recovery και υπάρχει επιλογή backup Στην συνέχεια δοκιμάζεις factory reset... Έτσι δεν χάνεται το root. Επαναφέρεις ότι θες επιλεκτικά απο το nandroid backup σου... Αν δεν σου δουλέψει και αυτό, τότε σε βλέπω για Odin... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μπαίνεις στο custom recovery και υπάρχει επιλογή backup Στην συνέχεια δοκιμάζεις factory reset... Έτσι δεν χάνεται το root. Επαναφέρεις ότι θες επιλεκτικά απο το nandroid backup σου... Αν δεν σου δουλέψει και αυτό, τότε σε βλέπω για Odin... Όταν πατάω μαζί volume up-power-home βγαίνει μια καρτέλα που λέει: reboot system now Apply update from ADB Apply update from external storage Wipe data/factory reset Wipe case partition Apply update from cache. Back up που έχει για να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Αν είσαι rooted τότε πάγωσε το voicetalk και θα δουλέψει. Αν δεν είσαι, είναι μια καλή ευκαιρία να γίνεις :) Αλλοιώς δες αν υπάρχει επιλογή για το voicetal (μέσα από ρυθμίσεις->εφαρμογές) να καθαρίσεις προεπιγμένες ρυθμίσεις. το voice δεν εμφανιζεται καθολου στις εφαρμογες. απο ποιο μενου καθοριζω τις default επιλογες για καθε αρχειο/υπηρεσια/ **update ok...τελικα υπαρχει στις εφαρμογες,αλλα οχι σαν voicetalk,αλλα σαν "φωνητικες εντολες". το εκανα ανενεργο και πια με 2 κλικ στο bt,ανοιγει το cyberon. thx... Edited January 18, 2014 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Όταν πατάω μαζί volume up-power-home βγαίνει μια καρτέλα που λέει: reboot system now Apply update from ADB Apply update from external storage Wipe data/factory reset Wipe case partition Apply update from cache. Back up που έχει για να κάνω; Είσαι με stock recovery? Τον ήπιες τότε, κάνε wipe data και χάσε ότι δεν έχεις συγχρονισμένο... :X Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Εαν μπει σε download mode και περασει με odin ενα cwm λετε να του το περασει ή θα πρεπει να ολοκληρωθει το reboot για να περαστει?? Δεν ξερω....μια ιδεα ειπα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Εαν μπει σε download mode και περασει με odin ενα cwm λετε να του το περασει ή θα πρεπει να ολοκληρωθει το reboot για να περαστει?? Δεν ξερω....μια ιδεα ειπα..... ασφαλώς, θα μπορούσε να βάλει philz με Odin, και στην συνέχεια να μπει recovery... πολύ βαβούρα για το τίποτα... απο την στιγμή που κανονικά θα πρέπει να έχει sync επαφές, κτλ και ενεργοποιημένο το backup με google, μια που ήταν τόσο καιρό με stock... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Εδώ και δύο ημέρες το κινητό μου έχει κολλήσει και δείχνει ότι φορτίζει συνέχεια. [ATTACH]40151[/ATTACH] Με ένα έλεγχο που έκανα στην μπαταρία βγάζει στην υγεία Over Voltage [ATTACH]40152[/ATTACH] ενώ δεν μπαίνει ποτέ σε Sleep Mode ο επεξεργαστής. [ATTACH]40153[/ATTACH] Έριξα μια ματιά εδώ και μάλλον τελικά θα πάω για Flex Cable Replacement. To έχει δοκιμάσει κανείς από εδώ μέσα; Φαίνεται αρκετά εύκολο σαν διαδικασία αρκεί να πιάνουν λίγο τα χέρια μας και πιστεύω πως τέτοιο πρόβλημα δεν θα έχω. Το θέμα είναι ότι βλέπω 3 διαφορετικά revisions. Πως διαλέγω; Στην τύχη; Αγοράζω το νεότερο; Και πριν προχωρήσω σε αγορά κάτι άλλο να κάνω; Και το πιο βασικό. ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏ;;;; Δεν έχω σημάδια ζέστης ούτε όταν φορτίζει. Ευχαριστώ. Edited January 20, 2014 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Εδώ και δύο ημέρες το κινητό μου έχει κολλήσει και δείχνει ότι φορτίζει συνέχεια. [ATTACH]40151[/ATTACH] Με ένα έλεγχο που έκανα στην μπαταρία βγάζει στην υγεία Over Voltage [ATTACH]40152[/ATTACH] ενώ δεν μπαίνει ποτέ σε Sleep Mode ο επεξεργαστής. [ATTACH]40153[/ATTACH] Έριξα μια ματιά εδώ και μάλλον τελικά θα πάω για Flex Cable Replacement. To έχει δοκιμάσει κανείς από εδώ μέσα; Φαίνεται αρκετά εύκολο σαν διαδικασία αρκεί να πιάνουν λίγο τα χέρια μας και πιστεύω πως τέτοιο πρόβλημα δεν θα έχω. Το θέμα είναι ότι βλέπω 3 διαφορετικά revisions. Πως διαλέγω; Στην τύχη; Αγοράζω το νεότερο; Και πριν προχωρήσω σε αγορά κάτι άλλο να κάνω; Και το πιο βασικό. ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏ;;;; Δεν έχω σημάδια ζέστης ούτε όταν φορτίζει. Ευχαριστώ. Όντως μάλλον για την καλωδιοταινία πας. Αν πιάνουν τα χέρια σου το κάνεις μόνος. Για το revision εγώ θα έπαιρνα το νεότερο. Αλλιώς αν θες να πάρεις το ίδιο, άνοιξε το κινητό και δες μήπως έχει σήμανση επάνω στο παλιό. Επειδή βραχυκυκλώνει την μπαταρία, καλό είναι να μη το χρησιμοποιείς, μέχρι να το φτιάξεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 To ακόμη πιο περίεργο είναι ότι εδώ και καμιά ώρα σταμάτησε μόνο του. [ATTACH]40156[/ATTACH] [ATTACH]40157[/ATTACH] [ATTACH]40158[/ATTACH] Βέβαια δεν το έχω βάλει ακόμη να φορτίσει που πολύ φοβάμαι ότι θα ξανακάνει τα ίδια.... Τώρα το να μην το χρησιμοποιώ είναι το δύσκολο μέρος. Βέβαια εγώ το παρήγγειλα καλού κακού και βλέπω... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Παιδια ειμαι σε 4,1,2 σκανδιναβικη και εδω και λιγο καιρο μου συμβαινει το εξης περιεργο.. Το σημα του τηλεφώνου χάνετε απροειδοποιητα και το σημα εκτος δικτυου εμφανίζεται... Μετα απο επανεκκινηση το κινητό έχει σήμα κανονικα... Μερικές φορες ξαναέρχεται αν πιέσω απαλα κατω απο την καμερα, εκει δηλαδη που ειναι η sim αν βγαλουμε το καπακι! Είναι θέμα του κινητου πιστευετε ή φταίει η παλαιότητα της σιμ μου? Ειναι 6 χρονών σίγουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλημέρα, Από σήμερα το πρωί το κινητό σταμάτησε να φορτίζει. Δοκίμασα κ με τον δικό του φορτιστή, καλώδιο USB sto laptop και τον φορτιστή του Note 2 αλλά δεν. Δείχνει τον κεραυνό οτι ξεκίνησε η φόρτιση αλλά το ποσοστό δεν αλλάζει. Τι φταίει ; τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλημέρα, Από σήμερα το πρωί το κινητό σταμάτησε να φορτίζει. Δοκίμασα κ με τον δικό του φορτιστή, καλώδιο USB sto laptop και τον φορτιστή του Note 2 αλλά δεν. Δείχνει τον κεραυνό οτι ξεκίνησε η φόρτιση αλλά το ποσοστό δεν αλλάζει. Τι φταίει ; τι κάνω; Δοκίμασε αν βρεις και άλλη μπαταρία. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δοκίμασε αν βρεις και άλλη μπαταρία. .. Λες να είναι η μπαταρία; Το θέμα είναι ότι πρέπει να παραγγείλω μπαταρία γιατί δεν έχω....... Δεν ξέρω τι να κάνω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 ..τα χιλιασαμε...σε σελιδες. offtopic.ok. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Λες να είναι η μπαταρία; Το θέμα είναι ότι πρέπει να παραγγείλω μπαταρία γιατί δεν έχω....... Δεν ξέρω τι να κάνω..... Έχει φθηνές το ebay αλλά κάνουν μέρες να έρθουν. Αν δεις ότι φταίει η μπαταρία αγοράζεις μετά μια επίσημη και είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts