Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γειά σας εχω το Samsung Galaxy SII GT I9100 2.3.5 I9100XXXK13, and Kernel 2.6.35 7-I9100XXK13-VL577579 se.infra@SEP-55#2φοράει gingerbread.XXK13. Μου το έστειλαν δώρο από το Λουξεμβουργο. μίλησα με την SAmsung μου είπαν μεσω kies μπορώ να εχω jelly bean 4.1.2. Μόλις το σύνδεσω με το kies συχρονιζει κάνει backup αλλά γράφει ότι δεν μπορεί να γίνει update γιατί όλα είναι XK13. Η Vodafone λέει να το στείλω αθήνα και εάν και τεχνικός μου είπε ότι θα προσπαθήσει να κατεβάσει προγράμματα να μου πει πόσο θα κοστίσει και μιλάει για root που δεν θέλω να κάνω για να μην χάσω την εγγύηση. θέλω εάν κάποιος γνωρίζει μια λύση σίγουρη και ασφαλή να κάνει τον κόπο να γραψω μια αναλυτική περιγραφή γιατί είναι λίγο κινέζικα για εμένα ώστε να το κάνω μονη μου. . είμαι ψυχολόγος και το τηλ το χρησιμοποιώ στην δουλειά μου εχω πολλές εφαρμογές ιατρικές ψυχιατρικές ψυχολογίας και δεν θέλω να τις χάσω . εχω κάνει back up g cloud και τις εφαρμογές. επίσης εχω βάλει το protect της Vodafone αμα κλαπεί να κλείσει λόγω ιατρικού απορρήτου. εάν υπάρχει τρόπος σας παρακαλώ δώστε τα φώτα γιατί με βλέπω με gingerbread δεν με χαλάει αλλά πολλές νέες εφαρμογές που θέλω μου γράφουν οτι δεν τις υποστηρίζει το τηλ μου

σας ευχαριστώ !!!

To kies λογικά πρέπει να στην δώσει ,δεν βρίσκω λόγο για να μην το κάνει , με OTA( over the air ) προσπάθησες ?

Μπορείς να την βάλεις μόνη σου οδηγίες υπάρχουν εδω όπως και πολλά βιντεο στο youtube.

Το firmware που πρέπει να κατεβάσεις θα το βρεις εδω ,πάρε ενα backup αυτά που χρειάζεσαι ( sms -mms -apps - contacts και γενικα οτι θελεις απο την εσωτερική μνήμη ) και προχώρα .

Samsung galaxy s21+

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, εχω μια άλλη σκέψη μήπως να κατεβαζα το firmware της Ελλάδας και μετά να συνδεόμουνα στο ΚIES ? Και να το θεωρουσε ελληνικό ? παιζει αυτό ? αυτη η λυση που μου λες δεν ειναι rooting ετσι ?

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, εχω μια άλλη σκέψη μήπως να κατεβαζα το firmware της Ελλάδας και μετά να συνδεόμουνα στο ΚIES ? Και να το θεωρουσε ελληνικό ? παιζει αυτό ? αυτη η λυση που μου λες δεν ειναι rooting ετσι ?

όχι δεν χρειάζεται root

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Αυτό με το kies και το firmware δεν γίνεται ,και δεν εχει και καμία σχέση .Να σου υπενθυμίσω οτι βάζοντας firmware άλλης χώρας από αυτή του τηλεφώνου, η εγγύηση παύει να ισχύει .

Δεν χρειάζεται root για να περάσεις επίσημο firmware , και δεν είναι κάτι δύσκολο .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα ομως το CSC του κινητου είναι Ι9100ΟΧΑΚ13 (που απο οτι ειδα σημαινει all europe) οποτε μηπως δεν ειναι ετσι το θεμα με το firmware ? καποιος άλλος προτεινε αυτην την λύση σε παρόμοια περιπτωση (δεν ξερω εαν αυτο σημαινει rooting ), δηλαδή αλλάζεις με ενα πρόγραμμα το CSC και

changed the CSC from KOR to XEU which is UK/Ireland using an app in the Play Store, search for CSC....

-this will factory reset the phone

2. Downloaded the official ICS firmware for XEU check here SamMobile Firmware Page

3. Flash using Odin using instructions from The Realm of Facts!!

4. και κανεις την αναβαθμιση

το αρχικο του μηνυμα εαν σε ενδιαφερει

darengive είναι το ονομα του στο φορουμ

http://androidforums.com/samsung-galaxy-s2-international/526914-kies-says-your-device-does-not-support-software-upgrading-via-kies-when-phone-connected.html#post4420356

Γειά σας εχω το Samsung Galaxy SII GT I9100 2.3.5 I9100XXXK13, and Kernel 2.6.35 7-I9100XXK13-VL577579 se.infra@SEP-55#2φοράει gingerbread.XXK13. Μου το έστειλαν δώρο από το Λουξεμβουργο. μίλησα με την SAmsung μου είπαν μεσω kies μπορώ να εχω jelly bean 4.1.2. Μόλις το σύνδεσω με το kies συχρονιζει κάνει backup αλλά γράφει ότι δεν μπορεί να γίνει update γιατί όλα είναι XK13. Η Vodafone λέει να το στείλω αθήνα και εάν και τεχνικός μου είπε ότι θα προσπαθήσει να κατεβάσει προγράμματα να μου πει πόσο θα κοστίσει και μιλάει για root που δεν θέλω να κάνω για να μην χάσω την εγγύηση. θέλω εάν κάποιος γνωρίζει μια λύση σίγουρη και ασφαλή να κάνει τον κόπο να γραψω μια αναλυτική περιγραφή γιατί είναι λίγο κινέζικα για εμένα ώστε να το κάνω μονη μου. . είμαι ψυχολόγος και το τηλ το χρησιμοποιώ στην δουλειά μου εχω πολλές εφαρμογές ιατρικές ψυχιατρικές ψυχολογίας και δεν θέλω να τις χάσω . εχω κάνει back up g cloud και τις εφαρμογές. επίσης εχω βάλει το protect της Vodafone αμα κλαπεί να κλείσει λόγω ιατρικού απορρήτου. εάν υπάρχει τρόπος σας παρακαλώ δώστε τα φώτα γιατί με βλέπω με gingerbread δεν με χαλάει αλλά πολλές νέες εφαρμογές που θέλω μου γράφουν οτι δεν τις υποστηρίζει το τηλ μου

Δοκίμασα και μέσω τηλ μέσω ιντερνετ και δεν μου βγαζει αναβαθμιση

Πληρεις πληροφοριες :

Gingerbread.XXK13

Hardware smdkc210

Host SEP-55

1st CPU TYPE +ABI armeabi-v7a

VM libraries name Dalvik core library

operating system OS archiyecture armv7I

OS (kernel name) LInux

OS Kernel version 2.6.35.7-I9100XXK13-CL577579

Bootloader version number Unknown

οποιος κατέχει ας μου πει και εμενα ,, οτι εχω δοκιμασει (με ασφαλεια) δηλαδη διαφορα KIES και αναβαθμιση μέσω WI FI μεσα απο το τηλ μου λεει οτι δεν γινεται ,, άλλοι λένε να αλλαξω το CSC , το ΟΧΑ είναι All Europe απο οτι ειδα αλλά τι θα πει αυτο ? πιο firmaware είναι το κατάλληλο ,,? αχ

σας ευχαριστώ !!!

Συνοψιζοντας:

1. Το kies επρεπε να σου δωσει την αναβαθμιση κανονικα - επειδη ομως εχουν συμβει διαφορα με το προγραμμα κατα καιρους, προσπερασε το.

2. Μπες στο μενου ( System --> About --> Software update) και δες αν σου βγαζει αναβαθμιση. Κανονικα θα πρεπει να ξεκινησει μια σειρα αναβαθμισεων μεχρι την 4.1.2. Αν οχι,

3. Βαλε το επίσημο firmware της 4.1.2 για Λουξεμβουργο από το direct link που σου εδωσε ο Μιχαλης. Ειναι ευκολο, για οτι χρειαστεις ρωτας στο thread "Επίσημα firmware / updates"

Συμβουλη: Μην μπλεκεις τα πραγματα περισσοτερο με τεχνικους, Vodafone, αλλαγη CSC κλπ - με εναν από τους τρεις παραπανω τροπους θα εχεις το τελευταιο επίσημο 4.1.2 firmware για την συσκευη σου που δεν εχει btw καμια διαφορα από το τελευταιο Ελληνικο (ιδια εκδοση LSW)

Sony logo.gif

τελικα μόλις ενημερώθηκα απο τον φίλο μου στο Λουξ ότι το είχε κάνει root Πριν μου το στείλει χμ ,, άρα λες ακόμα βάζω το επίσημο του Λουξ η κάνω άλλη διαδικασία ?

σε ευχαριστώ πολυ !!

επισης απο το τηλ μεσα δεν μου κάνει αναβάθμιση λεει οτι δεν υπαρχουν αναβαθμίσεις, προφανως γιατι η κάρτα είναι Vodafone ,,

πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά ,, αλλά αφού τώρα έμαθα ότι είναι rooted εξηγείται γιατι δεν το δέχεται το Samsung Kies ετσι ??

τελικα μόλις ενημερώθηκα απο τον φίλο μου στο Λουξ ότι το είχε κάνει root Πριν μου το στείλει χμ ,, άρα λες ακόμα βάζω το επίσημο του Λουξ η κάνω άλλη διαδικασία ?

σε ευχαριστώ πολυ !!

επισης απο το τηλ μεσα δεν μου κάνει αναβάθμιση λεει οτι δεν υπαρχουν αναβαθμίσεις, προφανως γιατι η κάρτα είναι Vodafone ,,

πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά ,, αλλά αφού τώρα έμαθα ότι είναι rooted εξηγείται γιατι δεν το δέχεται το Samsung Kies ετσι ??

Απο την στιγμή που είσαι root δεν θα γίνει τίποτα με KIES

αναβάθμισε μέσω Odin...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

USB OTG adapters για το κινητο μας πωλουνται και σε εμπορικα καταστηματα ή μονη λύση το ebay κλπ?

Sony logo.gif

USB OTG adapters για το κινητο μας πωλουνται και σε εμπορικα καταστηματα ή μονη λύση το ebay κλπ?

Λεπον στο ελλαντα θα το πληρώσεις γύρω στα 7 ευρώ +μεταφορικά ενώ στο eBay μόλις 0.90 και θα έρθει στο σπίτι σου τσάμπα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ξέρω για την διαφορά τιμής έχω αγοράσει από ebay, το θέμα είναι σε ποια ελληνικά καταστήματα υπάρχει... αν και για να μιλάς για μεταφορικά, υποθέτω μόνο online shops και όχι media, ΠΛΑΙΣΙΟ κλπ ε?

Sony logo.gif

Αν κανω επαναφορα εργοσ.ρυθμισεων θα χαθει το root η οχι? Φοραω την official ισπανικη jb..

Το root δεν χάνεται μιας και πρόκειται για εφαρμογή συστήματος απ'τη στιγμή που θα εγκατασταθεί. Μόνο αν περάσεις ξανά το firmware από πάνω θα φύγει.. ;)

Το root δεν χάνεται μιας και πρόκειται για εφαρμογή συστήματος απ'τη στιγμή που θα εγκατασταθεί. Μόνο αν περάσεις ξανά το firmware από πάνω θα φύγει.. ;)

ok ωραιος δεν θυμομουν γιαυτο ρωτησα..ευχαριστω...:)

Το πρόβλημα της αλλαγής συμπεριφοράς της οθόνης όταν συνδέεται ο φορτιστής, το έχουμε όλοι σε όλα τα Sii; Γενικά δεν είναι τόσο αισθητό, αλλά χρησιμοποιώ το Swype, κι όταν το φορτίζω δυσκολεύομαι να γράψω μιας και κάνει πολλά λάθη, χωρίς να φταίει η εφαρμογή φυσικά. Υπάρχει λύση γι'αυτό; Αν και δεν είναι το κατάλληλο θέμα, το πρόβλημα συνεχίζει ακόμα και με αλλαγή kernel;

Το πρόβλημα της αλλαγής συμπεριφοράς της οθόνης όταν συνδέεται ο φορτιστής, το έχουμε όλοι σε όλα τα Sii; Γενικά δεν είναι τόσο αισθητό, αλλά χρησιμοποιώ το Swype, κι όταν το φορτίζω δυσκολεύομαι να γράψω μιας και κάνει πολλά λάθη, χωρίς να φταίει η εφαρμογή φυσικά. Υπάρχει λύση γι'αυτό; Αν και δεν είναι το κατάλληλο θέμα, το πρόβλημα συνεχίζει ακόμα και με αλλαγή kernel;

Δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ Στέφανε, βέβαια αυτή τη στιγμή έχω το stock στο s2 και το touchpal στο tab 2 αλλά τέτοια αλλαγή συμπεριφοράς πρώτη φορά τη συναντώ. Μήπως να το γυρίσεις για λίγο στο stock και να δοκιμάσεις ξανά..

Δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ Στέφανε, βέβαια αυτή τη στιγμή έχω το stock στο s2 και το touchpal στο tab 2 αλλά τέτοια αλλαγή συμπεριφοράς πρώτη φορά τη συναντώ. Μήπως να το γυρίσεις για λίγο στο stock και να δοκιμάσεις ξανά..

Πάντα μου το έκανε, αλλά όχι συνέχεια στον ίδιο βαθμό, και όχι μόνο στο πληκτρολόγιο. Ίσως να παίζει ρόλο και η θερμοκρασία που ανεβαίνει με τη φόρτιση, αλλά και πάλι δε δικαιολογείται. Για παράδειγμα, είσαι στις επαφές ή σε μια σελίδα στον browser. Αν κάνεις scroll προς τα κάτω και σταματήσεις, αλλά κρατήσεις το δάχτυλό σου στην οθόνη, η εικόνα είναι ακίνητη, μέχρι να κουνήσεις ξανά το δάχτυλό σου. Αν όμως το έχω στη φόρτιση και κάνω την παραπάνω κίνηση, εκεί που σταματάω το δάχτυλό μου, η εικόνα τρεμοπαίζει λίγο πάνω κάτω, και δε μένει σταθερή.

Πάντα μου το έκανε, αλλά όχι συνέχεια στον ίδιο βαθμό, και όχι μόνο στο πληκτρολόγιο. Ίσως να παίζει ρόλο και η θερμοκρασία που ανεβαίνει με τη φόρτιση, αλλά και πάλι δε δικαιολογείται. Για παράδειγμα, είσαι στις επαφές ή σε μια σελίδα στον browser. Αν κάνεις scroll προς τα κάτω και σταματήσεις, αλλά κρατήσεις το δάχτυλό σου στην οθόνη, η εικόνα είναι ακίνητη, μέχρι να κουνήσεις ξανά το δάχτυλό σου. Αν όμως το έχω στη φόρτιση και κάνω την παραπάνω κίνηση, εκεί που σταματάω το δάχτυλό μου, η εικόνα τρεμοπαίζει λίγο πάνω κάτω, και δε μένει σταθερή.

και σε μενα το ιδιο κανει στην φορτιση

Αυτο που εχω παρατηρησει εγω, ειναι μια καθυστερηση στο σκρολαρισμα των οθονων οταν φορτιζει, οχι τρεμοπαιγμα... Μου το εκανε στην παλια, αθλια, τρισκαταρατη 4.0.3, ΠΟΤΕ στις 4.0.4 - 4.1.2 (stock) και νομιζω το κανει και στην CM που εχω τωρα, αλλα γενικα δεν του δινω και ιδιαιτερη σημασια...
[sIGPIC][/sIGPIC]

και σε μενα το ιδιο κανει στην φορτιση

Άρα, αν όχι σε όλα, σίγουρα είναι πιο γενικό το πρόβλημα πάντως. Το έχει αναφέρει κάνεις στο service, ή το έχει πάει γι'αυτό το λόγο;

Άρα, αν όχι σε όλα, σίγουρα είναι πιο γενικό το πρόβλημα πάντως. Το έχει αναφέρει κάνεις στο service, ή το έχει πάει γι'αυτό το λόγο;

Δεν αξιζει να μπλεχτεις με το service γι'αυτο το θεμα... Και σιγα μην ασχοληθουν... Στην καλυτερη περιπτωση κι αν εισαι εντος εγγυησης, θα σου προτεινουν αλλαγη πλακετας, το οποιο ασ'το καλυτερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν αξιζει να μπλεχτεις με το service γι'αυτο το θεμα... Και σιγα μην ασχοληθουν... Στην καλυτερη περιπτωση κι αν εισαι εντος εγγυησης, θα σου προτεινουν αλλαγη πλακετας, το οποιο ασ'το καλυτερα...

Σιγά μη τους το πάει με cm :)

Θα έπρεπε να βάλει πρώτα stock, που όπως είπε σε stock έτσι κι αλλιώς δε του το κάνει :)

Κι αν το πάει με παλιά που το κάνει, θα του βάλουν jb και έληξε.

Άρα ή μένει στη cm με αυτό ή πάει σε jb.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)