Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο μπορουμε να το κανουμε και σε αλλες συσκευες η μονο στο s2?

Θελω να το κανω σε ενα sony neo v.

Ναι, μπορείς.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πλακετα??? κ αυτο τι εστι σε € ;;

Λοιπον,μολις βαζω το κντ στον φορτιστη,τοτε αρχιζει να καιει,και δεν καιει στο σημειο που ειναι η μπαταρια,αλλα εκει που ειναι η καμερα,ψηλα δλδ κ οχι χαμηλα. Αυτο τι μπορει να ειναι? κ φυσικα δεν ανοιγει...Μπαταρια λετε?

Οχι. Αν ήταν η μπαταρία τότε θα ζεσταινόταν η μπαταρία. Αν σου ζεσταίνεται κάτι (μάλλον η cpu) στο board κάτι άλλο συμβαίνει. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει οτι αποκλείεται να έχεις πρόβλημα και με τη μπαταρία.

Εχω το Σ2 πανω απο 2 χρονια.

το Μαρτιο αρχισε ξαφνικα να κανει περιεργα.. υπερθερμαση της συσκευης με ταυτοχρονο γρηγορο αδεισμα της ματαριας και σβησιματα..! με 4.0.3.. κανοντας επανεκκινησεις της συσκευης δεν διορθωνονταν το προβλημα.

Το ολο σκηνικο εδινε την εντυπωση οτι καποια εφαρμογη, απασχολουσε τον επεξεργαστη στο φουλ, με συνεπεια υπερθερμανση και αδειασμα μπαταριας.

τελικως του περασα μια Nordic 4.1.2 και ολα καλα μεχρι προσφατα.. αρχισε παλι τα ιδια, με τη μονη διαφορα, οτι καθε φορα που παταγα πληκτρο και ανοιγε η οθονη, ελεγε κατι για την καρτα μνημης.. νομιζω οτι εγινε απροσμενη καταργηση και μετα την ξαναεκανε προσβαση απο την αρχη..

Σκεφτηκα μηπως εφταιγε η καρτα μνημης (Transcend 32GB class10) και την αφαιρεσα.. για 2 βδομαδες το κινητο δουλευε μια χαρα.. προχτες την ξαναεβαλα, δουλεψε για μια μερα και τωρα αρχισαν παλι τα παρατραγουδα, αλλα δεν λεει κατι για την καρτα μνημης..

Τι λετε γι αυτο; το εχει παθε και αλλος; να εχει θεμα η καρτα μνημης;

λογικα θα κοιταξω να την αντιγραψω σε μια αλλη και να δοκιμασω αν κανει και με ατην αλλη προβλημα

(σημειωση: τα data μεσω κινητης το εχω παντα κλειστο.. οποτε χρειαζομαι το ανοιγω για λιγο και μολις κανω τη δουλεια μου το ξανακλεινω)

Edited by MASTERX

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

το Μαρτιο αρχισε ξαφνικα να κανει περιεργα.. υπερθερμαση της συσκευης με ταυτοχρονο γρηγορο αδεισμα της ματαριας και σβησιματα..! με 4.0.3.. κανοντας επανεκκινησεις της συσκευης δεν διορθωνονταν το προβλημα.

Το ολο σκηνικο εδινε την εντυπωση οτι καποια εφαρμογη, απασχολουσε τον επεξεργαστη στο φουλ, με συνεπεια υπερθερμανση και αδειασμα μπαταριας.

τελικως του περασα μια Nordic 4.1.2 και ολα καλα μεχρι προσφατα.. αρχισε παλι τα ιδια, με τη μονη διαφορα, οτι καθε φορα που παταγα πληκτρο και ανοιγε η οθονη, ελεγε κατι για την καρτα μνημης.. νομιζω οτι εγινε απροσμενη καταργηση και μετα την ξαναεκανε προσβαση απο την αρχη..

Σκεφτηκα μηπως εφταιγε η καρτα μνημης (Transcend 32GB class10) και την αφαιρεσα.. για 2 βδομαδες το κινητο δουλευε μια χαρα.. προχτες την ξαναεβαλα, δουλεψε για μια μερα και τωρα αρχισαν παλι τα παρατραγουδα, αλλα δεν λεει κατι για την καρτα μνημης..

λογικα θα κοιταξω να την αντιγραψω σε μια αλλη και να δοκιμασω αν κανει και με ατην αλλη προβλημα

(σημειωση: τα data μεσω κινητης το εχω παντα κλειστο.. οποτε χρειαζομαι το ανοιγω για λιγο και μολις κανω τη δουλεια μου το ξανακλεινω)

Για το θεμα της 4.0.3 εχω πει κατα καιρους πολλα στο forum, οποτε και το προσπερναω, εκανες καλα που εβαλες την 4.1.2... :lol:

Οσο για τα υπολοιπα, ειναι φανερο οτι κατι παιζει με την καρτα μνημης (αν και πρεπει να ειναι καλη αυτη που εχεις...). Εχω ακουσει κατα καιρους πολλα και διαφορα για την "σχεση" της συγκεκριμενης συσκευης με τις καρτες μνημης, αν και εγω δεν εχω διαπιστωσει κατι, τουλαχιστον οχι οφθαλμοφανεστατο...

Σε πρωτη φαση θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις αλλη καρτα μνημης και βλεπεις πως θα παει... Προς το παρον αποκλειω να φταιει κατι αλλο... Ξεκινα δοκιμες!!! :)

Υ.Γ. Δοκιμασε να της κανεις ενα format και να περασεις τα δεδομενα σου ξανα μεσα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ειχα 2 βδομαδες χωρις τη καρτα μνημης και ολα καλα..

πριν απο αυτη ειχα και αλλες καρτες μνημης σε αυτη τη συσκευη.. εχει περασει 8αρα και 16αρα.

εχω αλλη μια ιδια μεσα σε ενα ταμπλετ που τελικα δεν χρησιμοποιηθηκε το μεγαλο μεγεθος της οποτε θα βγει απο κει..

οταν βρω ευκαιρια θα κανω μερικες δοκιμες

θα μπορουσε να φταιει καποια προβληματικη εφαρμογη που ειναι περασμενη στη καρτα μνημης και οταν την αφαιρω ουσιαστικα δεν υπαρχει;

το ειχα 2 βδομαδες χωρις τη καρτα μνημης και ολα καλα..

πριν απο αυτη ειχα και αλλες καρτες μνημης σε αυτη τη συσκευη.. εχει περασει 8αρα και 16αρα.

εχω αλλη μια ιδια μεσα σε ενα ταμπλετ που τελικα δεν χρησιμοποιηθηκε το μεγαλο μεγεθος της οποτε θα βγει απο κει..

οταν βρω ευκαιρια θα κανω μερικες δοκιμες

θα μπορουσε να φταιει καποια προβληματικη εφαρμογη που ειναι περασμενη στη καρτα μνημης και οταν την αφαιρω ουσιαστικα δεν υπαρχει;

Ολα ειναι πιθανα... Τι εχεις μεσα? Οχι βεβαια οτι θα μπορεσει κανενας να σου δωσει καμμια ΣΙΓΟΥΡΗ απαντηση για το "φταιξιμο" καποιας εφαρμογης, απλα απο περιεργια ρωταω... Αλλωστε υποθετω οτι εκτος απο φωτογραφιες-βιντεο-τραγουδια, θα εχεις μεσα και τα data παιχνιδιων (κυριως)...

Καλως ή κακως, πρεπει να πειραματιστεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εφαρμογες εχω καμια 30αρια στο κινητο, καποιες απο αυτες στη καρτα μνημης.. οι περισσοτερες ειναι απο τις γνωστες..

θα της κανω ενα φορματ στον υπολογιστη και αμεσω μετα αλλο ενα μεσα στο κινητο

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το SII το οποίο είχε ένα ατύχημα. Μου έπεσε και σαν αποτέλεσμα έχει μία σπασμένη οθόνη. Από εκείνη τη στιγμή όμως σταμάτησε να φορτίζει και δεν συνδέεται με τον υπολογιστή για να πάρω έστω τα αρχεία μου. Αρχικά υπέθεσα ότι χάλασε το usb το οποίο το άλλαξα με καινούργιο αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Μήπως φταίει η οθόνη ή το τηλέφωνο είναι για τα σκουπίδια μαζί με τα αρχεία μου;

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το SII το οποίο είχε ένα ατύχημα. Μου έπεσε και σαν αποτέλεσμα έχει μία σπασμένη οθόνη. Από εκείνη τη στιγμή όμως σταμάτησε να φορτίζει και δεν συνδέεται με τον υπολογιστή για να πάρω έστω τα αρχεία μου. Αρχικά υπέθεσα ότι χάλασε το usb το οποίο το άλλαξα με καινούργιο αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Μήπως φταίει η οθόνη ή το τηλέφωνο είναι για τα σκουπίδια μαζί με τα αρχεία μου;

Οπως το φανταζομαι, δεν εχει καμμια σχεση η σπασμενη οθονη με το usb (οχι οτι ειμαι ηλεκτρονικος βεβαια...).

Οταν λες οτι αλλαξες το usb τι εννοεις, το αλλαξες μονος σου? Χωρις να θελω να σε υποτιμησω, μηπως δεν εκανες κατι καλα? 'Η μηπως εχει κι αλλα "θεματα" απο την πτωση?

Αν καιγεσαι τοσο για τα αρχεια σου (που απ'οτι καταλαβαινω καιγεσαι!) θα προτεινα επισημο service (ωστε να εισαι σιγουρος...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ φαντάζομαι ότι δεν έχουν σχέση αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Μόνος μου το άλλαξα το usb αλλά δε νομίζω να έκανα κάτι λάθος. Απλή είναι η διαδικασία.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ φαντάζομαι ότι δεν έχουν σχέση αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Μόνος μου το άλλαξα το usb αλλά δε νομίζω να έκανα κάτι λάθος. Απλή είναι η διαδικασία.

Ρωτησα γιατι εγω ειμαι εντελως ασχετος απο τετοια!!! :lol::lol::lol:

Αν θεωρεις οτι δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο, πρεπει να το πας καπου που να μπορεσουν να το κανουν να λειτουργησει ωστε να παρεις τα αρχεια σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερει κανεις πως αλλαζει το mac ip του κινητου? Δλδ να σου εχουν κλειδωσει την συγκεκριμενη mac και να θελεις μπεις με αλλη.

Δεν αλλάζει

Κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό, αυτό σκαναρει την κάρτα μνήμης για φωτογραφίες, ήχους κλπ (media).

Το ίδιο, αλλά σε μικρότερο βαθμό, κάνει κι όταν βγάζεις μία φωτογραφία, τραβάς ένα βίντεο 'η κάτι αντίστοιχο.

Οπότε ίσως σε εσένα να κολλάει σε αυτό το πράγμα και να σου τρώει την μπαταρία.

Ίσως να φταίει η κάρτα, ίσως η rom, ίσως τα cached αρχεία στην κάρτα σου.

Δοκίμασε με αυτό το πρόγραμμα, που απενεργοποιεί το media scan, μήπως και βρεις τι φταίει...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.addz.mediascannerroot

('Η δοκίμασε και με αντίστοιχα προγράμματα. Έχει αρκετά πανομοιότυπα...)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Είχα πρόβλημα και έκανα restore μέσω nanroid και τώρα έχω θέμα με τα μηνύματα στο κινητό μου. Έχω Lss έκδοση και την στοκ εφαρμογή μηνυμάτων και όταν παω να γράψω ελληνικά μου γυρνάει σε 70 χαρακτήρες. Ξέρεις κανείς τη ρύθμιση για να έχω μόνιμα 160;

Γραφεις σε μονιμα κεφαλαια Ελληνικα?? Εγω ετσι εχω 160 και εννοειται την ρυθμιση της μεθοδου εισαγωγης σε GSM

Sony logo.gif

Γραφεις σε μονιμα κεφαλαια Ελληνικα?? Εγω ετσι εχω 160 και εννοειται την ρυθμιση της μεθοδου εισαγωγης σε GSM

Ευχαριστώ πολύ φίλε! Τελικά αυτό ήταν με το GSM στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων. Δεν το θυμόμουν καθόλου.

Αν και λιγο :offtopic: μια ερώτηση που ανακάλυψα στις διακοπές. Είμαι σε περιοχή που η wind δεν έχει καθόλου σήμα και δίνω στο κινητό μόνο ίντερνετ μέσω wifi από το mobile της cosmote στο laptop. Έχει κανείς ιδέα γιατί υπάρχουν κανονικά οι μπαρες της ενδειξης σήματος GSM και μάλιστα μεταβάλλονται διαρκώς όπως σε περιοχή με κανονική κάλυψη??? Δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκείνο το σύμβολο με το απαγορευτικό όπως στην έναρξη πριν εισάγουμε το pin? Edited by dbal

Sony logo.gif

Ερώτηση που ανακάλυψα στις διακοπές. Είμαι σε περιοχή που η wind δεν έχει καθόλου σήμα και δίνω στο κινητό μόνο ίντερνετ μέσω wifi από το mobile της cosmote στο laptop. Έχει κανείς ιδέα γιατί υπάρχουν κανονικά οι μπαρες της ενδειξης σήματος GSM και μάλιστα μεταβάλλονται διαρκώς όπως σε περιοχή με κανονική κάλυψη??? Δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκείνο το σύμβολο με το απαγορευτικό όπως στην έναρξη πριν εισάγουμε το pin?

Σήμα υπάρχει, απλώς είναι άλλης εταιρείας.

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Πιαδια θα ηθελα μια μεγαλη βοηθεια οποιος μπορει και ξερει εχει φαει ενα αγριο σκαλωμα το κινητο και δεν ξερω τι να κανω,κανω ολα τα WIPE περναω την 4.0.4 την Νορβηγικη και οταν ανοιγει το κινητο δεν ζηταει pin και δεν εχω σημα το κινητο σαν κινητο δουλευει με την μικρη διαφορα οτι οταν κρατησεις το κουμπι απενεργοποιησης για παραπανω απο 1 δευτερο σβηνει το κινητο ενω κανονικα θα επρεπε να βγαζει το μενου επανεκινηση,δεδομενα,απενεργοποιηση,εχω κανει 4 φορες ολα τα wipe και ξανα μανα απο την αρχη ολα,σαν επαναφορα του κινητου γινεται κανονικα απλα οτι εχει να κανει με την καρτα σιμ δεν λειτουργει και εχω δοκιμασει και αλλες καρτες αλλα τα ιδια,ΒΟΗΘΕΙΑ καποιος,καμια ιδεα;:blink::blink:

ONE PLUS 9 PRO

Δες αν έχεις το σωστό ΙΜΕΙ. Αν όχι, πρέπει να το επαναφέρεις από το backup του efs folder που θα πρέπει να έχεις είδη πάρει, γιατί σε αυτό το folder είναι πι πληροφορίες του ΙΜΕΙ

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Δες αν έχεις το σωστό ΙΜΕΙ. Αν όχι, πρέπει να το επαναφέρεις από το backup του efs folder που θα πρέπει να έχεις είδη πάρει, γιατί σε αυτό το folder είναι πι πληροφορίες του ΙΜΕΙ

Ειμαι σε διακοπες και δυστυχως δεν εχω το κουτι μαζι για να το τσεκαρω,αλλα περαν απο αυτο εχθες εσβησα κατα λαθος κατι φακελους και μαζι με αυτους πρεπει να εαβησα και τον efs,υπαρχει καποια λυση για αυτο;Μεσα στην εξωτερικη καρτα εχει ενα φακελο που λεει efs back up που περιεχει 3 αρχεια και τελειωνουν σε.tar.gz ειναι ολα χθεσινα με ποιο προσφατο στις 9:57 με ποιο τροπο μπορω να δοκιμασ ω να το επαναφερω γιατι δεν το εχω ξανακανει και δεν το ξερω πως γινεται.Ευχαριστω

Edited by poison21

ONE PLUS 9 PRO

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)