Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σκεφτηκα να την κατεβασω αλλα ειδα πως εχει δοκιμαστει μονο σε s3 συσκευες, οποτε δεν προχωρησα.

Αυτο ειπα και γω Κοσμα, επειδη εχω custom rom (cm 10.1) δεν ηξερα πως μπορουσα να το απενεργοποιησω.

Όντως δεν δουλεύει

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Όντως δεν δουλεύει

Δουλευει ομως με την εφαρμογη που ειπε ο sofos.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Τελικα ρε παιδια με το θεμα "voice command error" εγινε κατι?

http://oi40.tinypic.com/2rcxv2h.jpg

Ή απλα περιμενουμε να φτιαξει τους σερβερς η samsung?

Αν δε το υποστηρίζει, το απενεργοποιείς.

Αλλά έχω την εντύπωση ότι η Cosmote το υποστηρίζει.

Δική σας η απόφαση.

Στράτο στην pulse προτείνεις να μην το απενεργοποιούν όσοι έχουν cosmote, μήπως είχες ακούσει κάτι εκείνη την εποχή;

Εχω προβλημα στο S2 εχω 4.1.2 και δεν μπορω να συνδεσω εξωτερικο usb stick

έχω ανταπτοράκι που δεν το αναγνωρίζει το κινητό (δηλαδή το βάζω στο βύσμα και δεν βγαίνει τίποτα στην οθόνη) και ανταπτοράκια που δουλεύουν μια χαρά. κατόπιν σχετικής εμπειρίας και απο άλλες samsung galaxy συσκευές θα σου έλεγα να δοκιμάσεις άλλο ανταπτοράκι (ναι ξέρω, είναι δυσεύρετα)

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Εχω προβλημα στο S2 εχω 4.1.2 και δεν μπορω να συνδεσω εξωτερικο usb stick

Έχεις OTG adaptor?

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Δουλευει ομως με την εφαρμογη που ειπε ο sofos.

Για πέρασε την και δοκίμασε να δεις να με πεις

Έχεις OTG adaptor?

Έχω το adaptor που συνδέεται το usb

έχω ανταπτοράκι που δεν το αναγνωρίζει το κινητό (δηλαδή το βάζω στο βύσμα και δεν βγαίνει τίποτα στην οθόνη) και ανταπτοράκια που δουλεύουν μια χαρά. κατόπιν σχετικής εμπειρίας και απο άλλες samsung galaxy συσκευές θα σου έλεγα να δοκιμάσεις άλλο ανταπτοράκι (ναι ξέρω, είναι δυσεύρετα)

Πριν την αναβάθμιση δουλευε μια χαρα να κανω format μπας και δουλέψει

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Για πέρασε την και δοκίμασε να δεις να με πεις

Την δοκιμασα, γι αυτο σου ειπα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ανέβασε screenshots, να δω

Εισαι και δυσπιστος παναθεμα σε.:lol:

http://imageshack.us/photo/my-images/7/2dv.png/

Εισαι και δυσπιστος παναθεμα σε.:lol:

http://imageshack.us/photo/my-images/7/2dv.png/

Είμαι ο καλοπιστα δύσπιστος, πάρε και από μένα http://db.tt/Mm4YVWSZ

Είμαι ο καλοπιστα δύσπιστος, πάρε και από μένα http://db.tt/Mm4YVWSZ

Καλη φαση.

Φοραμε την ιδια rom εντωμεταξυ?

Edited by baiosss

To έψαξα κι εγώ το θέμα με το fast dormancy. Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, δεν έχω kernel wakelocks από το secril_fd-interface και στην εφαρμογή Fast Dormancy Toggle μου δείχνει ότι είναι enabled. Να συμπεράνω δηλαδή ότι η Vodafone (που έχω) το υποστηρίζει; Δοκιμάστε κι εσείς.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Αφού στον έναν λειτουργεί και στον άλλο όχι, πιθανολογώ ότι η εφαρμογή ψάχνει κάποια καταχώρηση στο build.prop για να επιβεβαιώσει τη συσκευή.

Μήπως ο ένας σας έχει samsung based και ο άλλος aosp π.χ. ;

Αφού στον έναν λειτουργεί και στον άλλο όχι, πιθανολογώ ότι η εφαρμογή ψάχνει κάποια καταχώρηση στο build.prop για να επιβεβαιώσει τη συσκευή.

Μήπως ο ένας σας έχει samsung based και ο άλλος aosp π.χ. ;

Ναι, εγω εχω την cm10.1.

To έψαξα κι εγώ το θέμα με το fast dormancy. Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, δεν έχω kernel wakelocks από το secril_fd-interface και στην εφαρμογή Fast Dormancy Toggle μου δείχνει ότι είναι enabled. Να συμπεράνω δηλαδή ότι η Vodafone (που έχω) το υποστηρίζει; Δοκιμάστε κι εσείς.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γρι απ'όλα αυτά, από χτες είπα να το κάνω enabled μετά από πολύ πολύ καιρό κι όμως σήμερα δεν παρατήρησα απολύτως καμία διαφορά στην κατανάλωση. Είμαι με cosmote κι έχω πάντα απενεργοποιημένα τα data αν έχει να κάνει, ποιος θα μπορούσε να μας πει τι θα ήταν καλύτερο με σιγουριά..:p

Στην εσωτερική μνήμη του κινητού υπάρχει ένας φάκελος music, όπου δημιούργησα υποφακέλους και πέρασα κάποια τραγούδια, τα οποία δε βλέπει κανένας player όμως. Που πρέπει να τα περάσω; Παλιότερα δε θυμάμαι να είχα αυτό το πρόβλημα.

Στην εσωτερική μνήμη του κινητού υπάρχει ένας φάκελος music, όπου δημιούργησα υποφακέλους και πέρασα κάποια τραγούδια, τα οποία δε βλέπει κανένας player όμως. Που πρέπει να τα περάσω; Παλιότερα δε θυμάμαι να είχα αυτό το πρόβλημα.

Βασικα πρεπει να δημιουργησεις εναν δικο σου ξεχωριστο φακελο media (περα απο τον φακελο music) και εκει μεσα να φτιαξεις τους υποφακελους σου ωστε να τους βλεπουν οι player. Επισης μπορεις να τον δημιουργησεις και στην εξωτερικη μνημη, αν εχεις φυσικα.

καλησπερα παιδια, μια ερωτηση που ξερω πως εχει απαντηθει αρκετες φορες απλα δεν ειμαι σιγουρος πως θυμαμαι ακριβως την απαντηση και επιπλεον ειναι τοσες οι σελιδες που δεν μπορω να βρω το σημειο που βρισκεται. πριν κανω την επισημη αναβαθμιση σε 4.1.2 απο το kies μπορει καποιος να μου υπενθυμησει τι πρεπει να κανω για να περαστει με τις λιγοτερες πιθανοτητες σφαλματος η νεα εκδοση? θυμαμαι οτι καλο ειναι να κανω factory reset πριν και μετα, ειναι και κατι αλλο που μπορω να κανω? κατι για wipe θυμαμαι αλλα δεν εχω ιδεα τι ακριβως ειναι κ πως γινεται. παρακαλω δωστε μου μια απαντηση η ενα link που εχει απαντηθει. ευχαριστω.

Με Factory Reset πριν και μετά θα είσαι εντάξει.

Μην ξεχάσεις να πάρεις ό,τι Backup χρειάζεσαι πριν κάνεις Factory Reset.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Βασικα πρεπει να δημιουργησεις εναν δικο σου ξεχωριστο φακελο media (περα απο τον φακελο music) και εκει μεσα να φτιαξεις τους υποφακελους σου ωστε να τους βλεπουν οι player. Επισης μπορεις να τον δημιουργησεις και στην εξωτερικη μνημη, αν εχεις φυσικα.

Υπάρχει και φάκελος media, όπου τα τοποθέτησα εκεί, αλλά τζίφος. Έφτιαξα και δικό μου, ξεχωριστό φάκελο, πάλι τζίφος. Μήπως παίζει ρόλο που τη δημιουργία φακέλων κλπ την κάνω μέσω file manager κι όχι απ'το pc;

Εγώ τα τραγούδια τα έχω σε υποκαταλόγους κάτω απο τον κατάλογο MP3 και το PowerAmp τα βλέπει μια χαρά...

Μήπως πρέπει να ορίσεις στον player σου τον αρχικό κατάλογο στον οποίο τα έχεις;

Υπάρχει στον player σου επιλογή Refresh ή ReScan Library ή κάτι παρόμοιο;

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Υπάρχει και φάκελος media, όπου τα τοποθέτησα εκεί, αλλά τζίφος. Έφτιαξα και δικό μου, ξεχωριστό φάκελο, πάλι τζίφος. Μήπως παίζει ρόλο που τη δημιουργία φακέλων κλπ την κάνω μέσω file manager κι όχι απ'το pc;

Κι εμένα τα ίδια ακριβώς, τελικά τα πέταξα όλα χυμαδιο στον music και ξεμπέρδεψα.. :p

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)