Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To επέλεξα... Ενώ γράφει 160 χαρακτήρες με το που πατάω το πρώτο γράμμα μου λέει αυτόματα 69 χαρακτήρες υπολοιπόμενο... Μόνο με Greeklish βγαίνει 160 αλλα δε μπορώ να γράφω έτσι!!!

Τι γίνεται; Έχω βγάλει Τ9 τα έχω απεπιλέξει όλα αλλα πάλι τα ίδια!:confused:

Settings >

Enable Locale Support (checked)

Supported languages > Greek SMS Mode

Μου δουλεύει με 160 και Smart Keyboard / Swype / SwiftKey

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλη η 4.1.2 στο S2 μας αλλα επειδή εχω και το S3 βρηκα κατ αρχην καποιες διαφορες που με ξίνησαν λιγο :((συνεχιζω τον έλεγχο). Όπως βλέπετε και στις οθόνες πού έκανα capture στο S3 υπάρχει στην εμφάνιση ο πίνακας ειδοποιήσεων, τα πολλαπλά παράθυρα και ο βοηθός σελίδων που δεν υπάρχουν στη 4.1.2 στο S2. Μάλιστα στον πίνακα ειδοποιήσεων μπορείς να βάλεις με όποια σειρά θέλεις τα εικονίδια στην μπάρα και μπορείς να βγάλεις και την ενδειξη για την φωτεινοτητα απο την μπαρα (όπως έχω κάνει)....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλη η 4.1.2 στο S2 μας αλλα επειδή εχω και το S3 βρηκα κατ αρχην καποιες διαφορες που με ξίνησαν λιγο :((συνεχιζω τον έλεγχο). Όπως βλέπετε και στις οθόνες πού έκανα capture στο S3 υπάρχει στην εμφάνιση ο πίνακας ειδοποιήσεων, τα πολλαπλά παράθυρα και ο βοηθός σελίδων που δεν υπάρχουν στη 4.1.2 στο S2. Μάλιστα στον πίνακα ειδοποιήσεων μπορείς να βάλεις με όποια σειρά θέλεις τα εικονίδια στην μπάρα και μπορείς να βγάλεις και την ενδειξη για την φωτεινοτητα απο την μπαρα (όπως έχω κάνει)....

Ισως να υπαρχει κ για το σ2 απλα απο αλλη χωρα εκτος σκανδιναβικη-ισπανικη...ποιος ξερει

To επέλεξα... Ενώ γράφει 160 χαρακτήρες με το που πατάω το πρώτο γράμμα μου λέει αυτόματα 69 χαρακτήρες υπολοιπόμενο... Μόνο με Greeklish βγαίνει 160 αλλα δε μπορώ να γράφω έτσι!!!

Τι γίνεται; Έχω βγάλει Τ9 τα έχω απεπιλέξει όλα αλλα πάλι τα ίδια!:confused:

Μετα απο ολες αυτες τις αλλαγες που εκανες.....βαρεσες μια επανεκινηση??

Ποτε δεν ισχυριστηκε κανεις οτι το S2 θα παρει ολο το πακετο του NatureUX ή τα features του S3...έχει ενσωματωσει παρα πολλα, να μην ειμαστε αδικοι, αν και ειναι χρησιμο να αναφερει καποιος τις διαφορες των δυο υλοποιησεων

Sony logo.gif

Παιδια μολις συναντησα ενα κουλο προβλημα στην email εφαρμογη του samsung galaxy s2 4.0.3 ενω ελαβα ενα μειλ απο ebay και το ανοιγει μου βγαζει με το που το ανοιξω το μυνημα

σφαλμα "error occurred. please try again" σε μερικα mail του ebay οχι σε ολα και δεν ξερω το λογο ρε παιδια γιατι το βγαζει ξαφνικα αυτο.

Παλιοτερα οτι email ειχα λαβει απο ebay μια χαρα τα εδειχνε ολα απλα τωρα συναντησα ενα να μου βγαζει αυτο το μυνημα λαθους.

Τι μπορει να σημαινει αυτο?

Ισως να υπαρχει κ για το σ2 απλα απο αλλη χωρα εκτος σκανδιναβικη-ισπανικη...ποιος ξερει

Έχω την Ελληνική της Vodafone. Μου έβγαλε για αναβάθμιση το μεσημέρι σήμερα και την έβαλα κατευθείαν. Έχω βρει και κάποιες άλλες διαφορές αλλα συνεχίζω να το ψάχνω. Πιστεύω πάντως ότι καλή μεν η δουλειά της sami και μπράβο της που αναβάθμισε ένα κινητό 2ετιας αλλά αφού τα module (και τα future) τα είχε ήδη έτοιμα από το s3 θα μπορούσε με λίγη προσπάθεια να τα ενσωματώσει και στο s2. Και δεν το λέω σαν πρόβλημα αλλά σαν ένα μικρό παραπάνω στη μεγάλη δουλειά που έκανε και αναβάθμισε το κινητουλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω την Ελληνική της Vodafone. Μου έβγαλε για αναβάθμιση το μεσημέρι σήμερα και την έβαλα κατευθείαν. Έχω βρει και κάποιες άλλες διαφορές αλλα συνεχίζω να το ψάχνω. Πιστεύω πάντως ότι καλή μεν η δουλειά της sami και μπράβο της που αναβάθμισε ένα κινητό 2ετιας αλλά αφού τα module (και τα future) τα είχε ήδη έτοιμα από το s3 θα μπορούσε με λίγη προσπάθεια να τα ενσωματώσει και στο s2. Και δεν το λέω σαν πρόβλημα αλλά σαν ένα μικρό παραπάνω στη μεγάλη δουλειά που έκανε και αναβάθμισε το κινητουλι.

Ειναι καποια μικρα tips της σαμ για να σε κανει να παρεις το σ3. Γτ αν ολα απο το σ3 τα εβρισκες για το σ2...ολοι θα επερναν με 350 ευρω το σ2 και θα ηταν οκ...και ετσι το σ3 δεν θα πουλουσε...

Ειναι καποια μικρα tips της σαμ για να σε κανει να παρεις το σ3. Γτ αν ολα απο το σ3 τα εβρισκες για το σ2...ολοι θα επερναν με 350 ευρω το σ2 και θα ηταν οκ...και ετσι το σ3 δεν θα πουλουσε...

Δεν είναι ακριβώς ίδια κινητά... Hardwareικα, εκτός από την μεγαλύτερη οθόνη και τον τετραπυρινο επεξεργαστή έχει ποιο φωτεινή και ευκρινή οθόνη που είναι και hd έχει nfc, sbeam, γρήγοροτερη απόκριση του gps, καλύτερο wifi και γρηγορότερο bt , μπαταρία 2100mah και παίρνει 64gb sd card. Νομίζω πως είναι αρκετά για να το προτιμήσει κάποιος από το s2 αν έχει να δώσει περισσότερα χρήματα.

Edited by themis04
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδη διαβαζω απο καποιους πως "χαλαστηκαν" με την εκδοση της 4.1.2 (LSD) που πηραν οι συσκευες τους, πως ειναι παλια εκδοση της nordic ουσιαστικα, δεν υπαρχει πιθανοτητα αργοτερα με τον καιρο να ερθουν καποια ακομα ota updates μικροτερα, ωστε να πανε σε πιο προσφατες εκδοσεις οπως οι LSH-LSJ-LSN και φυσικα να αποκτησουν και καποιες επιπλεον ρυθμισεις οπως τα πολλαπλα παραθυρα ας πουμε?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Δεν είναι ακριβώς ίδια κινητά... Hardwareικα, εκτός από την μεγαλύτερη οθόνη και τον τετραπυρινο επεξεργαστή έχει ποιο φωτεινή και ευκρινή οθόνη που είναι και hd έχει nfc, sbeam, γρήγοροτερη απόκριση του gps, καλύτερο wifi και γρηγορότερο bt , μπαταρία 2100mah και παίρνει 64gb sd card. Νομίζω πως είναι αρκετά για να το προτιμήσει κάποιος από το s2 αν έχει να δώσει περισσότερα χρήματα.

Για λειτουργικο μιλησα εγω...hardware ξερω οτι ειναι καλυτερο.

Παιδια μολις συναντησα ενα κουλο προβλημα στην email εφαρμογη του samsung galaxy s2 4.0.3 ενω ελαβα ενα μειλ απο ebay και το ανοιγει μου βγαζει με το που το ανοιξω το μυνημα

σφαλμα "error occurred. please try again" σε μερικα mail του ebay οχι σε ολα και δεν ξερω το λογο ρε παιδια γιατι το βγαζει ξαφνικα αυτο.

Παλιοτερα οτι email ειχα λαβει απο ebay μια χαρα τα εδειχνε ολα απλα τωρα συναντησα ενα να μου βγαζει αυτο το μυνημα λαθους.

Τι μπορει να σημαινει αυτο?

Κανεις ρε παιδια?

Εννοείτε.

Μέχρι και επανεκινηση το κινητό έκανα.

Όσες φορές και να δοκίμασα να ανοίξω το συγκεκριμένο μέιλ πάντα μου βγάζει το ίδιο μύνημα ενώ τα αλλά τα ανοίγει χωρίς να βγάζει αυτό το πρόβλημα

Εννοείτε.

Όσες φορές και να δοκίμασα να ανοίξω το συγκεκριμένο μέιλ πάντα μου βγάζει το ίδιο μύνημα ενώ τα αλλά τα ανοίγει χωρίς να βγάζει αυτό το πρόβλημα

Εάν μπορείς να το διαβάσεις από υπολογιστή σβηστο από το κινητό. Ένα mail είναι, δεν ήρθε σωστά στο τηλέφωνο σου απλά.

Εάν μπορείς να το διαβάσεις από υπολογιστή σβηστο από το κινητό. Ένα mail είναι, δεν ήρθε σωστά στο τηλέφωνο σου απλά.

Ή κάνε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής του email και ξαναδοκίμασε..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείτε.

αν θες να σιγουρευτείς κάνε το άλλο, προώθησε το mail αυτό στο gmail σου και δες πως φαίνεται απο την εφαρμογή gmail. :ninja:

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Επειδη διαβαζω απο καποιους πως "χαλαστηκαν" με την εκδοση της 4.1.2 (LSD) που πηραν οι συσκευες τους, πως ειναι παλια εκδοση της nordic ουσιαστικα, δεν υπαρχει πιθανοτητα αργοτερα με τον καιρο να ερθουν καποια ακομα ota updates μικροτερα, ωστε να πανε σε πιο προσφατες εκδοσεις οπως οι LSH-LSJ-LSN και φυσικα να αποκτησουν και καποιες επιπλεον ρυθμισεις οπως τα πολλαπλα παραθυρα ας πουμε?

Πολυ σωστα υπάρχει η πιθανοτητα περαιτερω αναβαθμισεων ανα χωρα, αλλα δεν ειναι και βεβαιο. Σε καθε περιπτωση, εδω και 2 μηνες που την φοραω, η LSD ειναι μια παρα πολυ καλη rom και δεν υπαρχει λογος να...στεναχωριεται κανεις :)

Μονο να ερθει γρηγορα και για εμας τους υπόλοιπους, να επανελθουμε στην ασφαλεια της εγγυησης...

Sony logo.gif

Πολυ σωστα υπάρχει η πιθανοτητα περαιτερω αναβαθμισεων ανα χωρα, αλλα δεν ειναι και βεβαιο. Σε καθε περιπτωση, εδω και 2 μηνες που την φοραω, η LSD ειναι μια παρα πολυ καλη rom και δεν υπαρχει λογος να...στεναχωριεται κανεις :)

Μονο να ερθει γρηγορα και για εμας τους υπόλοιπους, να επανελθουμε στην ασφαλεια της εγγυησης...

Τα ίδια θα έλεγα κι εγώ μιας και είχα την lsd για καιρό και την έβρισκα ιδιαίτερα καλή! Πόσο μάλλον όταν μπήκα στον κόπο να δοκιμάσω και την "αναβαθμισμένη" lsj που ήταν μαύρο χάλι στην αυτονομία της μπαταρίας.. όμως τις τελευταίες δύο μέρες βρίσκομαι στην τελευταία απ'τις τρεις nordic xwlsn κι απ'ότι φαίνεται είναι τόσο καλή που δεν θα με αφήσει να επιστρέψω στην lsd ακόμα κι αν είναι η επίσημη..

Μένει λοιπόν να δούμε τι θα δώσουν, ελπίζω να μη μας απογοητεύσουν μετά από τέτοια αναμονή αν και για να πω την αλήθεια μάλλον απαιδιόδοξα τα βλέπω τα πράγματα..

Σήμερα το πρωί εγκατέστησα OTA το Jelly Bean 4.1.2 (Vodafone).Η εγκατάσταση έγινε ομαλά και δεν επηρεάστηκαν καθόλου τα δεδομένα μου (ούτε καν το root της συσκευής).Παρόλα αυτά ανακάλυψα ένα bug στο Touch Wiz (μπορεί να είναι γνωστό απλά δεν το έχω διαβάσει κάπου και ίσως τύχει και σε κάποιον από το forum). Στην προσπάθεια μου να βάλω το widget του S-planner(4x4 size) σε 1 από τα desktop το οποίο είδη περιείχε 4 εικονίδια στην κάτω μεριά (1 γραμμή ήταν γεμάτη δηλαδή ) ,έγινε το εξής. Το widget μπήκε κανονικά(δεν έβγαλε μήνυμα ότι δεν χωρούσε), μετά έβγαλε το γνωστό μήνυμα "Δεν υπάρχει άλλος χώρος σε αυτή τη σελίδα" και μετά το Touch Wiz κράσαρε. Αφού επανεκκίνησε κράσαρε πάλι αμέσως και αυτό συνέχισε να συμβαίνει ασταμάτητα.

Η λύση στο παραπάνω είναι σχετικά εύκολη αλλά χάνονται όλες οι ρυθμίσεις που έχουμε κάνει στο Touch Wiz (συντομεύσεις,φάκελοι,widgets στην αρχική οθόνη κτλ).

1. Τραβάμε κάτω το συρτάρι ειδοποιήσεων.

2. Πάμε Ρυθμίσεις -> Λειτουργία Αρχικής Οθόνης

3. Αλλάζουμε mode λειτουργίας της Αρχικής Οθόνης ( Από βασική σε Εύκολη λειτουργία ή το αντίστροφο)

4. Τώρα οι αρχικές οθόνες δουλεύουν και πάλι κανονικά.

5. Πάμε ρυθμίσεις -> Διαχειριστής Εφαρμογών -> Όλες

6. Βρίσκουμε το Touch Wiz και κάνουμε clear την cache

7. Πλέον όλα λειτουργούν κανονικά και οι αρχικές οθόνες έχουν γίνει reset.

Τα βήματα 3-4 λογικά δεν είναι απαραίτητα αλλά τα έκανα για λόγους ευχρηστίας του τηλεφώνου μέχρι να επαναφέρουμε τις αρχικές οθόνες.

μηπως επειδη δεν εκανες wipe και factory reset, σου το εκανε αυτο; εχοντας περασει απο την ισπανικη, και τις 3 σκανδιναβικες, δεν μου εχει παρουσιασει κατι τετοιο.

Με μια μικρή καθυστέρηση ανανεώθηκε το πρώτο μήνυμα με τις τελευταίες εκδόσεις.
- Alex

Σε εμας με τις unbranded συσκευες, θα ερθουν οι πιο καινουριες εκδοσεις της nordic :lol:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ο φίλος εδώ αναφέρει ότι του ήρθε αναβάθμιση για την Ελληνική 4.1.2 σε unbranded μάλιστα συσκευή.. για να δούμε τι παίζει.. Edited by makis206

Ο φίλος εδώ αναφέρει ότι του ήρθε αναβάθμιση για την Ελληνική 4.1.2 σε unbranded μάλιστα συσκευή.. για να δούμε τι παίζει..

Εγώ δεν βλέπω ενημέρωση

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)