Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανοίγεις browser, πας στη διεύθυνση 192.168.2.1, κάνεις login (δοκίμασε admin/ admin, αφού απ' ότι φαίνεται δεν έχεις αλλάξει τπτ στα settings του router).

Πηγαίνεις στην επιλογή για ασύρματα δίκτυα και εκεί κάπου θα βρείς το SSID. Το αλλάζεις σε κάτι άλλο.

Προσοχή. Αν όλα αυτά τα κάνεις από υπολογιστή που συνδέεται ασύρματα στο δίκτυο, τότε θα αποσυνδεθείς και θα πρέπει να συνδεθείς στο νέο SSID.

Αλλάζοντας το όνομα θα σού λυθούν τα προβλήματα, που δημιουργούνται επειδή υπάρχουν δύο δίκτυα με ίδιο SSID αλλά διαφορετικό password

φιλε μου νομιζω πως αυτο ηταν το προβλημα

αυριο θα το δω κ απτη δουλεια μου

σε κ σας ευχαριστω για τη βοηθεια

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε Κώστα σε ευχαριστώ πάρα πολύ ήσουν απλά κατατοπιστηκότατος να ΄σαι καλα!

Η αλήθεια είναι ότι είμαι ενθουσιασμένος με το κινητό. Τα μόνο drawbacks που βλέπω είναι το θέμα της μπαταρίας και κάποια άλλα μικροπράγματα... η μπαταρία κρατά μία μέρα με χρήση wifi κάνα 10ωρο, bluetooth καμιά ώρα (αυτοκίνητο) και αρκετή περιήγηση τώρα που είναι αρχή.. θα πάρει πάνω της η μπαταρία μετά από κάποιες φορτίσεις? τώρα έχω κάνει μόνο τρεις...

Επίσης το θέμα με το πληκτρολόγιο είναι κάπως περίεργο. Ο native browser που έχει δεν σας αρέσει? Πιο πολύ πάτε σε Opera? Εμένα μου φάνηκε λιγάκι καλύτερος ο in-house... Α, και το άλλο? Γιατί ρε παιδιά τρέχουν οι εφαρμογές χωρίς καν να τις ανοίξεις? Εχω κατεβάσει ένα task killer αλλά ενώ κλείνω τις εφαρμογές καποιοες ξανατρέχουν (facebook, FM radio, emails, gamehub, viber, etc), γιατί???

Και τελευταίο... τις εφαρμογές που κατεβάζω από τον υπολογιστή τις έχω σε αρχεία πως τις εγκαθιστώ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! ! !:up::up::up:

Η μπαταρία σε μένα τόσο με official rom (όχι την ελληνική) XXKI3, αλλα και με την ίδια σε custom, έχω αν όχι καλυτερη, την ίδια αυτονομία με το iPhone 4.

Κι εγω χρησιμοποιω τον official android browser. Μόνο αν είμαι με 3g χρησιμοποιω τον mini opera για οικονομία στα data.

Συμβουλή: μην ασχολείσαι με το τι εφαρμογές τρέχουν και μην χρησιμοποιείς task manager. Δεν χρειαζεται σ αυτο το τηλέφωνο.

Καλύτερα ειναι, αν κανεις root την συσκευη σου, να πεταξεις ότι άχρηστο υπάρχει και ανοίγει μόνο του όπως το music hub κλπ.

Αν αυτη η συσκευη έγραφε iPhone και όχι samsung, είχε αλουμίνιο πίσω, θα παραμίλαγαν όλοι. Ακούγεται ότι το επόμενο Galaxy θα έχει ανάλυση 1280Χ800 στις 4.3", μέταλλο πίσω και καλυτερο επεξεργαστή.

Οπότε καταλαβαίνεις τι θα γίνει.

Βάλε και το ICS που ειναι πολυ πιο όμορφο και θα δεις.

Εκει που υπάρχει θέμα ειναι στα games.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Η μπαταρία σε μένα τόσο με official rom (όχι την ελληνική) XXKI3, αλλα και με την ίδια σε custom, έχω αν όχι καλυτερη, την ίδια αυτονομία με το iPhone 4.

Κι εγω χρησιμοποιω τον official android browser. Μόνο αν είμαι με 3g χρησιμοποιω τον mini opera για οικονομία στα data.

Συμβουλή: μην ασχολείσαι με το τι εφαρμογές τρέχουν και μην χρησιμοποιείς task manager. Δεν χρειαζεται σ αυτο το τηλέφωνο.

Καλύτερα ειναι, αν κανεις root την συσκευη σου, να πεταξεις ότι άχρηστο υπάρχει και ανοίγει μόνο του όπως το music hub κλπ.

Αν αυτη η συσκευη έγραφε iPhone και όχι samsung, είχε αλουμίνιο πίσω, θα παραμίλαγαν όλοι. Ακούγεται ότι το επόμενο Galaxy θα έχει ανάλυση 1280Χ800 στις 4.3", μέταλλο πίσω και καλυτερο επεξεργαστή.

Οπότε καταλαβαίνεις τι θα γίνει.

Βάλε και το ICS που ειναι πολυ πιο όμορφο και θα δεις.

Εκει που υπάρχει θέμα ειναι στα games.

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ερχόμενος από μια 3ετία μόνο σε iphone είμαι το λιγότερο εντυπωσιαμσένος από την συσκευή και το λογισμικό.... πραγματικά είναι όπως τα λες.. να ταν apple όλοι θα έλεγαν "α και τι μεγάλη και φωτεινή οθόνη, και πόσο γρήγορο, και τι ελαφρυ(!!!) και τι λεπτό και τι μαμάτο γενικά" ... redesign of the smartphone θα ήταν το μότο!!! Ετσι είναι το μάρκετιν αγαπητέ... και σου μιλάει άνθρωπος που δούλεψε και ένα χρόνο στην apple (Rainbow) τότε (βεβαια τότε δεν υπήρχε iphone και ναι όλα τα προϊόντα ήταν πολύ μπροστά...)...

Sorry για το off topic !! Αφού το κάνω root ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να βγάλω apps και επίσης πως θα ξέρω ποια apps μπορώ να αφαιρέσω χωρίς κινδύνους?

Thanx again Κωστή!!:bow:

Παιδιά καλησπέρα,θέλω την βοήθεια σας .

Πήγα να περάσω ενα theme μπαταρίας,έκανα reboot και κώλυσε στην οθόνη που λέει (SAMSUNG GALAXY S2 GT-L9100), ούτε μπουταρι ούτε σε recovery μπαίνει :cry:

Τι κάνω ρε παιδιά τώρα?

giphy.gif

παιδια help

περασα με odin την XXKI4 (οχι root) ολα μια χαρα κανει επανεκκινηση και το κινητο ανοιξε στην κατασταση που ηταν πριν. Με τις επαφες μου, τα παιχνιδια μου, ολα σα να μην φορμαριστηκε ποτε. Επισης δε με αφηνει να κανω μεσα απο τις ρυθμισεις/απορητο/επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Τι να κανω. Θελω να επαναφερω το κινητο σε κατασταση μανισια.

TCe

παιδια help

περασα με odin την XXKI4 (οχι root) ολα μια χαρα κανει επανεκκινηση και το κινητο ανοιξε στην κατασταση που ηταν πριν. Με τις επαφες μου, τα παιχνιδια μου, ολα σα να μην φορμαριστηκε ποτε. Επισης δε με αφηνει να κανω μεσα απο τις ρυθμισεις/απορητο/επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Τι να κανω. Θελω να επαναφερω το κινητο σε κατασταση μανισια.

Στο τηλέφωνο γράψε *2767*3855#

Σέρνεις το δάχτυλό σου πάνω στο space και εμφανίζει και τα ελληνικά... πριν από αυτό θα έχεις πάει ρυθμίσεις --> Γλώσσα και πληκτρολόγιο --> Πληκτρολόγιο Samsung (ή ότι άλλο χρησιμοποιείς) και εκεί επιλέγεις τις γλώσσες που θα χρησιμοποιείς όταν γράφεις....

Μιλούσα για το αριθμητικό πληκτρολόγιο της εφαρμογής τηλεφώνου, δεν έχει space εκεί και δε ξέρω αν και πως αλλάζει γλώσσα. :(

παιδες 1000 ευχαριστω επιασε. Καλα ειχε φαει τρελο κολλημα λεμε. Τωρα εγινε μανισιο σα να το πηρα ΤΩΡΑ. καιπαλι σας ευχαριστω.
TCe

Συγνώμη αν είμαι off topic, αλλά προβληματίζομαι σχετικά με τη φόρτιση της μπαταρίας. Πότε είναι καλύτερα να φορτίζει το Samsung Galaxy S2; Ανοικτό ή κλειστό; Να το αφήνω να εξαντλείται τελείως η μπαταρία ή όχι; Γιατί όταν φορτίζει δεν μπορεί να κάνει καμία λειτουργία; Μήπως τρέχει κάτι ή συμβαίνει με όλα τα GS2;

Την τελευταία φορά που το φόρτιζα, ενώ ήταν τελείως κλειστό και το σύνδεσα στην πρίζα, εμφάνισε το εικονίδιο της μπαταρίας με ένα θαυμαστικό σε κίτρινο τρίγωνο (προσοχή - κίνδυνος?). Υπάρχει λόγος να ανησυχώ;

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια...:worry::worry::worry:

Κανένα μειονέκτημα δεν έχουν οι συσκευές απο τα e-shops αρκεί να προορίζονται για χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αν το κατάστημα μπορει να στο εγγυηθεί αυτο, τότε η εδω αντιπροσωπεία ειναι υποχρεωμένη να σου παρέχει εγγύηση κανονικά.

Μοναδική εξαίρεση ειναι αν η συσκευη ειναι branded σε πάροχο του εξωτερικού.

Για που προοριζοταν ρωταμε τι φαινεται πανω στο κουτι ? τον κωδικο της χωρας που γραφει ?

Αν τυχον το αγορασεις απο καποιο site του Skroutz ρωτα τι προελευσης ειναι εγω αυτο εκανα.Πηρα και στην Samsung Hellas και μου το επιβεβαιωσε.;)

Στη Samsung πηρες αφου το ειχες αγορασει ή σου δωσαν to IMEI και ρωτησες πριν το παρεις ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Παιδια εγω εχω το εξης σπαστικο θεματακι.Επειδη το σπιτι μου ειναι διορωφο,εχω το router στον κατω οροφο οπου και εκπεμπει ασυρματα,αλλα επειδη στον επανω οροφο δεν φτανει το σημα εχω κανει εγκατασταση με μπριζα (απ'οπου μεταδιδεται ενσυρματα το δικτυο) και επανω καταληγει σε ενα switchάκι,το οποι με τη σειρα του δινει ip σε ενα ασυρματο repeater και εχω δικτυο κανονικοτατα.Εδω και 3 χρονια ειμαι μια χαρα και δουλευει ρολοι.Το θεμα ειναι οτι μεχρι τωρα με το iPhone ειχα καλομαθει και οποτε αλλαζα οροφους ή αλλαζε μονο του δικτυο (τα εχω ονομασει διαφορετικα) οποτε εβρισκε πιο δυνατο σημα το ενα απ'το αλλο,ή στην χειροτερη περιπτωση αν το ειχα κλειστο και το ανοιγα,συνδεοταν στο δικτυο του εκαστοτε οροφου.

Απο τοτε που πηρα το S2,αυτο το πραγμα δεν το κανει μονο του,με αποτελεσμα να πρεπει να μπαινω στις ρυθμισεις καθε φορα και να διαλεγω ποιο δικτυο θελω να χρησιμοποιησω.

Ειμαι unrooted.Υπαρχει κανενας τροπος να γινει καποια ρυθμιση,καποιο tweak ή εφαρμογη που να επιτρεπει να επιλεγει το κινητο το δικτυο με το δυνατοτερο σημα καθε φορα που ενεργοποιειται το wifi?

λοιπον θα κανετε το θαυμα που εκανα εγω... στο ρουτερ δινετε bridged με SSID το SSID που εκπεμπει το ιδιο ... και στο access point δινετε το ΙΔΙΟ SSID στο ιδιο channel.... (οχι ομως να λειτουργει σαν repeater , ή universal repeater...) οποτε θα εκπεμπουν και τα 2 το ιδιο SSID , στο ίδιο channel με το ιδιο κωδικο ... και ολα τελεια... και αμα καμια φορα δεν αλλαζει πηγη ενα on off το wifi στα γρηγορα λυνει το θεμα.... γιατι τα tp link Μου με εσκασαν μεχρι να κανω εγω αυτην την πατεντα....

Για που προοριζοταν ρωταμε τι φαινεται πανω στο κουτι ? τον κωδικο της χωρας που γραφει ?

Στη Samsung πηρες αφου το ειχες αγορασει ή σου δωσαν to IMEI και ρωτησες πριν το παρεις ?

Αφου το ειχα αγορασει πηρα μετα στην Samsung εδωσα το ΙΜΕΙ κσι μου ειπαν τι προελευσης ειναι.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Σήμερα μετά από πολύ καιρό συνδεσα το usb otg γιά μεταφορά αρχείων σέ ένα φλασακι . Τό τηλέφωνο όμως μού έβγαζε " usb κατεστραμμένο " . Έχει συμβεί σέ άλλον ? Έχει χαλάσει τό καλώδιο η η συσκευή μού?

Καλησπερα σε ολους, καινουργιος κατοχος του GS2 και προχωρησα στο root της συσκευης.

Δυστυχως το εκανα με τον πρωτο τροπο του οδηγου, οποτε τωρα που θελω να περασω την omega rom

, η οποια χρειαζεται CWM και τα λοιπα, δηλαδη με τον ετερο τροπο root, τι θα επρεπε να κανω?

Κανω unroot και ξανακανω root με CWM?

P.S. Για unroot, απλως παταω στο S2Root την επιλογη unroot?

Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια, γιατι ψαχνομαι :O

Φίλε μου καλημέρα, δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί είμαι καινούριος κι εγώ απλά ήθελα να σε ρωτήσω γιατί θα αλλάξεις ROM? Ρωτώ για να μου πεις τι μπορεί να κάνει κάποιος παραπάνω για να ξέρουμε κι εμείς "οι πτωχοί τω Galaxy" !!! :lol:

κατέβασα από το αγγλικό samsung Uk το kies για PC και είδα ότι υπάρχει αντίστοιχη έκδοση για mac. Οπότε χρησιμοποιείς την εφαρμογή σε περιβάλλον OSX και μπορείς να έχεις το Samsung ενημερωμένο και συγχρονισμένο... επίσης η εφαρμογή από ότι είδα μπορεί να κάνει και import σε playlists και φυσικά τραγούδια από iTunes που σημαίνει ότι όλοι όσοι έχουν Macintosh υπολογιστή είναι απόλυτα καλυμμένοι σε συγχρονισμό! Απλά ενημερώνω γιατί το έψαχνα και μου απάντησε κάποιος φίλος για λογισμικό που συγχρονίζει σε περιβάλλον mac αλλά αν υπάρχει το official της samsung ακόμα καλύτερα ε??

ιδού και το link για κάποιους που μπορεί να το θεωρήσουν χρήσιμο...

http://www.samsung.com/uk/support/mobilesoftwaremanual/mobilesoftwaremanual.do?page=MOBILE.SOFTWARE.MANUAL

Καλησπερα παιδια.Πηρα&εγω το GS2 μου μετα απο 3χρ iphone.Eχω καποια ερωτηματα&οποιος μπορεις να βοηθησει το εκτιμω.

1.Πως κανουμε εκκαθαριση μνημης?(μια φορα στο ψαχουλεμα το βρηκα αλλα τωρα το ψαχνω&δεν μπορω να τη βρω)

2.Πως φτιαχνουμε δικους μας φακελους &αν αυτο συνισταται να το κανουμε?

3.Οτι κατεβαζουμε απο το and. market (εννοω εφαρμογες) εγκαθισταται στη μνημη τηλεφωνου υποχρεωτικα η μπορω να την κατεβασω - μεταφερω στην υπολοιπη μεγαλη μνημη του τηλ 7 την sd card ?

4.Aπεγκατασταση εφαρμογων κανω απο εκειπ ου λει απεγκατασταση εφαρμογης η υπαρχει αλλος καλυτερος τροπος για να μην εχουμε "σκουπιδια" που μενουν?

Ευχαριστω&ευελπιστω σε βοηθεια σας

Σήμερα μετά από πολύ καιρό συνδεσα το usb otg γιά μεταφορά αρχείων σέ ένα φλασακι . Τό τηλέφωνο όμως μού έβγαζε " usb κατεστραμμένο " . Έχει συμβεί σέ άλλον ? Έχει χαλάσει τό καλώδιο η η συσκευή μού?

Τσέκαρε το σε υπολογιστή να δεις αν το διαβάζει. Επίσης δες αν είναι φορμαρισμένο σε FAT32 ή NTFS.

Phantom Of The Opera

Ο.ο

Για πάτα μια *#1234# κ ποσταρε τί γράφει εδώ.. στις πληροφορίες τηλεφώνου " Έκδοση Android " δηλαδή σου γράφει 2.3.5 ?

Καλησπερα!

Πως μπορω να την κανω&εγω μεσω vodafone?

Δοκίμασε να αλλάξεις το όνομα του ασυρματου δικτύου στο σπίτι σου

η λυση του προβληματος

thanks

Τσέκαρε το σε υπολογιστή να δεις αν το διαβάζει. Επίσης δες αν είναι φορμαρισμένο σε FAT32 ή NTFS.

Έκανα ρεσταρτ καί έστρωσε ...

Καλησπερα παιδια.Πηρα&εγω το GS2 μου μετα απο 3χρ iphone.Eχω καποια ερωτηματα&οποιος μπορεις να βοηθησει το εκτιμω.

1.Πως κανουμε εκκαθαριση μνημης?(μια φορα στο ψαχουλεμα το βρηκα αλλα τωρα το ψαχνω&δεν μπορω να τη βρω)

2.Πως φτιαχνουμε δικους μας φακελους &αν αυτο συνισταται να το κανουμε?

3.Οτι κατεβαζουμε απο το and. market (εννοω εφαρμογες) εγκαθισταται στη μνημη τηλεφωνου υποχρεωτικα η μπορω να την κατεβασω - μεταφερω στην υπολοιπη μεγαλη μνημη του τηλ 7 την sd card ?

4.Aπεγκατασταση εφαρμογων κανω απο εκειπ ου λει απεγκατασταση εφαρμογης η υπαρχει αλλος καλυτερος τροπος για να μην εχουμε "σκουπιδια" που μενουν?

Ευχαριστω&ευελπιστω σε βοηθεια σας

1. Πατάς παρατεταμένα το Home button και επιλέγεις Διαχείριση εργασιών

2. Στο home screen αριστερό κουμπί ->προσθήκη φακέλλου

3. Στη μνήμη του τηλ. Αν είσαι root μπορείς να τις μεταφέρεις στην sdcard

4. Ναι. Πρώτα σβήνεις cache και δεδομένα όμως

Θα τα ριξεις στην εσωτερική SD card της συσκευής.

Το Kies είναι ένα πρόγραμμα για συγχρονισμό δεδομένων μεταξύ της συσκευής και του υπολογιστη. Επίσης μέσω αυτού γίνονται οι αναβαθμισεις του λειτουργικού.

Για διάφορους λόγους προτιουμε να συγχρονιζουμε με άλλους τρόπους πιο απλούς την συσκευη μας.

Πρέπει όμως να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστη σου για να εγκατασταθούν οι drivers επικοινωνίας μεταξύ τους.

Εδω θα βρεις πολλα ενδιαφέροντα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308970

"Για διάφορους λόγους προτιουμε να συγχρονιζουμε με άλλους τρόπους πιο απλούς την συσκευη μας." Μπορεις να τους πεις η να δωσεις καποιο link?

1. Πατάς παρατεταμένα το Home button και επιλέγεις Διαχείριση εργασιών

2. Στο home screen αριστερό κουμπί ->προσθήκη φακέλλου

3. Στη μνήμη του τηλ. Αν είσαι root μπορείς να τις μεταφέρεις στην sdcard

4. Ναι. Πρώτα σβήνεις cache και δεδομένα όμως

Σε ευχαριστω πολυ!τα 2 πρωτα οκ!Αλλα επειδη ειμα ασχετος απο android στο : "3. Στη μνήμη του τηλ. Αν είσαι root μπορείς να τις μεταφέρεις στην sdcard" . Τι εννοεις ROOT (σημ το κιν ειναι οπως το πηρα ,δε εχω περασει τπτ) &

"4. Ναι. Πρώτα σβήνεις cache και δεδομένα όμως" .δηλ πως γινεται αυτο?

&ξερεις πως μπορω να δω αν ειναι ελληνικο το gs2 (γτ για τετοιο το αγορασα).πηρα samsung αλλα η κοπελα στην εξυπηρετηση δεν...

Χαίρετε παιδια την Πέμπτη θα παραλάβω το samsung από Αγγλία. Το προτίμησα απο το iphone 4s . Το πηρα σε μαυρο. Υπάρχει καμια διαφορα με το ασπρο εκτος απο το χρωμα? Επιπλεόν ήθελα να ρωτήσω αν ακόμα υπαρχει θέμα με την οθόνη ,κατι ειχα ακουσει για ροζ αποχρωση στις ακρες και επίσης οτι το κινητο θερμένεται εύκολα. Ευχαριστώ πολύ

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)