DjHoya Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Θα πας στις επαφες σου --->μενου---->συγχωνευση με λογαριασμο, και θα εισαι οκ Σ'ευχαριστώ φίλε μου...λύθηκε το θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Χμμ, ενδιαφέρον! Έχω δύο S2 και το ένα είναι σε 2.3.3. Δεν εμφανίζει ποσοστό. Παράξενο! καλημερα ουτε εμενα σε 2.3.3 που ειμαι Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Παιδιά και εγώ πρίν με 2.3.3 στη lock screen εμφάνιζε ποσοστό αλλά μόλις έφτανε στο 100% !! Τώρα μηπώς εννούν οι φίλοι πως δείχνει ποσοστό καθ' όλη τη διάρκεια της φόρτισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Παιδιά και εγώ πρίν με 2.3.3 στη lock screen εμφάνιζε ποσοστό αλλά μόλις έφτανε στο 100% !! Τώρα μηπώς εννούν οι φίλοι πως δείχνει ποσοστό καθ' όλη τη διάρκεια της φόρτισης? Aκριβώς αυτό!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Aκριβώς αυτό!:) πως γινεται στον εναν να εμφανιζει το ποσοστο και στον αλλον να μην το εμφανιζει; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Παιδιά και εγώ πρίν με 2.3.3 στη lock screen εμφάνιζε ποσοστό αλλά μόλις έφτανε στο 100% !! Τώρα μηπώς εννούν οι φίλοι πως δείχνει ποσοστό καθ' όλη τη διάρκεια της φόρτισης? Σε όλη την διάρκεια της φόρτισης μου δείχνει συνέχεια ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας... έχω την lockscreen με μοτίβο ξεκλειδώματος... http://img594.imageshack.us/img594/7294/sc20111005114310.th.jpg http://img88.imageshack.us/img88/9221/sc20111005114235.th.jpg Edited October 5, 2011 by jkalimer Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) πως γινεται στον εναν να εμφανιζει το ποσοστο και στον αλλον να μην το εμφανιζει; Ιδέα δεν έχω, το δικό μου πάντως στη lock screen εμφάνιζε μόνο το 100% όταν η μπαταρία φόρτιζε πλήρως στην 2.3.3 (πριν φτάσει στο 100% δεν έδειχνε τίποτα) ενώ τώρα στη 2.3.4 έχει την ένδειξη της φόρτισης που ανεβαίνει όσο το τηλέφωνο βρίσκεται στην πρίζα, το είδα τυχαία χτες που το φόρτισα να δείχνει 75% και λίγο αργότερα 90κάτι% (δεν θυμάμαι ακριβώς) ;) Σε όλη την διάρκεια της φόρτισης μου δείχνει συνέχεια ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας... έχω την lockscreen με μοτίβο ξεκλειδώματος... Το έχω κάτι μήνες στην 2.3.3 και δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ πάντως στο δικό μου, να ήταν τόσο τυχαίο που το πέτυχα χτες στην 2.3.4, μόλις χτες την εγκατέστησα αυτήν! Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου, απλώς μου φαίνεται λίγο παλαβό να μην τό'χω δει τόσο καιρό..:blink: Edited October 5, 2011 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Aκριβώς αυτό!:) Σε όλη την διάρκεια της φόρτισης μου δείχνει συνέχεια ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας... έχω την lockscreen με μοτίβο ξεκλειδώματος... οταν σας εμφανιζει το ποσοστο φορτισης το κινητο ειναι απενεργοποιημενο και το βλεπετε; η το βλεπετε και με το τηλ ανοιχτο; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ιδέα δεν έχω, το δικό μου πάντως στη lock screen εμφάνιζε μόνο το 100% όταν η μπαταρία φόρτιζε πλήρως στην 2.3.3 (πριν φτάσει στο 100% δεν έδειχνε τίποτα) ενώ τώρα στη 2.3.4 έχει την ένδειξη της φόρτισης που ανεβαίνει όσο το τηλέφωνο βρίσκεται στην πρίζα, το είδα τυχαία χτες που το φόρτισα να δείχνει 75% και λίγο αργότερα 90κάτι% (δεν θυμάμαι ακριβώς) ;) Το έχω κάτι μήνες στην 2.3.3 και δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ πάντως στο δικό μου, να ήταν τόσο τυχαίο που το πέτυχα χτες στην 2.3.4, μόλις χτες την εγκατέστησα αυτήν! Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου, απλώς μου φαίνεται λίγο παλαβό να μην τό'χω δει τόσο καιρό..:blink: οταν σας εμφανιζει το ποσοστο φορτισης το κινητο ειναι απενεργοποιημενο και το βλεπετε; η το βλεπετε και με το τηλ ανοιχτο; Δείτε πιο πάνω τις φωτό... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Εμένα μου έδειχνε ποσοστό στην οθόνη κλειδώματος και με τη 2.3.3 αλλά και τώρα φυσικά Αυτό που μου αρέσει στη 2.3.4 είναι ότι το θέμα με τη αλλάlock screen έχει σχεδόν λυθεί για μένα μιας κ σπάνια εμφανίζεται η καθυστερηση και είναι απειροελάχιστη! Επίσης η μπαταρία βλέπω μου κρατάει περισσότερο μάλλον μιας κ σε 8 ώρες είχα μόνο 3% απώλειες σαφώς λιγότερο απ ότι πριν,αλλά και τώρα που δουλεύω internet k wifi δε πέφτει όπως πριν :) Εχω ελληνικό galaxy απ το πλαίσιο αν παίζει κανένα ρόλο αυτό. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Δείτε πιο πάνω τις φωτό... Ά μάλιστα, τώρα εντόπισα το "μοτίβο ξεκλειδώματος" που προανάφερες, εγώ δεν το είχα ποτέ έτσι γι'αυτό και δεν το είδα στη 2.3.3 μάλλον..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 το ποσοστο φορτισησ στην οθονη το εμφανιζει μονο οταν στο τηλεφωνο εχετε ενεργοποιημενη την ασφαλεια μεσω μοτιβου , τωτα το εβαλα και στο δικο μου και το ειδα! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 το ποσοστο φορτισησ στην οθονη το εμφανιζει μονο οταν στο τηλεφωνο εχετε ενεργοποιημενη την ασφαλεια μεσω μοτιβου , τωτα το εβαλα και στο δικο μου και το ειδα! Λύθηκε το μυστήριο λοιπόν..:lol: Αυτό που παρακολουθώ τώρα είναι η μπαταρία, το θεματάκι με το lagάρισμα στα widgets το προσπερνάω εύκολα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αυτο το lag στις αρχικες οθονες που παρατηρειτε παιδια ειναι τοσο εμφανες? Χανει δηλαδη πολυ σε smoothness? Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αλλη μια αλλαγη που ειδα αφορα τα γραφικα στο market. Βασικα η μπαρα οταν γινεται εγγατασταση καποιο προγραμμα μου φαινεται αλλαγμενη. επιβεβαιωνα και εγω τα περι μικρου λαγκαρισματος στις αρχικες οθονες (σε εμενα γινεται εμφανες αυτο κυριως στην "home" οθονη που ειναι κ η πιο φορτωμενη) και οτι smootharei καλυτερα στις εφαρμογες.. με την 2.3.4 υποτιθεται οτι θα φαινοταν καλυτερα η δυναμη των 2 πυρηνων? ισχυει αυτο? Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Αυτο το lag στις αρχικες οθονες που παρατηρειτε παιδια ειναι τοσο εμφανες? Χανει δηλαδη πολυ σε smoothness? Aπλώς παρατηρείς ότι στην αλλαγή της οθόνης γίνονται μικροπαύσεις καθώς έρχεται η νέα οθόνη στο κέντρο, μη φανταστείς τίποτα το τρελό, είναι πολλές και πάρα μα πάρα πολύ μικρές. Σαν να αναβοσβήνουν τα widgets που έρχονται να το πω..; Κάποιοι ίσως δεν το εντοπίσουν καν, εμένα μου έκανε εντύπωση πάντως και το πρώτο που έκανα είναι να τρέξω στις εφαρμογές. Ευτυχώς δεν το έκανε και εκεί αλλιώς..!:p Edited October 5, 2011 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Μια διευκρίνηση που καλό είναι να γίνει. Αν έχω καταλάβει καλά η KI4 που βάζετε μέσω kies είναι με το νέο bootloader. Σε αυτή την περίπτωση μετά δε θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτο το usb jig που έχετε οι περισσότεροι. Για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε πρέπει να ακολουθήστε τις οδηγίες στο τέλος του παρακάτω post forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16781156&postcount=2 και ποιο συγκεκριμένα αυτό: If you've already flashed a full package from elsewhere or updated using KIES and cannot reset your binary counter using the Jig, just flash this package in the PDA or Bootloader section of Odin to replace the bootloaders and then you can reset the counter: http://www.multiupload.com/LQQBRQVJUD Edited October 5, 2011 by karlesg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αυτο το lag στις αρχικες οθονες που παρατηρειτε παιδια ειναι τοσο εμφανες? Χανει δηλαδη πολυ σε smoothness? Σε μένα πολύ. Ακόμα και μετά από φρεσκότατο reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 το ποσοστο φορτισησ στην οθονη το εμφανιζει μονο οταν στο τηλεφωνο εχετε ενεργοποιημενη την ασφαλεια μεσω μοτιβου , τωτα το εβαλα και στο δικο μου και το ειδα! Πιστεύω κάνεις λάθος. Δεν έχω καμια ασφάλεια ενεργοποιημένη απλό κλείδωμα/ξεκλείδωμα και παρόλο αυτά το βλέπω κανονικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Πιστεύω κάνεις λάθος. Δεν έχω καμια ασφάλεια ενεργοποιημένη απλό κλείδωμα/ξεκλείδωμα και παρόλο αυτά το βλέπω κανονικά... μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot? εγω εμαθα οτι το τηλ μου ειναι γαλλικο. οποτε εμενα το κις εδω ελλαδα δεν μου βγαζει αναβαθμιση. πως μπορω να μαθω αν στην γαλλια εχει κυκλοφορησει απο την εκει samsung η 2.3.4 ; Edited October 5, 2011 by tasosp1984 προσθεση ερωτησης Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Πιστεύω κάνεις λάθος. Δεν έχω καμια ασφάλεια ενεργοποιημένη απλό κλείδωμα/ξεκλείδωμα και παρόλο αυτά το βλέπω κανονικά... Και εμένα το ίδιο όταν είχα τη 2.3.3 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot? εγω εμαθα οτι το τηλ μου ειναι γαλλικο. οποτε εμενα το κις εδω ελλαδα δεν μου βγαζει αναβαθμιση. πως μπορω να μαθω αν στην γαλλια εχει κυκλοφορησει απο την εκει samsung η 2.3.4 ; Να ανεβάσω screenshot δύσκολο καθώς δεν είναι root το κινητό και η on-build λειτουργία για screenshots δεν δουλεύει όταν είναι κλειδωμένο. Το δείχνει ακριβώς όπως στην εικόνα που ανέβασες αλλά κάτω αριστερά (καθώς εκεί έχω επιλέξει να φαίνεται το ρολόι) και ως background την εικόνα κλειδώματος και τίποτα άλλο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) η επιλογή υπάρχει στους ρυθμίσεις λογαριασμού και το αναφέρει ως συγχρονισμός προγράμματος -» ώρες αιχμής. Για να σου δώσει δυνατότητα και επιλογή για push όταν δημιουργήσεις νέο λογαριασμό, σε κάποιο από τα βήματα έχει κάτι επιλογές (κουτάκια) και έχει πρώτη μια επιλογή που λέει premium account. Αυτό πρέπει να το έχεις τσεκαρισμένο :-). Ισχύει ότι έγραψα και παραπάνω.πρέπει να επιλέξεις το κουτάκι premium σε κάθε λογαριασμό που θα δημιουργήσεις στο hub. Μετά θα σου έχει επιλογή για push. Διέγραψε ότι έχεις στο hub και κάνε προσθήκη από την αρχή. Αν έχεις απορία εδώ είμαι :-). Σ' ευχαριστώ ρε συ Αντώνη. Άντε να μαζεύονται σιγά σιγά και οι παλιοί του SGS. Που είναι ο Άλεξ; Τα ρύθμισα όλα στο hub, αλλά ενώ gmail και yahoo δουλεύουν κανονικά, για το imap mail μου δε δουλεύει το push. Κάτι ακόμα. Πως θα συνδέσω τις επαφές του FB μ' αυτές του google... Έχω τις επαφές μου στα Ελληνικά και οι μόνες που συγχρονίζει αυτόματα είναι αυτές που είναι στα Αγγλικά.... Πρέπει να το κάνω χειροκίνητα και πάλι ή υπάρχει αυτόματος τρόπος. Επίσης ακόμα κι αν τώρα τις συνδέσω χειροκίνητα, μετά από hard reset πως γίνεται να διατηρήσω τη σύνδεση. Ένας φίλος μου έλεγε τις προάλλες να επαναφέρω από Titanium τα δεδομένα από τις επαφές και τις κλήσεις. Το έκανα, αλλά έγινε ένα μπάχαλο με τις επαφές και σύνδεσε ό,τι να ναι... καμιά ιδέα; Edited October 5, 2011 by Morfie Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Να ανεβάσω screenshot δύσκολο καθώς δεν είναι root το κινητό και η on-build λειτουργία για screenshots δεν δουλεύει όταν είναι κλειδωμένο. Το δείχνει ακριβώς όπως στην εικόνα που ανέβασες αλλά κάτω αριστερά (καθώς εκεί έχω επιλέξει να φαίνεται το ρολόι) και ως background την εικόνα κλειδώματος και τίποτα άλλο... Εγώ κατέβασα ένα προγραμματάκι απο το Market (Shake to Screenshot) και μου φαίνεται πολύ καλό (εάν και πολύ φρέσκο)... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot? εγω εμαθα οτι το τηλ μου ειναι γαλλικο. οποτε εμενα το κις εδω ελλαδα δεν μου βγαζει αναβαθμιση. πως μπορω να μαθω αν στην γαλλια εχει κυκλοφορησει απο την εκει samsung η 2.3.4 ; http://img42.imageshack.us/img42/6720/sc20111005132612.th.png Εγώ κατέβασα ένα προγραμματάκι απο το Market (Shake to Screenshot) και μου φαίνεται πολύ καλό (εάν και πολύ φρέσκο)... Ωραίος! Δούλεψε κανονικά! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts