Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τέλος δοκίμασε να καθαρίσεις τη θύρα usb με ένα βουρτσακι κάτι μιας και έχουν αναφερθεί και τέτοια περιστατικά.

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασες να αφαιρέσεις την μπαταρία για κανένα 10 λεπτο ώστε να σβηστούν τα δεδομένα της? Επίσης δοκίμασε και με usb jig αν έχεις..

Τα χω κανει ολα,τιποτα ακομα...usb jig δεν εχω,αλλα γιατι να μου χρειαστει?Δεν το πειραξα καθολου,στα καλα καθουμενα εσβησε...

Περασα ενα τραγουδι mp3 κατεβασμενο απο youtube στο κινητο αλλα δεν ακουγεται καλα(κανει παρασιτα) αλλα οταν το συγκεκριμενο το ακουω η απο cd οπου το εγραψα η απο το itynes του υπολογιστη ακουγεται μια χαρα! Να υποθεσω οτι φταιει το τηλεφωνο;:(

Κοίτα τώρα που μ'έβαλε σε διλήμματα.. ευχαριστώ για την απάντηση!:p

το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι ειχα την v20 ειπα να βαλω την στοκ γτ δεν το πολυπειραζα να δω και πως θα ηταν η μπαταρια και τελικα την αλλαξα ξανα πανω στις 3 μερες :P καλυτερη μπαταρια στην omega

Ρε παιδια εγω παρατιρησα πολυ μηκρη διαφορα 4.0.4 με 4.1.2 στην μπαταρια. Απλα με την 4.0.4 μετα απο 15 με 16 περιπου ωρες εκλεινε ενω τωρα με 4.1.2 κραταει κοντα στις 18 με 19 ωρες. Με τα παντα ανοιχτα κ καμια ωρα παιχνιδια.

εμενα γιατι μου φαινεται πως με ρην 4.0.4 κρατουσε περισσοτερο απο οτι στην nordic lsd

Σημερα περασα κ γω την Nordic 4.1.2 κ αντιμετωπιζω το εξης.πριν την εγκατασταση με το odin κρατησα ενα backup με το KIES.Εκανα την εγκατασταση με το odin κ απο κεινη την ωρα εχω φτυσει αιμα να το κανω να συνδεθει ξανα με το kies.Τι wipe data,τι ξανα εγκατασταση τους drivers...παραιτουμαι πραγματικα
Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Περασα ενα τραγουδι mp3 κατεβασμενο απο youtube στο κινητο αλλα δεν ακουγεται καλα(κανει παρασιτα) αλλα οταν το συγκεκριμενο το ακουω η απο cd οπου το εγραψα η απο το itynes του υπολογιστη ακουγεται μια χαρα! Να υποθεσω οτι φταιει το τηλεφωνο;:(

Δοκίμασε με άλλο player ή κατέβασέ το πάλι αλλά κατέβασέ το σαν βίντεο και κανε το "μετά" mp3 από converter που έχεις στον υπολογιστή σου. Μπορεί να πετυχει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε ένα άλλο τραγούδι που δεν είναι κατεβασμένο από YouTube, εάν στο κάνει και εκεί τότε είναι πρόβλημα του τηλεφώνου σίγουρα, εάν όχι φταίει η μετατροπή σε .mp3.

Εάν δεν φταίει το τηλέφωνο ψάξε στο Google για την εφαρμογή Tubemate, είναι δωρεάν και μπορείς να κατεβάσεις και βίντεο και να τα μετατρέψεις σε mp3.

Μπαταρία:

4.0.4>4.1.2>4.0.3

+1

Σημερα περασα κ γω την Nordic 4.1.2 κ αντιμετωπιζω το εξης.πριν την εγκατασταση με το odin κρατησα ενα backup με το KIES.Εκανα την εγκατασταση με το odin κ απο κεινη την ωρα εχω φτυσει αιμα να το κανω να συνδεθει ξανα με το kies.Τι wipe data,τι ξανα εγκατασταση τους drivers...παραιτουμαι πραγματικα

Κάνε μια επανεκκίνηση κινητό και υπολογιστή και δοκίμασε με το καλώδιο σε άλλη θύρα usb (επίσης δες την επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων usb εάν την έχεις ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις προγραμματιστή, αν θυμάμαι καλά παίζει ρόλο στο kies, μπορεί να κάνω και λάθος)

Κάνε μια επανεκκίνηση κινητό και υπολογιστή και δοκίμασε με το καλώδιο σε άλλη θύρα usb (επίσης δες την επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων usb εάν την έχεις ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις προγραμματιστή, αν θυμάμαι καλά παίζει ρόλο στο kies, μπορεί να κάνω και λάθος)

Εγιναν παρα πολλες επανακινησεις κ οντως το εχω ξε-τικαρισμενο τον εντοπισμο σφαλματων αλλα κ παλι δε θελει με καμια κυβερνηση να συνδεθει...anyway θα συνεχισω το βραδακι την προσπαθεια.ευχαριστω sofos!

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Δοκίμασε ένα άλλο τραγούδι που δεν είναι κατεβασμένο από YouTube, εάν στο κάνει και εκεί τότε είναι πρόβλημα του τηλεφώνου σίγουρα, εάν όχι φταίει η μετατροπή σε .mp3.

Εάν δεν φταίει το τηλέφωνο ψάξε στο Google για την εφαρμογή Tubemate, είναι δωρεάν και μπορείς να κατεβάσεις και βίντεο και να τα μετατρέψεις σε mp3.

+1

Ευτυχως αλλα τραγουδια τα οποια δεν ειναι απο youtube ακουγονται καλα. Ευτυχως! Ευχαριστω..

Απο τοπικο καταστημα wind,1,5 χρονο πριν περιπου...Φοραει την 4.1.2 ισπανικη,οποτε δεν ξερω αν καλυπτομαι απ την εγγυηση.Και ποια ηταν η ''ετυμηγορια'' για το δικο σου?

Εντελως απλα μου αλλαξαν πλακετα... Δεν βλεπω την ωρα να σχολασω απο την δουλεια να παω σπιτι να βαλω καμμια jb, δεν αντεχω, εχω παθει στερηση!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol:

:dash::dash::dash:

Σοβαρα τωρα, μια χαζη ερωτηση: Να επαναφερω nandroid backup απο το "παλιο" για να παρω καποια πραγματακια πριν βαλω jb??? Ουσιαστικα η συσκευη ειναι "αλλη" με την αλλαγη πλακετας...

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετα απο 5 μηνες με το κινητο μου εχω να αναφερω το πρωτο απροβλεπτο προβλημα,το πρωι μου εσβησε το κινητο απο μπαταρια το και εσβησε σε καποια φαση λοιπον φτανω σπιτι το βαζω να φορτισει μετα απο κανενα 10λεπτο το ανοιγω παρ'οτι ηταν στην μπριζα το κινητο μετα απο μια ωρα το κοιταω και ειναι κολλημενο στο 3/100 το αλλαζω μπριζα και μετα απο 2,5 ωρες φορτισης το κινητο ηταν στο 12/100 και πολυ ζεστο και το κινητο και ο φορτιστης καμια ιδεα:(:(:(:(

ONE PLUS 9 PRO

Έχει κάποιος το "μαμα" widget του καιρού (accuweather) της ICS? Το λάτρευα!.... Της JB Μου αρέσει και το προηγούμενο δεν υπάρχει στο Play Store. Προσπαθώ να το βρώ googl-άρωντας αλλα κανένα απο τα download links που βρήκα δεν το κατεβάζει.

Ευχαριστώ

Μιχάλης

Σοβαρα τωρα, μια χαζη ερωτηση: Να επαναφερω nandroid backup απο το "παλιο" για να παρω καποια πραγματακια πριν βαλω jb??? Ουσιαστικα η συσκευη ειναι "αλλη" με την αλλαγη πλακετας...

Δεν νομίζω να δουλέψει η επαναφορά από nandroid εφόσον έγινε αλλαγή πλακέτας.. :)

Αν έχεις χρόνο (odin και μια official rom να φλασάρεις αν κάτι πάει στραβά) δοκίμασε το μήπως και..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομίζω να δουλέψει η επαναφορά από nandroid εφόσον έγινε αλλαγή πλακέτας.. :)

Αν έχεις χρόνο (odin και μια official rom να φλασάρεις αν κάτι πάει στραβά) δοκίμασε το μήπως και..

Θελοντας και μη, πρεπει να βρω χρονο, μια και θελει γενικο στησιμο απο την αρχη... Απλα φοβαμαι μηπως το "ρημαξω"...

Καταλαβαινω οτι μαλλον δεν το εχει κανει κανενας αυτο, απλα αναρωτιεμαι αν γινεται... Προκειμενου ομως να του κανω καμμια μεγαλυτερη ζημια, καλυτερα να μην το επιχειρησω, να φλασαρω καμμια Nordic ή Omega και να τελειωσει η ιστορια, οτι εχασα, εχασα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελοντας και μη, πρεπει να βρω χρονο, μια και θελει γενικο στησιμο απο την αρχη... Απλα φοβαμαι μηπως το "ρημαξω"...

Καταλαβαινω οτι μαλλον δεν το εχει κανει κανενας αυτο, απλα αναρωτιεμαι αν γινεται... Προκειμενου ομως να του κανω καμμια μεγαλυτερη ζημια, καλυτερα να μην το επιχειρησω, να φλασαρω καμμια Nordic ή Omega και να τελειωσει η ιστορια, οτι εχασα, εχασα...

Καινούργιο S2 έχεις (πες μου ότι τώρα "φοράει" 4.0.3..:lol: )!

Στήσ'το απ'την αρχή με υπομονή όπως γουστάρεις βρε..:)

Καινούργιο S2 έχεις (πες μου ότι τώρα "φοράει" 4.0.3..:lol: )!

Στήσ'το απ'την αρχή με υπομονή όπως γουστάρεις βρε..:)

Οντως, 4.0.3 εχει (Παναγιτσα μου!!!!!!!!)

Απλα εχω καποια πραγματακια στο nandroid backup που τα ηθελα, αλλα δεν πειραζει...

Χμμμμ..... τωρα που το σκεφτομαι...!!! Μπορει να "διαβαστει" το nandroid backup με καποιο προγραμμα απο pc ωστε να "δω" τα περιεχομενα του & να παρω οτι θελω, ή ζηταω πολλα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οντως, 4.0.3 εχει (Παναγιτσα μου!!!!!!!!)

Φίλε άλλαξέ την σύντομα, έχει πολλά προβλήματα αυτή (θερμοκρασίες, κλείνει τη συσκευή με το wifi ανοικτό κλπ)..:lol:

Απορω με αυτα που διαβασα για το viber. Το εχω σχεδον εδω και 1+ χρονο και η μοναδικη φορα που ειδα αυξημενα ποσοστα καταναλωσης ηταν πριν λιγο καιρο με ενα update που διορθωθηκε αμεσως σχεδον. Τι να πουμε για το skype δηλαδη που στην αναμονη μου καιει αρκετα....

Μετα απο 5 μηνες με το κινητο μου εχω να αναφερω το πρωτο απροβλεπτο προβλημα,το πρωι μου εσβησε το κινητο απο μπαταρια το και εσβησε σε καποια φαση λοιπον φτανω σπιτι το βαζω να φορτισει μετα απο κανενα 10λεπτο το ανοιγω παρ'οτι ηταν στην μπριζα το κινητο μετα απο μια ωρα το κοιταω και ειναι κολλημενο στο 3/100 το αλλαζω μπριζα και μετα απο 2,5 ωρες φορτισης το κινητο ηταν στο 12/100 και πολυ ζεστο και το κινητο και ο φορτιστης καμια ιδεα:(:(:(:(

Να προσθεσω οτι μετα απο 40 λεπτα φορτισμα εχει φορτισει με την 2η μπαταρια που εβαλα απο 31/100 σε 38/100 ειναι καλα?

ONE PLUS 9 PRO

Φίλε άλλαξέ την σύντομα, έχει πολλά προβλήματα αυτή (θερμοκρασίες, κλείνει τη συσκευή με το wifi ανοικτό κλπ)..:lol:

Χαιρω πολυ, Σταυρος!!!!!!!!! Ουτε να την βλεπω θελω, ουτε να ακουω γι'αυτη!!!!!! Φρικτες εμπειριες!!!!!!! Μπρρρρρ....!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να φταιει ρε ****το μου στα καλα καθουμενα το εβαλα και σε εξοικονομηση ενεργειας οσο φορτιζει μηπως κανει drain καμια εφαρμογη,ααα να πω οτι το φορτιζω με αλλο φορτιστη γιατι με τον samsung και με την αλλη μπαταρια μετα απο 2,5 ωρες πηρε μονο 12/100:(:(

ONE PLUS 9 PRO

Έχω βάλει την Ισπανική, με την οποία είμαι ευχαριστημένος εκτός βέβαια απ'την κατανάλωση μπαταρίας. Έχετε να μου προτείνετε κάποια ROM 4.1.2 και μεγαλύτερη που να καταναλώνει όσο το δυνατόν λιγότερη μπαταρία, έστω και αν δεν είναι επίσημη. Κάποια που να την έχετε δοκιμάσει εννοείται και είστε ευχαριστημένοι;

Υ.Γ. έχω το Ι9100 gs2, παρακαλώ συνοδέψτε τις απαντήσεις σας με link.

εγω φιλε μου με nordic 4.1.2 γυριζω απο την δουλεια μου τετοια ωρα και ειμαι στο 75% απο το πρωι με χρηση κανα 30λεπτο ομηλιας και ολη μερα data ανοιχτο γτ μηλαω και με whatsapp και στελνω αρκετα mail.

ΑΑΑ και βοηθαει απειρα η εξοικονομηση ενεργειας!

Την κατεβαζεις απο το sammobile

ΑΑΑ και βοηθαει απειρα η εξοικονομηση ενεργειας!

Την κατεβαζεις απο το sammobile

Τι είναι αυτό; πως το βρίσκεις στο sammobile;

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)