Glx90 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος τις ρυθμίσεις για spirit radio? Βάζω τα ακουστικά και ο ήχος ακούγεται και από το ηχείο και απο τα ακουστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Φίλε μήπως εννοείς ότι θες να γράψεις 160 χαρακτήρες με "μικρά" γράμματα; Διότι μόνο κεφαλαία Ελληνικά μπορείς να γράψεις 160. Αυτο εννοω και με κάλυψες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Eπανέρχομαι ξανά με το χθεσινό μου πρόβλημα. Παρότι έκανα επανεγκατάσταση το kies αλλά και τους drivers του κινητού, αδυνατώ να συνδεθώ με το pc. Τι άλλο μπορεί να φταίει; [ATTACH]29590[/ATTACH] [ATTACH]29591[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Eπανέρχομαι ξανά με το χθεσινό μου πρόβλημα. Παρότι έκανα επανεγκατάσταση το kies αλλά και τους drivers του κινητού, αδυνατώ να συνδεθώ με το pc. Τι άλλο μπορεί να φταίει; [ATTACH]29590[/ATTACH] [ATTACH]29591[/ATTACH] Φαίνεται ότι δε περάστηκαν σωστά οι drivers. Kάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Φαίνεται ότι δε περάστηκαν σωστά οι drivers. Kάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Τίποτα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Εγω θα σου προτεινα να κανεις πληρης απεγκατασταση του samsung kies με το προγραμμα your uninstaller 7(Καλυτερα φουλ εκδοση οχι trial) επιλεγωντας το samsung kies και το super mode. Αυτο καθαριζει το καθε προγραμμα που απεγκαθηστας ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ(REGISTRY, FOLDER Κ.Τ.Λ.) Μετα κανε μια επανικηνηση το pc σου και ξανα-εγκατεστησε το το samsung kies ΧΩΡΙΣ να εχεις συνδεσει το κινητο πανω και αφου ανοιξει το προγραμμα τοτε συνδεσε το κινητο και περιμενε να περασει τους drivers. Αφελης-χαζη ερωτηση: Εννοειτε τωρα που θα ερθει οπου να 'ναι η 4.1.2 για το galaxy s2 δεν περιμενουμε με την καμια να μας δωσει και την 4.2 σωστα(Μην θα θελουμε και ολα δικα μας. Και ευχαρηστημενοι να ειμαστε που μας εδωσε την 4.1.2)? Δειτε το παρακατω βιντεο για τις διαφορες μεταξυ της 4.1 & 4.2 Επισης αν στην 4.2 δεν θελεις να εχεις δυο profile αλλα μονο ενα μπορεις να το κανεις(Απλα πληροφοριακη ερωτηση) λογικα θα μπορεις. Edited January 26, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Ρε παιδια να ρωτησω κατι;Αυτο το google now λειτουργει με φωνητικη απαντηση στην 4.1.2 πως,εχω σπασει το κεφαλι μου απο περιεργεια και μονο. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Πρεπει απαραιτητα να γυρισεις την γλωσσα του κινητου στα αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Α οκ ευχαριστω θα το δοκιμασω. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) παιδια καλησπερα μου εχει ξεφλουδισει το νικελινο πλαισιο γυρω απ την οθονη σε 3 σημεια , το κινητο ειναι μεσα στην εγγυηση,αν το παω στο σερβισ 1) πρεπει να βαλω την μαμα ρομ 2}θα μου το κρατησουν πολυ 3)ειναι μεσα στην εγγυηση το ξεφλουδισμα 4}υπαρχει τροπος να το αλαξω η να το διορθωσω μονος μου ευχαριστω Edited January 27, 2013 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Καλησπερα σε ολους περασα την 4.1.2 και το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δε μπορω να περασω το poweramp(δεν εκανα φορματ) και ενω εχω 1, 5gb ελευθερα μου λεει δεν υπαρχει επαρκεις χωρος..μπορει καποιος να βοηθησει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Καλησπερα σε ολους περασα την 4.1.2 και το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δε μπορω να περασω το poweramp(δεν εκανα φορματ) και ενω εχω 1, 5gb ελευθερα μου λεει δεν υπαρχει επαρκεις χωρος..μπορει καποιος να βοηθησει ; Είσαι rooted? Αν ναι, σβήσε ότι αρχείο .odex βρεις σχετικό με το poweramp στη θέση data/app/ και κάνε επανεκκίνηση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Παιδιά ερώτηση!! Το KIES μου δίνει αναβάθμιση το PDA:LP7 / PHONE: LPS / CSC:LPH (EUR). Ποια έκδοση είναι αυτή;; Η 4.0.4 ή η JB; Ακόμα χειρότερα. 4.0.3 παιδες εμενα εχει την pda:lp7 / phone:lps / csc:lp5 (epl) ποια ακριβως ειναι? το (epl) τι σημαινει? στο μενου του κινητου την αναφερει ως 4.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 παιδες εμενα εχει την pda:lp7 / phone:lps / csc:lp5 (epl) ποια ακριβως ειναι? το (epl) τι σημαινει? στο μενου του κινητου την αναφερει ως 4.0.3 Απλά δεν είναι ελληνικό. Είναι γερμανικό. (EPL=E-Plus, γερμανικό δίκτυο). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 παιζει να εχω προβλημα με την αναβαθμηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 παιζει να εχω προβλημα με την αναβαθμηση? Aπλά θα αναβαθμιστείς όταν αναβαθμιστούν και οι Γερμανοί της E-Plus. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 ενταξει αυτο δεν μας πειραζει... ετσι κ αλλιως αυτο εχω... τι να κανω! χιχιχι ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Είσαι rooted? Αν ναι, σβήσε ότι αρχείο .odex βρεις σχετικό με το poweramp στη θέση data/app/ και κάνε επανεκκίνηση. Ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Καλησπερα παιδια! Εβαλα και εγω την ισπανικη 4.1.2 μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα παρα μονο με τους χαρτες. Ενω εχω ενεργοποιησει το wifi και το gps, παταω να εντοπισω την τοποθεσια που βρισκομαι αλλα δεν με βρισκει! Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Καλησπερα παιδια! Εβαλα και εγω την ισπανικη 4.1.2 μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα παρα μονο με τους χαρτες. Ενω εχω ενεργοποιησει το wifi και το gps, παταω να εντοπισω την τοποθεσια που βρισκομαι αλλα δεν με βρισκει! Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Ευχαριστω!! Τα data πρέπει να ενεργοποιήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Ξερει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε το εφε νερου και το ανοιγμα 2 εφαρμογων ταυτοχρονα απο το s3 στην καινουργια 4.1.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Ξερει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε το εφε νερου και το ανοιγμα 2 εφαρμογων ταυτοχρονα απο το s3 στην καινουργια 4.1.2; βεβαια ολα τα μοντς εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2118034 ειτε εχεις στοκ βαζεις αυτο που λεει odex ειτε εχεις custom το deodex.εχει τα παντα μεσα.μολις εβαλα για στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosr1977 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Παίδες καλησπέρα.Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι.Εδώ και λίγες μέρες μου βγάζει κάτι παράλληλες διασκορπισμένες αχνές γραμμές στην οθόνη.Ορισμένες φορές τις βγάζει.Άλλες φορές όχι.Το είχε κανείς αυτό το πρόβλημα? Υπάρχει λύση ή πάμε για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Παίδες καλησπέρα.Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι.Εδώ και λίγες μέρες μου βγάζει κάτι παράλληλες διασκορπισμένες αχνές γραμμές στην οθόνη.Ορισμένες φορές τις βγάζει.Άλλες φορές όχι.Το είχε κανείς αυτό το πρόβλημα? Υπάρχει λύση ή πάμε για service? Δεν μου φαινεται καθολου καλο... Μπορεις να postαρεις ενα snapshot? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 βεβαια ολα τα μοντς εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2118034 ειτε εχεις στοκ βαζεις αυτο που λεει odex ειτε εχεις custom το deodex.εχει τα παντα μεσα.μολις εβαλα για στοκ Εγω που εχω srock 4.1.2 ls8 και θλω να βαλω την μπλε ποια κατεβαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts